رفتن به مطلب

مصرف باتری وحشتناک ویندوز 10 فن همیشه روشن

amir.coder
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

همون سال 2015 که ویندوز 10 معرفی شد، بنده دانلودش کردم و روی لپتاپ نصب کردم، لپتاپ من که همیشه شش هفت ساعت باتریش دووم میاورد، این دفعه کمتر از یک ساعت خاموش شد، احتمال دادم که شاید چون روز های اول ویندوزه اینگونه هست، یک هفته صبر کردیم و دیدیم خیر، حتما باگه ، مجدد به ویندوز 8 کوچ کردیم تا نسخه های جدید تری از ویندوز10 عرضه بشه، هر نسخه ای که عرضه میشد به ویندوز 10 کوچ میکردیم و مجدد با این مشکل مواجه شده و به ویندوز 8 بازمیگشتیم، تا همین چند ماه پیش فکر میکردم شاید ویندوز تن فقط با لپتاپ های نسل 6 و 7 اینتل خوب تا میکنه

هفته ی گذشته که لپتاپ قبلی رو فروختم و لپتاپ جدید خریدم، جدید ترین نسخه ی ویندوز 10 رو نصب کردم و میبینم که همچنان همان مشکل قدیمی پابرجاست

فن لپتاپ اکثر مواقع داره کار میکنه و باتری در بهترین حالت 3 ساعت در وبگردی دوام میاره، این در صورتی هست که همین لپتاپ در ویندوز 8 کاملا آرام و خنکه و حداقل 8 ساعت باتریش دووم میاره

هر بهینه سازیی به ذهنتون برسه از خاموش کردن ویندوز دفندر گرفته تا کورتانا و غیره انجام دادم و فایده نداشته

خوب اگه ویندوز جدید مایکروسافت انقدر سنگینه و این ایراد رو داره چرا همه دارن ازش استفاده میکنن، آیا واقعا راه حلی نیست؟

جالب ترین مسئله اینه که تبلت ویندوزی بنده بیش از 10 ساعت باتریش دووم میاره و ویندوزش هم ویندوز 10 هست! البته تبلت فن نداره که ویندوز فن رو فول لود نگه داره تا باتری رو نابود کنه!

با کمی سرچ متوجه شدم خیلیا توی دنیا دقیقا مشکل من رو داشتن اما هیچکس جوابشون رو نداده!

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-other_settings/battery-draining-problem-high-fan-speed-heating/0c709c59-a0b8-42c6-93c2-af3a13c1937d

مشکل جدیی که الان دارم اینه که برای این لپتاپ درایور های ویندوز 8 وجود نداره وگرنه به 8 کوچ میکردم!

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

واقعا کسی نمیدونه چرا انقدر ویندوز تن سنگینه؟

لینک به دیدگاه

با آپدیت ویندوز این مشکل ها رفع میشه. (من تجربه ی این مشکل رو داشتم.)

لینک به دیدگاه

ویندوزتون رو از P30download آخرین نسخش رو دانلود کنید و احتمال زیاد مشکلتون حل میشه. این ویندوز هایی که گردو و پسته و بادوم میدن به مردم دست کاری شدست.
من رو لپتاپ سال ۲۰۰۸ با رم دوگیگ نصب کردم مثل جت بالا میاد و نه هنگی و نه لگی و اروری...مصرف باتریش هم عالیه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...