رفتن به مطلب

سهل انگاری شرکت تیپاکس و تحویل کارت گرافیک gtx 1060 به فردی دیگر( نتیجه پیگیری ها اضافه شد)

ٌWanheda
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

منم به 

در 3 ساعت قبل، KR Modir گفته است :

بسیار با نظر شما موافق هستم و مطمئن باشن اگر صبوری دشاته باشه آقای ب و به کمک الف فروشنده کارت  صد در صد به مقصود خود میرسن و هزینه شو تیپاکس میده 

باز هم دوستان تو تیپاکس مشهد مشکلی داشتن بنده در خدمتم و کمک میکنم حدودا 5 سال هستش با تیپاکس قرار داد داریم و شاید بتونم  کاری انجام بدم .

ضمنا فردا هم از مسئول اصلی تیپاکس مشهد سوال میکنم تا کار شما جلوی بیوفته .

امیدوارم بتونم کمکی کنم .

منم به این نتیجه رسیدم 

خواهشن کسی نحوه شکایت از تیپاکس و پیگیری برای رسیدن به نتیجه رو میدونن در اختیارمون بگذارند.

شاید این اتفاق برای شما هم رخ بده به همین خاطر باید کاری کنیم که شرکت تیپاکس کالاهای و سرمایه ما رو همین طوری حراج نکند و هرکسی اومد بدون مشخصات بسته رو بهشون تحویل ندن.

لینک به دیدگاه

خواهش از مدیریت لطفاً موضوع مهم بشه

ویرایش شده توسط ٌWanheda
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ٌWanheda گفته است :

خواهش از مدیریت لطفاً موضوع مهم بشه

ولی کار بدی کردی که زود این جوری تاپیک زدی !!! 

اصلاحش کن 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سعید حسینی     11,760

• سعید حسینی
  • مدیریت سایت
  • 7,503 ارسال

درود دوستان عزیزم

به دلیل اینکه گاها کاربران با هم معامله میکنن و یا با مجموعه های دیگر  یا در مسائل دیگر به مشکل بر میخورن و این مسائل در صورت اعلام عمومی باعث قضاوتهای نادرست و بیجای سایرین میشود , از این پس کاربرانیکه به صورت عمومی از دیگران شکایت میکنن اول تاپیک مربوطه حذف و بعد بر طبق قوانین لیون کامپیوتر با این عزیزان برخورد خواهد شد .

ممنونم از همه شما دوستان بابت همکاری و رعایت قوانین محیطی که خودتون بخشی از آن هستید

لینک به دیدگاه

سهل انگاری اینه که ادرس نوشته نشده و فقط شماره نوشتن که اشتباهه

من فقط یبار گذرم به تیپاکس خورده 

اونم اول کارت ملی رو گرفتن مشخصات رو چک کردن و نوشتن بعد تحویل دادن 

لینک به دیدگاه

من بارها و بارها (شاید بالای 100 بار)  از تیپاکس مشهد (شعبه استقلال) بسته تحویل گرفتم (هم حضوری و هم تحویل) حتی یک بار هم هیچ مدرک شناسایی از من نخواستن

همیشه صرفا کافی بوده برم اونجا و بگم بسته به نام فلانی و بسته رو تحویل بگیرم !

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، rn4j1m1 گفته است :

من بارها و بارها (شاید بالای 100 بار)  از تیپاکس مشهد (شعبه استقلال) بسته تحویل گرفتم (هم حضوری و هم تحویل) حتی یک بار هم هیچ مدرک شناسایی از من نخواستن

همیشه صرفا کافی بوده برم اونجا و بگم بسته به نام فلانی و بسته رو تحویل بگیرم !

ما که چند سال قرار داد داریم روزی 7 تا 8 بار سفارش  هیچ وقت نشده تا مهر شرکت و یا مدرک کالا ارسالی ارائه نشده تحویل بدن از بانک بدترن 

والا بانک صادرات به پرسنل ما شده بدون مهر شرکت که در وجه شرکت چک صادر شده چک وصول میکنن ولی این تیپاکس نشده 

لینک به دیدگاه

نگران نباشید عزیز.مال حلال به دست صاحبش میرسه.اینجا همه دوست هستن کسی قصد آزار و اذیت نداره.با همه تلفنی صحبت کنین به جور هماهنگ کنید حل کنید ۲ طرفه قضیه رو.

مخلص همتون هستم.دعوا نکنید ناموسا.

ویرایش شده توسط kooroshalizadeh
خخخ
لینک به دیدگاه

تیپاکس شیراز هم رو هواست 

فقط کافیه شماره برگه رو داشته باشی راحت تحویل میده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پست اینجا اینجوری ، هر کی بره دم خونه بهش تحویل میده تو مجتمع هم باشی میده به نگهبانی خلاص !

لینک به دیدگاه

dhl هم از من مدرک نخواست بسته ی 1000 دلاریو تحویل داد و رفت...(اونم نه 1 بار 2 بارشو من اصلا خونه نبودم)...
ازشون که پرسیدم گفتن ما مسئولیم که به آدرس درج شده تحویل بدیم مگر اینکه زنگ بزنید و بگید که فقط به خودتون باید تحویل داده بشه...
من با پست fedex هم برام بسته فرستادن (ایران نه ) اون کسی که تحویل گرفته بود بسته رو گیرنده ای که اسمش رو بسته بود نبود طرف یه امضا زده بود و تمام ... من حتی شده fedex یا ups بسته اورده اگر در آپارتمانو براش باز کنن میزاره دم در واحد و میره...

حالا این حرفا رو گفتم که به این نتیجه برسم که بسته به  اینکه قرار دادی که با تیپاکس امضا میشه توش این قضیه کارت ملی اومده باشه یانه فکر نکنم  مسئولیت قبول کنن یا اصلا مسئولیتی داشته باشن..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهترین کار اینه که اگه امکان پرداخت در محل وجود داشته باشه همون کار و بکنی چون مجبورا پولو ازت بگیرن بسته تحویل بدن ، پارسال از راستین بازار مودم گرفتم چون اون موقع پرداخت آنلاینشون خراب بود پرداخت در محل انتخاب کردم ، وقتی بسته رو آوردند پدرم رفت قبول نکردن گفتن باید خودش باشد و پولشم بیاره :P

لینک به دیدگاه

تیپاکس از همه دورغگوتر و بدقولتره از همه هم بیشتر پول میگیره

لینک به دیدگاه

برادران تیپاکس کارش عالیه  تو حمل و نقل مرسوله دقت زیادی میکنند بعدشم همیشه جنس رو پس کرایه بفرستید چون میارند دم در  یا ادرس رو پیدا نکنند بهت زنگ میزنند بیا بسته ت رو تحویل بگیر.. سه شنبه باندل رو فرستادم اهواز و پنج شنبه عصر رسیده بود اهواز به گوشی طرف زنگ زده بودن اما خاموش بوده و بسته مونده بود  برا شنبه و صبح شنبه بهم از دفتر تیپاکس شهرمون زنگ زدن گفتند اقا طرف گوشیش خاموشه ادرس خونشونم نتونستیم پیدا کنیم بسته مونده تو تیپاکس اهواز و طرف رو پیدا کنید بیاد بسته ش رو تحویل بگیره بنده هم زنگ زدم شنبه عصر طرف رفت  بسته رو تحویل گرفتند..میخام بگم که خیلی پیگیر هستند ..

بعدشم که بنده چندین بار از روی شماره تلفنم منو شناختن میان تو محله زنگ میزنند  بیا بسته رو بگیر رفتم گرفتم .. چندبارم سرشون شلوغ بوده زنگ زدن اقا سرمون شلوغه میتونی بیا بسته ت اینجاست شاید ما دیر برات بیاریم و رفتم ازم کارت ملی خواستن کامل مشخصات چک کردن بسته تحویلم دادند

در ضمن این شعبه های تیپاکس که تو هر شهر هست به صورت نمایندگی هست و این بستگی به میزان مسئولیت اون نماینده داره که تا چه حد پیگیر باشه تو شهر ما که خیلی پیگیر هستند خداوکیلی منکه راضیم از شیراز و بندر عباس یا مشهد برام جنس اوردن با همون قیمت ۲۰ الی ۲۳ تومن نرخشون ثابت هست و بسته اهواز ارسال کردم هموم ۲۲ و ۷۰۰ گرفتن بسته به اون سنگینی رو

اگه کسی ناراضی هست مطمئن باشید که اون نمایندگی تیپاکس متعهد نیست میتونید گزارش کنید

لینک به دیدگاه

:|

ینی در این حده تیپاکس ؟

یکی پاشه بره اونجا بسته رو بگیره بره پی کارش؟ :|

الان در چه مرحله ای هستید؟

لینک به دیدگاه

تیپاکس سابقه خودشو خراب کرده ! حتی میتونم بگم اداره پست (سفارشی و پیشتاز) خیلی مسئولیت پذیر تر هستن  و کارشون بهتره !!

توی فروم پرشین تولز ، یه مانیتور سالم خریدم ولی وقتی فروشنده داد به تیپاکس بیارن ، دست من که رسید پیکسل سوخته داشت :| که متوجه شدم از حمل نامناسب بوده که چون گارانتی داشت ، بدون صحبت از نحوه حمل و اینا (با ادعای خرابی یهویی) مانیتور رو عوض کردن !!

خلاصه دیگه نمیشه به تیپاکس اعتماد کرد ...

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

با عرض سلام 

به دلیل در خواست دوستان نتیجه رو به دوستان اطلاع رسانی میکنم : 

با پیگیری های بنده از شعبه و وجود عکس ها و فیلم های شعبه متوجه شدم که فردی بسته رو تهویل گرفتند فردی 17 ساله بوده که با سن تحویل گیرنده (منظور علی امانی) هم خوانی داشت و با پیگیری از مراجع زیر صلاح مثل پلیس اگاهی و دادگاه به این نتیجه رسیدم که دارم وقت رو هدر میدم و باید خودم شخصاً وارد عمل بشم. 

من با زرنگی تمام چون کد پستی گیرنده رو داشتم با مراجعه به پست مرکزی برای دریافت ادرس  گفتند باید نامه از اگاهی داشته باشی تازه ادرس رو هم به خودت نمیدیم و فهمیدم که باید زرنگی کنم و با مراجعه به شعبه پستی که همیشه کالا میفرستم گفتم بسته ارسالی دارم ولی ادرس رو ندارم میخوام ادرس رو بنویسید برام اونم انجام داد من هم همین که ادرس رو گرفتم زدم بیرون 

چون خودم وقت نداشتم حضوری برم کرج زنگ زدم به چندتا از ارژانس های اطراف محل ادرس کد پستی و ازشون خواستم برن به ادرس و مشخصات کامل رو برام گیر بیارن که یکی از ارژانس ها حاضر شد با 9 هزارتومن این کار  رو برام انجام بده بدی ادرس هم این بود که پلاک نداشت ولی خشبختانه بعد 2 ساعت پرسوجو و زنگ زدن درب تمام منازل اون کوچه تونستند که که پستی درست و شماره منزل و مشخصات ساختمان رو دربیاره بعد بدلیل طول کشیدن در خواست 3 هزارتومن دیگه هم کردن که با پرداختش تمام مشخصات رو برام فرستاد و من هم با زنگ زدن به منزل و صحبت با مادر ایشان تونستم خانواده این فرد رو از کار کرده پسرشون مطلع کنم و اونهم مجبور شد کالا رو برام بفرسته. 

این هم از داستان کارت گرافیک ما اومیدوارم این اتفاق برای هیچ کس اتفاق نیفته  

لینک به دیدگاه

درود 

دوست عزیزخوشالم که به مالت رسیدی

یعنی تحویل گیرنده خود خریدار بوده؟

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ٌWanheda گفته است :

با عرض سلام 

درود عزیز اخرش این فرد همون خریدار بود!!

ویرایش شده توسط sajad25
لینک به دیدگاه

من بار ها و بار ها شده بین 100 تا 400تومن خرید کنم از نت و گزینه ارسال ور تیپاکس انتخاب کردم

همیشه هم بدون مشکل اوردن فقط یه بار طولش دادن رفتم حضوری دفترش اول مدرک خواستن ارائه کردم و امضا هم گرفتن بعد تحویل دادن(تا جایی که یادمه)

لینک به دیدگاه

عکس العمل مادر اون فرد چی بود ؟
خیلی می خوام بدونم!

لینک به دیدگاه

آقا دمش شما گرم لذت بردم از اینکه با تلاش به حقتون رسیدید و با بخشش بزرگی کردین در حق اون بچه حق نشناس . امیدوارم بزرگی شما باعث بشه سرش به سنگ بخوره و آدم بشه .

اگر تو هر شهری 10 تا مثل ایشون باشن که پیگیر حقشون باشن دیگه هیچ شرکت یا اپراتور و ... جرات دست درازی پیدا نمیکنه .

بازم احسنت .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز بلاخره کسی که کارتوگرفته بود از تیپاکس همون خریداربود؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...