رفتن به مطلب

نحوه تبدیل Primary Partition به System Partiton

mamad pars
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان

من امروز یک هارد جدید گرفتم از لیون .. دادم همونجا هم پارتیشن بندیش کرد ...

الان میخام روش ویندوز نصب کنم اما نمیشه

7d4c80783703c183f43e20dc21cb2eed.jpg

من دوباره هارد قبلی رو که ویندوز داشت زدم و بالا اومد و هارد رو به عنوان هارد دوم و پرایمری پارتیشن شناخت اما من میخام اینو به عنوان هارد اصلی بشناسه تا ویندوز بتونم روش نصب کنم ... ممنون میشم کمکم کنید 6c7b61bc2e787925bb9b179568f4688c.jpg

اون هارد 2 ترا جدیده disk 1هس و اون قبلیه 1 ترا dsk0 هست ...

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

لینک به دیدگاه

ببینید داداش الان نوع table بندی هارد GPT هست که برای نصب ویندوز در این حالت باید UEFI از بایوس فعال بشه و ویندوزتون هم 64 بیت و دارای فایل های EFI باشه (اگه باشه در دی وی دی ویندوز در پوشه efi\microsoft فایل هایی وجود داره )

در ضمن میتونید table بندی رو به mbr تغییر بدید و براحتی ویندوز نصب کنید .ولی پیشنهاد میشه با همین نوع تیبل بصورت UEFI boot ویندوز نصب کنید که طریقه نصبش رو میتونید تو فروم یا سایتای دیگه پیدا کنید ‌.

لینک به دیدگاه

ببینید داداش الان نوع table بندی هارد GPT هست که برای نصب ویندوز در این حالت باید UEFI از بایوس فعال بشه و ویندوزتون هم 64 بیت و دارای فایل های EFI باشه (اگه باشه در دی وی دی ویندوز در پوشه efi\microsoft فایل هایی وجود داره )

در ضمن میتونید table بندی رو به mbr تغییر بدید و براحتی ویندوز نصب کنید .ولی پیشنهاد میشه با همین نوع تیبل بصورت UEFI boot ویندوز نصب کنید که طریقه نصبش رو میتونید تو فروم یا سایتای دیگه پیدا کنید ‌.

با تشکر فراواااان از دوست عزیزم که با توضیخات کاملشون در خصوصی لطف کردن و کار من راه افتاد ...[emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7] [emoji173]

پایان تاپیک

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...