رفتن به مطلب

کمک برای بازی

mahdighz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یکی از رفقا تازه سیستم جمع کرده و اومده کالاف دیوتی ادونس ریخته ویندوزشم ده ولی این ارور داده باید چیکار کنه؟ برای داین لایتم همین ارور میده ولی بتل هارد لاین نه چیکار کنیم؟photo_2017-02-17_14-20-32.thumb.jpg.0ab55dc48ea9cc83563738aa31321c76.jpg

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوست عزیزم، اینجور که توی نت خوندم این ارور مربوطه به اجرای بازی با استفاده از کرک نامناسب بوده. 

رفع مشکلات بازی Call of Duty: Advanced Warfare

Call of Duty: Advanced Warfare fix errors

علت این ارور کرک نامناسب است، من خودم بازی را با کرک reloaded کرک کردم ، ارور داد. شما باید کرک CODEX را که من خودم فایل codex.ini آن را اصلاح کردم از زیر دانلود کنید و بعد ویروش کشتان را خاموش و به روش بالا نسبت به جایی که می خوهید کرک را استخراج کنید، اعتمادسازی کنید، من معمولا روی دسکتاپ استخراج می کنم. حالا در پوشه استخراج شده سه تا فایل steam_api64.cdx ، steam_api64.dll و codex.ini را Copy کنید و در محل نصب بازی خود Past کند. 100% حل میشود.

این ارور اکثرا به خاطر کرک نامناسب داده می شود و با آپدیت و تغییر کرک حل خواهد شد , بهترین کرک های این بازی را نیز در حل ارور بالا گفتیم ولی اگر با تعویض کرک مشکل برطرف نشد میتواند به دلیل کم بودن یک نرم افزار ضروری برای بازی مانند Directx 11 یا Vcredist باشد.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Ruby گفته است :

سلام خدمت دوست عزیزم، اینجور که توی نت خوندم این ارور مربوطه به اجرای بازی با استفاده از کرک نامناسب بوده. 

Call of Duty: Advanced Warfare fix errors

علت این ارور کرک نامناسب است، من خودم بازی را با کرک reloaded کرک کردم ، ارور داد. شما باید کرک CODEX را که من خودم فایل codex.ini آن را اصلاح کردم از زیر دانلود کنید و بعد ویروش کشتان را خاموش و به روش بالا نسبت به جایی که می خوهید کرک را استخراج کنید، اعتمادسازی کنید، من معمولا روی دسکتاپ استخراج می کنم. حالا در پوشه استخراج شده سه تا فایل steam_api64.cdx ، steam_api64.dll و codex.ini را Copy کنید و در محل نصب بازی خود Past کند. 100% حل میشود.

این ارور اکثرا به خاطر کرک نامناسب داده می شود و با آپدیت و تغییر کرک حل خواهد شد , بهترین کرک های این بازی را نیز در حل ارور بالا گفتیم ولی اگر با تعویض کرک مشکل برطرف نشد میتواند به دلیل کم بودن یک نرم افزار ضروری برای بازی مانند Directx 11 یا Vcredist باشد.

این کرک باید پاک کنه؟چجوری پاک کنه؟

لینک به دیدگاه

می تونید یک بار دیگه بازی رو نصب کنید ولی این بار کرک نسخه کدکس رو دانلود کنید و کپی کنید

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Ruby گفته است :

می تونید یک بار دیگه بازی رو نصب کنید ولی این بار کرک نسخه کدکس رو دانلود کنید و کپی کنید

ممنون ازت دوست من یا حق

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mahdighz گفته است :

ممنون ازت دوست من یا حق

خواهش عزیزم 

لینک به دیدگاه

این ارور به خاطر نصب نبودن نت فرم ورکم میتونه باشه

لینک به دیدگاه

تمام نسخه دایرکت ایکس رو نصب کنید از اول هر چی هست من همیشه ویندوز عوض مینکم همین مشکل ها پیش میاد که یک فولدر دارم توش تمام ورژن دایرکت  و نت فرم ورکم توش هست آماده نصب دارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...