رفتن به مطلب

Dirt 2

Anthem
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

dirt-2-20090716063303869_640w.jpg

سلام به همه

همونطور که از اسم تاپیک پیداست میخام چگونگی آنلاین بازی کردن این بازی رو بگم

البته من این مطلبو از توی یه سایت دیگه یاد گرفتم اما دیدم تو خیلی سایت ها نیست لذا گفتم اینجا مطرح کنم همونطور که میدونید این بازی یکی از زیباترین بازی هاست اما متأسفانه کمتر کسی رو دیدم که بخاد این بازی رو آنلاین بازی کنی و یا میخاد اما نمیدونه خوب بریم سراغ توضیح :

1- فایل زیر رو دانلود کنید :

دانلود

2 - نرم افزار hamachi رو با سرچ تو گوگل پیدا کنید و دان کنید ، نصب کنید اما اجرا نکنید.

خوب چیزایی که باید داشته باشید رو حالا دارید.

فایل اولی رو از حالت فشرده خارج کنید داخلش 3 تا فایل هست به ترتیب توضیح میدم :

ConnectionOverrideHamachi : اجرا کنید و تایید کنید ( yes بزنید ) تا پیغام تایید بده .

TeknoGod : این فایل بصورت فشرده هست اونو داخل درایوی که ویندوزتون توش نصبه بصورت ساده قرار بدید ( از حالت فشرده خارج کنید و داخل درایو مربوطه کپی کنید .)

workerMap : این فایلو باید توی این مسیر کپی کنید و جایگزین یه فایل دیگه بکنید ( بهتره از اون فایل اصلی تو پوشه یه کپی بگیرید بعد این کارو بکنید ) مسیر :

C:\Program Files (x86)\Codemasters\DiRT2\system

از من داخل درایو C بود از شما ممکنه توی درایو دیگه ای باشه .

خوب حالا نرم افزار Hmachi رو اجرا کنید دکمه پاور رو بزنید دو حالت دارید یا خودتون سرور بشید یا به سروری جوین بشید حالا فرض میکنیم که شما به سروری جوین شدید

بعدش از داخل پوشه TeknoGod که الان داخل درایو ویندوزتون هست فایل dllload.exe رو اجرا کنید و بعدش خود بازی رو اجرا کنید

وقتی داخل بازی شدید به قسمت مولتی پلیر برید و گزینه local network رو بزنید از 3 تا گزینه گزینه اول رو بزنید وقتی دیدید سروری رو پیدا کرد کلید F12 رو بزنید که باید بعد زدنش بگه working

اگر قصد جوین داشتید! حتما قبل و بعد انتخاب ماشین کلید F12 رو بزنید.

اما چندتا نکته :

1- بعد از هر بار خروج از بازی، لازم است فایل dllload.exe رو بسته و دوباره اجرا کنید.

2- برنامه hamachi یک شبیه ساز شبکه lan به وسیله اینترنت هست! شما باید با دوستان خودتون یک سرور تشکیل بدید و بقیه به اون متصل بشن!

3- حتما firewall رو خاموش کنید.

4- اگر با خطای dont sent مواجه شدید، گرافیک بازی رو پایین بیارید!

خوب تمام شد

موفق باشید میبینمتون.

dirt2.jpg

ویرایش شده توسط seyedmahdi
لینک به دیدگاه

راستی این یه سرور برای این بازیه :

BCDirt 2

پاسورد : 123

یا

BCDirt 2.1

پاسورد : 123

اگر کسی سرور دیگه هم میشناسه بگه ممنون.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...