رفتن به مطلب

فروش Xbox One S 1TB Fifa 17 Bundle !!!!!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان .

من کنسولو 17 روز پیش خریدم قرار بود جایی بمونم که کنسل شد .

من کلا 3-2 ساعت بیشتر ازش استفاده نکردم اونم فقط چند راند فیفا 17 و فورزا 3 دمو زدم باهاش بعدش کلا خاموش بوده از 17 روزی که خریدم باورکنید 15 روزش خاموش بوده من چون پی سی گیمرم بعد از پی اس 1 این اولین کنسولم بود کلا واسه خونه به هیچ وجه نگرفته بودم چون من فقط با موس و کیبرد حال می کنم گرفته بودم واسه جایی که کلا نرفتم .

من 2 ماه قبل گرافیک 1070 خریدم واسه سیستمم واقعا نیازی نداشتم به یه کنسول با این که خیلی عاشقشم و واقعا بی نظیره ولی خوب تصمیم گرفتم بزارمش واسه فروش اگر فروش رفت که خوب رفته اگرم نرفت که هیچی نگه میدارم بازم میگم دلیل فروشم فقط و فقط عدم استفاده هست وگرنه دلیل دیگه ای واسه فروختنش ندارم .

کلا هم نو هست و مطلقا بدون مشکل هست اصلا ذره ای فرقی با نو نداره چون من اصلا استفاده ای نکردم که بخوام بهش بگم کارکرده .

من خودم 1390 خریدم 1 ترابایت فیفا 17 باندل الان قیمتش 1450 هست اما من میزارم 1190 کمتر به هیچ وجه تاکید می کنم به هیچ وجه راه نداره من سر 17 روز که هیچی هم استفاده نکردم 200 تومن کم کردم امکان نداره دیگه کمتر شه قیمت خواهشن پیشنهاد الکی ندین .

بازی فیفا 17 هم دیجیتالی هست و با تغییر ایمیل اکانت لایوم میتونم به مشتری انتقالش بدم .

40 گیگ هم دانلود کردم دیتای فیفا 17 رو و می تونید سریع برید تو بازی + دیتای فورزا هورایزن 3 + بتل 4 + و اینکه 15 روز هم گلد روش داره که دوستم از UK بهم داد که 4 روزش رفته الان .

الان عکساشو میزارم عکس با نام کاربری رو فردا صبح اضافه می کنم .

تلگرم : 09376106709

IMAG0246.jpg

IMAG0247.jpg

IMAG0248.jpg

IMAG0249.jpg

IMAG0250.jpg

لینک به دیدگاه

در در 1395/12/01, 10:07:45، eddy گفته است :

دسته خالى رو ميفروشى؟

مسلما خیر . 

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، M-yousef گفته است :

با بازی 1190 یا بدون بازی؟

با فیفا 17 دیجیتالی که خودم 40 گیگ دیتاشو دانلود کردم . 

رزیدنت اویل 7 دمو با دیتاش / فورزا هورازین 3 دمو با دیتا / بتل 4 دیتاش + 10 روز گلد . 

البته الان 2 تا مشرتی داره اگر نیومدن ببرن و شما میخواین لطفا بگین . 

لینک به دیدگاه

فروخته شد !

حالا باز دست دست کنین دیگه چنین چیزی با این قیمت گیرتون نمیاد !

تاپیک بسته شه لطفا ! 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...