رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید کارت TV با 40-50 تومن

Recommended Posts

سلام دوستان

تصمیم گرفتم با سیستم جدید یه کارت TV هم بگیرم که بتونه همراه نمایش کار ضبط کردن برنامه ها رو هم تا حد خوبی انجام بده.البته نمی خوام full hd ذخیره کنم ولی کیفیتش هم آبروداری کنه.در ضمن فکر نمی کنم طرف های ما پخش دیجیتال فعال شده باشه،پس اگه فعلا با آنالوگ کار کنه و بعدا قابلیت کار با دیجیتال رو هم داشته باشه،عالی میشه.همینطور مدلی هست که بدون آنتن هوایی بتونه کار کنه،بهتره

پیشاپیش ممنونم

لینک به دیدگاه

سلام . تمام آنالوگها آنتن هوایی میخوان . من خودم یکی دارم که میخوام بفروشم . اگر دست دوم سالم و تمیز میخوای بگو . شرایطش اینه:

کارت msi tv@nywhere plus آنالوگ با تمام لوازم و جعبه کاملا سالم . کارت الان رو سیستم نصبه و نمی تونم از اون عکسی بزارم . ولی اگر دوست داشتید از جعبه و لوازم همراهش براتون میزارم . تو سایت تولید کننده میتونید مشخصات کاملش رو ببینید .

http://www.msi.com/p...where-Plus.html

چیپست فیلیپس ، دارای کنترل از راه دور ، کابل اتصال سوپر ویدئو ، AV استریو ، رادیو FM ، قابلیت اتصال رسیور ، تله تکست ، ضبط برنامه ریزی شده و ...

در صورت دانلود نرم افزار و درایور بر روی ویندوز 7 کار میکنه . الان هم روی 7 نصبه .

قیمت پایه 20 تومان . هزینه ارسال با خریدار . زیر قیمت پایه هم فروخته نمیشه . دلیل فروش خرید رسیور دیجیتال

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...