رفتن به مطلب

فن یا خاموشه یا 100 درصد!

Recommended Posts

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

بنده به تازگی لپتاپ V502 ایسوز رو خریداری کردم، در ابتدا روش Win8.1 نصب کردم و همه چی خوب بود که به دلیل فقدان خیلی از درایور ها اعم از تاچ پد، مجبور شدم ویندوز 10 نصب کنم

بعد از نصب ویندوز 10 میدیدم همیشه فن لپتاپ روشنه، خیلی سرچ کردم و خیلی بهبود ها انجام دادم اما چاره ی کار نبودن، بعد از غیرفعال کردن کلی سرویس الان قضیه اینجوری شده که فن هی روشن و خاموش میشه

مثلا فن خاموشه، میزنم فایرفاکس اجرا بشه، فن میشه 100 درصد، فایرفاکس اجرا میشه و دوباره خاموش میشه، بعد که یک تب باز میکنم دوباره فن میشه 100 درصد تب باز میشه و دوباره فن خاموش میشه

این قضیه باعث شد تا لپتاپ رو باز کنم و ببینم چه خبره، به صورت زنده مشاهده کردم که فن  هیچ سرعتی غیر از 100 درصد حرکت نمیکنه و یا کلا می ایسته، و یا 100 درصد میچرخه

این باعث اطلاف میزان زیادی باتری و سر وصدای زیادی شده، به حدی که لپتاپ روی ویندوز 8 حدود 7 الی 8 ساعت باتریش دووم میاورد اما این میزان در ویندوز 10 به کمتر از 2 ساعت کاهش یافته

از متخصصین محترم خواهشمندم کمکم کنن خیلی جستجوکردم و به نتیجه نرسیدم.

من حتی توی لیون کامپیوتر هم که اسکرول میکنم فن میشه 100 درصد و وقتی اسکرول رو رها میکنم دوباره فن کلا خاموش میشه!

درهر سه حالت Balanced و High Performance و Power Saver هم همینجوریه و اصلا ربطی به این گزینه ندارن

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

والا خودم نظریندارم اما گارانتی اگه داره نباید بازش میکردید میبردید گارانتی من که frost core لپتاپم جا نمیرفت بردمش همونجا یا لپتاپ دیگه دادن 

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، Redwolf10 گفته است :

والا خودم نظریندارم اما گارانتی اگه داره نباید بازش میکردید میبردید گارانتی من که frost core لپتاپم جا نمیرفت بردمش همونجا یا لپتاپ دیگه دادن 

دوست من لپتاپم وارداتی هست و گارانتی نداره متاسفانه

و صد التبه که فکر نمیکنم ایراد سخت افزاری باشه چرا که ویندوز 8.1 ایرادی نداشت

تمام درایور ها نیز آپدیتن

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، amir.coder گفته است :

دوست من لپتاپم وارداتی هست و گارانتی نداره متاسفانه

و صد التبه که فکر نمیکنم ایراد سخت افزاری باشه چرا که ویندوز 8.1 ایرادی نداشت

تمام درایور ها نیز آپدیتن

دقیقا منهمین مدل رو داشتم البته 2 هفته بعد فروختم چون هدیه بود از همون اول درایوراش رو یه dvd مخصوص win10 بود! به نظرم کلا یه بار هاردرو فرمت کنید و BIOS رو هم اپدیت کنید یه win10 اخرین نسخه بریزین اخرین درایور هارو از سایت ایسوس بگیرید 

البته مدلش ب نظرم خیلی خستس یه جوری کلا حال نکردم باهاش پورت m2هم نداشت نکبت که یه ssd بندازم روش

لینک به دیدگاه

در در 1395/12/02, 22:43:52، Redwolf10 گفته است :

دقیقا منهمین مدل رو داشتم البته 2 هفته بعد فروختم چون هدیه بود از همون اول درایوراش رو یه dvd مخصوص win10 بود! به نظرم کلا یه بار هاردرو فرمت کنید و BIOS رو هم اپدیت کنید یه win10 اخرین نسخه بریزین اخرین درایور هارو از سایت ایسوس بگیرید 

البته مدلش ب نظرم خیلی خستس یه جوری کلا حال نکردم باهاش پورت m2هم نداشت نکبت که یه ssd بندازم روش

درایور هارو از سایت ایسوز گرفتم، هاردشو کلا عوض کردم و یه ssd گذاشتم جای هارد خودش و یه ssd دیگه از سمت m.2 گذاشتم روش

عزیز پورت M.2 داره ! پایین سمت راست

880148773858812072_photo_2017-02-22_08-1

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...