رفتن به مطلب

خرید کیس جهت استفاده طراحی گرافیکی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

استفاده برای کار های ادیت و تا حدودی رندرینگ

با توجه به محدودیت بودجه فکر میکنم باید به سی پی یو i5 7400 و گرافیک 1050 ti 4 gig اکتفا کنم

قصد ارتقا یا اورکلاک هم ندارم و کلا از مادربورد انتظار قابلیت ویژه ای ندارم یه چیزی با حداقل قیمت که برای استفاده از این سی پی یو و گرافیک و رم با فرکانس 2400 کارایی لازم رو داشته باشه

رم هم 16 کفایت میکنه به نظرم

سوال دیگه این که آیا تهیه هارد ssd تاثیر چشم گیری بر عملکرد خواهد داشت یا نه؟ارزش هزینه اضافه رو داره؟

لطفا برای خرید مادربورد و رم و پاور راهنمایی  بفرمایید

یا هر پیشنهاد دیگه که به نظرتون میرسه

بی نهایت ممنون از وقتی که برای خوندن تاپیک صرف کردید

لینک به دیدگاه

بودجه تون چقدر هست حداکثر؟

در ضمن فعلا همونطور که دوستان میگن برای سیستم بستن زمان خوبی نیست بذارید سی پی یو های رایزن بیان ببینیم قیمتاش چطوریه یا کارت های گرافیک جدید amd

اگرم لازم دارید سریعا بنظرم بهتره دست دوم تهیه کنید منتها حواستون باشه حتما حضوری خرید کنید

لینک به دیدگاه

سقف بودجه 3500 فقط کیس

دست دوم هم قیمت بالا میدن با قیمت نو اختلاف چندانی ندارند 

لینک به دیدگاه

والا چرا سراغ 1060 یا 480 نمیرید؟ از 1050 بهتر هستن اگرم بودجتون کمه میتونید برید سراغ نسل قبل اما نسل قبل فقط سراغ amd برید چون انویدیا دیگه نسل قبلشو آدم حساب نمیکنه:|

390x 8gb انتخاب خوبیه بنظرم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، l36320 گفته است :

سقف بودجه 3500 فقط کیس

دست دوم هم قیمت بالا میدن با قیمت نو اختلاف چندانی ندارند 

سلام دوست عزیز!

اول اینکه همونطور دوست عزیزمون اشاره کرد جزو بد ترین شرایط خرید کیس حداقل اگه امکانش هست تا اردیبهشت ماه صبر داشته باش چون هم وضعیت بازار در داخل بخاطر دلار 4تومنی و 15 درصد افزایش بهم ریخته و هم اینکه پردازنده های جدید دارن میان!
شما اول باید ببینی چه نرم افزار هایی کاری میکنی که طبق اون سیستم جمع کنی!
مثلا شما اگه افتر افکت و مثلا موتور رندر هایی مثل vray استفاده میکنی قطعا خرید کارت گرافیک اینویدیا ارجحیت داره بخاطر هسته کودا!

بعد اینکه اگه زیاد رو گیمینگ تاکید ندارید توصیه میکنم سی پی یو i7 بگیرید و بعدا اگه تونستید بهش کارت گرافیک اضافه کنید چون دیدم دوستان حتی با i7 4790 هم بدون کارت گرافیک تونستن کار های خوبی تحویل بگیرن!

شدید توصیه میکنم اگه قصد اورکلاک ندارید تحت هیچ شرایطی هزینه اضافه برای مادبرد و سی پی یو ضریب باز ندین غیر اینکه سری i7 extreme بخواید!

ssd قطعا تاثیرگذار خواهد به صورت کاملا محسوس مخصوصا که شما دنبال کار گرافیکی هستید که سرعت لود رو بسیار کاهش میده!

پ.ن: 1:خیلی از دوستان هستن تو این فروم قطعات دست دوم میفروشن که ارزش خرید بسیار بالایی داره کافیه یه نگاه بندازید!

2: اگه تازه شروع به اینکار میخواید بکنید هزینه اضافه نکن عزیز به عنوان یه دوست میگم همه افراد قرار نیست همون اول فیلم ترنسفورمر بسازن. شما با یه i5 و یه اس اس دی میتونی پروژه های سنگین عکاسی انجام بدی !(هزینه زمانی برات سودمند که هم ازش لذت ببری و هم اینکه یه سودی برات داشته باشه زیاد دیدم سیستم رندر جمع میکنن آخر یا به قیمت پایینی میفروشن یا تحت عنوان سیستم گیمینگ استفاده میکنن)

ویرایش شده توسط Admiral.M
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، Admiral.M گفته است :

سلام دوست عزیز!

اول اینکه همونطور دوست عزیزمون اشاره کرد جزو بد ترین شرایط خرید کیس حداقل اگه امکانش هست تا اردیبهشت ماه صبر داشته باش چون هم وضعیت بازار در داخل بخاطر دلار 4تومنی و 15 درصد افزایش بهم ریخته و هم اینکه پردازنده های جدید دارن میان!
شما اول باید ببینی چه نرم افزار هایی کاری میکنی که طبق اون سیستم جمع کنی!
مثلا شما اگه افتر افکت و مثلا موتور رندر هایی مثل vray استفاده میکنی قطعا خرید کارت گرافیک اینویدیا ارجحیت داره بخاطر هسته کودا!

بعد اینکه اگه زیاد رو گیمینگ تاکید ندارید توصیه میکنم سی پی یو i7 بگیرید و بعدا اگه تونستید بهش کارت گرافیک اضافه کنید چون دیدم دوستان حتی با i7 4790 هم بدون کارت گرافیک تونستن کار های خوبی تحویل بگیرن!

شدید توصیه میکنم اگه قصد اورکلاک ندارید تحت هیچ شرایطی هزینه اضافه برای مادبرد و سی پی یو ضریب باز ندین غیر اینکه سری i7 extreme بخواید!

ssd قطعا تاثیرگذار خواهد به صورت کاملا محسوس مخصوصا که شما دنبال کار گرافیکی هستید که سرعت لود رو بسیار کاهش میده!

پ.ن: 1:خیلی از دوستان هستن تو این فروم قطعات دست دوم میفروشن که ارزش خرید بسیار بالایی داره کافیه یه نگاه بندازید!

2: اگه تازه شروع به اینکار میخواید بکنید هزینه اضافه نکن عزیز به عنوان یه دوست میگم همه افراد قرار نیست همون اول فیلم ترنسفورمر بسازن. شما با یه i5 و یه اس اس دی میتونی پروژه های سنگین عکاسی انجام بدی !(هزینه زمانی برات سودمند که هم ازش لذت ببری و هم اینکه یه سودی برات داشته باشه زیاد دیدم سیستم رندر جمع میکنن آخر یا به قیمت پایینی میفروشن یا تحت عنوان سیستم گیمینگ استفاده میکنن)

ممنون از پاسختون

متاسفانه برای خرید خیلی عجله دارم و نمیتونم صبر کنم

استفاده هم بیشتر افتر افکت و ادوبی پریمیر هست. اصلا اهل گیم نیستم 

فکر مکینم همونطور که فرمودین تهیه یک سیستم i5 و ssd با توجه به شرایط فعلا تا حدی جوابگو باشه

راستش فروش دست دوم ها رو هم یک نگاهی انداختم اما مشکل اینجاست که با قطعات آشنایی ندارم و نمیتونم انتخاب کنم

اگر امکانش هست برای تهیه مادر بورد و سایر قطعات راهنمایی بفرمایین

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، l36320 گفته است :

ممنون از پاسختون

متاسفانه برای خرید خیلی عجله دارم و نمیتونم صبر کنم

استفاده هم بیشتر افتر افکت و ادوبی پریمیر هست. اصلا اهل گیم نیستم 

فکر مکینم همونطور که فرمودین تهیه یک سیستم i5 و ssd با توجه به شرایط فعلا تا حدی جوابگو باشه

راستش فروش دست دوم ها رو هم یک نگاهی انداختم اما مشکل اینجاست که با قطعات آشنایی ندارم و نمیتونم انتخاب کنم

اگر امکانش هست برای تهیه مادر بورد و سایر قطعات راهنمایی بفرمایین

دوست عزیز عجله هم اگه داری حداقل قبل خرید قطعات کمی حوصله به خرج بده و اون چیزی که میخوای رو بگیر!

به طور مثال اولویت بندی کن که میخوای بعدا ارتقا بدی یا نه؟!

اگه نه که خوب قطعا میتونی چیزی مثل  پاور با توان کمتر بگیری در عوض رم بهتر یا اس اس دی بهتر!

این یک نمونه :Capture.thumb.PNG.25c0e15b4e219cc3be6c5d956ca46972.PNG

این سیستم یه برداشت کلی میتونی این کار ها رو بکنی:

1.مادربرد رو طبق کاراییت بگیر و الکی پول اضافه برای امکاناتی مثل کارت صدایی 2db قوی تر و امثالهم نده چون قطعات دیگه ای هست که تاثیرشون محسوس تر باشه برات با همون هزینه(اگه فلان امکانات رو نیاز نداری نترس برو یه مادبرد ساده تر و قیمت پایین تر بگیر کسی نگاه نمیکنه چی گرفتی مهم  اینه خودت چی استفاده میکنی)

2.اگه هارد اینترنال داری هارددیسک  رو بردار و فقط اس اس دی رو بگیر برات کلی پول ذخیره میشه!

3. خیلی از چیز ها سلیقه ای هستش اگه دقت کنی من کیس و رم و اس اس دی رو مدل هایی گذاشتم که بیشتر بین کاربرها مرسوم و شاید کمی قیمت بی دلیل بالاتری داشته باشه که میتونی جایگزین کنی!

4.کارت گرافیک برای شما اگه اصرار داشته باشی حتی کارتی مثل 750ti کافیه چون اکثر نرم افزار های گرافیکی سی پی یو محور هستن(البته قطعا داشتن کارت گرافیک بهتر توصیه میشه اما چون بودجه محدود توصیه نمیشه از سی پی یو و اس اس دی بزنی بخاطر گرافیک)

5.سیستم پیشنهادی بنده بیشتر بر مبانی ارتقا در آینده(کیس و پاور)!

پیشنهاد من اینه که از طریق همین فروم لیون کمک بگیری  یا بابخش ارتباط با لیون و یا شرکت هایی مثل مازستا تماس بگیری و درخواستم مشاوره کنی قطعا به شما بهترین ها رو پیشنهاد میدن!

اگه یه وقت دیدی 100 یا 200 تومن سیستم های پیشنهادشون بالاتر قبل اینکه رد کنی کمی پرس و جو کن شاید همین یه تاثیر محسوس  و آنچنانی بذار!

ویرایش شده توسط Admiral.M
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...