رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی در مورد لپتاپ تازه خریداری شده

َAhmad1361
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه دوستان

هفته پیش از دیجیکالا یک لپتاپ ideapad 700 خریدم.  

https://goo.gl/1uM5dK

خوب با کلی ذوق دنبال اس اس دی m2 تو اینجا میگشتم که لپتاپ رسید دستم بگیرم بندازم روش منتها بعد از رسیدن لپتاپ شدیدا خورد تو ذوق بنده. فن لپتاپ با کوچکترین فشاری شروع به صدا دادن به صورت آزار دهنده ای میکنه

مثلا با باز کردن یک وب پیج لپتاپ شروع به سرو صدا میکنه. چون بنده در محیط ساکت با این لپتاپ کار میکنم این مشکل دو چندان میشه

البته نا گفته نماند که من نسبت به نویز خیلی حساس هستم ولی بنظر خودم این لپتاپ نباید اینطوری باشه. قبل از خرید کلی دربارش تحقیق کردم و یکی از نکاتی که در موردش اغلب ریویو ها و یا برخی نظرات کاربران اشاره شده بود عملکرد خوب و کاملا بی صدای سیستم خنک کننده این دستگاه بود که متاسفانه در مورد من مصداق نداره

با واحد خدمات پس از فروش دیجیکالا تماس گرفتم و براشون فیلم و فایل صوتی از این مشکل ارسال کردم که بعد اط 3 روز که خبری نشد خودم مجدد تماس گرفتم که گفتن واحد فنی گفته این مورد طبیعی است

نا گفته نماند بنده نزدیک 15 سال هست که برنامه نویس هستم و تا این پنجمین لپتاپیه که خریدم و تا الان همچین مشکلی نداشتم. فیلمی که گرفتم رو اینجا آپلود میکنم تا دوستانی که در این باره تخصص دارند نظر بدهند.

آیا این مورد واقعا طبیعی است یا عزیزان دیجیکالا متد ساده پیچیدن مشتری را انتخاب کردن

لطفا ویدئو را با هدفون گوش دهید تا بهتر معلوم شود

در صورتی که به نظر شما این مشکل راه حل بدون دردسری دارد خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید

لینک فایل تو گوگل درایو

https://drive.google.com/file/d/0B37sr2QJpsHhOEdRbllEU05LdW8/view?usp=sharing

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، َAhmad1361 گفته است :

سلام خدمت همه دوستان

هفته پیش از دیجیکالا یک لپتاپ ideapad 700 خریدم.  

https://goo.gl/1uM5dK

خوب با کلی ذوق دنبال اس اس دی m2 تو اینجا میگشتم که لپتاپ رسید دستم بگیرم بندازم روش منتها بعد از رسیدن لپتاپ شدیدا خورد تو ذوق بنده. فن لپتاپ با کوچکترین فشاری شروع به صدا دادن به صورت آزار دهنده ای میکنه

مثلا با باز کردن یک وب پیج لپتاپ شروع به سرو صدا میکنه. چون بنده در محیط ساکت با این لپتاپ کار میکنم این مشکل دو چندان میشه

البته نا گفته نماند که من نسبت به نویز خیلی حساس هستم ولی بنظر خودم این لپتاپ نباید اینطوری باشه. قبل از خرید کلی دربارش تحقیق کردم و یکی از نکاتی که در موردش اغلب ریویو ها و یا برخی نظرات کاربران اشاره شده بود عملکرد خوب و کاملا بی صدای سیستم خنک کننده این دستگاه بود که متاسفانه در مورد من مصداق نداره

با واحد خدمات پس از فروش دیجیکالا تماس گرفتم و براشون فیلم و فایل صوتی از این مشکل ارسال کردم که بعد اط 3 روز که خبری نشد خودم مجدد تماس گرفتم که گفتن واحد فنی گفته این مورد طبیعی است

نا گفته نماند بنده نزدیک 15 سال هست که برنامه نویس هستم و تا این پنجمین لپتاپیه که خریدم و تا الان همچین مشکلی نداشتم. فیلمی که گرفتم رو اینجا آپلود میکنم تا دوستانی که در این باره تخصص دارند نظر بدهند.

آیا این مورد واقعا طبیعی است یا عزیزان دیجیکالا متد ساده پیچیدن مشتری را انتخاب کردن

لطفا ویدئو را با هدفون گوش دهید تا بهتر معلوم شود

در صورتی که به نظر شما این مشکل راه حل بدون دردسری دارد خوشحال میشم راهنمایی بفرمایید

لینک فایل تو گوگل درایو

https://drive.google.com/file/d/0B37sr2QJpsHhOEdRbllEU05LdW8/view?usp=sharing

سلام

اون لحظه که فن سی پی شروع میکنه به سرعت تند، شما قبلش نرمزار مانیتورنیگ دما را باز کن ببین دما رو چنده و در چه درجه ای فن شروع میکنه به دور تند.

دو حالت داره: یا سی پی یو نیم سوز هست یا برنامه ای نصب شده که فعالیت سی پی یو به صدرصد میرسونه.

حالت دوم: یا سی پیو دماش نرماله و فن سی پی یو خرابه

لینک به دیدگاه

در ضمن خرید ایجور چیزها باید حضوری باشه.

چون که وقتی یه ایراد کوچیک باشه ، سخت زیر بار میرن که تعویض کنن

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

سلام

اون لحظه که فن سی پی شروع میکنه به سرعت تند، شما قبلش نرمزار مانیتورنیگ دما را باز کن ببین دما رو چنده و در چه درجه ای فن شروع میکنه به دور تند.

دو حالت داره: یا سی پی یو نیم سوز هست یا برنامه ای نصب شده که فعالیت سی پی یو به صدرصد میرسونه.

حالت دوم: یا سی پیو دماش نرماله و فن سی پی یو خرابه

دمای سی پی یو نرمال هست تو فیلم معلومه با OpenHardwareMonitor نشون دادم

لینک به دیدگاه

اقا این مسله غیر عادی هست تو حالت عادی نباید این همه صدا بده ، یا بوش فن خرابه که با کوچکترین دور ، داره صدا میده ، یا سی پی یو بیش از حد داره داغ میشه که فن میفته دور تند.

در هر صورت تعویضش کن.

البته قبلش از بازار در مورد این مدل لبتاب سوال کن  (از فروشنده ها و تعمیرکارها)و مطمعن شو که ایا ایراد داره یا نه

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

لپ تاپ شما از لپ تاپ از رده خارج من هم بیشتر صدا میده !!!

گمون نکنم دستتون جایی بند باشه .

مگر به یه مقدار ضرر به دوستی آشنایی بدید و اینبار فقط حضوری خرید کنید .

پسر عموی من چند روز پیش یه لپ تاپ شبیه لپ تاپ شما و از همین سری خریده . از دیوار صدا میاد از این لپ تاپ نه .

اون گروه فنی هم که گفتن طبیعیه شما رو پیچوندن . فقط همین !

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

لپ تاپ شما از لپ تاپ از رده خارج من هم بیشتر صدا میده !!!

گمون نکنم دستتون جایی بند باشه .

مگر به یه مقدار ضرر به دوستی آشنایی بدید و اینبار فقط حضوری خرید کنید .

پسر عموی من چند روز پیش یه لپ تاپ شبیه لپ تاپ شما و از همین سری خریده . از دیوار صدا میاد از این لپ تاپ نه .

اون گروه فنی هم که گفتن طبیعیه شما رو پیچوندن . فقط همین !

خوب نظر خودم هم همینه منتها متاسفانه نه فروشنده ها و نه گارانتی ها سر این جور مسائل هیچ تعهدی ندارند و همین که لپ تاپ روشن میشه میگن مشکلی نداره.

قبلا هم مشکل مشابه داشتم. یک هارد ssd apacer داشتم که سرعت رایتش از هارد معمولی کمتر بود بعد یک ماه رفتن و اومدن به گارانتی سازگار گفتن هارد سالمه (همینکه هارد کار میکرد از نظر اونا سالم بود سرعتش اصلا اهمیتی نداشت)

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، َAhmad1361 گفته است :

خوب نظر خودم هم همینه منتها متاسفانه نه فروشنده ها و نه گارانتی ها سر این جور مسائل هیچ تعهدی ندارند و همین که لپ تاپ روشن میشه میگن مشکلی نداره.

قبلا هم مشکل مشابه داشتم. یک هارد ssd apacer داشتم که سرعت رایتش از هارد معمولی کمتر بود بعد یک ماه رفتن و اومدن به گارانتی سازگار گفتن هارد سالمه (همینکه هارد کار میکرد از نظر اونا سالم بود سرعتش اصلا اهمیتی نداشت)

متاسفانه در بعضی موارد افرادی که در این امور کار هستند یا دانش کافی رو ندارن و فقط فروشنده هستند . یا دانشش رو دارن اما پول میگیرن که بپیچونن .

شما میتونی از طریق سازنده اصلی اقدام به پی گیری کنی . باید وقت بزار و ایمیل بزنی و دقیق توضیح بدی مشکلت رو تا یه راهی پیش پات بزارن .

برای خود من صدای لپ تاپ مهم نیست . شاید توی دوست و آشنا بتونی ردش کنی بره و این بار حضوری خرید کنی .

لینک به دیدگاه

از سایر دوستان متخصص کسی نظر دیگه ای نداره 

آیا این مشکل راه حل قطعی داره؟ چون اگه بخواد اینطوری بمونه مجبور میشم بزارم برای فروش

لینک به دیدگاه

در در 1395/12/04, 01:37:59، ali-0098 گفته است :

دوست عزیز پردازنده نیم سوز میشه ؟!‌ میشه توضیح بدین !

لینک به دیدگاه

مگه گارانتی نداره که پیچشو باز کردید؟ پیش گارانتی چرا نمیبرین... دیجی کالا تو تنها برخوردی که من داشتم تو بخش مرجوع سخت افزار بشدت گند  برخورد میکنه.....

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

مگه گارانتی نداره که پیچشو باز کردید؟ پیش گارانتی چرا نمیبرین... دیجی کالا تو تنها برخوردی که من داشتم تو بخش مرجوع سخت افزار بشدت گند  برخورد میکنه.....

باز نکردم. گارانتی با توجه به سابقه بدی که دارم ازشون بعید میدونم جوابگو باشن. یک ssd براش خریدم میبرم گارانتی بندازه روش این مورد رو هم بگم ببینم چی میشه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، miladmhti گفته است :

دوست عزیز پردازنده نیم سوز میشه ؟!‌ میشه توضیح بدین !

در 41 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

فیوز و لامپ و این چیزا نمیسوز میشن

نیم سوز شدن شاید گمراه کننده باشه اما CPU میتونه دچار مشکلاتی بشه و درست کار نکنه .

CPU وظایف بسیار گسترده ای داره و امکان داره به خاطر یه نقص نتونه یک یا تعدادی از این وظایف رو به درستی انجام بده . ساده ترین راهش هم کنده شدن خارهای CPU هستش ( مخصوصا ای ام دی که هنوز روی CPU هاش از این سیستم استفاده می کنه . )

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، aramnazdari گفته است :

شاید بی ربط باشه اینی که من میگم ولی به نظرم یه تست با مایکروسافت اج هم بگیر ببین همون جوریه یا نه

اج از همه بدتره سی پی یو یوزیج میچسبه به سقف تو بعضی سایت ها

البته از اج تو دسکتاپ و تبلت ویندوزی استفاده میکنم و راضیم و اینجا نه. 

تمام آپدیت نرم افزارها، دایورها و خود ویندوز نصب شده

بایوس رو هم به آخرین ورژن آپدیت کردم ولی تا الان کارگر نبوده

لینک به دیدگاه

عزیز کلا لپ تاپ لنوو کیفیت نداره

از برند اچ پی یا سری k یا n ایسوس استفاده کنین

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، zayeat electronic گفته است :

سلام 

فقط در تهران
شركت Ce خريدار
مادربردسوخته:٤٥٠٠-٥٠٠٠
كارت گرافيك سوخته :١٠٠٠ كيلويي ٧٠٠٠
رم (ram)٥٠٠
هارد(hard):١٥٠٠
سي پي يو(cpu)سوخته ٥٠٠ -كيلويي ١٢/٥٠٠

برد خام الكترونيكي كيلو ٤٠٠٠ تا ٥٠٠٠

توجه
(بردهاي بدون چيپ خريداري نميشود)

با ما در تماس باشيد

تلگرام ٠٩٣٦١٣٤٠٣٤٤

دوست گرامی چرا اینقد اسپم می فرستی؟

یک تاپیک بساز برای خودت.

لینک به دیدگاه

دوست ارجمند

بر اساس فایل صدا ایراد داره و گارانتی معتبر چنین مشکلی رو می پذیره. گارانتی سازگار ارقامه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...