رفتن به مطلب

آسیک چیست؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام دوستان

تو اکثر تاپیک های فروش گرافیک دیدم که فروشنده  به درصد آسیک GPU اشاره کرده.

درباره ی اینکه آسیک چیه و این داستان ها تو اینترنت خوندم

اما یه سوال برام پیش اومده که تو اینترنت جوابش را نیافتم

معیار سنجش آسیک چیست؟

مثلا بین دو کارت (مدل یکسان) میگن آسیکشون 70% و 80%  هست ،کدومشون بهتره.

ممنون از دوستانی که برای سوال بنده وقت میگذارند.

لینک به دیدگاه

به صورت خلاصه میزان کیفیت پزدازنده ی گرافیک هست که هرچه بالاتر باشه بهتره و مصرف کمتر و اورکلاک پذیری بیشتری داره

معمولا ها با نرم افزار gpu z  میبینن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، 303 گفته است :

به صورت خلاصه میزان کیفیت پزدازنده ی گرافیک هست که هرچه بالاتر باشه بهتره و مصرف کمتر و اورکلاک پذیری بیشتری داره

معمولا ها با نرم افزار gpu z  میبینن

پاسخ بسیار خلاصه و مفیدی بود

درصد یه چیز نسبیست.

سوال من این هست که درصد آسیک رو با چه چیزی میسنجن که خوب یا بد بودنش معلوم میشه؟

مثلا تا وقتی که کارت های نسل پاسکال نیومده بودن،تو سیستم های دسکتاپی کارت 980ti جزء بهترین ها بود.اما وقتی پاسکال اومد ،کارت 1070 تونست نسبت به 980ti عملکرد بهتری داشته.اینجا 1070 نسبت به یه کارتی که یه زمان رودست نداشته مقایسه شده و برتری اش ثابت شده.

حالا آسیک رو با چه چیزی مقایسه میکنن تا خوب و بدش معلوم شود ؟

لینک به دیدگاه

عرض کردم که با gpu z

روش ی منوی بالا کلی راست کنید و گزینه ی rea asic رو بزنید

این اسیک هم برای مقایسه ی دوتا چیپ در یک مدل یکسان هست نه مدل های متفاوت

از دو کارت 1070 اونی بهتره که اسیکش بالاتر باشه

لینک به دیدگاه

سلام

میزان نشتی ولتاژه که هر چقدر پایینتر باشه بهتر هستش.(درصد بالاتر مقدار نشتی کمتر)

به گفته برنامه GPU-Z هرچقدر این درصد بالا باشه ، چیپ کارت با ولتاژ کمتری کار میکنه ، مصرفش کمتره و با Air کولر ها به مقدار بیشتر اور میشه.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، MAhmoODpC گفته است :

سلام دوستان

تو اکثر تاپیک های فروش گرافیک دیدم که فروشنده  به درصد آسیک GPU اشاره کرده.

درباره ی اینکه آسیک چیه و این داستان ها تو اینترنت خوندم

اما یه سوال برام پیش اومده که تو اینترنت جوابش را نیافتم

معیار سنجش آسیک چیست؟

مثلا بین دو کارت (مدل یکسان) میگن آسیکشون 70% و 80%  هست ،کدومشون بهتره.

ممنون از دوستانی که برای سوال بنده وقت میگذارند.?

ASIC QualitY در واقع کیفیت چیپ گرافیکی کارت گرافیک رو مشخص میکنه و بر حسب درصد هست. مثلا کارت گرافیکی که ASIC اون 80درصد باشه نسبت به کارت گرافیکی که ASIC چیپش 65درصد هست کیفیت بیشتری داره.
البته این موضوع فقط برای اورکلاکرها مهمه، چون چیپ های گرافیکی که ASIC بالاتری دارن به خاطر درصد خلوص سیلیکون بیشتر در Die خودشون مرغوب تر هستن و میتونن با ولتاژهای کمتری به فعالیت بپردازن و ولتاژهای بالاتری رو میتونن تحمل کنن، در نهایت یک کارت گرافیک با ولتاژ پایین برای اورکلاکرها گزینه ی مناسب تری محسوب میشه.
این رو هم بگم که کیفیت ASIC همه چیز برای یک اورکلاکر نیست، بلکه قدرت مدارتغذیه و طراحی و کیفیت بورد و کیفیت دیگر قطعات به کار رفته هم برای اورکلاک بهتر بسیار بسیار مهمه.

دوست عزیز نمیدونم تابحال به نحوه معرفی بعضی از کارت گرافیک ها دقت کردی یا نه ولی معمولا میگن چیپ ها دستچین شده(به عنوان یه ویژگی تبلیغاتی) این چیپ ها در عمل به صورت پیشفرض تاثیر بسزایی ندارند تنها در صورتی که قصد اورکلاک داشته باشید میتونه تاثیر گذار باشه!

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، 303 گفته است :

عرض کردم که با gpu z

روش ی منوی بالا کلی راست کنید و گزینه ی rea asic رو بزنید

این اسیک هم برای مقایسه ی دوتا چیپ در یک مدل یکسان هست نه مدل های متفاوت

از دو کارت 1070 اونی بهتره که اسیکش بالاتر باشه

مطمعنی  gpu z  اسیک کوالیتی سری 1000 رو نشون میده ؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 21 دقیقه قبل، Illidan گفته است :

مطمعنی  gpu z  اسیک کوالیتی سری 1000 رو نشون میده ؟ ?

نه نشون نمیده. علتش چیه دوست من؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Illidan گفته است :

مطمعنی  gpu z  اسیک کوالیتی سری 1000 رو نشون میده ؟ ?

upload_2016-12-3_12-6-0-png.81514

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، 303 گفته است :

upload_2016-12-3_12-6-0-png.81514

اینو قبلا دیدم , اشتباه نشون میده ورژن gpu z رو نگاه کن...

پایینترشم میخوندی خب ^_^ 

11.thumb.jpg.78a587894fc92a37ebce4ab7568e75ba.jpg

121.thumb.jpg.e981523e775c0f7b06e523379cd56945.jpg

13.thumb.jpg.bd46ec1decb22cd379e3b0f2fdc442f8.jpg

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Illidan گفته است :

اینو قبلا دیدم , اشتباه نشون میده ورژن gpu z رو نگاه کن...

عجب

بله کاملا درسته

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، pezhvak گفته است :

نه نشون نمیده. علتش چیه دوست من؟

والا من زیاد گشتم  که دلیلش رو پیدا کنم ولی مطلب درست و درمونی پیدا نکردم!

یه عده منتظرن gpu z در اپدیت های بعدی نشون بده که فکر نکنم درست باشه یه عده هم میگن کلا تو سری 1000 چنین چیزی وجود نداره!

دوستان اگه کسی این موضوع رو تخصصی تر میدونه بیاد توضیح بده ممنون میشم

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

ورژن جدید  برنامه 1.18  تمام کارتهای 1000 رو ساپورت کرد  

دانلود و استفاده نمایید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 35 دقیقه قبل، teknesian گفته است :

ورژن جدید  برنامه 1.18  تمام کارتهای 1000 رو ساپورت کرد  

دانلود و استفاده نمایید

سلام دوست عزیزم،

این لاگ تغییرات نسخه 1.18 هست و صحبتی از اسیک به میون نیومده... ساپورت یک مدل کارت فرق داره با ساپورت نمایش اسیکش

TechPowerUp GPU-Z v1.18.0

The change-log follows.

• Added support for NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti, Quadro P4000, P1000, P600, P400
  • Added support for AMD Radeon RX 580, RX 570, RX 560, RX 550, HD 6430M
  • Added support for Intel HD Graphics 500 (Apollo Lake Pentium N4200)
  • Update check will now display the latest version number available
  • Fixed error message display during BIOS upload
  • Improved tray icon creation code when GPU-Z is launched during Windows startup
  • Fixed clocks read as -1 on Pascal cards with overclocking disabled
  • Invalid readings are no longer included in sensor average calculation (avoids -1.$ output)
  • Added support to display Boost clocks on Intel

از همون 3 روز پیش هم که به 1.18 آپدیت کردم  همچنان اسیک نشون نمیده برای 1080 که در حال حاضر دستمه

screen833.thumb.jpg.db2a8e4275fca9b150aa3d45e5b7abde.jpg

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Farjam گفته است :

سلام دوست عزیزم،

این لاگ تغییرات نسخه 1.18 هست و صحبتی از اسیک به میون نیومده... ساپورت یک مدل کارت فرق داره با ساپورت نمایش اسیکش

TechPowerUp GPU-Z v1.18.0

The change-log follows.

• Added support for NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti, Quadro P4000, P1000, P600, P400
  • Added support for AMD Radeon RX 580, RX 570, RX 560, RX 550, HD 6430M
  • Added support for Intel HD Graphics 500 (Apollo Lake Pentium N4200)
  • Update check will now display the latest version number available
  • Fixed error message display during BIOS upload
  • Improved tray icon creation code when GPU-Z is launched during Windows startup
  • Fixed clocks read as -1 on Pascal cards with overclocking disabled
  • Invalid readings are no longer included in sensor average calculation (avoids -1.$ output)
  • Added support to display Boost clocks on Intel

از همون 3 روز پیش هم که به 1.18 آپدیت کردم  همچنان اسیک نشون نمیده برای 1080 

استاد سلام عرض شد

من کارت سری 1000 نداشتم   وگرنه اول تست میکردم  فکر کردم نسخه جدید رو اصلا به همین منظور میدن که تمام اطلاعات کارت مشخص بشه   .  اما ظاهرا این آسیک خیلی چیز قابل استنادی نیست که سعی نکردن 

تو سری جدید بهش پرداخته بشه 

البته شخصا بعید میدونم نرم افزار بتونه کیفیت برد و مشخص کنه  چون این فقط با دستگاه های خاصی که بتونه مدار ها  و جریان دیتا  رو تست بکنه امکان پذیره 

مثال سادش سیپیو هست  تا بصورت دستی ولتاژ کم نشه و تست نشه که سیپیو تو این ولتاژ استیبل میشه یا نه  نمیشه از رو نرم افزار  مثلا CPU Z  یا هر نرم افزار دیگه گفت که سیپیو لو ولتاژه

گرافیک هم همینه  کیفیت کارت و ولتاژ استیبل و اوور شدنش معلوم میکنه  و صد البته دمای کارت 

خوشحال میشم شما هم نظرتون رو بفرمایید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، teknesian گفته است :

استاد سلام عرض شد

من کارت سری 1000 نداشتم   وگرنه اول تست میکردم  فکر کردم نسخه جدید رو اصلا به همین منظور میدن که تمام اطلاعات کارت مشخص بشه   .  اما ظاهرا این آسیک خیلی چیز قابل استنادی نیست که سعی نکردن 

تو سری جدید بهش پرداخته بشه 

البته شخصا بعید میدونم نرم افزار بتونه کیفیت برد و مشخص کنه  چون این فقط با دستگاه های خاصی که بتونه مدار ها  و جریان دیتا  رو تست بکنه امکان پذیره 

مثال سادش سیپیو هست  تا بصورت دستی ولتاژ کم نشه و تست نشه که سیپیو تو این ولتاژ استیبل میشه یا نه  نمیشه از رو نرم افزار  مثلا CPU Z  یا هر نرم افزار دیگه گفت که سیپیو لو ولتاژه

گرافیک هم همینه  کیفیت کارت و ولتاژ استیبل و اوور شدنش معلوم میکنه  و صد البته دمای کارت 

خوشحال میشم شما هم نظرتون رو بفرمایید

سلام مجدد عزیز دل

نکته اول اینکه از نظر من اسیک چیز خیلی مهمی نیست چون قدرت انتخابی در این زمینه در ایران ندارم مگه اینکه 10 تا کارت بخرم که امکانش نیست? بارها شده دوستانی با اسیک های بسیار بالا تست هایی گرفتن و من با کارتی از همون مدل و کولر و به مراتب با اسیک پایینتر نتیجه بهتری گرفتم چون اسیک صرفا یکی از چندین فاکتور اثرگذار میتونه باشه و 70 الی 80 درصد موفقیت اورکلاک در کارتهای سری 700 به اینطرف مدیریت پروفایل مصرفی و عبور از محدودیت مصرفیه و پله های بوست هست که انویدیا قرار داده(amd هم همینطور هست)... ,وقتی میان کارت کینگ پین ادیشن evga رو بر اساس اسیک میفروشن دلیلش این نیست که اسیک خیلی مهمه بلکه  در این مدل کارت تمامی اون محدودیت ها از روی کارت برداشته شده(قبلا کارتهای لایتنینگ هم اینطوری بودن اما تو این دوران فقط کینگپین ادیشن هست که همه محدودیت ها با چند کلیک  ساده برطرف میشه) و تنها عامل باقی مونده شده اون اسیک که طبقش قیمت میدن...

در مورد اسیکی که Gpu-z نشون میده باید بگم که این Gpu-z نیست که تعیین میکنه اسیک چقدره ، بلکه فقط اون رو از روی یه کد میخونه و به ما نشون میده(ضمن اینکه باید بگم میزان اسیک یه میزان ثابت هست برای هر چیپ و مشاهده تغییر در میزان اسیک صرفا به خاطر باگ gpu-z هست) میزان اسیک بصورت کد بر روی هر چیپ وجود داره یعنی خود انویدیا یا AMD اسیک هرچیپی رو که تولید کردن تعیین کردن و روی اون چیپ کد کردن (یه چیزی تو مایه های بچ نامبر با این تفاوت کنه ممکنه چیپ هایی از یک سری ساخت هم اسیکشون متفاوت باشه)که با Gpu-z خونده میشه در برخی مدل ها(اگه روی چیپ ها وجود نداشت خود انویدیا و پارنتر هاش نمیتونستن طبقه بندی و گرید بندیشون کنن برای فروش.. جوری که من اطلاع دارم یه چیزی مثل بارکد اسکنر دارن که راحت اسیک و سری ساخت رو مشخص میکنه برای طبقه بندی و...) 

که حالا اگه امکان خوندن اسیک سری 1000 انویدیا وجود نداره دلیلش محدودیت هایی هست که سازنده چیپ قرار داده.. شاید برای یکدست شدن فروش

ویرایش شده توسط Farjam
  • لایک 1
لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، Farjam گفته است :

سلام مجدد عزیز دل

نکته اول اینکه از نظر من اسیک چیز خیلی مهمی نیست چون قدرت انتخابی در این زمینه در ایران ندارم مگه اینکه 10 تا کارت بخرم که امکانش نیست? بارها شده دوستانی با اسیک های بسیار بالا تست هایی گرفتن و من با کارتی از همون مدل و کولر و به مراتب با اسیک پایینتر نتیجه بهتری گرفتم چون اسیک صرفا یکی از چندین فاکتور اثرگذار میتونه باشه و 70 الی 80 درصد موفقیت اورکلاک در کارتهای سری 700 به اینطرف مدیریت پروفایل مصرفی و عبور از محدودیت مصرفیه و پله های بوست هست که انویدیا قرار داده(amd هم همینطور هست)... ,وقتی میان کارت کینگ پین ادیشن evga رو بر اساس اسیک میفروشن دلیلش این نیست که اسیک خیلی مهمه بلکه  در این مدل کارت تمامی اون محدودیت ها از روی کارت برداشته شده(قبلا کارتهای لایتنینگ هم اینطوری بودن اما تو این دوران فقط کینگپین ادیشن هست که همه محدودیت ها با چند کلیک  ساده برطرف میشه) و تنها عامل باقی مونده شده اون اسیک که طبقش قیمت میدن...

در مورد اسیکی که Gpu-z نشون میده باید بگم که این Gpu-z نیست که تعیین میکنه اسیک چقدره ، بلکه فقط اون رو از روی یه کد میخونه و به ما نشون میده(ضمن اینکه باید بگم میزان اسیک یه میزان ثابت هست برای هر چیپ و مشاهده تغییر در میزان اسیک صرفا به خاطر باگ gpu-z هست) میزان اسیک بصورت کد بر روی هر چیپ وجود داره یعنی خود انویدیا یا AMD اسیک هرچیپی رو که تولید کردن تعیین کردن و روی اون چیپ کد کردن (یه چیزی تو مایه های بچ نامبر با این تفاوت کنه ممکنه چیپ هایی از یک سری ساخت هم اسیکشون متفاوت باشه)که با Gpu-z خونده میشه در برخی مدل ها(اگه روی چیپ ها وجود نداشت خود انویدیا و پارنتر هاش نمیتونستن طبقه بندی و گرید بندیشون کنن برای فروش.. جوری که من اطلاع دارم یه چیزی مثل بارکد اسکنر دارن که راحت اسیک و سری ساخت رو مشخص میکنه برای طبقه بندی و...) 

که حالا اگه امکان خوندن اسیک سری 1000 انویدیا وجود نداره دلیلش محدودیت هایی هست که سازنده چیپ قرار داده.. شاید برای یکدست شدن فروش

درود

پس همینه داستان  ، کارتهای با کیفیت کد گذاری شدن و نرم افزار با توجه به کد درصد میده   ممنون که توضیح دادید  من اصلا نتونستم  هضمش کنم که این نرم افزار داره کیفیت برد و  تخمین میزنه

با قسمت اول عرایضتون موافقم بنظرم تجربه و دانش فنی  برای استفاده از حد اکثر قدرت کارت  از اسیک مهمتره  

البته  به نظرم اون شرکت ها هم  بعضا برای گمراه کردن کاربرای حرفه ای دست به ایجاد اطلاعات غلط میزنن 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...