رفتن به مطلب

پلی فور فت یا اسلیم

xperia2886
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

خب کنسول معنا و مفهومش دقیقا همینه یه چیز ثابته و به طبع بهینه سازیاش میتونه کارایی بهتری داشته باشه. این طبیعتشه به نوعی. شرکت سازنده هم بهترینارو براش انتخاب میکنه. مطمعنن بهتر از ای ام دی بود میرفت سراغش ولی در حال حاضر نیس. چون بره سراغ انویدیا مجبوره یه هزینه ی جدا هم واسه پردازنده کنه که قیمت اخر فوق العاده بالا میره و نمیصرفه حقیقتا.

لینک به دیدگاه

من تو یوتیوب مقایسه دو کنسول اسلیم و معمولی رو نگاه کردم در اجرای بازی اسلیم چند ثانیه سریع تر بود شاید از لحاظ کیفیت از معمولی پایین تر باشه !الان من اسلیم بخرم دچار مشکل سخت افزاری میشم؟

در مورد استفاده از amd در سخت افزار خوده شرکت اینتل  قصد داره پردازنده های اینتل رو با گرافیک داخلی amd روانه بازار کنه چون واسش ب صرفه است فک کنم سیاست سونی هم بر همین مبناست

لینک به دیدگاه

همشهری hadimp شما مغازه دارین؟برای فروش کنسول؟

ویرایش شده توسط xperia2886
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، xperia2886 گفته است :

من تو یوتیوب مقایسه دو کنسول اسلیم و معمولی رو نگاه کردم در اجرای بازی اسلیم چند ثانیه سریع تر بود شاید از لحاظ کیفیت از معمولی پایین تر باشه !الان من اسلیم بخرم دچار مشکل سخت افزاری میشم؟

در مورد استفاده از amd در سخت افزار خوده شرکت اینتل  قصد داره پردازنده های اینتل رو با گرافیک داخلی amd روانه بازار کنه چون واسش ب صرفه است فک کنم سیاست سونی هم بر همین مبناست

داداش اینا حرفه و کیفیت ساختش پایین نیی. سونی نمیاد سابقه شو بخاطر کیفیت پایین خراب کنه اونم تو پرسودترین بخشش.

لینک به دیدگاه

هردو دستگاه بالاترین کیفیت ممکن رو دارن

هرکدم ارزونتره بگیر

لینک به دیدگاه

داداش اون اول که اسلیم اومد دیده بودم ک میگفتن برای فروشش قیمتش از مدل فت کمتره ولی همچنان تو کشور عزیزمون قیمتش بالاتر از فت.

مصرف برق هم ک بهینه شده ولی داغتر بودن یا نبودنشو یادم نیست.در مورد این چیزها تو یوتیوب سرچ کن

ولی اگر از لحاظ این که آداپتور اکسترنال نداشته باشه.اندازه دستگاه و سال تولید اسلیمو پیشنهاد میکنم.

ولی اگر ظاهر زیبا میخوای کنسول فت البته این سلیقه ای هستش من خودم از اسلیم خوشم میاد.

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، Ali-S021 گفته است :

داداش اون اول که اسلیم اومد دیده بودم ک میگفتن برای فروشش قیمتش از مدل فت کمتره ولی همچنان تو کشور عزیزمون قیمتش بالاتر از فت.

مصرف برق هم ک بهینه شده ولی داغتر بودن یا نبودنشو یادم نیست.در مورد این چیزها تو یوتیوب سرچ کن

ولی اگر از لحاظ این که آداپتور اکسترنال نداشته باشه.اندازه دستگاه و سال تولید اسلیمو پیشنهاد میکنم.

ولی اگر ظاهر زیبا میخوای کنسول فت البته این سلیقه ای هستش من خودم از اسلیم خوشم میاد.

عزیزم شعر میگی چرا. کجا قیمت اسلیم ارزونتره؟ میشه منبع معتبر بدی. تا جایی که بنده میدونم فت ارزونتر از اسلیم تو بازار جهانی

فت ۲۵۰ دلار اسلیم ۳۰۰

ویرایش:البته امازونو چک کردم اسلیم با تخفیف ۲۵۰ دلار فت هم همونقد ۲۵۰ دلار هرازگاهی ۲۴۵ دلار پیدا میشد فت پرو هم ۴۰۰ دلار

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، xperia2886 گفته است :

الان چی خوبه اسلیم یا معمولی!

فرق ندارن هردو خوبن عقلانی اینه هرکدوم ارزونتر پیدا کردی بخر. من خودم اسلیم خریدم چون جدیدتره طراحیش

لینک به دیدگاه

پس نتیجه گیری
اسلیم نسل جدید هست
بهینه شده است مصرف برق کمتر داره
اما از لحاظ کیفیت از معمولی پایین تر هست اما در کل تو این شرایط اسلیم بهتره.

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دوستان من فقط میخوام پنج شش تا بازی رو هارد داشته باشم ایا هارد ۵۰۰ گیگ کافیه!! بعد چند مدت ی هارد یک ترا بگیرم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، xperia2886 گفته است :

دوستان من فقط میخوام پنج شش تا بازی رو هارد داشته باشم ایا هارد ۵۰۰ گیگ کافیه!! بعد چند مدت ی هارد یک ترا بگیرم

اره کافیه. قابلیت پشتیبانی از هارد اکسترنال هم اضافه کردن مشکلی نداری. این کیفیت پایینه رو هیچ رقمه کوتاه نیایا. خب عزیز ، برادر یعنی باورت میشه سونی بیاد کیفیت پایین بزنه؟

موفق باشی.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، hadi mp گفته است :

بله؛نیمه وقت هستیم  :D درخدمتیم اگه کاری داشته باشین،هم کنسول،هم بازی و جانبی ^_^

لطف میکنید ایدی تلگرام بفرستید

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

عزیزم شعر میگی چرا. کجا قیمت اسلیم ارزونتره؟ میشه منبع معتبر بدی. تا جایی که بنده میدونم فت ارزونتر از اسلیم تو بازار جهانی

فت ۲۵۰ دلار اسلیم ۳۰۰

ویرایش:البته امازونو چک کردم اسلیم با تخفیف ۲۵۰ دلار فت هم همونقد ۲۵۰ دلار هرازگاهی ۲۴۵ دلار پیدا میشد فت پرو هم ۴۰۰ دلار

Untitled.thumb.jpg.5199ab99707a48c27eb8c7927e3f3102.jpg

ویرایش شده توسط Ali-S021
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

فت ۲۵۰ دلار اسلیم ۳۰۰

متاستفانه مرورگرم مشکل داره دوبار پاسخ ارسال شدیکی شو ویرایششون کردم.الان ببین کدوم قیمتش بیشتره

ویرایش شده توسط Ali-S021
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Ali-S021 گفته است :

متاستفانه مرورگرم مشکل داره دوبار پاسخ ارسال شدیکی شو ویرایششون کردم.الان ببین کدوم قیمتش بیشتره

خب مشخصه اسلیم! با تخفیف شده 248 دلار قیمت اصلیش 300 دلاره در حالی که فت معمولی کمتر از 300 دلاره

لینک به دیدگاه

باسلام

دوستان من  کنسول مدل 1216 دارم

راضیم تاحالا مشکلی نداشته نه داغ نه سر صدا نه مشکلات دیگه

هیچ تفاوتی هیییچ تفاوتی از نظر اجرای بازیا وجود نداره کاملا سلیقه ایه میتونی با توجه به سلیقت سری مورد نظرتو انتخاب کنی!البته اسلیم تازه اومده به میدون و سری 1216 ثابت شدس چن ماهی که بگذره خودشو نشون میده!

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
  • 2 سال بعد...

دوستان من الان میخوام ps4 موندم نمیدونم فت خبرم یا اسلیم 

الان قیمت ها هم گرون شده من موندم pro هم نمیتونم بخرم بین این دو مدل فت و اسلیم کدوم بردارم 

دوستان از نضر جا مشکلی ندارم از نظر کیفیت و سخت افزار راهنمایی کنید کردم بردارم

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 2 آذر 1399 در 13:10، علیرضا بنی حبیب گفته است :

دوستان من الان میخوام ps4 موندم نمیدونم فت خبرم یا اسلیم 

الان قیمت ها هم گرون شده من موندم pro هم نمیتونم بخرم بین این دو مدل فت و اسلیم کدوم بردارم 

دوستان از نضر جا مشکلی ندارم از نظر کیفیت و سخت افزار راهنمایی کنید کردم بردارم

بهترین کار اینه شما بری یه مرکز بازی (Game Center) و از نزدیک بدنه جفتشونو ببینی، کیفیت بدنه و دسته اسلیم خیلی پایینه و فضای کمتری اشغال میکنه به همین دلیل زمانی که عرضه شد با قیمت کمتری هم نصب به فت عرضه شد، ولی خب فت هم زیبا تره و کیفیت پلاستیک و متریال خیلی بهتری هم داره///

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...