رفتن به مطلب

مشکل با فعال کردن پروفایل xmp در مادربورد msi

hepta_pc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود به همه دوستان و پیشاپیش از صرف وقتتون متشکرم.یه مشکل واحد تا بحال 2 مرتبه و روی 2 تا باندل متفاوت واسم ایجاد شده که شاید دوستان راه حلی واسش بلد باشن واسه همین مطرح میکنم.

سابقا سیستمی با مشخصات زیر ، زیر دستم بود

msi z77a-gd65 gaming

i7 3770k

gskill trident x 2666 2*8gb

مشکلم اونجا این بود که وقتی xmp رو از طریق بایوس فعال میکردم مین مداوم بدون اینکه بالا بیاد ریستارت میشد و این چرخه ادامه داشت تا یا بایوسو ریست کنم و یا مین خودش تنظیماتو به حالت دیفالت برگردونه که در اون حالت فرکانس رم میرفت روی 1333!

جالبتر اینکه وقتی فرکانس دستی هم میدادی همین داستان گه گاه بوجود میومد.خلاصه ما باندلو فروختیم.

حالا یه باندل جدید واسه داداشم خریدم با این مشخصات

msi z77 mpower

i7 3770k

روی این باندل 2 تا رم 4 گیگ geil با فرکانس 1600 انداختم و xmp راحت و بی دردسر بالا میاد.ولی دیروز خواستم رم ها رو با 2 تا 8 گیگ corsair vengence 1866 c10 تعویض کنم دوباره دقیقا همون مثادل باندل قبلی تکرار میشه.نه میشه xmp رو فعال کرد و نه اینکه فرکانس دستی به رم داد.منظورم اینه که با تغییر این پارامتر ها سیستم میافته تو چرخه ریستارت!

سوالم اینه که کسی از دوستان این مشکل واسش ایجاد نشده و اینکه راه حلی واسه این موضوع به ذهنش میرسه.ممنون میشم در صورتی که اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید.

send from my huawei honor 7

لینک به دیدگاه

سلام.

منم روی مین ویتو هیرو همین مشکلوداشتم بعد از کلی وررفتن دیدم چنتا از خارای پردازنده کج شده.

اونارو صاف  کردم مشکل حل شد.

لینک به دیدگاه

ضمنا باس 1600مگه نیاز به اور داره که xmpروفعال میکنید؟

خود برد بدون اوروxmpرواین فرکانس کارمیکنه

لینک به دیدگاه

منم این مشکل رو با رم های فرکانس بالاتر از 2133 دارم

رم قبلیم xmp هم 2133 داشت هم 2400 که روی 2400 این مشکل روداشت ولی روی 2133 مشکلی نبود

رم جدیدم xmp فقط 2400 داره که مشکل شما رو  دارم مجبورا دستی گذاشتم روی 2133

لینک به دیدگاه

سلام.

منم روی مین ویتو هیرو همین مشکلوداشتم بعد از کلی وررفتن دیدم چنتا از خارای پردازنده کج شده.

اونارو صاف  کردم مشکل حل شد.

بعید میدونم از پین های پردازنده باشه چون روی 2 تا مین همین مشکل بوده

ضمنا باس 1600مگه نیاز به اور داره که xmpروفعال میکنید؟

خود برد بدون اوروxmpرواین فرکانس کارمیکنه

xmp فعال نباشه میره روی 1333

روی این رم هم کلا مشکل ندارم

منم این مشکل رو با رم های فرکانس بالاتر از 2133 دارم

رم قبلیم xmp هم 2133 داشت هم 2400 که روی 2400 این مشکل روداشت ولی روی 2133 مشکلی نبود

رم جدیدم xmp فقط 2400 داره که مشکل شما رو  دارم مجبورا دستی گذاشتم روی 2133

مین شما چیه؟فکر کنم msi همچین داستانی رو داره

لینک به دیدگاه

شخص دیگه ای از دوستان نمیتونه راهنمایی کنه؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، hepta_pc گفته است :

بعید میدونم از پین های پردازنده باشه چون روی 2 تا مین همین مشکل بوده

سلام دوست من.
عزیز روی دو مین سی پی فرق کرده؟ اگر با دو سی پی یو متفاوت بوده که هیچ ولی اگر سی پی یو یه چیز بوده حتما پین ها رو چک کنید و احتمال زیاد از سی پی یو باشه. اگر میتونید با سی پی یو دیگه تست کنید.

لینک به دیدگاه

سلام دوست من.
عزیز روی دو مین سی پی فرق کرده؟ اگر با دو سی پی یو متفاوت بوده که هیچ ولی اگر سی پی یو یه چیز بوده حتما پین ها رو چک کنید و احتمال زیاد از سی پی یو باشه. اگر میتونید با سی پی یو دیگه تست کنید.

ممنون از راهنماییتون ولی پردازنده هم متفاوت بودن.
احیانا نمیتونه از ورژن xmp و عدم ساپورتش توسط چیپ z77 باشه؟

لینک به دیدگاه

آپدیت بایوس انجام دادی ؟

بله توی هر دو مورد آپدیت به آخرین نسخه انجام شده

لینک به دیدگاه

کلا این داستان تو LGA1155 هست من هر کاری کردم نشد که نشد فرکانس رو 2400 بمونه.
یکی امد نظر داد سی پی یو باید K باشه تا رم به اون فرکاس برسه i5 3570k و i7 3770 وi7 3770k هم تست شد همه اینجوری بودن  هم رو مین Z68  و Z77 تست شد.
اما رو مین های LGA1150 این داستان وجود ندارع  اگه مادربورد پشتیبانی واقعی داشته باشه اکی هست G3250 با Gskill TridentX 2400Mhz 4GB*2 راحت الان هم داره کار میکنه.
نتیجه ای که من گرفتم بعضی از مادربورد ها با چیپ z68 z77 الکی نوشته شده فلا ن بسار ساپورت رم تا 2800mhz
کوچ کن به سمت LGA1150ya51

لینک به دیدگاه

من قبلا همین مشکل رو داشتم بعدا فهمیدم ایراد از رم هام بود.

رم هارو که عوض کردم دیدم با همون مادربردا هیچ مشکلی ندارم.

لینک به دیدگاه

روی پک رمها نوشته شده که باچه سوکتی وچه چیپستی سازکای 100/100دارن.

غیر اون بذاری احتمال مشکل وجودداره.

مخصوصا تو1155

لینک به دیدگاه

سلام رمها مال قبل بوده یا تازه خریدی

اگه مال قبله ایراد از رمها هست

یا اینکه رمها دوال نیستند 

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Mehrdad OC گفته است :

سلام رمها مال قبل بوده یا تازه خریدی

اگه مال قبله ایراد از رمها هست

یا اینکه رمها دوال نیستند 

عزیز عرض کردم روی چندتا باندل این داستان تکرار شده بنابراین به نظرم میرسه این یه مشکل ریشه ای در چیپ z77 و روی مین های msi باشه

لینک به دیدگاه

تو مادربورد های قدیمی تر مشکل سازگاری با رم ها بیشتر بود . اگر رمهایی تولید شده تو همون دوره ای که مادربورد هم اومده تو بازار داشته باشی ، احتمال مشکل کمتره ، ولی باز هم ممکنه مشکل پیش بیاد . بیشترین مشکل هم تو همین XMP پیش میاد . من هم داشتم این مشکل رو منتها روی ازراک . کلا هر رم بالاتر از 1333 که چند سال بعد از مادربورد تولید شدن رو میذاشتم روش ، سیستم ریست میشد . بدون اینکه XMP فعال بشه . شما برای اینکه ببینی مشکل از بورد هست یا نه ، یک ماژول قدیمی تر رو امتحان کن . ببین چی میشه . احتمالا حل میشه مشکل.

ضمنا این رو هم بگم که  XMP خیلی هم تاثیر نداره . فرکانس رو میبره بالا ، ولی تایم رو هم بالا میبره . اگر فرکانس کاری رم کمتر از فرکانس اصلیش باشه، تایمینگش هم کمتر میشه و تقریبا کارایی میشه همون .

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Hamed گفته است :

تو مادربورد های قدیمی تر مشکل سازگاری با رم ها بیشتر بود . اگر رمهایی تولید شده تو همون دوره ای که مادربورد هم اومده تو بازار داشته باشی ، احتمال مشکل کمتره ، ولی باز هم ممکنه مشکل پیش بیاد . بیشترین مشکل هم تو همین XMP پیش میاد . من هم داشتم این مشکل رو منتها روی ازراک . کلا هر رم بالاتر از 1333 که چند سال بعد از مادربورد تولید شدن رو میذاشتم روش ، سیستم ریست میشد . بدون اینکه XMP فعال بشه . شما برای اینکه ببینی مشکل از بورد هست یا نه ، یک ماژول قدیمی تر رو امتحان کن . ببین چی میشه . احتمالا حل میشه مشکل.

ضمنا این رو هم بگم که  XMP خیلی هم تاثیر نداره . فرکانس رو میبره بالا ، ولی تایم رو هم بالا میبره . اگر فرکانس کاری رم کمتر از فرکانس اصلیش باشه، تایمینگش هم کمتر میشه و تقریبا کارایی میشه همون .

ممنون بابت راهنماییتون ولی همونطور که عرض کردم در حال حاضر یه جفت رم geil رو مینه و xmp هم فعال میشه بدون مشکل.مشکل با اینه که نه تنها xmp فعال نمیشه بلکه با تغییر در فرکانس و تایمینگ اون رم دیگه هم همین داستان تکرار میشه.

تاجایی که خودم سرچ کردم رم های جدیدتر از xmp ورژن بالاتر استفاده میکنن و در نهایت همین موضوع موجب عدم سازگاریشون با مین های قدیمی میشه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، hepta_pc گفته است :

ممنون بابت راهنماییتون ولی همونطور که عرض کردم در حال حاضر یه جفت رم geil رو مینه و xmp هم فعال میشه بدون مشکل.مشکل با اینه که نه تنها xmp فعال نمیشه بلکه با تغییر در فرکانس و تایمینگ اون رم دیگه هم همین داستان تکرار میشه.

تاجایی که خودم سرچ کردم رم های جدیدتر از xmp ورژن بالاتر استفاده میکنن و در نهایت همین موضوع موجب عدم سازگاریشون با مین های قدیمی میشه

پس همون مشکل عدم سازگاری رم با مادربورد هست . ببین تو لیست ساپورت مادربورد این رمها هستن یا نه . میتونی از پشتیبانی MSI که تو همین فروم هم هست سوال کنی . شاید بتونن راهنمایی بهتری بکنن.

لینک به دیدگاه

با سلام

من یه جستجو کردم در فروم msi یک بنده خدایی مشکل شما رو داشت آخرهای تاپیک گفته مشکلش با کمک بقیه حل شده پس تاپیک و ببینی ضرر نداره

https://forum-en.msi.com/index.php?topic=166885.7

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، hnplay گفته است :

با سلام

من یه جستجو کردم در فروم msi یک بنده خدایی مشکل شما رو داشت آخرهای تاپیک گفته مشکلش با کمک بقیه حل شده پس تاپیک و ببینی ضرر نداره

https://forum-en.msi.com/index.php?topic=166885.7

ضمن تشکر از شما و با توجه به گفته های مطرح شده در اون تاپیک ابتدا نیازه که پردازنده کمی اور بشه و بعد با این موضوع مشکلی پیدا نمیکنه.درسته؟

لینک به دیدگاه

در در 1395/12/17, 13:36:09، hepta_pc گفته است :

ضمن تشکر از شما و با توجه به گفته های مطرح شده در اون تاپیک ابتدا نیازه که پردازنده کمی اور بشه و بعد با این موضوع مشکلی پیدا نمیکنه.درسته؟

من یه لینک دیگه میدم که یارو میخواسته تا 2400 فرکانس و برسونه ولی تا 2200 ثابتش کرده چندتا عکس هم از بایوس گذاشته که میتونه کمک کنه !

http://www.tomshardware.com/answers/id-3236497/ram-overclock-crashes.html

7ig0h27.png

CQf2S9S.png

UIlGdWE.png

zMDhP0A.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...