رفتن به مطلب

فروش ASUS Rampage III Extreme

اشتراک گذاری

Recommended Posts

یک عدد مادربرد ASUS Rampage III Extreme به همراه یک عدد CPU Core i7 950 برای فروش موجود میباشد. این دو قطعه کاملا سالم و نو میباشند و فقط جهت تست کردن بازشده اند و اصلا داخل کیس پیچ نشده اند،در ضمن این دو قطعه دارای گارانتی نمیباشد. قیمت برای مادربرد 480 و برای CPU 310 در نظر گرفته شده.

لینک به دیدگاه

700 خریدارم. شماره تماسم را براتون فرستادم.اگه میفروشید لطفا خبرم کنید.

دوست عزیز 710 پ خ دادن اگه کسی بیشتر نخرید مزاحم میشم.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

سلام

با مین 1156 و سی پی یو i5 760 میزنید ؟

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوست عزیز جسارتاً شما برا مادربورد بدون گارانتی قیمتی خیلی بالایی گذاشتی هر چند که کاملا نو باشه . جنس بدون گارانتی مخصوصاً مادربورد هیچ اعتباری بهش نیست . اگه قصد فروش دارید قیمت رو پایین بیارید .@};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز جسارتاً شما برا مادربورد بدون گارانتی قیمتی خیلی بالایی گذاشتی هر چند که کاملا نو باشه . جنس بدون گارانتی مخصوصاً مادربورد هیچ اعتباری بهش نیست . اگه قصد فروش دارید قیمت رو پایین بیارید .@};-

ممنون از راهنماییتون، ولی خودم هزینه بیشتری بابتش پرداخت کردم، اگه قصد خرید دارید قیمتی که مد نظرتون هست را برام پ خ کنید.

لینک به دیدگاه

قکر کنم که فقط میخاین بفروشیدش ولی اگه قصد ماعوضه داشتین با UD7 تعویض میکنم تا 2013 هم گارانتی داره

لینک به دیدگاه

یک عدد مادربرد ASUS Rampage III Extreme به همراه یک عدد CPU Core i7 950 برای فروش موجود میباشد. این دو قطعه کاملا سالم و نو میباشند و فقط جهت تست کردن بازشده اند و اصلا داخل کیس پیچ نشده اند،در ضمن این دو قطعه دارای گارانتی نمیباشد. قیمت برای مادربرد 480 و برای CPU 310 در نظر گرفته شده.

مادربورد رو خیلـــــــــــــــی گرون میگی. از نوش 20-30 تومن پایین تر؟؟؟؟ با این که گارانتی هم نداره !!!

لینک به دیدگاه

قکر کنم که فقط میخاین بفروشیدش ولی اگه قصد ماعوضه داشتین با UD7 تعویض میکنم تا 2013 هم گارانتی داره

همینطوره دوست عزیز فقط قصد فروش دارم.

لینک به دیدگاه

مادربورد رو خیلـــــــــــــــی گرون میگی. از نوش 20-30 تومن پایین تر؟؟؟؟ با این که گارانتی هم نداره !!!

دوست عزیز این مادربرد کاملا نو هستش فقط تست شده، اگه دقت کرده باشید توی پست اول هم گفتم که حتی داخل کیس پیچ نشده، در ضمن فن سی پی یو هم کاملا نو هستش.

لینک به دیدگاه

سلام 650 در صورت تکمیل بودن وسایل و تحویل حضوری تهران یا کرج خریدارم در صورت تمایل شمار تماس رو p.m

لینک به دیدگاه

سلام 650 در صورت تکمیل بودن وسایل و تحویل حضوری تهران یا کرج خریدارم در صورت تمایل شمار تماس رو p.m

دوست عزیز من دارم میگم این قطعات نو هستند اونوقت شما میگید در صورت تکمیل بودن و قیمت دست دوم میدی؟

710 هم قیمت دادن نفروختم، لطف کنید و زیر این قیمتها قیمت ندید.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

دوست من سلام قطعه نو یعنی پلمپ حالا به هر دلیل باز بشه تست بشه ویااستفاده بشه دیگه نوحساب نمیشه و طبق روال جنس دست دوم 30درصد کسر میشه تازه اگر گارانتی داشته باشه من نظرم رو گفتم 650 شما صاحب مال هستید و اختیارش رو دارید پس جای دلخوری نیست منو ببخشید ؟

لینک به دیدگاه

آقا منکه دلخور نشدم، ولی قبول کنید دست دوم داریم تا دست دوم، یه دست دوم اینه، یه دسته دوم هم اونه که چند ماه در بدترین شرایط کارکرده، من هم برای اینکه مدیون نباشم خودم از مادربرد 30 تومان واز سی پی یو هم 20 تومان کم کردم. در ضمن مادربرد گارانتی داره ولی نه گارانتی الماس، سی پی یو اینتل هم که کلا در ایران گارانتی نداره.

ویرایش شده توسط amin.mnt62
لینک به دیدگاه

مادربورد رو تک میفروشین ؟

بله فقط بی زحمت سریعتر چون در حال حاضر یه مشتری هم برای سی پی یو دارم.

ویرایش شده توسط amin.mnt62
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...