رفتن به مطلب

بهترین cpu و Mother Board برای rx 480 oc 8GB

Recommended Posts

سلام

دوستان میخواستم یه مشاوره ای بگیرم تا بهترین انتخاب رو داشته باشم

بهترین CPU و Mother Board برای RX 480 چی میتونه باشه؟

ممنون.

لینک به دیدگاه

سلام . دوست گرامی شما بودجه و کاربری تون رو مشخص بفرمایید که دوستان بهترین پیشنهاد رو بهتون بدن

لینک به دیدگاه

روی چه رزولوشنی بازی میکنید؟

برای full hd حداقل یک i5 هسول نیاز دارید.

البته با بوجه شما کار دیگه هم نمیشه کرد.

لینک به دیدگاه

این باندل ,باندل خوبیه ولی از بودجه شما بالاتره

sscc.thumb.JPG.c90a669340618cfc9f9e45021f01cceb.JPG

اگر نمیتونید بودجه رو بالاتر ببرید و بالایی رو بخرید این باندل پیشنهاد میشه
ca.thumb.JPG.48af2b6afde889466515685f1a5f6263.JPG

الان بنده باندل پایین رو دارم استفاده میکنم مشکلی هم نداره (مادربورد اون نیستش)

موفق باشید!

ویرایش شده توسط AliReza-Lion
لینک به دیدگاه

خیلی رو مادربورد حساس نباشید

هرکدوم خوشتون اومد بردارید h110 هم مورد مناسبیه

ولی یه چیزی بردارید 4 تا جای رم داشته باشه که در آینده اگه خواستید مشکلی برای ارتقاع نباشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کمتر از i5 بگیری گلوگاه میشه و سعی کنید مدل بالاتری از 6400 بگیرید چون فرکانس پایینی داره

لینک به دیدگاه

قیمت که تو ایران اصلا قابل بحث نیستش چون بر روی هیچ محوری نمیچرخه

پایین بیا هم فک نکنم باشه

--------------------------

اگه بودجه باندل بالایی رو دارید که بنظرم خرید کنید اگه نه یا صبر کنید تا تابستون یا بصورت دست دوم از همینجا تهیه کنید
البته میتونید از نسل سوکت گذشته استفاده کنید و یه باندل دست دوم خوش قیمت گیر بیارید .با 900 تومن یه باندل خوب سوکت گذشته رو میتونید تهیه کنید

موفق و پیروز باشید

لینک به دیدگاه

پسر سی پی یو الان اصلا نخربه خاطر عرضه سی پیو سری زن تا تابستون خیلی قیمتا خیلی میاد پایین

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ara8h گفته است :

پسر سی پی یو الان اصلا نخربه خاطر عرضه سی پیو سری زن تا تابستون خیلی قیمتا خیلی میاد پایین

بله البته تو هر جایی بغیر از ایران

اگه ضروری نیستش میتونید تا اردیبهشت صبر کنید بعد تهیه کنید اگه کاهش قیمتی باشه  احتمالا اعمال بشه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، pouria.haddad گفته است :

ممون از همه

به نظرتون i3 6100 چقدر گلوگاهه؟

خیلی ! 

باور کن کمتر از i5 جوابگو نیست العان منو خفم کرده i3 البته 4160 هستش پردازنده من.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

i5 4460 مدل سی پی یو بنده هستش ، اویل 7 که بازی سنگینی نیست تا 85درصد هم لود میکنه ! البته تو حالت 60 فریم قفل نهایت تا 50 میره اما اگه بخوای تا خرخره کاربکشی اینقدر هم لود میره

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

i5 4460 مدل سی پی یو بنده هستش ، اویل 7 که بازی سنگینی نیست تا 85درصد هم لود میکنه ! البته تو حالت 60 فریم قفل نهایت تا 50 میره اما اگه بخوای تا خرخره کاربکشی اینقدر هم لود میره

یعنی واسه شما گلوگاهه با 480؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 دقیقه قبل، morteza pc گفته است :

یعنی واسه شما گلوگاهه با 480؟؟?

گلوگاه نیست منظور من اینکه که i5 معمولی واسه 480 کمترین (حداقل) هستش و کمتر از اون نباید به فکرش باشن

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

بنظرم اگه برای گیم میخواید کمتر از i5 6400 نگیرید

صبر کنید تا بودجتون افزایش پیدا کنه .عجله نکنید

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، pouria.haddad گفته است :

سلام

دوستان میخواستم یه مشاوره ای بگیرم تا بهترین انتخاب رو داشته باشم

بهترین CPU و Mother Board برای RX 480 چی میتونه باشه؟

ممنون.

سلام

فعلا میتونین اینا رو تهیه و استفاده کنین و در اینده با افزایش بودجه ارتقا بدین به i5 6600 یا i5 7600.(کمتر از اینا نگیرین،بقیه مدلها قیمت به کارایی کمتری دارن.)

btw0vlrbc4hib9r24w7i.jpg

کولر رو اگه نخاستین نگیرین ولی توی لود صدای فن خودش اذیت میکنه.بهتره بخرین چون موقع ارتقا به i5 ،کولر نیازه.پس الان بگیرین که اون موقع راحت باشین.

این سیپیو انقدر که دوستان میگن بد نیست.توی سینگل کور15درصد  از 6400 i5  قویتره و توی مولتی کور 22 درصد ضعیفتره که اونم بخاطر هسته کمترشه. لینک مقایسه

همچنین حدود 300 هزار تومن ارزونتره که میشه از معایبش چشم پوشی کرد.من با گرافیک قویتر از 480 استفادش کردم.تنها بازیایی که اذیت میکرد(ماکزیمم دتایل+فیلتر+سویت افیکس+ریشید) ویچر3 و مترو بود که هر دو سیپیو محورن مخصوصا مترو.که اونم با کم کردن فیلترها یا دتایل مشکل حل میشه.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، pouria.haddad گفته است :

ممون از همه

درود 

گلوگاه میشه اما نه اونقدر که بیخیالش بشین.

90 درصد بازیهارو بدون مشکل میتونین اجرا کنین.اون 10درصد باقی هم که سیپیو محورن میتونین  با کم کردن فیلترها یا دتایل  بازی را حت اجراش کنین.

نترس داداش بگیر  با خیال راحت استفادش کن.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، pouria.haddad گفته است :

ممون از همه

بنده 480 رو با 6600K و 6100 تست کردم تقریبا تفاوتی با هم نداشتند و هیچ گلوگاهی ایجاد نمیشد و واقعا متاسفم که دوستان بدون تجربه اطلاعات غلط رو اعلامیه میکنند ! با توجه به بودجه شما Z170 Asrock و 6100 بهترین گزینه هستند و با خرید یه کولر مناسب میتونین تا فرکانس هایه بالا بدون مشکل اورکلاکش کنید و تو بازی های کمی که یکم افت فریم داره  اوضاع رو برطرف کنید ، در ضمن دوست عزیز 6100 دیفالت تو گیم تقریبا همه جا عملکرد بهتری از 6400 داره .

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، OmidArash گفته است :

بنده 480 رو با 6600K و 6100 تست کردم تقریبا تفاوتی با هم نداشتند و هیچ گلوگاهی ایجاد نمیشد و واقعا متاسفم که دوستان بدون تجربه اطلاعات غلط رو اعلامیه میکنند ! با توجه به بودجه شما Z170 Asrock و 6100 بهترین گزینه هستند و با خرید یه کولر مناسب میتونین تا فرکانس هایه بالا بدون مشکل اورکلاکش کنید و تو بازی های کمی که یکم افت فریم داره  اوضاع رو برطرف کنید ، در ضمن دوست عزیز 6100 دیفالت تو گیم تقریبا همه جا عملکرد بهتری از 6400 داره .

داداچ داری اشتباه میزنی

یعنی 6100و6600k تو بازیها تقریبا یکی میزان لود شدنشون؟؟؟؟

مدرکی هم دارید؟
من اون بالا تست از 6100 در بازی اویل 7 گذاشتم cpu تا خرخره لود میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...