رفتن به مطلب

پیشهاد برای خرید کارت گرافیک 1070

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

قصد خرید گرافیک داشتم از یه مدتی پیش، نظرم برای گیم پلی 1080 روی 1060 یا RX 480 بود ولی بدلیل اینکه احتمال ارتقاء به 2K دارم نظرم به خرید 1070 تغییر پیدا کرده از موجودی لیون، کدوم برند و مدل رو پیشنهاد میدید؟

نظرم روی GALAX GTX 1070 EXOC 8GB GDDR5  هست، با توجه به ویدئوی بررسی که توی همین لیون از همین کارت هست، بدک نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

1060ti با حافظه 9 گیگ در راهه

این مدل بهتره هم فرکانس بالایی داره و هم ارزونتر هستش با توجه به مدلهای هم رده و تو سری 900 عالی عمل کرده مدل هاف

http://lioncomputer.ir/product/9375/کارت+گرافیک+گالاکس+GTX+1070+HOF+8GB/

اینم خوبه

http://lioncomputer.ir/product/8759/کارت+گرافیک+اینو+تری+دی+iChill+GTX+1070+X3/

لینک به دیدگاه

ممنون بابت راهنمایی، اما یکی از عمده ترین دلایل عدم انتخاب کارت گرافیک با سه فن بخاطر محدودیت کیس جاریم هست، از لحاظ ابعاد جا نمیشه اون تو

لینک به دیدگاه

کارت ۱۰۶۰ti؟ احتمالا منظورتون ۱۰۵۰ti هست.

لینک به دیدگاه

من 1070 گیگا گرفتم هم دما و کولینگ خوبی داره و نویز خیلی کم و عملکرد عالی در گیم البته سه روزه دارمش 

لینک به دیدگاه

داستان واقعی: 

نهایت خوش شانسی اینه که یه 1070 بخری، بعد از 24 ساعت حتی وقتی کارت بهت نرسیده کارتهای 1080 از برند ichill یه چیزی حدود 350 هزار تومان آف بخورن، هم حرص چیزی که بهت نرسیده رو بخوری هم حرص آف

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Abraham گفته است :

داستان واقعی: 

نهایت خوش شانسی اینه که یه 1070 بخری، بعد از 24 ساعت حتی وقتی کارت بهت نرسیده کارتهای 1080 از برند ichill یه چیزی حدود 350 هزار تومان آف بخورن، هم حرص چیزی که بهت نرسیده رو بخوری هم حرص آف

کارت رسید دستت بدون اینکه رو سیستم بذاری پس بفرست و کارت جدید رو بخر برای اینکه کارتای جدید تموم نشه کارت جدید رو قبل اینکه این کارت به دست لیون برسه بخر . پول این کارت رو هم وقتی رسید واریز می کنن. خلاصه کارت تا وقتی رو سیستم نرفته نو هست و می تونی برش گردونی.

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

کارت رسید دستت بدون اینکه رو سیستم بذاری پس بفرست و کارت جدید رو بخر برای اینکه کارتای جدید تموم نشه کارت جدید رو قبل اینکه این کارت به دست لیون برسه بخر . پول این کارت رو هم وقتی رسید واریز می کنن. خلاصه کارت تا وقتی رو سیستم نرفته نو هست و می تونی برش گردونی.

تشکر از راهنمایی، تماس گرفتم با لیون، یه آقای حیدری نامی مدیر فروش بودند، گفتند وقتی بسته رو دریافت کردی، بازش نکن، بفرست با پرداخت مابه التفاوت برات تعویض می کنیم، معمولاً کمتر فروشنده ی بزرگی همچین کاری میکنه.

لینک به دیدگاه

اختلاف قیمت 1070 و 1080 خیلی کمه. حالا که داری بالای 2 تومن پول میدی، همون 1080 رو بگیر.

دو فن بخوای بگیری MSI Armor 1080 8G هست 2740 - مدل تک فنش هست 2700

قیمتش با 1070 حدود 400 اختلاف داره

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، SEPHIR0TH گفته است :

اختلاف قیمت 1070 و 1080 خیلی کمه. حالا که داری بالای 2 تومن پول میدی، همون 1080 رو بگیر.

دو فن بخوای بگیری MSI Armor 1080 8G هست 2740 - مدل تک فنش هست 2700

قیمتش با 1070 حدود 400 اختلاف داره

اگه ichill سه فنه بگیرم خوب میشه چون کاهش قیمت خورده،  از یه طرفی مجبورم کیس رو عوض کنم که توش جا بشه، چه کنم؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Abraham گفته است :

اگه ichill سه فنه بگیرم خوب میشه چون کاهش قیمت خورده،  از یه طرفی مجبورم کیس رو عوض کنم که توش جا بشه، چه کنم؟

میتونید مقداری صبر کنید تا 1070 ها هم اف بخورن و یه 1070 خوش قیمت بخرید + مابقی هزینه رو صرف کیس کنید .

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Aryanath گفته است :

میتونید مقداری صبر کنید تا 1070 ها هم اف بخورن و یه 1070 خوش قیمت بخرید + مابقی هزینه رو صرف کیس کنید .

الان شما خرید چه کارتی رو تا یک و هفتصد پیشنهاد میکنید...منم از همین افت قیمت میترسم چون 980 رو دو و دویست خریدم و یه تومن فروختم

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

الان شما خرید چه کارتی رو تا یک و هفتصد پیشنهاد میکنید...منم از همین افت قیمت میترسم چون 980 رو دو و دویست خریدم و یه تومن فروختم

بعید میدونم 1070 آف بخوره، 1080 هم بدلیل معرفی 1080ti آف خورد، بازار مصرف 1070 فرق می کنه و برای همین احتمال اینکه آف آنچنانی بخوره فعلاً به نظر من وجود نداره.

لینک به دیدگاه

دوستان برای اینکه از زندگی لذت ببرید در لحظه زندگی کنید.حدود 50 دلار قیمت 1070 کم شده که میشه نزدیک 200 تومن . بخاطر اینکه شاید 200 تومن نهایت آف بخوره اونم در آینده به نظرم جالب نیست منتظر بمونید. کارت رو بخرید و بازی کنید و لذت ببرید. 200 تومن کم هم شد فدای سرتون. ^_^

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

داداش  دست نگه دار موقع خطرناکی هست

لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، Abraham گفته است :

خوشبختانه دوستان هر روز در همین فروم خرید و فروش کیس دست دوم  انجام میدن. به راحتی میتونی با 200 تومن یه کیس تمیز و خوب بگیری. با 200 شاید نشه کیس CoolerMaster خرید ولی اگه به برند های ارزونتر قانع باشی به راحتی 5، 6 مدل کیس میتونی بگیری که گراف 3 فن هم توش جا بشه.

لینک به دیدگاه

یه پیشنهاد میکنم بهتون
همون 1080 رو بگیرید .اگه گراف جا نشد سیستم رو بیرون از کیس سوار کنید .بعدا کیس بگیرید.

البته یه جایی بزارید که کسی نزدیکش نیاد

الان خیلی از دوستان سیستم بدون کیس دارن.خیلی هم عالی

ویرایش شده توسط AliReza-Lion
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...