رفتن به مطلب

بوق هنگام روشن کردن سيستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

اين مشکلي که من پيدا کردم اينه وقتي سيستم رو در يک بازه زماني کوتاه خاموش ميکنم زماني

که ميخوام دوباره روشنش کنم يه بوق کـــــش دار کوچـيک ميزنه بعد قطع ميشه بعد هم که کـلا

سيستم روشنه ولي تصوير ندارم ...

(+) مانيتور سالم (+) رم سالم (گارانتي) (+) پاور سالم (تعويض کردم به GP785B )

(+) سی پی يو سالم (گارانتي نرفته ولي در مواقعي که بدون بوق روشن ميشه هيچ مشکلي ندارم)

(؟) گرافيک (دو بار رفته گارانتی (توسط دو مرکز مختلف) - بار اول گفتن سالمه براي بار دوم گفتند يه کمي مشکل دار شده بود که درستش کرديم پاور باعث مشکلش بوده (GP535A) )

بالاخره من نفهميدم حرف کدومشون رو بايد باور ميکردم.

(؟) مادربورد هنوز چک نشده ....

مشخصات سيستم:

Mobo : GA-MA770T-UD3
 VGA : GIGABYTE - ATI RADEON HD 5750 - 1GB
 CPU :‌ AMD Phenom II X4 955
 Ram : 2G SuperTalent 1333
 Power : GP785B

صدای ضبط شده بوق هم قرار ميدم :

http://www.InterUpload.com/files/0EFYEAF1/2011.05.14-00.14.40.wav_links

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام

بوق کش داره به معنی اینکه یک یا چند فطعات دچار اشکال هستند و به اصطلاح سیستم POST (یا همون Power on self test)نمیشه.

در درجه اول اگر رم ها تون به صورت DUAL است لطف کنید و به صورت تکی هر کدام رو تست کنید.

در گام بعدی اگر مشکل از رم نبود شما وارد تنظیمات بایوس بشید و تنظیمات دیفالت رو انتخاب کنید.

اگر برانون مقدور است با یک گرافیک دیگر سیستم رو تست کنید.

در ضمن آیا قبل از بردن گرافیک به گرانتی و تعویض

پاور بوق ممتد وجود داشت؟

لینک به دیدگاه

سلام

بوق کش داره به معنی اینکه یک یا چند فطعات دچار اشکال هستند و به اصطلاح سیستم POST (یا همون Power on self test)نمیشه.

در درجه اول اگر رم ها تون به صورت DUAL است لطف کنید و به صورت تکی هر کدام رو تست کنید.

در گام بعدی اگر مشکل از رم نبود شما وارد تنظیمات بایوس بشید و تنظیمات دیفالت رو انتخاب کنید.

اگر برانون مقدور است با یک گرافیک دیگر سیستم رو تست کنید.

در ضمن آیا قبل از بردن گرافیک به گرانتی و تعویض

پاور بوق ممتد وجود داشت؟

سلام رم تکي هست... ( و گارانتي هم رفته تست شده)

با يک گرافيک 128 امتحان کرده بودم مشکل نداشت..

در مورد آخري هم بله ديگه من طبق گفته اون شخص که گفته بود پاور قديميت دچار مشکلش کرده رفتم پاور رو عوض کردم ولي گويا مشکل پاور هم نبوده...

براي استفاده از سيستم اگه بدون بوق روشن بشه ( بصورت معمول ) راحت ميشه استفاده کرد... راحت اگر ريست کني بازم سيستم بالا مياد... ولي اگر خاموش کني يا بزاري رو استند باي ديگه نميشه استفاده کرد ( و بايد يه چند ساعتي منتظر بموني - زمانش هم مشخص نيست گاهي 2 يا 3 ساعت گاهي هم بيشتر کشيده تا 5 6 ... ساعت)

و موقع روشن کردن بوق ميزنه .... بعضي اوقات هم داخل بازي مانيتور صفحه اش سياه ميشد ( ميپريد ) و اگه رست ميکردي بوق ميزد و ديگه روشن نميشد...

لینک به دیدگاه

این بوق ، بوق خطای کات گرافیک هست . خودتون هم که میگید با کارت دیگه امتحان کردید مشکلی نبود . مطمئنا از کارت گرافیک هست .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...