رفتن به مطلب

از دوبی یک عدد کارت گرافیک میخوام بگیرم چه مدلی بگیرم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

والا باتوجه به اینکه خود msi تایوانی هستش احتمال داره قیمتش توی کشور خودشون پایینتر باشه. ضرر نداره قیمت گرفتن از اونجا احتمالا پایینتر از دوبی باشه

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، sajad25 گفته است :

والا باتوجه به اینکه خود msi تایوانی هستش احتمال داره قیمتش توی کشور خودشون پایینتر باشه. ضرر نداره قیمت گرفتن از اونجا احتمالا پایینتر از دوبی باشه

من که نتونستم یه سایت خرید لوازم کامپیتر تایوانی پیدا کنم شما سراغ دارید؟

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، **pouya** گفته است :

پس یعنی گرون تر میافته برام؟

اینجا 1060 6 g  1350 هست اونجا 1150   aed  میشه چقدر؟

البته گفتم باید بدونی از کی میخری

تو بازارش باید بچرخی سعی کنی دنبال فروشندهای پاکستانی باشی اونها هم یخورده فارسی بلدند هم رحم انصافشون خوبه.

البته اگه خوب چونه بزنی فکر کنم مثلا تو یک میلیون بتونی 100 الی 150 از ایران ارزونتر بخری(اگرم اصفهانی هستی که یک قرآن با خود ببر بگو خداوکیلی خودت چند خریدی برا مزاح گفتم جسارت نباشه)

ولی یه نکته مهم: اونجا جنسهایی میبینی که تو ایران حتی عکسشم نمیبنی ، پس دنبال چیزی بگرد که تک باشه

البته اگه حجم پول بالا میخواید ببرید همون دلار ببرید و تو صرافی اونجا تبدیل به درهم کنید یکم براتون نفع داره

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

البته گفتم باید بدونی از کی میخری

تو بازارش باید بچرخی سعی کنی دنبال فروشندهای پاکستانی باشی اونها هم یخورده فارسی بلدند هم رحم انصافشون خوبه.

البته اگه خوب چونه بزنی فکر کنم مثلا تو یک میلیون بتونی 100 الی 150 از ایران ارزونتر بخری(اگرم اصفهانی هستی که یک قرآن با خود ببر بگو خداوکیلی خودت چند خریدی)

ولی یه نکته مهم: اونجا جنسهایی میبینی که تو ایران حتی عکسشم نمیبنی ، پس دنبال چیزی بگرد که تک باشه?

البته اگه حجم پول بالا میخواید ببرید همون دلار ببرید و تو صرافی اونجا تبدیل به درهم کنید یکم براتون نفع داره

,من که با برادرم نمیرم . خودش از طرف شرکت میره.

برای جنس اوردن نمیره اونجا چون پرواز مستقیم از ایران به تایوان نیست باید بره دوبی.

همین یه کارت گرافیک رو میخوام اگه بتونه برام بگیره. چون از طرف شرکت میزه پول زیاد با خودش نمیبره.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، **pouya** گفته است :

,من که با برادرم نمیرم . خودش از طرف شرکت میره.

برای جنس اوردن نمیره اونجا چون پرواز مستقیم از ایران به تایوان نیست باید بره دوبی.

همین یه کارت گرافیک رو میخوام اگه بتونه برام بگیره. چون از طرف شرکت میزه پول زیاد با خودش نمیبره.

خوب پس وقت زیادی هم نداره که بره بگرده برا قیمت مناسب.

بنظرم بهتر همین جای بخری.

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

خوب پس وقت زیادی هم نداره که بره بگرده برا قیمت مناسب.

بنظرم بهتر همین جای بخری.

ای بابا نا امیدم کردی که داداش 

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز بنظرم همینجا خرید کنید  بهتره

این لینک رو ببین 

https://uae.dtcae.com/graphic_cards/

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، **pouya** گفته است :

ای بابا نا امیدم کردی که داداش ?

ببخشید که اینجور گفتم ، نظر من اقتصادی بود.

اگه داداشت بخواد بره  اونجا علاوه بر این که باید چندینساعت وقت داشته باشه (بلاخره شهر غریب هست )باید حداقل 200 هزار تومن هم کرایه تاکسی بده، همون 200 تومن بزار روش همینجا یچیز بهتر بخر.

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، ali-0098 گفته است :

ببخشید که اینجور گفتم ، نظر من اقتصادی بود.

اگه داداشت بخواد بره  اونجا علاوه بر این که باید چندینساعت وقت داشته باشه (بلاخره شهر غریب هست )باید حداقل 200 هزار تومن هم کرایه تاکسی بده، همون 200 تومن بزار روش همینجا یچیز بهتر بخر.

در 20 دقیقه قبل، j.mohammadi گفته است :

درود

دوست عزیز بنظرم همینجا خرید کنید  بهتره

این لینک رو ببین 

https://uae.dtcae.com/graphic_cards/

پس باید قید 1060 رو بزنم و تو فکر 470 دست دوم باشم 

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام من دنبال سی پی یوهای رایزن بودم

این سایت رو دیدم. قیمت هاش عین خود آمازون و قیمت رسمی ای ام دی هست.توی سایت خود ای ام دی هم اسم این سایت رو به عنوان نمایندگی دوبی آورده

دوستان نظرتون چیه؟

Gear-up.me

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...