رفتن به مطلب

سیستم با توجه به کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . میخواستم بدونم برای کارت GTX 1080 (یا Tiـش)چه مادربورد و چه CPU ای خوبه که هم باهم خوب مچ بشن هم گلوگاه نشن

ممنون

ویرایش شده توسط Mooltee
لینک به دیدگاه

سلام . بودجه و کاربری تون رو مشخص بفرمایید تا دوستان بهترین پیشنهاد ها رو به شما بدن

لینک به دیدگاه

سلام. مادربورد رو که خیلی فرقی نداره ولی اگه میخواید اینقدر واسه گرافیک هزینه کنین بهتره یه مین خوب بردارید با قابلیت های خوب که دلتون نسوزه.

حد اقل یه 6600 لازم داری که خوب بتونه از پسش بر بیاد. پاین تر هم موردی نداره ولی میتونه تو فریم دهی یکم تاثیر بزاره ولی گلوگاه نه.

پیشنهاد من یه مین h270 با یه 7600 i5 هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واسه 1080 به نظرم حداقل 7600k بگیر یا 7700k که بتونه براحتی ازش خروجی بگیره ، همین الان i5 واسه 480 کمه دیگه 1080 2 برابرش قدرت داره یه سی پی یو خوب میخوای + برد z حدود 600 الی 700

لینک به دیدگاه

مرسی از دوستان . احتمالا برای cpu همین 7700k رو میگیرم  (ولی تا 2 تومن هم بودجه دارم برای Cpu - با این بودجه چی خوبه ؟)  چون هم قیمتش خوبه هم قویه ! ولی برای برای مادربورد نفهمیدم دقیقا . z270 خوبه ؟ چون هم z270 هست هم h270 ؟ تا 1500 هم برای مین میتونم بخرجم

بعد اینکه بهترین اسمبل 1080 چیه ؟

ویرایش شده توسط Mooltee
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، Mooltee گفته است :

مرسی از دوستان . احتمالا برای cpu همین 7700k رو میگیرم  (ولی تا 2 تومن هم بودجه دارم برای Cpu - با این بودجه چی خوبه ؟)  چون هم قیمتش خوبه هم قویه ! ولی برای برای مادربورد نفهمیدم دقیقا . z270 خوبه ؟ چون هم z270 هست هم h270 ؟ تا 1500 هم برای مین میتونم بخرجم

بعد اینکه بهترین اسمبل 1080 چیه ؟

اگه واسه عید میخوای همین 7700 خیلی خوبه اما عجله نداری صبر کن رایزن وارد بشه و بنچمارکهای بیشتری ازش منتشر بشه بعد اقدام به خرید کن

برد واسه 7700 ، Gigabyte GA-Z270X-Ultra Gaming تو آریا کامپیوتر هست با قیمت 890

1080 با توجه به دراپ قیمتی که خورده خیلی خوبه http://lioncomputer.ir/product/8756/کارت+گرافیک+اینو+تری+دی+iChill+GTX+1080+X4/

و بازم میگم اگه عجله ندارید 1080ti و وگا تو راهه ، اگه قصدتون بازی 4k هستش وگرنه 1070 واسه فول اچ دی کافی و اضافی هستش

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

اگه واسه عید میخوای همین 7700 خیلی خوبه اما عجله نداری صبر کن رایزن وارد بشه و بنچمارکهای بیشتری ازش منتشر بشه بعد اقدام به خرید کن

برد واسه 7700 ، Gigabyte GA-Z270X-Ultra Gaming تو آریا کامپیوتر هست با قیمت 890

1080 با توجه به دراپ قیمتی که خورده خیلی خوبه http://lioncomputer.ir/product/8756/کارت+گرافیک+اینو+تری+دی+iChill+GTX+1080+X4/

و بازم میگم اگه عجله ندارید 1080ti و وگا تو راهه ، اگه قصدتون بازی 4k هستش وگرنه 1070 واسه فول اچ دی کافی و اضافی هستش

راستش اره تقریبا همین موقع ها میخوام بگیرم . مانیتورم 2k ـه . 1080 ti میاد یه یکی دو هفته دیگه . شما فرض رو بذار برای تی ای چون میخوام یه چیزی بگیرم که فعلا تا یه مدت نیاز به اپگرید نداشته باشه . 7700k + Z270X جواب Ti رو میده ؟ یا یه چیز بهتر

این رایزن و وگا چی ان دقیقا ؟ من یه مدته دیگه خارج شدم از فاز سیستم و اینا از دستم در رفته

ویرایش شده توسط Mooltee
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 ساعت قبل، Mooltee گفته است :

راستش اره تقریبا همین موقع ها میخوام بگیرم . مانیتورم 2k ـه . 1080 ti میاد یه یکی دو هفته دیگه . شما فرض رو بذار برای تی ای چون میخوام یه چیزی بگیرم که فعلا تا یه مدت نیاز به اپگرید نداشته باشه . 7700k + Z270X جواب Ti رو میده ؟ یا یه چیز بهتر

این رایزن و وگا چی ان دقیقا ؟ من یه مدته دیگه خارج شدم از فاز سیستم و اینا از دستم در رفته

مورد اول جواب میده ، و فکر نکنم ti قبل عید وارد بشه هنوزبه بازارهای جهانی تزریق نشده

مورد دوم ، نسل جدید سی پی یو و گرافیک ای ام دی هستن که سی پی یو رده بالاهاش وارد بازار جهانی شده به تازگی و وگا (نسل جدید گرافیک با حافظه های پرسرعت hbm) اردیبهشت ماه عرضه میشن

و اینم بگم رایزن ای ام دی 500 دلاری الان داره با سی پی یو 1000 دلاری اینتل رقابت میکنه و اینتل مجبور به کاهش قیمت شده

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Mooltee گفته است :

از سرشم زیاده !!!!

RYZEN وارد بازار شده . صبر کردن براش منطقیه ولی تا عرضه وگا هنوز باید صبر کرد .

شما مقداری صبر کنید . هم انویدیا و هم اینتل قیمت ها رو کاهش دادند . تا این کاهش قیمت در داخل ایران خودش رو نشون بده کمی زمان لازمه .

برای  2k کارت پیشنهاد شده 1070 هستش .  پولی رو که میخواهید برای 1080Ti هزینه کنید 2 سال دیگه که 1070 کم میاره باهاش یه 1270 بخرید حالش رو ببرید .

هزینه برای 1080Ti در رزولیشن 2k نادرسته . بالای 100 فریم میده !!!

نیازی به Z270 هم ندارید ولی چون دستتون رو برای اور باز می زاره و سری 7000 خیلی خوب اور میشن اشکالی نداره .

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

مورد اول جواب میده ، و فکر نکنم ti قبل عید وارد بشه هنوزبه بازارهای جهانی تزریق نشده

مورد دوم ، نسل جدید سی پی یو و گرافیک ای ام دی هستن که سی پی یو رده بالاهاش وارد بازار جهانی شده به تازگی و وگا (نسل جدید گرافیک با حافظه های پرسرعت hbm) اردیبهشت ماه عرضه میشن

و اینم بگم رایزن ای ام دی 500 دلاری الان داره با سی پی یو 1000 دلاری اینتل رقابت میکنه و اینتل مجبور به کاهش قیمت شده

مرسی از دوستان . پس این رایزن و وگا سی پی یو و کارت گرافیک جدید AMD ان و خیلی از اینتل و انویدیا بهتر ان از لحاظ قیمت و کارایی .

راستش من این سیستم رو میخوام از مالزی بخرم شاید  هفته دیگه برم اونجا ولی فک کنم قیمت ها بخاطر نمایندگی رسمی  اوکیه و مثل ایران نیست ,و اینکه من شاید 2 3 هفته بیشتر اونجا نباشم و زیاد نتونم صبر کنم برای قطعات جدید مثل این وگا و اینا

در 8 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

از سرشم زیاده !!!!

RYZEN وارد بازار شده . صبر کردن براش منطقیه ولی تا عرضه وگا هنوز باید صبر کرد .

شما مقداری صبر کنید . هم انویدیا و هم اینتل قیمت ها رو کاهش دادند . تا این کاهش قیمت در داخل ایران خودش رو نشون بده کمی زمان لازمه .

برای  2k کارت پیشنهاد شده 1070 هستش .  پولی رو که میخواهید برای 1080Ti هزینه کنید 2 سال دیگه که 1070 کم میاره باهاش یه 1270 بخرید حالش رو ببرید .

هزینه برای 1080Ti در رزولیشن 2k نادرسته . بالای 100 فریم میده !!!

نیازی به Z270 هم ندارید ولی چون دستتون رو برای اور باز می زاره و سری 7000 خیلی خوب اور میشن اشکالی نداره .

یه سوالی رو خواستم بپرسم اینه که شما میگید بالای 100 فریم میده خوب اگه مانیتور 144 هرتز باشه فریم بالاتر خیلی خیلی خوبه و حتما روی 60 فریم نباید باشه نه ؟

ولی کلا مثل اینکه برداشت من اشتباه بوده از کارت گرافیک و اینا .  ولی در کل خیلی گیج شدم نمیدونم چیکار کنم .

,ولی در کل یا همین 1080 ti بندازم با یه رایزن یا 7700 یا یه 1070 با یکی از اون 2 تا ولی در کل فرقی نمیکنه بالاخره همین 1080 ti هم اگه الان زیادی باشه 2 سال دیگه بالانس م

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، Mooltee گفته است :

مرسی از دوستان . پس این رایزن و وگا سی پی یو و کارت گرافیک جدید AMD ان و خیلی از اینتل و انویدیا بهتر ان از لحاظ قیمت و کارایی .

راستش من این سیستم رو میخوام از مالزی بخرم شاید  هفته دیگه برم اونجا ولی فک کنم قیمت ها بخاطر نمایندگی رسمی  اوکیه و مثل ایران نیست ,و اینکه من شاید 2 3 هفته بیشتر اونجا نباشم و زیاد نتونم صبر کنم برای قطعات جدید مثل این وگا و اینا

یه سوالی رو خواستم بپرسم اینه که شما میگید بالای 100 فریم میده خوب اگه مانیتور 144 هرتز باشه فریم بالاتر خیلی خیلی خوبه و حتما روی 60 فریم نباید باشه نه ؟

ولی کلا مثل اینکه برداشت من اشتباه بوده از کارت گرافیک و اینا .  ولی در کل خیلی گیج شدم نمیدونم چیکار کنم .

,ولی در کل یا همین 1080 ti بندازم با یه رایزن یا 7700 یا یه 1070 با یکی از اون 2 تا ولی در کل فرقی نمیکنه بالاخره همین 1080 ti هم اگه الان زیادی باشه 2 سال دیگه بالانس م

فریم بالای 60 عموما در بازی های شوتر آنلاین کاربرد داره مثل کانتر یا یه سری بازی های دیگه مثل دوتا

ببینید موضوع سر میزان هزینه در برابر باز خورد هستش .

شما یه مقایسه بین پرچمدار 2 نسل پیش ( تک هسته ای ها رو حساب می کنیم که ارزش خرید دارن ) با یه میان رده فعلی انجام بدید متوجه میشید که 780Ti الان در حدود 1060 یا حتی کمتر قدرت داره در حالی که 1060 کم مصرفتر و بهتره

یه محاسبه سرانگشتی به ما میگه 1080Ti دو  یا سه سال دیگه باید با 1260 مقایسه بشه ( مخصوصا که انویدیا برای ولتا سرمایه گذاری زیادی کرده ) و عموما پرچمدار ها بیشترین افت قیمت رو دارن چون عموما کمترین میزان پرفورمنس در برابر دلار رو دارن . برای مثال تفاوت 390 و 390X خیلی کمه اما این دو کارت با هم اختلاف قیمت دارن این درحالیه که ارزش خرید 380 و 380X از هر دو اونها بیشتره در واقع اگر نیازی به قدرت یه گرافیک پرچمدار نداری نباید اون رو بخری چون در برابر پولی که میدی پرفورمنس تحویل نمی گیری و در فروشش هم ضرر زیادی متحمل میشی  دقیقا مثل شما . شما میتونید با نصف قیمت یه 1080Ti یه 1070 بخری که تا دو سال آینده به راحتی جواب شما رو میده زمانی هم که توی بازی ها کم آورد میفروشیدش و با اون مبلغی که صرفه جویی کردید یه 1270 میخرید که احتمالا از 1080TI بسیار بهتر خواهد بود و تا 2 یا 3 سال آینده هم ازش استفاده می کنید. در این حالت شما تا 4 یا 5 سال آینده یه سیستم به روز دارید بودن ای که با افت فریم و ... رو به رو بشید . در واقع خرید یه گرافیک به این دلیل که چندسال راحت باشی اشتباهه ! اون هم در شرایطی که رقابت در بازار گرافیک بسیار شدیده و هر سال یه نسل جدید معرفی میشه که از نسل قبلی بهتره .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...