رفتن به مطلب

مشاوره خرید هارد اکسترنال تا 100 تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان گرامی

من قصد خرید یک هارد اکسترنال تا 100 تومن دارم . از اصطلاحات تخصصی که برای مثال در تاپیک مشابه همین جا گذشاته شده بود حقیقتا سر در نیاوردم و نمی آورم !

میگن هارد های وسترن هارد های خوبی هستن . خودم هم 2 تا اینترنالش و دارم که مشکلی تا حالا باهاشون نداشتم .

ترجیح میدم هارد 2.5 اینچی باشه برای راحتی حمل .

ممنون میشم کمی راهنمایی کنید منو .

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان گرامی

من قصد خرید یک هارد اکسترنال تا 100 تومن دارم . از اصطلاحات تخصصی که برای مثال در تاپیک مشابه همین جا گذشاته شده بود حقیقتا سر در نیاوردم و نمی آورم !

میگن هارد های وسترن هارد های خوبی هستن . خودم هم 2 تا اینترنالش و دارم که مشکلی تا حالا باهاشون نداشتم .

ترجیح میدم هارد 2.5 اینچی باشه برای راحتی حمل .

ممنون میشم کمی راهنمایی کنید منو .

سلام دوست عزيز،

به نظر من از سري GoFlex سيگيت 2.5 اينچ بگيرين. اگه بودجه رو كمي افزايش بدين مي تونين يك ترابايت رو با قيمت 128 بگيرين. اگرم نداشتين بايد به 500 گيگ قناعت كنين. لينك

با اينكه وسترن هارد سازه خوبي هست ولي سيگيت ابداع بيشتري تو ساخت هاردهاي اكسترنال داره. علل برتري:

1- قسمت تبديل USB از هارد جداست. در نتيجه مي تونين دو روز ديگه كه مثلا خواستين USB3 كنين يا eSATA ، فقط اينترفيس رو بخرين و هاردتون بي مصرف نمي مونه

2- برق كمتري واسه استارت هارد نسبت به وسترن نياز داره و سريعتر استارت مي خوره. اين موضوع در خصوص هاردهاي 2.5 اينچ خيلي مهمه.

3- با اينترفيس اين هارد مي تونين هر نوع هارد اينترنال 2.5 رو بصورت اكسترنال به سيستم وصل كنين. بدون اينكه نياز به باز كردن كيس داشته باشين

فقط يادتون باشه هاردهاي 2.5 اينچ بدليل ظرافتي كه دارند، از 3.5 اينچ حساس ترند و ضربه يا شوك شديد مي تونه اثرات مخرب خيلي بيشتري رو اين هارد ها داشته باشه (در مقابل مزيت قابل حمل بودن و عدم نياز به آدابتور)

ویرایش شده توسط Hamid Reza
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزيز،

به نظر من از سري GoFlex سيگيت 2.5 اينچ بگيرين. اگه بودجه رو كمي افزايش بدين مي تونين يك ترابايت رو با قيمت 128 بگيرين. اگرم نداشتين بايد به 500 گيگ قناعت كنين. لينك

با اينكه وسترن هارد سازه خوبي هست ولي سيگيت ابداع بيشتري تو ساخت هاردهاي اكسترنال داره. علل برتري:

1- قسمت تبديل USB از هارد جداست. در نتيجه مي تونين دو روز ديگه كه مثلا خواستين USB3 كنين يا eSATA ، فقط اينترفيس رو بخرين و هاردتون بي مصرف نمي مونه

2- برق كمتري واسه استارت هارد نسبت به وسترن نياز داره و سريعتر استارت مي خوره. اين موضوع در خصوص هاردهاي 2.5 اينچ خيلي مهمه.

3- با اينترفيس اين هارد مي تونين هر نوع هارد اينترنال 2.5 رو بصورت اكسترنال به سيستم وصل كنين. بدون اينكه نياز به باز كردن كيس داشته باشين

فقط يادتون باشه هاردهاي 2.5 اينچ بدليل ظرافتي كه دارند، از 3.5 اينچ حساس ترند و ضربه يا شوك شديد مي تونه اثرات مخرب خيلي بيشتري رو اين هارد ها داشته باشه (در مقابل مزيت قابل حمل بودن و عدم نياز به آدابتور)

ممنون از توضیحات خوبتون

مشابه همین هارد ولی وسترن حدود 25 تومن گرونتره ! علت چیه ؟ برتری خاصی داره ؟

99 درصد همین رو میخرم . توصیه نهایی ندارین ؟ دی:

لینک به دیدگاه

ممنون از توضیحات خوبتون

مشابه همین هارد ولی وسترن حدود 25 تومن گرونتره ! علت چیه ؟ برتری خاصی داره ؟

99 درصد همین رو میخرم . توصیه نهایی ندارین ؟ دی:

خواهش مي كنم،

علتش اينه كه اينترفيس اون USB3 هست كه سرعت بالايي داره. البته شما دقيقا مدل رو نفرمودين. ولي فكر كنم اين مدل رو مي فرمايين:

My Passport Essential SE 1 TB USB 2.0/USB 3.0 Hard Drives

Link

ميتونين توضيحات كاملتر رو در لينك بخونين. سرعت انتقال اطلاعات اين مدل هارد به شرطي كه به پورت USB3 وصل شه حدود سه برابر بيشتر از USB2 هست.

لذا مين برد شما حتما بايد USB3 داشته باشه يا از كارت توسعه USB3 با قيمت حدودي 40 تومان استفاده كنين.

البته اگه USB3 بخواي بگيري بازهم اين مدل از سيگيت رو بهتون توصيه مي كنم:

Model STAA1500100 /Black /USB 3.0 /1.5 TB /22mm

Link1 Link2

موفق باشيد

لینک به دیدگاه

با سلام مجدد،

يه نكته مهم:

حتما دقت كنين اگه مي خواين USB3 يك ترابايت بگيرين مدلش اين باشه: STAA1000101 ،، قيمتي كه سايت لينك بالا زده به احتمال قوي مربوط به STAA1000100 هست كه اينترفيس USB2 داره.

من تا دو هفته پيش كه بازار بودم، مدل STAA1000101 هنوز تو بازار نيومده بود.

تنها USB3 از اين سري سيگيت، با ظرفيت 1.5 ترابايت و مدل STAA1500100 موجود بود كه قيمتش حدود 190 تومان هست و در سايت چاره هم 196 تومان زده (لينك پست قبلي)

موفق باشيد

لینک به دیدگاه

با سلام مجدد،

يه نكته مهم:

حتما دقت كنين اگه مي خواين USB3 يك ترابايت بگيرين مدلش اين باشه: STAA1000101 ،، قيمتي كه سايت لينك بالا زده به احتمال قوي مربوط به STAA1000100 هست كه اينترفيس USB2 داره.

من تا دو هفته پيش كه بازار بودم، مدل STAA1000101 هنوز تو بازار نيومده بود.

تنها USB3 از اين سري سيگيت، با ظرفيت 1.5 ترابايت و مدل STAA1500100 موجود بود كه قيمتش حدود 190 تومان هست و در سايت چاره هم 196 تومان زده (لينك پست قبلي)

موفق باشيد

دوباره سلام . ببخشید کارت توسعه usb3 که فرمودید قطعه هست ؟ کارش جیه ؟ به داخل کیس وصل میشه یا فقط مبدل هست ؟

لینک به دیدگاه

دوباره سلام . ببخشید کارت توسعه usb3 که فرمودید قطعه هست ؟ کارش جیه ؟ به داخل کیس وصل میشه یا فقط مبدل هست ؟

كارت توسعه USB3 در واقع يك كارت داخلي PCI يا PCI-X1 هست كه روي مين برد نصب ميشه و بهتون پشت كيس حداقل دو تا پورت USB3 سرعت بالا مي ده. البته چيزي كه تو بازار موجود هست همه روي اسلات PCI-X1 نصب مي شن. نمونه

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام

یه سوال در مورد هاردهای Adata دارم . نوشتن ضد آب و ضد ضربه هستن . و قیمتشون برابر سیگیت و ... هست .

چطور هاردهایی هستن ؟ 640 و 750 گیگ هم دارن

لینک به دیدگاه

AData هاردهای جامد خیلی خوبی داره . در مورد هارد های اکسترنالش چیز زیادی نمی دونم . اون مدلی که مد نظرته تو سایتش بین . مشخصاتش رو با مدل مشابه سیگیت مقایسه کن . ببین ارزشش رو داره یا نه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

یه سوال در مورد هاردهای Adata دارم . نوشتن ضد آب و ضد ضربه هستن . و قیمتشون برابر سیگیت و ... هست .

چطور هاردهایی هستن ؟ 640 و 750 گیگ هم دارن

شرکت ADATA هارد دیسک تولید نمی کنه بلکه هارد دیسک رو از شرکت های سیگیت ، سامسونگ و هیتاچی خریداری می کنه و فقط پوشش و قاب هارد رو طراحی و تولید می کنه به خاطر همین تفاوتی با سیگیت نداره اگر شما ضد آب و ضد ضربه بودن براتون اهمیت داره ADATA باید بخرید چون سیگیت قاب ضد آب و ضربه تولید نمی کنه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...