رفتن به مطلب

خریدار 1080یا 1070 کارکرده( بروزرسانی )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام کارت گرافیک gtx 1080 inno 3d 3x موجود هست ۲۳۰۰ تقدیمت میکنم

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• ارسال 114
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

1070 G1 بیست درصد زیر قیمت آک با 31 ماه گارانتی 

لینک به دیدگاه

برای 4k فقط به فکر 1080 باش

گیگا هم که مفت شده همون کارت رو راه میندازه

یا اگر بتونی صبر کنی و 4 تومن هزینه کنی 1080ti

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، behnam7171 گفته است :

دوستان یه سوال

میگن گرافیکی با سی پی یو یی گلوگاه شده یعنی چی!؟

خیلی خلاصه یعنی توان CPU در حدی نیست که کارت گرافیکی شما بتونه حداکثر توان خودش رو نشون بده. بستگی به نوع CPU و GPU  داره این بحث .. می تونی CPU Bottleneck رو سرچ کنی داخل گوگل یا یویوب اطلاعات کاملی اونجا هست. برای مثال اگر کارت گرافیکی GTX 1070 داری و کنارش از یه Core i3 استفاده می کنی، قبل از اینکه میزان استفاده از کارت گرافیکیت بتونه به حداکثر خودش برسه توان CPU به حداکثر خواهد رسید و با این شرایط نمی تونی از حداکثر توان کارت گرافیکیت استفاده کنی. یعنی اگر با این اوصاف با نرم افزار MSI Afterburner داخل یک بازی سنگین  شرایط رو چک کنی، ممکن هست ببینی که فریم زیر 60 میگیری (1070 در شرایط نرمال فریم +80 ممکنه بده داخل این بازی) در حالی که میزان استفاده از کارت گرافیکی 50 - 60 درصد بیشتر نشده ولی در عین حال میزان استفاده از CPU روی 100 هست. 
اصولا به نظرم برای بازی در رزولوشن 1080p یه پردازنده Core i5 کافی هست(نسل 4 به بعد - نسل قبلی شاید سری k). البته بعضی از بازی ها که Optimization خیلی فاجعه ای دارن برای اینکه بتونی فریم فیکس 60 بگیری گاها Core i7 هم می خوان!! (مثل Mafia 3)
امیدوارم کمک کرده باشم بهت

ویرایش شده توسط meepo
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، meepo گفته است :

خیلی خلاصه یعنی توان CPU در حدی نیست که کارت گرافیکی شما بتونه حداکثر توان خودش رو نشون بده. بستگی به نوع CPU و GPU  داره این بحث .. می تونی CPU Bottleneck رو سرچ کنی داخل گوگل یا یویوب اطلاعات کاملی اونجا هست. برای مثال اگر کارت گرافیکی GTX 1070 داری و کنارش از یه Core i3 استفاده می کنی، قبل از اینکه میزان استفاده از کارت گرافیکیت بتونه به حداکثر خودش برسه توان CPU به حداکثر خواهد رسید و با این شرایط نمی تونی از حداکثر توان کارت گرافیکیت استفاده کنی. یعنی اگر با این اوصاف با نرم افزار MSI Afterburner داخل یک بازی سنگین  شرایط رو چک کنی، ممکن هست ببینی که فریم زیر 60 میگیری (1070 در شرایط نرمال فریم +80 ممکنه بده داخل این بازی) در حالی که میزان استفاده از کارت گرافیکی 50 - 60 درصد بیشتر نشده ولی در عین حال میزان استفاده از CPU روی 100 هست. 
اصولا به نظرم برای بازی در رزولوشن 1080p یه پردازنده Core i5 کافی هست(نسل 4 به بعد - نسل قبلی شاید سری k). البته بعضی از بازی ها که Optimization خیلی فاجعه ای دارن برای اینکه بتونی فریم فیکس 60 بگیری گاها Core i7 هم می خوان!! (مثل Mafia 3)
امیدوارم کمک کرده باشم بهت

دمت گرم بابت توضیحات
ممنون.

لینک به دیدگاه

دوستان لطفا سوالاتتون رو جایی دیگه بپرسین و تاپیک رو بدون دلیل بالا نیارین 

لینک به دیدگاه

سلام گرامی

عید و سال نو مبارک

یک عطد گراف gtx1070 dual ایسوس با گارانتی تا 2020 موجوده

قیمت 1730

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، rasa.d گفته است :

سلام گرامی

عید و سال نو مبارک

یک عطد گراف gtx1070 dual ایسوس با گارانتی تا 2020 موجوده

قیمت 1730

نه ممنون دوست عزیز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پخ كردم

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

لینک به دیدگاه

استاتر عزیز این همه پیشنهاد چرا یکی از این کارتا رو نمیخری ؟ منتظر هستی یه نفر 1080 خودش رو یک میلیون تقدیم شما کنه 

لینک به دیدگاه

نه منتظرم یکی 1070 بیاره یکی بخرم یکی هم جایزه بده بشه دوتا اس ال آی کنم

مگه من تا حالا به شما گفتم چی بخری و چقدر پول بابتش بدی یا جای تاپیک شما رو تنگ کردم ...

لینک به دیدگاه

سلام.

یک عدد Evga 980Ti sc+acx2.0 موجوده اگه خواستی میتونم ۱۴۵۰ تقویمت کنم.فقط هم خود کارت هست .

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، koroshmn گفته است :

سلام.

یک عدد Evga 980Ti sc+acx2.0 موجوده اگه خواستی میتونم ۱۴۵۰ تقویمت کنم.فقط هم خود کارت هست .

ممنون دوست عزیز مد نظرم  سری ۱۰۰۰ هست

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، behnamfrozen گفته است :

Galax gtx 1080 hof 2700

بیشتر دنبال کارکرده هستم با قیمت مناسب

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...