رفتن به مطلب

خرید مانیتور جدید و تفاوت با مانیتور فعلی ... آری یا نه ؟؟؟

Recommended Posts

سلام دوستان

سیستم بنده توی امضام هست ...

مانیتور فعلی من Asus VS228H هست که 22 اینچی حالا به صرافت افتادم مانیتور رو عوض کنم و هدفم بیشتر خرید مانیتور با صفحه بزرگتر هست

با تحقیقاتی که کردم و با خوندن نظرات خریداران توی این انجمن و سایت لیون و همچنین دیدن بررسی ها توی " ی و ت ی و ب " مانیتوری که پیدا کردم اینه Benq EW2750ZL اینم لینکش از سایت خودمون لیون جوووون :

http://lioncomputer.ir/product/9009/مانیتور+بنکیو+EW2750ZL/

البته ناگفته نماند با توجه به بودجه ای که دارم این مورد رو انتخاب کردم

خب بنده بیشتر کارم برنامه نویسی هست بیشتر هم با Visual Staudio کار می کنم و البته Android Studio و در طول روز بیشتر از 10 پای سیستم هستم

خب با این اوصاف کارم رو همین مانیتور هم راه میندازه اما از اونجایی که گیم هم میزنم و البته تفریحی ، هر از چند گاهی و بیشتر از همه هم فیفا ، دوست دارم مانیتور بزرگتر بگیرم " لازمه توضیح بدم که من با این سیستم میتونم بگم اکثر بازی ها رو روی بالاترین تنظیمات در رزولوشن 1080 تست گرفتم "

سوالم از دوستان و اساتید بزرگوار اینه که آیا با این هزینه ای که می کنم نتیجه ی مطلوبی میگیرم یا نه ( تا جایی که من پرس و جو کردم مانیتور خودم رو الان میتونم 350 بفروشم که با توجه به قیمت 900 تومانی این مانیتور بنکیو باید 550 تومن هزینه کنم آیا این مقدار هزینه همراه با تفاوت محسوس خواهد بود ...

متشکرم و ببخشید بابت اطاله کلام ...

لینک به دیدگاه

درود بر شما دوست گرامی

اتفاقا بنده نیز مانیتور lg 226v ips داشتم که دیروز فروختم و  کلی ریوهای مختلف در فرومهای خارجی و ایرانی رو بررسی کردم همین مدل رو پیشنهاد داده بودند و بنابراین همین امروز اقدام به خرید همین مدل کردم در خرید این مانیتور شک نکنید که لذت 27 اینچ برای چه بازی و چه فیلم بسیار زیباست و از همه مهمتر اینکه این مانیتور دو خروجی hdmi دارد که برای بنده بسیار نیاز هست

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

سلام

به نطر من 27 اینچ خیلی بزرگه، من الان 23.5 اینچ دارم برای برنامه نویسی و کارای دیگه ازش استفاده می کنم خیلی هم عالیه

البته بستگی به فاصلت با مانیتور هم داره ولی به نظر من 27 خیلی زیاده انگار جلوی تلوزیون نشستی، این دوتا مدل هم یه نگاهی بنداز:

BenQ GW2406Z

BenQ GL2460HM

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ali2424 گفته است :

درود بر شما دوست گرامی

اتفاقا بنده نیز مانیتور lg 226v ips داشتم که دیروز فروختم و  کلی ریوهای مختلف در فرومهای خارجی و ایرانی رو بررسی کردم همین مدل رو پیشنهاد داده بودند و بنابراین همین امروز اقدام به خرید همین مدل کردم در خرید این مانیتور شک نکنید که لذت 27 اینچ برای چه بازی و چه فیلم بسیار زیباست و از همه مهمتر اینکه این مانیتور دو خروجی hdmi دارد که برای بنده بسیار نیاز هست

سلام و ممنون از نظری که دادید

اگر لطف کنید و به محض اینکه مانیتور به دستتون رسید یک نقد بگذارید اینجا واقعا بزرگواری کردید و شما رو دعا می کنم

راستش من قطعا تا قبل از عید قصد خرید دارم ولی خب تا پایان هفته آتی میتونم صبر کنم توی این مدت اگر بتونید یک نقد بگذارید واقعا عالی میشه

یک مسئله ای که بیشتر از هر چیز دیگه ای ذهنم رو مشغول کرده اینه که توی نقدهای سایت های داخلی گفته شده توی بازی های سریع یک حالت روح مانند و کشیدگی توی تصاویر دیده میشه که اصطلاحا ghost ;گفته میشه این مورد رو بررسی کنید و اعلام نظر بفرمائید ممنون میشم

متشکرم

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Darksiren.s گفته است :

سلام و ممنون از نظری که دادید

اگر لطف کنید و به محض اینکه مانیتور به دستتون رسید یک نقد بگذارید اینجا واقعا بزرگواری کردید و شما رو دعا می کنم

راستش من قطعا تا قبل از عید قصد خرید دارم ولی خب تا پایان هفته آتی میتونم صبر کنم توی این مدت اگر بتونید یک نقد بگذارید واقعا عالی میشه

یک مسئله ای که بیشتر از هر چیز دیگه ای ذهنم رو مشغول کرده اینه که توی نقدهای سایت های داخلی گفته شده توی بازی های سریع یک حالت روح مانند و کشیدگی توی تصاویر دیده میشه که اصطلاحا ghost ;گفته میشه این مورد رو بررسی کنید و اعلام نظر بفرمائید ممنون میشم

متشکرم

درود مجددا

والا چیزی رو که مطمئنم مانتیور قبلیم که lg 226v ips  بود زمان تاخیرش 8 میلی ثانیه بود که من بازم زیاد متوجه این مورد در بازیهایی مثل کرایسیس و ... نشدم حالا اینکه نوشته 4 میلی ثانیه  اگه  شنبه به دستم رسید حتما نکات مثبت و منفیش رو در همین تایپیک ذکر میکنم ولی نظر شخصیم اینه که این مورد بیشتر  به خود فرد بر میگرده شاید فردی مثل من واقعا قادر به تشخیص 4 یا 5 یا 2 میلی ثانیه نشه شایدم فردی متوجه 0.5  میلی ثانیه هم بشه بهر حال بازم بروی چشم

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز من 2 مدل مختلف 27 اینچ بنکیو رو دارم و همین مدل مد نظر شما دیروز بدستم رسید

اول روی زمان پاسخ دهیش شک داشتم  ولی گفتم میگیرم میشه تجربه اما طبق مقایسه ای که کردم تفاوت چشم گیری ندیدم که برام چشم گیر باشه نسببت با اون یکی 27 اینچم که ریسپانس 2 داره

کلا" برای گیم تا زیر 5 قابل قبوله

شاید تنها تفاوتی که دیدم کمی برگشت نور بود  نسبت به پنل TN و نکته مثبت  به خاطر اینکه فریم لس هست و فقط بالا و پایین فریم داره خیلی جم و جوره

شفافیت تصویر به نظرم بهتر هست در کل و خستگی کمتری به چشم منتقل میکنه

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Mr.Ekaba گفته است :

سلام دوست عزیز من 2 مدل مختلف 27 اینچ بنکیو رو دارم و همین مدل مد نظر شما دیروز بدستم رسید

اول روی زمان پاسخ دهیش شک داشتم  ولی گفتم میگیرم میشه تجربه اما طبق مقایسه ای که کردم تفاوت چشم گیری ندیدم که برام چشم گیر باشه نسببت با اون یکی 27 اینچم که ریسپانس 2 داره

کلا" برای گیم تا زیر 5 قابل قبوله

شاید تنها تفاوتی که دیدم کمی برگشت نور بود  نسبت به پنل TN و نکته مثبت  به خاطر اینکه فریم لس هست و فقط بالا و پایین فریم داره خیلی جم و جوره

شفافیت تصویر به نظرم بهتر هست در کل و خستگی کمتری به چشم منتقل میکنه

ممنون از شما دوست عزیز

میشه لطف کنید بگید اون یکی مانیتور 27 تون کدوم مدل هست

در خصوص برگشت نور هم میشه کمی بیشتر توضیح بدید چون مانیتور فعلی من هم پنلش tn هست

در ضمن با توضیحاتتون اطلاع خوبی به بنده دادید ممنون از شما

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Darksiren.s گفته است :

ممنون از شما دوست عزیز

میشه لطف کنید بگید اون یکی مانیتور 27 تون کدوم مدل هست

در خصوص برگشت نور هم میشه کمی بیشتر توضیح بدید چون مانیتور فعلی من هم پنلش tn هست

در ضمن با توضیحاتتون اطلاع خوبی به بنده دادید ممنون از شما

اون یکی GL2760H هست

به نظرم پنل TN از این پنل VA مات تر هست و انعکاس نور محیط کمتر هست روی صفحه

البته یک مزیت دیگه هم که داره به نسبت برای یک سری افراد اینکه 2 درگاه HD داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...