رفتن به مطلب

کدام برند rx480 بهترین است

اشتراک گذاری

کدام 480   

73 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام یک از برندهای زیر بهترین کیفیت ساخت بالاتر . خنک کننده بهتر . فازبندی بهتر . و قدرت بیشتری دارد

• ام اس آی
    • گیگابایت
    • سافایر
    • ایسوس
    • سایر برندها

Recommended Posts

دوستان من میخوام ۴۸۰ rx بخرم 

کدامیک از برندهای موجود بیشترین کیفیت  بهترین فازبندی و خنکترین در بین بقیه هست

با دلیل موجه

ویرایش شده توسط Mehrdad OC
لینک به دیدگاه

سلام . دوست گرامی نباید در بازارچه تاپیک می زدید ، ولی به هر حال سمت گیگابایت نروید ، چون که می گن در سری Rx مشکل داشته

لینک به دیدگاه

سلام من ایسوس اوسی گرفتم اما که دوباره تحقیق کردم برند HIS  ه خنک تر بود وهم امتیاز های بهتری گرفته است

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Daniel110 گفته است :

سلام . دوست گرامی نباید در بازارچه تاپیک می زدید ، ولی به هر حال سمت گیگابایت نروید ، چون که می گن در سری Rx مشکل داشته

چرا ؟!!

اتفاقا برند و کیفیت ساخت عالیه داره ، واین شایعات بیشتر در بازار ایرانه وگرنه همه برند ها و در کل قطعات الکتریکی میتونن مشکل وخرابی داشته باشند . تو بحث دما و نویزم من تا الان هم 1060 گیگاداشتم  والانم 1070 اکستریم که دارم   تا الان تو سنگین ترین تست ها و برنامه و بازیها نه نویزی داره و نه دما اونطوریکه میگن بالاتر ازبقیه برند ها مثل msi  و ... است

ویرایش شده توسط morteza pc
لینک به دیدگاه

سلام.به نظر بنده با توجه به قیمت و با توجه به درایور جدید انودیا که پرفورمنس دایرکت ایکس ۱۲ رو بهتر کرده خرید ۱۰۶۰ شش گیگ گزینه بهتری هست.چون هم مصرف برق کمتر و هم پرفورمنس بهتری داره.با یک شش پین تغزیه میشه.ولی هرجور شما دوست داری همون بهترین گزینه هست‌ 

ویرایش شده توسط blooder
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فاز بندی msi 8 فازه هستش با کمترین نویز میان کارتها ، مثلا ایسوس 6 فازه هستش

بقیه برند ها چون وارد نشده تحقیق نکردم ولی پاور کالر xfx his  برندهای خوبی هستن his وارد شده ولی گرونه

کولر گیگا هم فرقی با مدل رفرنس نداره چه در gtx چه در rx

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، morteza pc گفته است :

چرا ؟!!

اتفاقا برند و کیفیت ساخت عالیه داره ، واین شایعات بیشتر در بازار ایرانه وگرنه همه برند ها و در کل قطعات الکتریکی میتونن مشکل وخرابی داشته باشند . تو بحث دما و نویزم من تا الان هم 1060 گیگاداشتم  والانم 1070 اکستریم که دارم   تا الان تو سنگین ترین تست ها و برنامه و بازیها نه نویزی داره و نه دما اونطوریکه میگن بالاتر ازبقیه برند ها مثل msi  و ... است

بنده هم نمی دونم ، گفتن هم فقط RX ، 1060 و ..... خوبه ، مثل اینکه فن کارت های این سری مشکل داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 دقیقه قبل، Daniel110 گفته است :

بنده هم نمی دونم ، گفتن هم فقط RX ، 1060 و ..... خوبه ، مثل اینکه فن کارت های این سری مشکل داره

کلاً مشکلش کولرش هستش ، مثل سری قبل ایسوس مدل 3 فنه که مشکل داشت و درست حسابی خنک نمیکرد

گیگا که مشخصه تو عکس و مدل رفرنس با رنگ قرمز مشخص کردم ، فرقی ندارن ! هم در مدل جیفورس هم آر ایکس

1.thumb.png.9d0f30e4bad95a76abddb62e42183d3d.png2.thumb.png.2660dc87a97e1d24821a95cb08585c6f.png

لینک به دیدگاه

بنظر من ام اس آی بخاطر مدار تغذیه  8 فازش که خیلی داخل اورکلاک پایداره و عمر خیلی طولانی هم داره نسبت به سافایر و برند های دیگه

کولینگش هم به طرز قابل قبولی خوب عمل کرده

از اونجایی که قیمت نسخه Gaming X ـش با نسخه او سی ایسوس برابره، من پیشنهاد میکنم اگر تعداد فن ها براتون مهم نیست ام اس آی بگیرین

لینک به دیدگاه

از همه ممنونم ولی من نظرم نویز کمتر دوام بیشتر و همچنین زیبایی خود کارت در آخر

لینک به دیدگاه

پیشنهاده من msi هست asus اونجوری که نشون میده تو خنک سازی زیاد خوب عمل نکرده

لینک به دیدگاه

َAsus ROG Strix RX480 از بقیه مدل ها با کیفیت تر و با داشتن 3 فن خنک تراز بقیه هست. برند سافایر رو اصلا توصیه نمیکنم همین دیروز کارت 7870 من از این برند نیم سوز شد و

با داشتن دمای لود زیر 70 درجه که برای این گرافیک نرمال هست دچار لحیم سردی یا احتمالا ریبال لازم شده که نشون دهنده کیفیت پایین ساخت هست. ام اس آی هم داشتم دقیقا

همین مشکل پیش آمد. گیگابایت هم اگر سه فن داشت خوب بود که مثل اینکه نداره.

منبع : https://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/RX_480_STRIX_OC/27.html دمای ایسوس

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_radeon_rx_480_g1_gaming_review,6.html  دمای گیگابایت

ویرایش شده توسط Black Boy
لینک به دیدگاه

از همه ممنونم ولی من نظرم نویز کمتر دوام بیشتر و همچنین زیبایی خود کارت در آخر

در 10 ساعت قبل، Black Boy گفته است :

َAsus ROG Strix RX480 از بقیه مدل ها با کیفیت تر و با داشتن 3 فن خنک تراز بقیه هست. برند سافایر رو اصلا توصیه نمیکنم همین دیروز کارت 7870 من از این برند نیم سوز شد و

با داشتن دمای لود زیر 70 درجه که برای این گرافیک نرمال هست دچار لحیم سردی یا احتمالا ریبال لازم شده که نشون دهنده کیفیت پایین ساخت هست. ام اس آی هم داشتم دقیقا

همین مشکل پیش آمد. گیگابایت هم اگر سه فن داشت خوب بود که مثل اینکه نداره.

منبع : https://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/RX_480_STRIX_OC/27.html دمای ایسوس

http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_radeon_rx_480_g1_gaming_review,6.html  دمای گیگابایت

ممنون دوست عزیز

لینک به دیدگاه

دوستان من فکر میکنم همه خنک کننده ها خوبن ولی چیپها با هم فرق دارن 

مثلا توی برند سافایر دما توی ۴۷۰ بخوبی کنترل شده ولی توی ۴۸۰ دما بالاتر هست و هیچ بهینه سازی توی مدل بالاتر صورت نگرفته  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نویز بخوای ام اس آی از همشون کمتره ، دماش هم حدود 70 الی 73 ، زیبایی خوبی هم داره

لینک به دیدگاه

سلام منم چشمم ام اس آی رو گرفته ولی ایسوس رو هم خیلی دوست دارم از طرفی هم کیفیت و فازبندی قویتر و همچنین زیبایی کارت هم برام مهمه ولی نمیخوام کیفیت رو فدای زیبایی کنم

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

نویز بخوای ام اس آی از همشون کمتره ، دماش هم حدود 70 الی 73 ، زیبایی خوبی هم داره

اونی که شما خریدی ام اس آی هستش؟

لینک به دیدگاه

کسی از دوستان مقایسه بین کولر و مدار  از تمام مدلهای ۴۸۰ رو نداره ؟

اگه کسی هست لینک بزاره یا نمودار دما

لینک به دیدگاه

واقعا انسان لذت میبره انقدر نظرات کارشناسی و تخصصی میبینه

دوست عزیز به نظر تنها جایی که جواب درست میگیری سرچ کردن تو سایت هاییه که تست انجام میدن و نتایج رو میزارن

من یه سرچ کوچیک زدم :

#1 Asus RoG Strix Radeon RX 480 8GB OC Edition

#2 Sapphire Nitro+ Radeon RX 480

#3 PowerColor Radeon RX 480 Red Devil

#4 MSI Radeon RX 480 Gaming X

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، Mehrdad OC گفته است :

اونی که شما خریدی ام اس آی هستش؟

بله ، تو مدلهای موجود در ایران ، تحقیق کردم ، ایسوس از همه خنک تره ، سافایر فرکانسش بیشتره ، ام اس آی نویزش کمتره و 8 فاز هستش

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

بله ، تو مدلهای موجود در ایران ، تحقیق کردم ، ایسوس از همه خنک تره ، سافایر فرکانسش بیشتره ، ام اس آی نویزش کمتره و 8 فاز هستش

آخه  ام اس آی نوشته ده فاز

لینک به دیدگاه

من خودم بین ام اس آی و ایسوس موندم

البته یه نیم نگاهی هم به سافایر دارم?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 14 دقیقه قبل، Mehrdad OC گفته است :

آخه  ام اس آی نوشته ده فاز

اشتباه تایپی لیون هستش تو سایت سازنده نوشته 8 فاز و برای ایسوس 6 فاز

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...