رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم کامل گیم تا 9 میلیون تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

بنده قصد خرید یک سیستم کامل شامل مانیتور،کیس،کیبورد و ماوس رو دارم.

راستش تو این مدتی که تحقیق کردم انقدر قطعات رنگارنگ و پیشنهاد های مختلف شنیدم خیلی گیج شدم.

اگه لازم بود میتونم ماوس و کیبورد رو بعدا هم بخرم اگه واقعا تفاوت ایجاد میشه.

سوال آخرم هم در مورد نحوه خرید هست،من ساکن تهرانم و خب میخواستم بدونم بهترین راه تهیه قطعات چی هست و اختلاف قیمت فروشگاه های اینترنتی مثل لیون و امثال اون با کف بازار چقدر هست؟

خیلی ممنون میشم که کمکم کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چه رزلیشینی بازی میکنید (فول اچ دی ، 2K,4k)؟ و قبل عید میخواید خرید کنید یا میتونید صبرکنید ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس بهتره منتظر رایزن و وگا ای ام دی باشیم ، سی پی یو رایزن در بازارهای عرضه شده وبعد عید به ایران وارد میشه طبق خبرها گرافیکهای وگا اواخر اردیبهشت عرضه میشن و تا اون موقع 1080ti وارد مملکت شده

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

پس بهتره منتظر رایزن و وگا ای ام دی باشیم ، سی پی یو رایزن در بازارهای عرضه شده وبعد عید به ایران وارد میشه طبق خبرها گرافیکهای وگا اواخر اردیبهشت عرضه میشن و تا اون موقع 1080ti وارد مملکت شده

راستش با AMD میونه خوبی ندارم و میخوام بر طبق اینتل و انویدیا ببندم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این برای سیستمون ، موس و کیبورد اختیاری

مانیتور انتخاب زیادی داری ، میتونی زرلیشین بالاتری برداری یا نرخ باز سازی بالاتر ، چون تو این موارد زیاد تجربه ندارم بهتره دوستان دیگه نظر بدن

نظر خودم رو این هستش http://lioncomputer.ir/product/3845/مانیتور+ایسوس+24+اینچ+VG248QE+3D/

این هم با رزلیشین مدنظر http://lioncomputer.ir/product/9983/مانیتور+بنکیو+GW2765HT/

واسه خرید هم میتونید حضوری به فروشگاه لیون برید یا تو بازار یه چرخی بزنید وقیمتها رو ببینید

و حتما نظر سایر دوستان جویا بشید

3.thumb.jpg.ce1bc760402d49727a0b0d76880e25ba.jpg

لینک به دیدگاه

بهتر نیست برای پاور از سری B استفاده کنم و ۱۰۰ هزار تومن صرفه جویی کنم؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 27 دقیقه قبل، Amir.sh2248 گفته است :

سری بی استاندارد و کیفیت پایینتری داره و خروجیش هم کمتره ، واسه سیستم 9 تومنی به نظرم عاقلانه نیست از پاور بزنی چون شاهرگ سیستمه

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

من خيلي منتظر 1080ti هستم بنظرتون با چه قيمتي وارد مملكت ميشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، Hossein gamer گفته است :

من خيلي منتظر 1080ti هستم بنظرتون با چه قيمتي وارد مملكت ميشه؟

حدود 4 تومن

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hossein gamer گفته است :

IMG_0010.thumb.PNG.8a2e065541821c057598cb01c1da7ac5.PNG

دوست عزیز بنده سیستم کامل با مانیتور و موس و کیبورد میخوام.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Amir.sh2248 گفته است :

دوست عزیز بنده سیستم کامل با مانیتور و موس و کیبورد میخوام.

شرمنده  بايد رم رو به ١٦ كاهش داد و حجم ssd را كم و يك hdd اضافه كرد تا به مانيتور هم برسه گرافيك inno 3d هم ٣٠٠ تومن ارزونتره در اينصورت تقريبا به پيشنهاد دوست قبلي مي رسيم

لینک به دیدگاه

عزیز فعلا همین امشب تا کارت 1080 گیگا تموم نشده بخر ، بقیه قطعات رو هم بعدا سر فرصت می خری.

لینک به دیدگاه

s.png

برای کاهش هزینه میتونین مادربردهای Z170A Gaming M3   بخرین.من اگه بودم اینکارو میکردم. واقعآ ارزش اینهمه پولو نداره وقتی z170 انقدر خوبه

ویرایش شده توسط behnam_o2
لینک به دیدگاه

در در 1395/12/21, 08:29:29، Amir.sh2248 گفته است :

راستش با AMD میونه خوبی ندارم و میخوام بر طبق اینتل و انویدیا ببندم

اشکالی نداره ولی باز هم صبر کنید تا وارد بازار بشن . روی قیمت اینتل وانویدیا تاثیر داره

در در 1395/12/22, 07:20:44، Amir.sh2248 گفته است :

خیر اصلا بهتر نیست !!!

پاور قلب سیستمه . کم کردن از بودجه پاور صرفه جویی نیست به فنا دادن سیستمه !!! ( البته در مورد شما اوضاع انقدر ها هم حاد نیست اما باید همیشه روی اهمیت پاور تاکید بشه تا بعدا مشکلی برای سیستم پیش نیاد )

پاور در پرفورمنس سیستم تاثیر کمی داره اما در عمر سیستم تاثیر بسیار جدی داره .

لینک به دیدگاه

دوستان 1080 تی آی رو یکی از دوستان به بنده گفت اگه تا تابستون صبر کنم احتمالا بتونم حدود 3.500 یا 3.600 گیر بیارم.اگه میشه تا ده تومن  یه سیستم بهم پیشنهاد بدید.

در مورد موس و کیبورد نظرم روی 500k و 700m هست و مانیتور هم lg 29um68 خیلی چشمو گرفته?

حالا با توجه به این جوانب یه سیستم کامل + موس و کیبورد+مانیتور بهم پیشنهاد بدید.خیلی ممنون.

ویرایش شده توسط Amir.sh2248
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Amir.sh2248 گفته است :

دوستان 1080 تی آی رو یکی از دوستان به بنده گفت اگه تا تابستون صبر کنم احتمالا بتونم حدود 3.500 یا 3.600 گیر بیارم.اگه میشه تا ده تومن  یه سیستم بهم پیشنهاد بدید.

در مورد موس و کیبورد نظرم روی 500k و 700m هست و مانیتور هم lg 29um68 خیلی چشمو گرفته?

حالا با توجه به این جوانب یه سیستم کامل + موس و کیبورد+مانیتور بهم پیشنهاد بدید.خیلی ممنون.

من LG29um65 دارم فوق العاده ست شک نکن تو خریدش.  

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...