رفتن به مطلب

خریدار گرافیک amd تا حدود قیمت 900 تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بنام خدا

با سلام خدمت دوستان عزیز لیون

همون طور که از موضوع تاپیک پیداست بنده خریدار یک عدد گرافیک amd هستم تا حدود قیمت 900 تومن

ترجیحا سری 390

منتظر پیشنهادات شما دوستان هستم

با تشکر

لینک به دیدگاه

• ارسال 131
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

لینک به دیدگاه

متشکرم از پیشنهاد عاقلانه ی شما دوست عزیز.

ولی نظرم کارت 8 گیگ هست.

سپاس

لینک به دیدگاه

طی گفتگو با کاربر shingo1992 یک عدد کارت 390 گیگابایت از ایشون خریداری شد.

IMG_20170311_223037.thumb.jpg.8ff934b4f84cc3c3e5674a8802d310a2.jpg

IMG_20170311_223032.thumb.jpg.f8bcb4c87aacc89afbf076c5d402a9f4.jpg

اینم عکس کارت ایشون که ارسال کردن.

مبلغ واریز شده و منتظر ارسال هستم

متشکرم

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، SMO777 گفته است :

IMG_20170311_223037.thumb.jpg.8ff934b4f84cc3c3e5674a8802d310a2.jpg

IMG_20170311_223032.thumb.jpg.f8bcb4c87aacc89afbf076c5d402a9f4.jpg

اینم عکس کارت ایشون که ارسال کردن.

متشکرم

مبارکههههههههههه مبارکههههههه

لینک به دیدگاه

متشکرم

در در 1395/12/22, 03:33:18، AnSaWR گفته است :

مبارکههههههههههه مبارکههههههه?

متشکرم انصار جان

ویرایش شده توسط SMO777
لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان لیون

فروشنده کارت رو ارسال کردن و امروز رسید به دست بنده.

با تیپاکس و کلا بدون بسته بندی.یعنی خود کارتن کارت رو یه کاغذ چسبونده بودن روش و  فرستادن که کارتن کارت کاملا کثیف و پاره شده.

واقعا یه کارتی که 900 تومن پولشه باید اینجوری حمل و نقل بشه؟!

در صورتیکه بنده تاکید کردم حتما بذارش توی یه کارتن دیگه بعد ارسال کن.احتمالا بخاطر صرفه جویی در بودجه از این کار منصرف شدن!!

IMG_20170313_112159.thumb.jpg.576cc6bf655ff722ec2414fb2c64e4a9.jpg

حالا اینو میگیم مشکلی نداره.نمیدونسته!!

فروشنده به بنده گفته بودن کارت هیچ مشکلی نداره و کاملا سالمه

ولی ایشون اصلا به بنده نگفته بودن که کارت کویل واین داره وگرنه اصلا معامله نمیکردم.

درسته از لحاظ کارایی مشکلی به وجود نمیاره ولی بنده پول کارت سالم رو دادم و ایشون هم قبل ارسال باید این قضیه رو میگفتن که متاسفانه فرمودن کارت 100% سالمه.

در صورتی که قبل از ایشون یکی دیگه از دوستان یه کارت 390 ایکس رو که در حد آک بود به بنده پیشنهاد داده بودن با قیمت پایینتر ولی بنده قبول نکردم.

الانم با برگشت زدن کارت موافقت کردن ولی میگن هزینه ی رفت و برگشت رو از مبلغ بنده کسر میکنن و بعد پول رو واریز میکنن!!!

آیا این حرف ایشون درسته؟!!

البته بنده گفتم هزینه ی فرستادنش رو خودم پرداخت میکنم ولی رفت و برگشت خدایی زوره برام.

ویرایش شده توسط SMO777
لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، SMO777 گفته است :

سلام خدمت دوستان لیون

فروشنده کارت رو ارسال کردن و امروز رسید به دست بنده.

با تیپاکس و کلا بدون بسته بندی.یعنی خود کارتن کارت رو یه کاغذ چسبونده بودن روش و  فرستادن که کارتن کارت کاملا کثیف و پاره شده.

واقعا یه کارتی که 900 تومن پولشه باید اینجوری حمل و نقل بشه؟!

در صورتیکه بنده تاکید کردم حتما بذارش توی یه کارتن دیگه بعد ارسال کن.احتمالا بخاطر صرفه جویی در بودجه از این کار منصرف شدن!!

حالا اینو میگیم مشکلی نداره.نمیدونسته!!

فروشنده به بنده گفته بودن کارت هیچ مشکلی نداره و کاملا سالمه

خدایی هم کارت سالمه و مشکلی نداره

ولی ایشون اصلا به بنده نگفته بودن که کارت کویل واین داره وگرنه اصلا معامله نمیکردم.

درسته از لحاظ کارایی مشکلی به وجود نمیاره ولی بنده پول کارت سالم رو دادم و ایشون هم قبل ارسال باید این قضیه رو میگفتن که متاسفانه فرمودن کارت 100% سالمه.

در صورتی که قبل از ایشون یکی دیگه از دوستان یه کارت 390 ایکس رو که در حد آک بود به بنده پیشنهاد داده بودن با قیمت پایینتر ولی بنده قبول نکردم.

الانم با برگشت زدن کارت موافقت کردن ولی میگن هزینه ی رفت و برگشت رو از مبلغ بنده کسر میکنن و بعد پول رو واریز میکنن!!!

آیا این حرف ایشون درسته؟!!

البته بنده گفتم هزینه ی فرستادنش رو خودم پرداخت میکنم ولی رفت و برگشت خدایی زوره برام.

داداش امتیاز منفی واسه همین موقع ها هست. بدون تعارف امتیاز منفی بده تا دیگر اعضا هنگام معامله با ایشون بدونن داستان چی بوده

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به نظر من خرید کارت دست 2 این مشکلاتم داره!!!شما وقتی یکم هزینه بیشترمیتونید بکنید ک یک rx 480 یا 470 بخرید چرا آخه کارت دست 2 ؟؟؟؟؟؟؟؟

من خودم 470 دارم واقعا برای برای بازی های الان کافیه

لینک به دیدگاه

خیر سرم میخواستم 8 گیگ باشه مثلا

من به ایشون اعتماد کردم.جوری گفتن که کاربر معتبر هستن تو پرشین که دیگه خیالم راحت بود.ولی ایشون از اعتماد بنده سواستفاده کردن.

حالام میفرماین کرایه ی رفت و برگشت با خودته.در صورتی که ایشون اصلا این مشکل رو نگفته بودن

لینک به دیدگاه

از من به شما نصیحت فعلا عجله نکن و کارت نخر!یکم بودجتونو زیاد کنید و rx 480  بخرین ک 8 گیگم هست

لینک به دیدگاه

بله.با این وضع فروشنده های جدید حتما همین کارو میکنم.دیگه به کسی نمیشه اعتماد کرد

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، SMO777 گفته است :

خیر سرم میخواستم 8 گیگ باشه مثلا

من به ایشون اعتماد کردم.جوری گفتن که کاربر معتبر هستن تو پرشین که دیگه خیالم راحت بود.ولی ایشون از اعتماد بنده سواستفاده کردن.

حالام میفرماین کرایه ی رفت و برگشت با خودته.در صورتی که ایشون اصلا این مشکل رو نگفته بودن

درود

فروشنده گفتن کارت سالمه و هیچگونه مشکلی نداره با این حساب در صورتی که گرافیک کوچکترین نقض و مشکلی داشته باشه همه مسئولیتا بر عهده خودشونه

حالا هم چون ایشون نگفتن کارت کویل واین داره موظف هستن هزینه رفت و برگشت رو خودشون بپردازن و کارت رو هم قبول کنن

ویرایش شده توسط AnSaWR
لینک به دیدگاه

متشکرم داداش

ولی متاسفانه اغلب فروشنده های اینجور موقعها فقط به فکر جیب خودشون هستن.

فعلا که اصلا هیچ جوره پاسخگو نیستن!!!

لینک به دیدگاه

هزینه ارسال رو بده دو امتیاز منفی کت و کلف با توضیحات بزار براش اگه پاک نشه.  تا حساب کار دستش بیاد. قانونن اگه تمام هزینه رفت و برگشت رو هم بده باید امتیاز منفی بخوره چون خلاف واقع جنس فروخته. و این یعنی امتیاز منفی

لینک به دیدگاه

البته خودم بهش گفتم هزینه ی رفت یا برگشتش رو خودم میدم که توی ضررش سهیم باشم.کلا قبول نمیکنه

دیگه م جواب نمیده

لینک به دیدگاه

این فروشنده ی به قول خودش معتبر هیچ گونه پاسخ گو نیستن

ویرایش شده توسط SMO777
لینک به دیدگاه

اگه اشتباه نکنم فروشنده مذکورقبل از فروش این کارت به جنابعالی یه تاپیک برای کارت مورد نظر زدن که بنده هم اولین نفری بودم که پیشنهاد خرید اعلام کردم تو تاپیکشون حتی  قبل از اینکه ایشون عکسی بذارن از کارتشون اما چون عکس نذاشتن از کارت ظاهرا تاپیک حذف شد توسط ناظرین و مزایده ملغی و بهرحال کارتشون نصیب بنده نشد.

البته درمورد بسته بندی کاملا حق با شماست فقط خواستم بدونم مشکل کویل واین کارت که فرمودین واقعا خیلی جدیه یا صرفا فقط تو یسری بنچمارکها باهاش مواجه شدین ؟توی استفاده معمول و بازیها هم شنیده میشه بصورت آزاردهنده؟ چون توی بنچمارکها مخصوصا تو اون دسته که کارت میتونه فریمهای خیلی بالا رندرکنه حتما میدونین خودتونم بسیاری ازکارتهای اکبند هم کویل واین  پیدا میکنن که یچیز عادی محسوب میشه...البته قطعا اگر مشکل جدی باشه و فروشنده از عنوان کردن مشکل سرباز زده باشه قصور متوجه ایشون هست

لینک به دیدگاه

کلا توی تستها مخصوصا 3دی مارک جدید یکسره یا سوت میکشه یا یه صدایی مثل ساییدگی دو تا سطح میده.

از این ناراحتم که اصلا چنین چیزی رو عنوان نکردن و الانم اصلا جواب نمیدن که تکلیفو معلوم کنن!!

لینک به دیدگاه

داداش اگه امتیاز منفی ندی اخلاقا ووجدانن درحق سایرین کوتاهی کردی

لینک به دیدگاه

بله 100% حق با شماست دوست عزیز

آخه جواب نمیده که بدونم چیکار کنم.هزینه پست رو میده یا نمیده!

فقط آدرس داده گفته بفرست.دیگه کلا جواب نمیده

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، SMO777 گفته است :

کلا توی تستها مخصوصا 3دی مارک جدید یکسره یا سوت میکشه یا یه صدایی مثل ساییدگی دو تا سطح میده.

از این ناراحتم که اصلا چنین چیزی رو عنوان نکردن و الانم اصلا جواب نمیدن که تکلیفو معلوم کنن!!

این تست ها تست های سنگینی هست و صدای مدار تغذیه کارت نو هم گاها درمیادش اما خب شما ببینید توی بازی که سبکتره بازم صدا میده اگه آره میزان شدتش چقدر هست!؟

بنده خودم از ایشون مقداری پول میخوام که گفتن طی چند روز آینده واریز میکنن اگه خبری نشد اونوقت باید یه طور دیگه هم اینجا برخورد کردو  هم پی تی که لقب فروشنده معتبر هم دارن.

اگه در حالت بازی هم خیلی صداش زیاده اونوقت باید ایشون جوابگو باشن اگه کم هست با توجه به اینکه گفته شده گارانتی داره نگرانی کمتر میشه و استفاده کنید ازش.

داخل پی تی بهشون هم پیام بدید.

ویرایش شده توسط Done
لینک به دیدگاه

داداش ایشون اصلا جواب نمیدن

بنده رو هم توی بلک لیست گوشیشون گذاشتن و اصلا نمیتونم تماس بگیرم

تلگرام هم جوابگو نیستن.

دیگه نمیدونم چیکار کنم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...