رفتن به مطلب

خریدار گرافیک amd تا حدود قیمت 900 تومن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوست عزیز بحث اعنماد توی مملکت یعنی هیچ!

شما به برادر خودتم نمیتونی اعتماد کنی دلیلی هم که این بلا سرتون اومده خودتون هستید وقتی خیلی راحت اعتماد میکنید و پول رو واریز میکنید

بیا و اصلا کارت رو نفرستاد! یا اصلا توی جعبه یه چیز دیگه گذاشته بود اونوقت دست شما به کجا بنده؟ در نهایت برید شکایت هم کنید 2-3ماه وقت و هزینه میکنید که از خود کارت بیشتر میشه

من همیشه گفتم الانم میگم حتما حتما حضوری خرید کنید!

وقتی حضوری خرید کنید1-فروشنده رو میبینید یکم بالاخره از ظاهر طرف معلومه چیکارس

2-یا اگه خودتون حرفه ای هستید خودتون توی محل تست کنید یا آدرس یه مغازه بدید بیاد اونجا تست کامل ازش بگیرن چون اگه کوچکترین مشکلی داشته باشه کارت و معلومه صاحبش هم میدونه زیر بار تستش نمیره

در هر صورت آرزوی موفقیت براتون دارم و امیدوارم این تنها یه سو تفاهم باشه که حل بشه :)

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

• ارسال 131
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

ایشون تو پرشین فروشنده ی معتبر بودن

منم رو همین جساب اعتماد کردم و اصلا نمیدونستم اینجوری سواستفاده میکنن.

انشاا... که سوتفاهم باشه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، SMO777 گفته است :

ایشون تو پرشین فروشنده ی معتبر بودن

منم رو همین جساب اعتماد کردم و اصلا نمیدونستم اینجوری سواستفاده میکنن.

انشاا... که سوتفاهم باشه

دوست من این آقایون کلاه بردار یا اون شرکتای هرمی که بودن و هنوزم هستن احتمالا ، اینا که از اول دزدی نمیکنن که یا توی اولین فروششون جنس خراب نمیدن که

بلکه بعد از اینکه یه اعتباری جمع کردن یه دفعه میان و کلاه برداری گنده میکنن

وقتی شما نتونی به برادر خودتم اطمینان کنی دیگه فروشنده معتبر سایت پرشین تولز چیکارس ....

لینک به دیدگاه

کاربر shingo1992

به دلیل اینکه بعد از فروختن گرافیک به بنده اصلا جواب بنده رو ندادن و هیچ گونه پاسخگو نبودن  و از اعتماد بنده سواستفاده کردن امتیاز منفی برای ایشون ثبت شد.

از معامله با اینگونه افراد دوری کنید تا مثل بنده متضرر نشید.

جالب اینجاست که در پرشین تولز فروشنده معتبر هستن.

https://forum.persiantools.com/members/persins.264190/

قطعا اگر ایشون میدونستن حق الناس چی هست هیچ وقت این کار رو نمیکردن

ویرایش شده توسط SMO777
لینک به دیدگاه

واسطه لیون برای جلوگیری از همین مسائل هست که شما غفلت کردید

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

والا همچین گفتن که تو پرشین فروشنده ی معتبر هستن و لینک دادن که بنده دچار این اشتباه شدم.الانم به یکی دیگه از دوستان هم پول بدهکار هست.

شاید با 10 تا خط باهاشون تماس گرفتم ولی جواب ندادن!!!

لینک به دیدگاه

فکر کنم یه چیزی هم به این اقا بدهکار شدیم

وقتی شما مشکل کارت رو به بنده نگفتین،من باید هزینه ی رفت و برگشت رو بدم؟!!!

اگه گفته بودی کویل واین داره من اصلا معامله نمیکردم تا بخوام هزینه ی اضافه متحمل بشم.

شما یه مقدار پررو تشریف دارید!!!

اولا که اصلا جواب تلفن و تلگرام ندادین و دوستانی که بهتون زنگ زدن شاهد هستن.

دوما شما هیچ اعتباری بهت نیست که کارتو بفرستم،پولشو برام واریز کنی

سوما هزینه ی رفت و برگشت با خودته ولی بخاطر اینکه نامردی نکرده باشم ارسالش رو خودم حساب میکنم.

الانم زود جواب بدین تا با یکی از ناظرین محترم هماهنگ کنم تکلیف امتیاز منفی رو روشن کنن

ویرایش شده توسط SMO777
لینک به دیدگاه

دوستان اگه میبینید ایشون الان پیداشون شده و  پاسخ دادن بخاطر اینه که به مدیر پرشین تولز شکایتشون رو کردم وگرنه هیچ وقت نمیومد.چون اونجا به اصطلاح فروشنده ی معتبر هستن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام 

قصد جانبداری یا خدانکرده قضاوت یکطرفه بنده ندارم ولی   یه چیزایی  بدیهی هست و خیلی پیچیده نیست کسی که جنسی رو با شرایطی که ذکر کرده  میفروشه   و مبلغ رو قبل ارسال دریافت کرده  مسلما  باید تاآخرین لحظه  که خریدار  اعلام رضایت  کنه خودشو   متعهد بدونه و مبلغ دریافتی رو تااونموقع امانت 

بنده  تقریبا از ابتدا درجریان این معامله بودم   به هرحال  جنس دریافتی   دارای ایراد بوده  بااونکه ایراد شاید خیلی مهم نباشه حتی  خریدار محترم ازم پرسیدن گفتم  چندان مهم نیست ولی به هرحال عیب  محسوب میشه 

وقتی  فروشنده هم  قبول کرد که  جنس فروخته شده  مشکل دارحتی  خیلی ناچیز خب  مسلمه باید  هزینه  ارسال و برگشتشم تقبل کنه  

ولی نه اینکه    حق با خریدار باشه وهزینه برگشت و ارسالم بده    این دیگه   واقعا ظلمه !

حالا  اینجور مواقع   اگر فروشنده  معذرت خواهی کرد وگفت خبر نداشتم    اونوقت جا داره خریدار  مبلغ برگشت رو خودش  پرداخت کنه و بخیر بگذره  یا  توافقی مبلغی رو کم کنن و مرجوع نکنه  

ولی ظاهرا اینطور نبوده !  و بی توجه ای  صورت گرفته متاسفانه 

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

منم همین نظر رو داشتم و چند بار هم گفتم بهشون.

گفتم یا مبلغی رو از کارت کسر کنید یا بنده کارت رو ارسال میکنم با هزینه ی فقط برگشت که خود فروشنده عهده دار باشن.

ولی اصلا جواب نمیدن

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه حق با شما هست از صدای نویز این کارت یه فیلم بگیرید و بعنوان مدرک بذارید اینجا تا ما هم تکلیفو بدونیم  :)

لینک به دیدگاه

بنده همین کارو کردم داداش

فیلم گرفتم توی تلگرام براشون فرستادم.خودشونم متوجه شدن.حتی بهشون گفتم با هدفون گوش کن .صدای کویل واین کارت کاملا مشخص بود.

ولی گفتن من نمیدونستم اینجوریه!!!!

لینک به دیدگاه

حتی فیلمش رو برای چندتا از دوستان دیگه هم فرستادم و متوجه صدا ی اضافه ی کارت شدن

لینک به دیدگاه

واقعا متاسفم واسه یه همچین فروشنده هایی.این پولا خوردن نداره والا

لینک به دیدگاه

داداش من شماهم خیلی شلوغش کردی قضیه رو.....از ایراد فیلم بگیر و دقیق بفرست بعد اعضا رو بر علیه کسی بشوران!

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، shivau گفته است :

داداش من شماهم خیلی شلوغش کردی قضیه رو.....از ایراد فیلم بگیر و دقیق بفرست بعد اعضا رو بر علیه کسی بشوران!

چیو شلوغش کردم!وقتی فروشنده پاسخگو نیست و هیچ کاری نمیکنه و کلا جواب نمیده باید توی تاپیک گفت تا بقیه هم بدونن.

خودت بودی چیکار میکردی؟!

میگفتی دستت درد نکنه؟

شما که از چیزی اصلاع نداری ساکت باشی بهتره

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، shivau گفته است :

به فیلم نیازی نیست.

توی چت مشخصه فروشنده قبول کرده که صداداره. بماند که از قبل میدونسته.

حتی قبول کرده پس بگیره.

اگه از کارتش مطمئن بود که نمیگفت برگردون...

الانم نیس که بخواد جواب بده...

ینی هستا ولی خوب...

لینک به دیدگاه

من نمیدونم ایشون به چه حقی به من امتیاز منفی دادن!!

انگار من کارت مشکلدار به ایشون دادم!

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Rasol2000 گفته است :

به فیلم نیازی نیست.

توی چت مشخصه فروشنده قبول کرده که صداداره. بماند که از قبل میدونسته.

حتی قبول کرده پس بگیره.

اگه از کارتش مطمئن بود که نمیگفت برگردون...

الانم نیس که بخواد جواب بده...

ینی هستا ولی خوب...

دوست عزیز یکی از دوستان بنده هم یک مادربرد برای یکی دیگه از دوستان فرستاده بود، بعد از ارسال گفتن یه پین سوکت سی پی یوش کجه 

این دوست ما هم عکس قبل از ارسال رو مجددا دید، دید که خریدار داره درست میگه به خریدار گفت قطعه رو پس بفرسته

خیلی وقتا ممکنه پیش بیاد که فروشنده متوجه عیب قطعش نشه ولی خریدار چون هنگام خرید از تمامی جوانب قطعه رو بررسی میکنه، اگه عیبی وجودداشته باشه اطلاع رسانی میکنه

اینکه ایشون قبول کرد کارت رو پس بگیره دلیل بر این نیست که میدونسته کارت مورد داره یا هرچیز دیگه

ولی با قسمت آخر حرفت موافقم! نیست ک جواب بده ولی...

در 2 ساعت قبل، SMO777 گفته است :

من نمیدونم ایشون به چه حقی به من امتیاز منفی دادن!!

انگار من کارت مشکلدار به ایشون دادم!

یک سری انسان های مقابل به مثل کننده هستن که به شدت با همه چی که خوش به نظرشون نباشه،مخالفن

ایشون هم اینگونه انسانیه که شما منفی دادید ایشون هم خیلی شاکی اومد منفی داد انگار این شما بودید که جواب ایشون رو نمیدادید خیلی هم منطقی :|

لینک به دیدگاه

ایشون میگن چون این عیب جزو مواردی نیست که گارانتی کارت رو تعویض بکنه هزینه ی رفت و یرگشت به عهده ی بنده هست!!

من نمیدونم ربط این موضوع به بنده چی هست!!!

اگر گسی متوجه میشه مارو هم راهنمایی کنه.

ایشون به بنده گفتن گارت 100% سالمه!

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، SMO777 گفته است :

ایشون میگن چون این عیب جزو مواردی نیست که گارانتی کارت رو تعویض بکنه هزینه ی رفت و یرگشت به عهده ی بنده هست!!

من نمیدونم ربط این موضوع به بنده چی هست!!!

اگر گسی متوجه میشه مارو هم راهنمایی کنه.

ایشون به بنده گفتن گارت 100% سالمه!

خوب حرف ایشون خیلی بی ربطه

شما پلاک فلزی کارت رو هم بشکونی گارانتی قبول نمیکنه

چیپ مرکزی رو هم بسوزونی گارانتی قبول نمیکنه چه حرفیه ایشون میزنه؟؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...