رفتن به مطلب

افزایش قیمت ناگهانی inno3d 1070 ichill x3 !!!!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . 

دیشب این کارت تو سایت مقداد 1930 بود الان نگاه کردم شده 2020 ؟ چجوری اخه تو یه شب ؟

کسی میدونه چرا ؟

Capture.PNG

ویرایش شده توسط Union J
لینک به دیدگاه

بله دوست عزیز چطور شما نمیدونی  ؟ قیمتها در کشور ما هیچ نظارتی روش انجام نمیشه و بصورت عشقی و با هماهنگی بین بازاریها اعمال میشه

چند وقت هست که در کشور نبودی برادر ؟ این جریان خیلی قدمت داره

دلار زیر 1000 تومن را دیدی ؟ یادت هست ؟ چه روزهای خوبی بود

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Royal گفته است :

بله دوست عزیز چطور شما نمیدونی  ؟ قیمتها در کشور ما هیچ نظارتی روش انجام نمیشه و بصورت عشقی و با هماهنگی بین بازاریها اعمال میشه

چند وقت هست که در کشور نبودی برادر ؟ این جریان خیلی قدمت داره

دلار زیر 1000 تومن را دیدی ؟ یادت هست ؟ چه روزهای خوبی بود

از 99 درصد مردم بهتر میدونم چه خبره تو مملکت نکبتی نفرین شده ولی یهویی اونم بدون هیچ حادثه خاصی ! من احتمال میدم به کمبود موجودی ربط داشته باشه ؟ چون کمبود موجودی تاثیرش از نوسان دلار بالاتره !

مثل ps4  تا 3 هفته پیش تا 1450 هم رفت یه تراش اما 1160 هست الان ! 

ویرایش شده توسط Union J
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Union J گفته است :

از 99 درصد مردم بهتر میدونم چه خبره تو مملکت نکبتی نفرین شده ولی یهویی اونم بدون هیچ حادثه خاصی ! من احتمال میدم به کمبود موجودی ربط داشته باشه ؟ چون کمبود موجودی تاثیرش از نوسان دلار بالاتره !

مثل ps4  تا 3 هفته پیش تا 1450 هم رفت یه تراش اما 1160 هست الان ! 

معمولا وقتی نزدیکای عید میشه توی بازار موجودی را کم اعلام میکنن و قیمت را با این بهانه بالا میبرن چون میدونن نزدیکای عید مردم پول جمع کردن و میخوان خرید کنن یعنی کاملا برعکس چیزی که در خارج از کشور شاهدش هستیم که وقتی عید میشه قیمتها را از 5% تا 70% هم پایین میارن که اگر کسی توان خرید نداره بتونه چیزی را که میخواد تهیه کنه و از خجالت خانواده در بیاد

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Royal گفته است :

معمولا وقتی نزدیکای عید میشه توی بازار موجودی را کم اعلام میکنن و قیمت را با این بهانه بالا میبرن چون میدونن نزدیکای عید مردم پول جمع کردن و میخوان خرید کنن یعنی کاملا برعکس چیزی که در خارج از کشور شاهدش هستیم که وقتی عید میشه قیمتها را از 5% تا 70% هم پایین میارن که اگر کسی توان خرید نداره بتونه چیزی را که میخواد تهیه کنه و از خجالت خانواده در بیاد

تو پی وی یه چیزی رو ازت پرسیدم چک کن ! 

لینک به دیدگاه

فک کنم فهمیدن قیمت جهانیش کم شده شاکی شدن !

میخوان آخرین فن استاد بزنن و کار تموم کنن ! 

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Union J گفته است :

من الان کارتم همینه مشتری هم داره چیکار کنم بفروشم بره ؟ 

اگه واسه سود میخوای اینکارو بکنی به نظرم اشتباهه ! به این چند دلیل :

-هنوز قطعی نیست تو ایران قیمتش کم شه 

-اگر کم بشه یه دفعه نمیشه، کم کم، جوری که نه سیخ بسوزه نه سیب زمینی ! (کباب گرونه !!)

-تا وقتی که قیمتش بخواد اساسی عوض شه چند ماهی طول میکشه ! 

البته دوست من اینا هم طبق تجربیات خودمه و فکت نیست ! معلوم نیست شایدیه دفه کم بشه که به نظرم بعیده !

در کل روشنه که این کارتون ریسکه من باشم این کارو نمیکنم !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...