رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید کیس تا 300 هزار تومان

Recommended Posts

سلام من تازه عضو سایت شما شدم من یک کیس تا سقف 300 هزار تومان فقط برای کار با نرم افزارهای کتیا وسالید (نرم افزارهای مکانیک) درکل می خواهم تازه یاد بگیرم ومشخصه های کیس هم سی پی یو 2یا 3 هسته ای با کش2 به بالا رم 2گیگ هارد 500 مادربورد جدیتر دی ویدی رایتر گرافیک 1 گیگ وکیس وپاور معمولی ومودم ای دی اس ال درکل سی پی یو ومادربردش از سوکت جدید باشه تابعدا ارتقا داد همچنین بشه ر م را زیاد کرد راستی بهتر اینتل ببندم یا ای ام دی لطفا من را راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز امکانش هست 100 تومان بیارید رو بودجتون ؟؟ میتونید اونطوری یک 4 هسته ای AMD با یک مادربرد خیلی خوب و گرافیک انبرد قوی ببندید . تازه رم هم میتونید 4 گیگ کنید. اینطوری سیستیمتون نه تنها برای همه کارهای روزمره کاملا کافی خواهد بلکه تا مدتها نیاز به ارتقا و صرف هزینه اضافی نخواهید داشت !! برای کار مورد نظر شما نیازی به گرافیک جدا نیست و یک انبرد پرقدرت بسیار به صرفه تر هست و هزینه اضافی به شما تحمیل نمیشه . بعدا اگر نیاز جدی دیدید میتونید راحت یک گرافیک جدا اضافه کنید ولی الان اصلا نیازی نیست.

عذر میخوام که کمی دیر شد . سرمون شلوغه یک خرده ^^

CPU : AMD Athlon II X4 635 : 110.000

M.B : Asrock 880GMH / USB3 : 95.000

RAM : 2*2 Kingmax 1333 : 50.000

HDD : Seagate 500 GIG : 47.000

ODD : Samsung : 24.000

Power : Green 380A-EU : 44.000

CASE : Perfect : 20.000

------------------------------

400

------------------------------------------------------------------------------

اگر هم واقعا میخواهید حداقل هزینه رو بکنید میشه این سیسیتم رو معرفی کرد که بازم کمی از 300 تومان بیشتر میشه !

CPU : AMD Athlon II X2 250 : 65

M.B : Asrock 880GMH / USB3 : 95.000

RAM : 2 Kingmax 1333 : 26

HDD : Seagate 500 GIG : 47.000

ODD : Liteon : 24.000

Power : Green 380A-EU : 44.000

CASE : Green Pars : 20.000

----------------

321

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...