رفتن به مطلب

عدم انتقال دیتای بازی Deus Ex: Mankind Divided یا دادن پیغام Cannot Download

Ata_Se7en
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با عرض سلام و ادب خدمت همه کاربران و دوستان عزیز / امیدوارم خنده بر لبانتون جاری باشه

دوستان بنده تو کنسول ps4 حدود 9 تا بازی دارم که همشونو از طریق نرم افزار psx انتقال دادم و همشون هم اوکی بودن
سه روز پیش دیتای بازی Deus Ex: Mankind Divided رو دانلود کردم و بعداز اکسترک کردن آدرس پوشه رو به نرم افزار psx
دادم برای انتقال و بقیه مراحل .... که بعداز انتقال حدود 5 گیگ دیتا دیگه انتقالی صورت نگرفت و من هر کاری کردم نشد که نشد
کارت لن جدا انداختم نشد ، ویندوز زدم نشد ، مودم رو عوض کردم نشد ، کابل لن عوض کردم نشد، از طریق وایرلس تست کردم نشد
کلا هر کاری به ذهنم اومد کردم ولی نشد که نشد و پیغام Cannot Download داد
نکته قابل ذکر اینه که وقتی مستقیم به اینترنت وصل میکنی دیتارو دانلود میکنه !! ولی دیتای آفلاین رو ادامه نمیده
آپدیت 112 رو هم همراه دیتای بازی در یک پوشه قرار دادم ( جهت اطلاع )
به نظرتون مشکل از کجاست و چه جوری حلش کنیم ؟

ظرفیت باقی مونده هارد دستگاه هم 110 گیگ هست 

jfqo_20170312133615.jpg

2m2y_capture.png

لینک به دیدگاه

شاید دیتای که دانلود کردی مشکل داره

رو دستگاه دیگه تست کن اگه دسترسی داری

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 18 دقیقه قبل، MOHSEN-CH گفته است :

شاید دیتای که دانلود کردی مشکل داره

رو دستگاه دیگه تست کن اگه دسترسی داری

درود

دیتا اگه مشکل داشته باشه که تو اکسترک معلوم میشه 

در ضمن من اینم تست کردم و دیتارو از یه سایت دیگه دوباره دانلود کردم ولی تاثیری نداشت 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود عطاجان

چقدر فضا واسش خالی کردی؟

فضای خالی  باقی مونده هارد رو میگم

اون فایل DP هم که گفتم رو با pSXلینکش ر و دربیار دانلود کن بزار کنار بقیه فایلها

راستی اپدیت جدید این بازی 1.13 هست فک کنم نه  1.12

واسه همینه انتقال نمیده

اسیا دی ال هم نزاشته هنوز

ویرایش شده توسط hd5870
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، ᗩTᗩ گفته است :

با عرض سلام و ادب خدمت همه کاربران و دوستان عزیز / امیدوارم خنده بر لبانتون جاری باشه

دوستان بنده تو کنسول ps4 حدود 9 تا بازی دارم که همشونو از طریق نرم افزار psx انتقال دادم و همشون هم اوکی بودن
سه روز پیش دیتای بازی Deus Ex: Mankind Divided رو دانلود کردم و بعداز اکسترک کردن آدرس پوشه رو به نرم افزار psx
دادم برای انتقال و بقیه مراحل .... که بعداز انتقال حدود 5 گیگ دیتا دیگه انتقالی صورت نگرفت و من هر کاری کردم نشد که نشد
کارت لن جدا انداختم نشد ، ویندوز زدم نشد ، مودم رو عوض کردم نشد ، کابل لن عوض کردم نشد، از طریق وایرلس تست کردم نشد
کلا هر کاری به ذهنم اومد کردم ولی نشد که نشد و پیغام Cannot Download داد

نکته قابل ذکر اینه که وقتی مستقیم به اینترنت وصل میکنی دیتارو دانلود میکنه !! ولی دیتای آفلاین رو ادامه نمیده (نکته همینجاست واسه بازی اپدیت جدید اومده )
آپدیت 112 رو هم همراه دیتای بازی در یک پوشه قرار دادم ( جهت اطلاع )
به نظرتون مشکل از کجاست و چه جوری حلش کنیم ؟

ظرفیت باقی مونده هارد دستگاه هم 110 گیگ هست 

jfqo_20170312133615.jpg

2m2y_capture.png

لینک به دیدگاه

درود این یه مشکل تقریبا رایج هست توی گوگل هم سرچ میکردین جواب میگرفتین برای من خودم توی دانلود بازی انچارتد این اتفاق افتاد تنها راهی که من پیدا کردم باید 200 300 مگ رو دان کنید بعد با psx امتحان کنید برای من حدود 2 گیگ با اون میگرفت بعد دوباره cannot download میزد 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، hd5870 گفته است :

درود عطاجان

چقدر فضا واسش خالی کردی؟

فضای خالی  باقی مونده هارد رو میگم

اون فایل DP هم که گفتم رو با pSXلینکش ر و دربیار دانلود کن بزار کنار بقیه فایلها

راستی اپدیت جدید این بازی 1.13 هست فک کنم نه  1.12

واسه همینه انتقال نمیده

اسیا دی ال هم نزاشته هنوز

سلام خدمت جناب فتحی عزیز و بزرگوار و تشکر بابت توجهتون 

فضای باقی مونده هارد حدود 110 گیگ هست 

اون فایل رو هم دانلود کردم که حدود 28  مگ بود و گذاشتم کنار دیتای بازی ولی نشد 

بله من از آسیا دی ال گرفتم و آخرین آپدیتش 1.12 هست که کنار دیتاهاست 

جناب فتحی چطوری و از چه سایتی میشه این آپدیت 1.13 رو دانلود و به دیتاها اضافه کرد ؟  چون بازیم رو هوا مونده 

چون منم احتمال زیادی میدم که به آپدیت ربط داشته باشه 

در 3 ساعت قبل، saha19 گفته است :

درود این یه مشکل تقریبا رایج هست توی گوگل هم سرچ میکردین جواب میگرفتین برای من خودم توی دانلود بازی انچارتد این اتفاق افتاد تنها راهی که من پیدا کردم باید 200 300 مگ رو دان کنید بعد با psx امتحان کنید برای من حدود 2 گیگ با اون میگرفت بعد دوباره cannot download میزد 

درود خدمت شما دوست بزرگوار 

والا دیگه اینجور وقتا ترجیح میدم از دوستان فروم بپرسم و پاسخ درست رو دریافت کنم 

بله کاملا درسته و منم همین بلاها سرم اومده که میشه گفت تا الان 30 گیگ از حجمم رو بی خودی خورده 

با این وضعیت اینترنت گرونی حجم نمیشه چیزی رو با کنسول دانلود کرد و جداگونه دانلود و نصب میکنیم از یه راه دیگه 

چون متاسفانه بنده از مخابرات دزد اینترنت گرفتم و خودتون بهتر وضعیتش رو میدونین 

ویرایش شده توسط ᗩTᗩ
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 14 ساعت قبل، ᗩTᗩ گفته است :

سلام خدمت جناب فتحی عزیز و بزرگوار و تشکر بابت توجهتون 

فضای باقی مونده هارد حدود 110 گیگ هست 

اون فایل رو هم دانلود کردم که حدود 28  مگ بود و گذاشتم کنار دیتای بازی ولی نشد 

بله من از آسیا دی ال گرفتم و آخرین آپدیتش 1.12 هست که کنار دیتاهاست 

جناب فتحی چطوری و از چه سایتی میشه این آپدیت 1.13 رو دانلود و به دیتاها اضافه کرد ؟  چون بازیم رو هوا مونده 

چون منم احتمال زیادی میدم که به آپدیت ربط داشته باشه 

درود خدمت شما دوست بزرگوار 

والا دیگه اینجور وقتا ترجیح میدم از دوستان فروم بپرسم و پاسخ درست رو دریافت کنم 

بله کاملا درسته و منم همین بلاها سرم اومده که میشه گفت تا الان 30 گیگ از حجمم رو بی خودی خورده 

با این وضعیت اینترنت گرونی حجم نمیشه چیزی رو با کنسول دانلود کرد و جداگونه دانلود و نصب میکنیم از یه راه دیگه 

چون متاسفانه بنده از مخابرات دزد اینترنت گرفتم و خودتون بهتر وضعیتش رو میدونین 

درود عطاجان

لینک اپدیت جدید رو میتونید با همون نرم افزار psx دربیارید و با دانلود منیجر دانلود کنید

قسمت log نرم افزار psx لینکش اونجا میاد

در ضمن این اپدیتی که دانلود کردید کد دیتاش با کد دیتای اصلیه بازیتون یکیه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، hd5870 گفته است :

درود عطاجان

لینک اپدیت جدید رو میتونید با همون نرم افزار psx دربیارید و با دانلود منیجر دانلود کنید

قسمت log نرم افزار psx لینکش اونجا میاد

در ضمن این اپدیتی که دانلود کردید کد دیتاش با کد دیتای اصلیه بازیتون یکیه ؟

درود خدمت جناب فتحی عزیز 

والا زیاد نمیدونم چیکار باید بکنم فقط وقتی که به اینترنت متصل میشه لینکهای زیر رو به نمایش درمیاره 

لینک اول همون فابل DP هست و لینک دوم رو نمیدونم چی هست و فک کنم پارت 0 دیتای بازی باشه یا .....

6fv7_a_thumb.png

i4en_b_thumb.png

بله کد آپدیت با کد دیتای بازی یکی هست که میتونید عکسش رو در پست اول ببینید

یه سوال : جور دیگه ای نمیشه آپدیت بازیهارو دانلود کرد 

ویرایش شده توسط ᗩTᗩ
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 25 دقیقه قبل، ᗩTᗩ گفته است :

درود خدمت جناب فتحی عزیز 

والا زیاد نمیدونم چیکار باید بکنم فقط وقتی که به اینترنت متصل میشه لینکهای زیر رو به نمایش درمیاره 

لینک اول همون فابل DP هست و لینک دوم رو نمیدونم چی هست و فک کنم پارت 0 دیتای بازی باشه یا .....

6fv7_a_thumb.png

i4en_b_thumb.png

بله کد آپدیت با کد دیتای بازی یکی هست که میتونید عکسش رو در پست اول ببینید

یه سوال : جور دیگه ای نمیشه آپدیت بازیهارو دانلود کرد 

درود

خوب اون دومی که پارت 0 داره رو لینکش رو باید کپی کنید داخل idm یه پارت 4 گیگی بدست میاد

برای بدست اوردن بقیه پارتها هم فقط همون صفر رو تغییر میدید مثلا 1 بعدش دوباره 2 و الا اخر که پارت اخری حجمش از همه کمتره  به هیچ عنوان بقیه مشخصات لینک رو دستکاری نمیکنید

راستی لینک همون اپدیت رو بفرست واسم تا بگم بزاره داخل سایت اسیادی ال از اونجا بگیری

09353413686 داخل تلگرام بفرست

اون فایل DP هم چند مگه دانلود کن باشه با بقیقه دیتاها

ویرایش شده توسط hd5870
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 18 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

درود

خوب اون دومی که پارت 0 داره رو لینکش رو باید کپی کنید داخل idm یه پارت 4 گیگی بدست میاد

برای بدست اوردن بقیه پارتها هم فقط همون صفر رو تغییر میدید مثلا 1 بعدش دوباره 2 و الا اخر که پارت اخری حجمش از همه کمتره  به هیچ عنوان بقیه مشخصات لینک رو دستکاری نمیکنید

راستی لینک همون اپدیت رو بفرست واسم تا بگم بزاره داخل سایت اسیادی ال از اونجا بگیری

09353413686 داخل تلگرام بفرست

اون فایل DP هم چند مگه دانلود کن باشه با بقیقه دیتاها

پس اون دومی پارت اول آپدیت بود / ای دل غافل چون من اصلا به نوشته آخر لینک نگاه نکرده بود که قشنگ قید کرده A0113 

که مربوطه به آپدیت هست / به روی چشم الان ردیفش میکنم و لینکهارو ارسال میکنم تا بقیه هم استفاده کنن

بازم متشکرم از وجودتون 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...