رفتن به مطلب

تست شبیه ساز پلستیشن ۳ روی کامپیوتر

behnamalizade69
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بازی Demon’s Souls با شبیه ساز پلی استیشن 3 بر روی کامپیوتر تا 30 فریم بر ثانیه قابل اجرا خواهد بود.
نام این شبیه ساز RPCS3 میباشد و هنوز برای انتشار قرار داده نشده است.
@dlfox

منبع کانال تلگرام دل فاکس

دوستان بهترین بازی های پلستیشن سه رو پیشنهاد بدن ، ممنون

مشخصات و سیستم مورد نیاز و سایت رو قرار می دم

قرار نیست برای ۳۶۰ بیاد ؟

لینک به دیدگاه

سایت سازنده :

https://rpcs3.net

مشخصات اعلام شده مورد نیاز :

CPU: A modern x86 CPU that supports SSSE3. GPU: A modern OpenGL 4.3 compatible graphics card. Integrated GPUs such as the Intel HD Graphics may not work correctly. A modern DirectX 12 and Vulkan compatible graphics card is highly recommended.

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سایت سازنده :

CPU: A modern x86 CPU that supports SSSE3. GPU: A modern OpenGL 4.3 compatible graphics card. Integrated GPUs such as the Intel HD Graphics may not work correctly. A modern DirectX 12 and Vulkan compatible graphics card is highly recommended.

درود

این سایت خیلی وقت هست داره روی شبیه ساز کار میکنه و دفعه ی پیش فک کنم بازی لیمبو رو اجرا کرده بود

خداکنه زودتر نسخه ی کاملش بیاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یعنی اگر ردیف بشه حتی در اینده دور
میتونیم Last Of Us بزنیم باهاش :)

لینک به دیدگاه

پس از این جعلی ها نیست ، فعلا فایل نذاشته برا دانلود .

god of war 3

uncharted

beyond

vanquish

last of us که دیگه حرف نداره

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سایت سازنده :

برای چی بازی های کنسول ps3 نیاز به کارت با ساپورت DX12 و والکان دارن ؟؟؟

مقداری مشکوک میزنه !

لینک به دیدگاه

دروغه. واسه اجرای بازی های پلی 3 مطمعنن سیستم شاخی مورد نیازه. نمونش برای اجرای بازی های پلی 2 که سیستم قابل بحثی نیاز داره چه برسه به پلی 3.

فک نکنم واقعیت داشته باشه یا سونی اجازشو نمیده.

ویرایش: اینم اضافه کنم ایکس باکس 360 که همون اول هک شد شبیه سازش نیومده چه برسه به پلی 3 که هنوزم که هنوزه کامل نتونستن هکش کنن. هرکار میکنن با یه اپدیت نرم افزاری بسته میشه. اخریشم یادمه برد کبری بود که کنسول باید باز میشد. دوستان الکی خوشحال نباشن. سونی نمیذاره با هک جلوی سرویس ps now گرفته بشه مطمعنن.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

دروغه. واسه اجرای بازی های پلی 3 مطمعنن سیستم شاخی مورد نیازه. نمونش برای اجرای بازی های پلی 2 که سیستم قابل بحثی نیاز داره چه برسه به پلی 3.

فک نکنم واقعیت داشته باشه یا سونی اجازشو نمیده.

ویرایش: اینم اضافه کنم ایکس باکس 360 که همون اول هک شد شبیه سازش نیومده چه برسه به پلی 3 که هنوزم که هنوزه کامل نتونستن هکش کنن. هرکار میکنن با یه اپدیت نرم افزاری بسته میشه. اخریشم یادمه برد کبری بود که کنسول باید باز میشد. دوستان الکی خوشحال نباشن. سونی نمیذاره با هک جلوی سرویس ps now گرفته بشه مطمعنن.

مثل اینکه شما اطلاع نداری!

RPCS تنها شبیه ساز معتبر PS3 و XENIA هم تنها شبیه ساز معتبر Xbox 360 هستند که هنوز خیلی کار دارن تا همه بازیهارو روان اجرا کنند

در 17 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

بازی Demon’s Souls با شبیه ساز پلی استیشن 3 بر روی کامپیوتر تا 30 فریم بر ثانیه قابل اجرا خواهد بود.
نام این شبیه ساز RPCS3 میباشد و هنوز برای انتشار قرار داده نشده است.
@dlfox

منبع کانال تلگرام دل فاکس

دوستان بهترین بازی های پلستیشن سه رو پیشنهاد بدن ، ممنون

مشخصات و سیستم مورد نیاز و سایت رو قرار می دم

قرار نیست برای ۳۶۰ بیاد ؟

البته شما هم زیاد هول نشو چیز خاصی نیست!قرار نیست بهترین بازیهای Ps3 رو اجرا کنه تعداد بازیهای که قابل بازی کردن هست انگشت شمار هست.

RPCS.net سایت سازنده شبیه ساز

ولینک دانلود آخرین ورژن :

https://ci.appveyor.com/project/rpcs3/rpcs3/branch/master/artifacts

چیزی که از الان مشخصه میشه امید داشت یروزی TLOU رو هم داخل PC بازی کرد.

ویرایش شده توسط rfadayi
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، rfadayi گفته است :

RPCS تنها شبیه ساز معتبر PS3 و XENIA هم تنها شبیه ساز معتبر Xbox 360 هستند که هنوز خیلی کار دارن تا همه بازیهارو روان اجرا کنند

البته شما هم زیاد هول نشو چیز خاصی نیست!قرار نیست بهترین بازیهای Ps3 رو اجرا کنه تعداد بازیهای که قابل بازی کردن هست انگشت شمار هست.

RPCS.net سایت سازنده شبیه ساز

ولینک دانلود آخرین ورژن :

https://ci.appveyor.com/project/rpcs3/rpcs3/branch/master/artifacts

چیزی که از الان مشخصه میشه امید داشت یروزی TLOU رو هم داخل PC بازی کرد.

سلام . ممنون

لینک به دیدگاه

یک شبیه ساز هست باهش میشه The legend of Zelda رو اجرا کرد

فکر کنم اسم کسی که بازی رو اجرا کرده بود Cemu بود

کسی از این اطلاع داره ؟

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Matin96D گفته است :

یک شبیه ساز هست باهش میشه The legend of Zelda رو اجرا کرد

فکر کنم اسم کسی که بازی رو اجرا کرده بود Cemu بود

کسی از این اطلاع داره ؟

:|

نه عزیز فقط تونستن باهاش بازیو بالا بیارن. هنوز چند ماه کار داره.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، rfadayi گفته است :

شما که اطلاع داری بیا ما رو روشن کن. چیز دیگه ای گفتم؟ گفتم غیر ممکنه بازیای شاخ سونی رو بتونه اجرا کنه و مشخصات سخت افزاری بالایی میخواد برا این کار. غیر از اینه؟

دقیقا وقتی نمیتونن بازی رو بدون مشکل اجرا کنن پس اسم شبیه ساز براشون زیادیه! اینم که دمون سولزو اجرا کردن اگه راست میگن فایلشو میدادن بیرون همه لذت ببرن. چقدم معتبرن که فقط یه فیلم میدن بیرون!

ویرایش: در کل شبیه ساز نمیتونه روون بازیارو بالا بیاره. دلیلش اینه که یک نرم افزاره و غیر ممکنه بتونه کار یک سخت افزارو دقیقا پیاده کنه. من بهتون قول میدم برا بازیای ساده هم رو فریم حداکثر 30 باید کارتای قدرتمندی داشته باشین به همراه پردازنده ی قوی.پردازنده ی حداقل i5 با فرکانس بالا + یک کارت گرافیکی در حد 980 یا 1060 اونم شک دارم بتونه روون اجرا کنه.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

شما که اطلاع داری بیا ما رو روشن کن. چیز دیگه ای گفتم؟ گفتم غیر ممکنه بازیای شاخ سونی رو بتونه اجرا کنه و مشخصات سخت افزاری بالایی میخواد برا این کار. غیر از اینه؟

دقیقا وقتی نمیتونن بازی رو بدون مشکل اجرا کنن پس اسم شبیه ساز براشون زیادیه! اینم که دمون سولزو اجرا کردن اگه راست میگن فایلشو میدادن بیرون همه لذت ببرن. چقدم معتبرن که فقط یه فیلم میدن بیرون!

ویرایش: در کل شبیه ساز نمیتونه روون بازیارو بالا بیاره. دلیلش اینه که یک نرم افزاره و غیر ممکنه بتونه کار یک سخت افزارو دقیقا پیاده کنه. من بهتون قول میدم برا بازیای ساده هم رو فریم حداکثر 30 باید کارتای قدرتمندی داشته باشین به همراه پردازنده ی قوی.پردازنده ی حداقل i5 با فرکانس بالا + یک کارت گرافیکی در حد 980 یا 1060 اونم شک دارم بتونه روون اجرا کنه.

شما گفتی دروغه وبرای اجرای بازیهایی ps3 به یه سیستم شاخ نیاز داره!، الان هم کی میگی بازیهای شاخ ps3 رو نمیتونه اجرا کنه.. ولی چیزی که هست روز به روز به بازیهایی که توانایی اجرا شو داره افزوده میشه. در مورد دمن سولز میتونی نسخه آخر شبیه ساز رو دانلود کنی واز بخش شبیه سازها فروم بازیسنتر دوست عزیزی هم نحوه اجرای بازیهارو گام به گام توضیح داده.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، rfadayi گفته است :

شما گفتی محاله وبرای اجرای بازیهایی ps3 به یه سیستم شاخ نیاز داره!، الان هم کی میگی بازیهای شاخ ps3 رو نمیتونه اجرا کنه.. ولی چیزی که هست روز به روز به بازیهایی که توانایی اجرا شو داره افزوده میشه. در مورد دمن سولز میتونی نسخه آخر شبیه ساز رو دانلود کنی واز بخش شبیه سازها فروم بازیسنتر دوست عزیزی هم نحوه اجرای بازیهارو گام به گام توضیح داده.

خب سیستم شاخ نیاز داره. نداره؟ اره محاله رو گفتم واسه بازیای انحصاری که فک نکنم سونی همینجوری بیکار بشینه. و اینکه اطلاعی راجب این شبیه ساز نداشتم.

لینک به دیدگاه

خب سیستم شاخ نیاز داره. نداره؟ اره محاله رو گفتم واسه بازیای انحصاری که فک نکنم سونی همینجوری بیکار بشینه. و اینکه اطلاعی راجب این شبیه ساز نداشتم.

کاری از دست سونی برنمیاد.
اینا هم میگن برای اجرا بازی داخل pc حتما باید dev_flash دستگاهتان رو داشته باشین و اون پایین سایت هم قید کردن:ما نمیخواهیم پایرسی را رواج دهیم.
بنظر من آینده روشنی داره اگه ادامه بدن.
شبیه ساز xenia هم بعضی بازیها را اجرا میکنه، حتی RDRR هم اجرا میشه و ولی تکسچرها بهم ریخته هستن.
لینک به دیدگاه

در مورد شبیه سازی قبلاً بحث بود که پردازنده ای که می خواد یک پردازنده دیگه رو شبیه سازی کنه نیاز به فرکانس۱۰ برابر فرکانس پردازنده اصلی داره ، پردازنده ی ps3 فرکانس اش ۸۰۰ MHz هست پس باید پردازنده ای ۸ GHz داشته باشیم تا بتونیم ps3 رو شبیه سازی کنیم.
پس چطور می شه الان؟!

فرستاده شده از F8332ِ من با Tapatalk

ویرایش شده توسط martyr10
لینک به دیدگاه

در مورد شبیه سازی قبلاً بحث بود که پردازنده ای که می خواد یک پردازنده دیگه رو شبیه سازی کنه نیاز به فرکانس۱۰ برابر فرکانس پردازنده اصلی داره ، پردازنده ی ps3 فرکانس اش ۸۰۰ MHz هست پس باید پردازنده ای ۸ GHz داشته باشیم تا بتونیم ps3 رو شبیه سازی کنیم.
پس چطور می شه الان؟!

فرستاده شده از F8332ِ من با Tapatalk

این حرف کاملا بی اساس و اشتباست. برا تایید اشتباهت هم میتونم به قابلیت بک وارد اکس باکس وان اشاره کنم که خیلی راحت میتونه بازی های با معماری کاملا متفاوت اکس باکس ۳۶۰ رو اجرا کنه

Sent from mTalk
لینک به دیدگاه

در در 1395/12/22, 22:45:19، behnamalizade69 گفته است :

پس از این جعلی ها نیست ، فعلا فایل نذاشته برا دانلود .

god of war 3

uncharted

beyond

vanquish

last of us که دیگه حرف نداره

قسمت دانلودش اینجاست دوست گرامی

https://rpcs3.net/download

قسمت بالا گوشه سمت چپ چند تا خط هست روشون بزنید منوها باز میشن

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، aramnazdari گفته است :

این حرف کاملا بی اساس و اشتباست. برا تایید اشتباهت هم میتونم به قابلیت بک وارد اکس باکس وان اشاره کنم که خیلی راحت میتونه بازی های با معماری کاملا متفاوت اکس باکس ۳۶۰ رو اجرا کنه

Sent from mTalk

قضیه ی بکوارد متفاوته. بکوارد 360 رو شبیه سازی نمیکنه. تو بکوارد کدای بازی رو برای اجرا شدن روی وان بهینه میکنن تا وان بتونه اجراش کنه همین. ایکس باکس وان تا اون حد سخت افزاری نداره که بتونه شبیه سازی کنه یه سخت افزار دیگه رو!

لینک به دیدگاه

اینا برا اجرای بازی های قدیمی(نسبتا سبک که اوایل نسل هفت اومدن) حدود چند ماه وقت میذارن واسه بازیای سنگین تر ببین چقد وقت بذارن باید تا بدون مشکل و روون اجرا بشه. در کل کارشون قابل تقدیره چون واقعا کار سخیته.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

قضیه ی بکوارد متفاوته. بکوارد 360 رو شبیه سازی نمیکنه. تو بکوارد کدای بازی رو برای اجرا شدن روی وان بهینه میکنن تا وان بتونه اجراش کنه همین. ایکس باکس وان تا اون حد سخت افزاری نداره که بتونه شبیه سازی کنه یه سخت افزار دیگه رو!

شما هم یادتون می آد که زمان شبیه ساز PS2 چنین حرفی رو می زدن که فرکانس پردازنده کامپیوتری که می خواهید روش بازی کنید باید 3GHz و بیشتر باشه؟

ویرایش شده توسط martyr10
لینک به دیدگاه

عزیز چرا از خودت حرف درمیاری؟ بک وارد دقیقا شبیه سازیه. مایکروسافت دقیقا سخت افزار اکس باکس ۳۶۰ رو تو اکس باکس وان شبیه سازی کرد. یک شاهکار تکنولوژیک هستش. چون تا قبل از اون فکر میکردن اجرای بازی های نسل هفتم روی نسل هشتم که معماری اکس ۸۶ داره غیر ممکنه ولی مایکروسافت ثابت کرد غول نرم افزاری دنیاست.
همین چند وقت پیش هم نسخه کامل ویندوز ۱۰ رو روی پردازنده با معماری ای آر ام اجرا کرد. نکنه میگی اینم امکان نداره؟
لطفا تا از چیزی اطلاع ندارین نظر ندین تا باعث گمراهی افراد دیگه نشید . ممنون

Sent from Lumia 730 Windows 10 Mobile
لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، aramnazdari گفته است :

داداچ ما گمراه کننده ایم.  

موفق باشی. ولی شبیه سازی نیس.

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، martyr10 گفته است :

شما هم یادتون می آد که زمان شبیه ساز PS2 چنین حرفی رو می زدن که فرکانس پردازنده کامپیوتری که می خواهید روش بازی کنید باید 3GHz و بیشتر باشه؟

نه والا استفاده نکردم. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...