رفتن به مطلب

خوانده نشدن هارد اکسرنال در ویندوز 10

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یک هارد اکسترنال وسترن دیجیتال دارم.تا قبل از این که ویندوزمو  عوض کنم هیچ مشکلی نداشت.اما امشب که نسخه ی جدید ویندوز 10 اینترپرایزو نصب کردم دیگه هاردمو باز نمی کنه.ایکونشم تو مای کامپیوتر میاد.

در device manager و disk management هم شناخته میشه.ارور زیر رو میده.چی کار کنم درست شه؟

(این نسخه از  ویندوز رو در لپ تاپ یکی از دوستان هم نصب کردم.هاردم اونجا هم همین مشکلو پیدا کرد.ولی تو سیستم خودم هیچ مشکلی نداشت)

1.thumb.png.8356af5f657b5a4954d0bc4499f62b34.png2.thumb.png.1aefed0b921a67642871ce59f5f2a2fe.png3.thumb.png.bd4d51d6ef001291c40d42820657e5f0.png

لینک به دیدگاه

سلام با نرم افزار MiniTool Partition Wizard   پارتیشن بندیش کن ببین اونجا جواب میده -احتمالا فرمت هارد شما از mbr به gpt تغییر کرده

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، nasabam گفته است :

سلام با نرم افزار MiniTool Partition Wizard   پارتیشن بندیش کن ببین اونجا جواب میده -احتمالا فرمت هارد شما از mbr به gpt تغییر کرده

این جوری اطلاعات توش از بین نمیره؟

اخه اطلاعاتش برام خیلی مهمه

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، aref99 گفته است :

این جوری اطلاعات توش از بین نمیره؟

اخه اطلاعاتش برام خیلی مهمه

چرا از بین میره

لینک به دیدگاه

فرمت فایل سیستمش raw شده برای همین ویندوز نمیتونه بخونش.

با برنامه های ریکاوری امتحان کن مثل testdisk

http://html5.litten.com/updated-how-to-fix-external-disk-drive-suddenly-became-raw/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...