رفتن به مطلب

سیستم برای گیم نت

l_Alireza_l
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من برای گیم نت چند کیس با قیمت  2.5 تا 3.5 میلیون لازم دارم برای بازی Dota2  که fps +120 باشه

بتونین راهنمایی کنین ممنون میشم

لینک به دیدگاه

سلام. طبق تجربه شخصی اگه میخواین تو گرافیک و جزیات پایین fps بالا بده بهتره cpu فنوم 4 یا 6 هسته ای amd استفاده کنین که fps بیشتر میده ولی اگه به فکر بازی های سنگین تو گرافیک و جزیات بالا هستید intel بهتره. همین طور گرافیک amd یکم تو جزیات پاین تر فریم بیشتر میده

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

فقط دوتا میخواین بازی کنید یا بازیای سنگین هم میخواین اجرا کنین؟
اگه فقط دوتا بازی میکنید سیپیوی AMD A8-7600 گزینه خوبیه
کل کیس حدود ۱۲۰۰ در میاد
دوتا رو با آخرین تنظیماتش راحت ۶۰ فریم میده،دیگه نیازی به کارت گرافیک مجزا هم نیست
ولی اگه بازیای سنگین دیگه هم بازی میکنید قضیه فرق می‌کنه

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، MIFans گفته است :

کل کیس حدود ۱۲۰۰ در میاد
دوتا رو با آخرین تنظیماتش راحت ۶۰ فریم میده،دیگه نیازی به کارت گرافیک مجزا هم نیست

داداش اصلا همچین چیزی غیر ممکنه توی رزولوشن 1080 مگ اینه منظور شما 720 باشه

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، l_Alireza_l گفته است :

سلام

من برای گیم نت چند کیس با قیمت  2.5 تا 3.5 میلیون لازم دارم برای بازی Dota2  که fps +120 باشه

داداش 120 به بالا کاملا بی فایدس چون بالای 60 دیگه مانیتور جواب نمیده و اگ مانیتور 144هرتز بگیرین ک سر ب فلک میکشه

حالا بر اساس حرف من اگ میخواین تا سیستم پیشنهادی بهتون بدم و مانیتور و موس کیبرد هم باشه ؟

لینک به دیدگاه

داداش اصلا همچین چیزی غیر ممکنه توی رزولوشن 1080 مگ اینه منظور شما 720 باشه

درسته
فراموش کردم بگم رزولوشن مانیتور ۱۶۰۰×۹۰۰ بود
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، The.13east گفته است :

داداش 120 به بالا کاملا بی فایدس چون بالای 60 دیگه مانیتور جواب نمیده و اگ مانیتور 144هرتز بگیرین ک سر ب فلک میکشه

حالا بر اساس حرف من اگ میخواین تا سیستم پیشنهادی بهتون بدم و مانیتور و موس کیبرد هم باشه ؟

یه تیم تو گیم نت دارم حرفه ای بازی میکنن باید fps +120 باشه fps شاید تو بازی ای مثل Cs go زیاد به چشم نیاد ولی تو دوتا2 مهمه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، l_Alireza_l گفته است :

یه تیم تو گیم نت دارم حرفه ای بازی میکنن باید fps +120 باشه fps شاید تو بازی ای مثل Cs go زیاد به چشم نیاد ولی تو دوتا2 مهمه

داداش میگم مانیتور بیشتر از 60تا رو نشون نمیده شما میگی 120 به بالا ؟

مگ مانیتورا چیه ؟

ویرایش شده توسط The.13east
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، MIFans گفته است :

کل کیس حدود ۱۲۰۰ در میاد

بعضی از بازی های سنگینم هس 

ولی دوتا 2 fps +120 میخوام با تمام جزییات

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

داداش میگم مانیتور بیشتر از 60تا رو نشون نمیده شما میگی 120 به بالا ؟

مگ مانیتورا چیه ؟

برای هر مانیتورم 1200 کنار گذاشتم اگه میخواین مانیتورم پیشنهاد کنین

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، l_Alireza_l گفته است :

برای هر مانیتورم 1200 کنار گذاشتم اگه میخواین مانیتورم پیشنهاد کنین

خب تا 1200 میا مانیتور 60هرتز بگیرین ینی عملا 120فریم رو نشون نمیده مانیتور تازه شاید باعث بریدگی تصویر هم بشه

60 فریم داداش کاملا روون و قابل بازی در بهترین حالت و بدون هیچ مشکلی

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

خب تا 1200 میا مانیتور 60هرتز بگیرین ینی عملا 120فریم رو نشون نمیده مانیتور تازه شاید باعث بریدگی تصویر هم بشه

60 فریم داداش کاملا روون و قابل بازی در بهترین حالت و بدون هیچ مشکلی

thumb_1400334184_VG248QE%20-%2002.jpgthumb_1400334184_VG248QE%20-%2003.jpgthumb_1400334184_VG248QE%20-%2004.jpgthumb_1400334186_VG248QE%20-%2005.jpgthumb_1400334186_VG248QE%20-%2006.jpgthumb_1400334204_VG248QE%20-%2007.jpgthumb_1400334205_VG248QE%20-%2008.jpg

ASUSمقایسه این کالاASUS VG248QE 24inch 1ms 144Hz 3D Monitor
الان گیم نت مانیتور ایسوس 24 اینچ VG248QE 3D داره یعنی 3تا مانیتورم ایسوسه ولی باید 2تا دیگه بگیرم رو این مانیتور 120فریم قابل اجرا نیس؟
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، l_Alireza_l گفته است :
الان گیم نت مانیتور ایسوس 24 اینچ VG248QE 3D داره یعنی 3تا مانیتورم ایسوسه ولی باید 2تا دیگه بگیرم رو این مانیتور 120فریم قابل اجرا نیس؟

چرا مناسبه مشکلی نداره

پس اینم سیستم پیشنهادی من

Untitled.png

اگ بخواین گراف رو میتونید سری ارمور برداری ک زیاد تفاوتی نداره و ارزون تره

این سیستم بالای 120 فریم خواهد بود من خودم با 480 بالای 150 میگیرم

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

چرا مناسبه مشکلی نداره

Untitled.png

مرسی. 

ممنون از راهنماییت

ویرایش شده توسط l_Alireza_l
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 18 ساعت قبل، l_Alireza_l گفته است :

سلام

سلام این پیشنهاد منه و از سیستم پیشنهادی بالایی قویتره ، کارت گرافیک با همون قیمت اما حداقل 15% قویتر (فرق مدل ارمور با گیمینگ در بک پلیت هستش)

سی پی یو فرکانس خیلی بهتری نسبت به 6400 داره و پاور خروجی بهتر و چون کیس تهویه خوبی داره (5 فن) نیازی به سی پی یو کولر نیست و هارد سورویلنس مخصوص دوربین های مدار بسته هستش و بهتره از سری باراکودا بگیرید که مناسب واسه سیستم های خانگی و گیمینگ هستش (خودم 2 تا ازش دارم) و برای کاهش هزینه میتونید رم 8 گیگ بگیرید چون دوتا 2 فکر نکنم 8 گیگ پر کنه !

سوال خارج از تاپیک : گیم نت شما کجاست و ساعتی چند؟

6.thumb.jpg.25db37c79a01ac1fb9d08c1637e7cae5.jpg

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

چرا مناسبه مشکلی نداره

Untitled.png

سیستم مناسبی هست ولی

1- گرافیک رو از سری ارمور بردارید که مقداری ارزون تره

2-کیس رو به z2+ hero تعویض کنید که کولینگ خیلی بهتری داره و پنج تا فن روی خودش داره و چون شما برای گیم نت میخواید تاثیر زیادی توی عمر قطعاتتون داره

3-هارو رو از سری (بلو) ی وسترن یا (باراکودا) ی سیگیت بردارید برای گیم مناسب تر هستند

4-cpu رو 6500 بردارید که اینده نگری خیلی بهتری داره و بعدا هم برای ارتقا گرافیک دستتون باز تره

ویرایش :

سیستم پست بالایی که کاربر Hassan.SK پیشنهاد دادن کاملا تایید میشه و بهترین انتخاب هست

ویرایش شده توسط MamadMedusa
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، MamadMedusa گفته است :

سیستم مناسبی هست ولی

1- گرافیک رو از سری ارمور بردارید که مقداری ارزون تره

2-کیس رو به z2+ hero تعویض کنید که کولینگ خیلی بهتری داره و پنج تا فن روی خودش داره و چون شما برای گیم نت میخواید تاثیر زیادی توی عمر قطعاتتون داره

3-هارو رو از سری (بلو) ی وسترن یا (باراکودا) ی سیگیت بردارید برای گیم مناسب تر هستند

4-cpu رو 6500 بردارید که اینده نگری خیلی بهتری داره و بعدا هم برای ارتقا گرافیک دستتون باز تره

بغیر از نکته اول با بقیه حرفای ایشون مخالفم

مدل ارمور ارزون تره و زیاد تفاوتی نداره

اگ میخواین در حد کیس z2+ هزینه کنید دوکاس بگیرید با چندتا فن. گرون تر درمیاد ولی به صرفه تره چون پوسته گرین بسیار بی کیفیته

هارد سری سرولنس برای کارکرد دائم و دوربینای مدار بستس و از پردوام ترین سری هارده. در ضمن یه هارد مسخره مث بلو وسترن بعد یه مدت کم میاره این نوع هارد بدرد مصرف معمولی یا ارشیو میخوره

سی پی یو کافیه و فقط صرفا جهت بازی های انلاین و مولتی مث دوتا 2 و کانتر اینقد بالا گرفتم و i3-6100 از سر این سیستم هم برای گیم معمولی زیاده ...

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام این پیشنهاد منه و از سیستم پیشنهادی بالایی قویتره ، کارت گرافیک با همون قیمت اما حداقل 15% قویتر (فرق مدل ارمور با گیمینگ در بک پلیت هستش)

سی پی یو فرکانس خیلی بهتری نسبت به 6400 داره و پاور خروجی بهتر و چون کیس تهویه خوبی داره (5 فن) نیازی به سی پی یو کولر نیست و هارد سورویلنس مخصوص دوربین های مدار بسته هستش و بهتره از سری باراکودا بگیرید که مناسب واسه سیستم های خانگی و گیمینگ هستش (خودم 2 تا ازش دارم) و برای کاهش هزینه میتونید رم 8 گیگ بگیرید چون دوتا 2 فکر نکنم 8 گیگ پر کنه !

هارد و 2tb بگیرید برای گیم های امروزی و گیم نت هارد 1tb کافی نیست

کارت و میتونید 4 گیگ بگیرید تا تو هزینه صرفه جویی کنید برای رزلوشن شما 4 گیگ کافیه

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، The.13east گفته است :

مانیتور 60 فریم بیشتر نشون نمیده ولی بازی با فریم بالا پردازش میشه( چون v sync خاموشه )

مخصوصا توی بازی های fps مثل sc go یا cod به وضوح تفاوت رو احساس میکنید ربطی هم به 60 هرتز یا 144 هرتز بودن مانیتور نداره

این تاثیر به حدیه که fps 333 در بازی cod 4 چیت حساب میشه (با اینکه با مانیتور 60 هرتز بازی میکنی )

در مورد سیستم پیشنهادی دوستان هم کاملا مخالفم

چون کسی که میاد گیمنت واسه دوتا و CS و cod و امثال اینا میاد نه واسه very high بازی کردن BF1

من خودم با hd4400 دارم league of legends و cs go بازی میکنم که lol رو روی FHD صد فریم و کانتر رو روی 720 60 فریم میگیرم ! دوتا2 رو هم روی 720 بالای 60 فریم میگرفتم روی تنظیمات مدیوم.

خرج زیاد روی سیستم گیمنت کاملا اشتباهه. کار شما رو یه i3 هم راه میندازه و بیشتر نیازی ندارین

در مورد گرافیک هم به نظر من چون تعداد بالایی داری سیستم میبندی سعی کن از سری 400 amd نگیری

بدلیل اینکه امار خرابی و مشکلات بالایی داره ( شاید خیلی از دوستان مخالف باشن ولی تعداد کارت های سری 400 ی که توی همین فروم خودمون به مشکل برخوردن رو بشمریم کافی هست نیازی به سایت های خارجی نیست )

یه 750ti هم بندازی تمام این بازی ها رو توی مانیتور 19 بالای 120 فریم بهت میده. بنظر من 950 درحال حاظر میتونه انتخاب خوبی باشه اگه با قیمت خوب پیدا کنی

1050 هم میتونی بگیری با اینکه خرید 1050 با این قیمت ها رو به هیچکس پیشنهاد نمیکنم ولی فکر میکنم برای شرایط شما مناسب باشه.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

توی این رنج بهترین سیستمی که میشه بست همینه.البته برا دوتا 2 رم 16 زیادیه و 8 گیگ کفایت میکنه و مابتفاوت رو میشه روی مین گذاشت

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

شیراز

آنلاین ساعتی 2500

افلاین 1500

ممنون بابت سیستم پیشنهادی

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hosein Amiri گفته است :

مانیتور 60 فریم بیشتر نشون نمیده ولی بازی با فریم بالا پردازش میشه( چون v sync خاموشه )

مخصوصا توی بازی های fps مثل sc go یا cod به وضوح تفاوت رو احساس میکنید ربطی هم به 60 هرتز یا 144 هرتز بودن مانیتور نداره

این تاثیر به حدیه که fps 333 در بازی cod 4 چیت حساب میشه (با اینکه با مانیتور 60 هرتز بازی میکنی )

در مورد سیستم پیشنهادی دوستان هم کاملا مخالفم

چون کسی که میاد گیمنت واسه دوتا و CS و cod و امثال اینا میاد نه واسه very high بازی کردن BF1

من خودم با hd4400 دارم league of legends و cs go بازی میکنم که lol رو روی FHD صد فریم و کانتر رو روی 720 60 فریم میگیرم ! دوتا2 رو هم روی 720 بالای 60 فریم میگرفتم روی تنظیمات مدیوم.

خرج زیاد روی سیستم گیمنت کاملا اشتباهه. کار شما رو یه i3 هم راه میندازه و بیشتر نیازی ندارین

در مورد گرافیک هم به نظر من چون تعداد بالایی داری سیستم میبندی سعی کن از سری 400 amd نگیری

بدلیل اینکه امار خرابی و مشکلات بالایی داره ( شاید خیلی از دوستان مخالف باشن ولی تعداد کارت های سری 400 ی که توی همین فروم خودمون به مشکل برخوردن رو بشمریم کافی هست نیازی به سایت های خارجی نیست )

یه 750ti هم بندازی تمام این بازی ها رو توی مانیتور 19 بالای 120 فریم بهت میده. بنظر من 950 درحال حاظر میتونه انتخاب خوبی باشه اگه با قیمت خوب پیدا کنی

1050 هم میتونی بگیری با اینکه خرید 1050 با این قیمت ها رو به هیچکس پیشنهاد نمیکنم ولی فکر میکنم برای شرایط شما مناسب باشه.

شما اگ تفاوت 120 فریم رو روی مانیتور 60هرتز تا 144 هرتز تشخیص نمیدین اونم روی ی بازی مث بتل یا کال اف دیگه مشکل شماست

من روی مانیتور با سرعت پاسخ 5 و 60 هرتز موقعی فریم بازی روی 150 هست توی دوتا 2 نمیتونم بچرخم توی مپ چون حالت شکستگی پیش میاد و خیلی بده

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

پس 5سیستم از همین میبندم.

لینک به دیدگاه

الان 10تا سیستم دیگه میخوام هر سیستم با کیبورد مانیتور موس و .. حدود 3 تا 3.5 میلیون در بیاد که دوتا 2 رو تو فریم   80تا 100 اجرا کنه و اکثر بازی های دیگه هم با گرافیک بالا اجرا کنه یه سیستم پیشنهادی دیگه هم بدین ممنون میشم

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

شما اگ تفاوت 120 فریم رو روی مانیتور 60هرتز تا 144 هرتز تشخیص نمیدین اونم روی ی بازی مث بتل یا کال اف دیگه مشکل شماست

دست شما درد نکنه

مشکل دار هم شدیم توی این انجمن !

یکم از بچه های cod اطلاعات بگیر بهت میگن دنیا دست کیه !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...