رفتن به مطلب

سیستم برای گیم نت

l_Alireza_l
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 3 ساعت قبل، Hosein Amiri گفته است :

مانیتور 60 فریم بیشتر نشون نمیده ولی بازی با فریم بالا پردازش میشه( چون v sync خاموشه )

مخصوصا توی بازی های fps مثل sc go یا cod به وضوح تفاوت رو احساس میکنید ربطی هم به 60 هرتز یا 144 هرتز بودن مانیتور نداره

این تاثیر به حدیه که fps 333 در بازی cod 4 چیت حساب میشه (با اینکه با مانیتور 60 هرتز بازی میکنی )

در مورد سیستم پیشنهادی دوستان هم کاملا مخالفم

چون کسی که میاد گیمنت واسه دوتا و CS و cod و امثال اینا میاد نه واسه very high بازی کردن BF1

من خودم با hd4400 دارم league of legends و cs go بازی میکنم که lol رو روی FHD صد فریم و کانتر رو روی 720 60 فریم میگیرم ! دوتا2 رو هم روی 720 بالای 60 فریم میگرفتم روی تنظیمات مدیوم.

خرج زیاد روی سیستم گیمنت کاملا اشتباهه. کار شما رو یه i3 هم راه میندازه و بیشتر نیازی ندارین

در مورد گرافیک هم به نظر من چون تعداد بالایی داری سیستم میبندی سعی کن از سری 400 amd نگیری

بدلیل اینکه امار خرابی و مشکلات بالایی داره ( شاید خیلی از دوستان مخالف باشن ولی تعداد کارت های سری 400 ی که توی همین فروم خودمون به مشکل برخوردن رو بشمریم کافی هست نیازی به سایت های خارجی نیست )

یه 750ti هم بندازی تمام این بازی ها رو توی مانیتور 19 بالای 120 فریم بهت میده. بنظر من 950 درحال حاظر میتونه انتخاب خوبی باشه اگه با قیمت خوب پیدا کنی

1050 هم میتونی بگیری با اینکه خرید 1050 با این قیمت ها رو به هیچکس پیشنهاد نمیکنم ولی فکر میکنم برای شرایط شما مناسب باشه.

كاملا درسته درود بر شما...

واقعيت اينه كه بعضيا يه چيزايي مي شنون مثلا همين قضيه ٦٠ يا ١٢٠ هرتز و از ... مبارك نظريه صادر مي كنن:) 

حقيقت انكار نشدني همينه كه درسته مانيتور ٦٠ هرتز باشه بالاي ٦٠ فريم بر ثانيه رو نمي تونه نشون بده ولي در بازي هاي كامپتتيو مثل موارد مذكور ١٠٠٪‏ فريم ريت بالاتر از ٦٠  رو همون مونيتور ٦٠ هرتز برتري كاملا قابل توجهي ايجاد مي كنه(اونم بخاطر پردازش بيش از ٦٠ فريم)

لینک به دیدگاه

اگر اصفهان هستید بنده یه کیس واسه فروش دارم

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در در 1395/12/25, 23:03:23، l_Alireza_l گفته است :

الان 10تا سیستم دیگه میخوام هر سیستم با کیبورد مانیتور موس و .. حدود 3 تا 3.5 میلیون در بیاد که دوتا 2 رو تو فریم   80تا 100 اجرا کنه و اکثر بازی های دیگه هم با گرافیک بالا اجرا کنه یه سیستم پیشنهادی دیگه هم بدین ممنون میشم

تا عید باید اماده کنم پیشنهاد کنین ممنون میشم

ویرایش شده توسط l_Alireza_l
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...