رفتن به مطلب

راهنمایی

Recommended Posts

سلام عزیز

سلام  ایا مادربرد MSI B150M GAMING PRO با Core-i3 7100 3.9GHz LGA 1151 Kaby Lake سازگازی داره و به هم می خورند ( نیاز به اپدیتی چیزی داره یا نه ) اگر پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم راهنمایی کنید  با تشکر منتظر راهنماییتون هستم

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، dayan nozhati گفته است :

سلام عزیز

سلام  ایا مادربرد MSI B150M GAMING PRO با Core-i3 7100 3.9GHz LGA 1151 Kaby Lake سازگازی داره و به هم می خورند ( نیاز به اپدیتی چیزی داره یا نه ) اگر پیشنهاد بهتری دارید ممنون میشم راهنمایی کنید  با تشکر منتظر راهنماییتون هستم

سلام دوست عزیز

این پردازنده و مادربورد با هم کار میکنن ، ولی لازمه کار کردن مادربورد اینه که بایوسش آپدیت بشه و برای این کار به یک پردازنده اسکای لیک که سری قبلی هست نیازی داری . فرققی نمیکنه کدوم مدل . فقط یک مدل از نسل قبلی این سوکت . بعد از اینکه آپدیت شد میتونی از پردازنده های سری 7 استفاده کنی . اگر از لیون میخوای خرید کنی ، میتونی از بچه های فنی بپرسی که امکان آپدیت مادربورد رو دارن براتون یا نه . احتمال داره انجام بدن .

اگر این مدل رو حتما نمیخوای ، میتونی از مدلهای با چیپ B250 استفاده کنی . MSI B250M PRO-VH  هست که 350 تومانه ، MSI B250M BAZOOKA  هست که 425 تومانه و MSI B250M MORTAR ARCTIC  هم هست که 470 تومانه . البته کمی هزینه بیشتر باید بکنی .

لینک به دیدگاه

سلام عزیز با تشکر از راهنماییت بذار من اینجوری بپرسم ram 8gb ddr3 با گرافیک R7 360 2gbddr5 دارم سی پی یو فعلی من Athlon II X4 640 3.0Gh fh با Main GIGA MA770t-UD3 که متاسفانه گلوگاه می شوند 

یک سی پی یو و مادربرد واسه این  R7 360 2 gb ddr5 می خواهم اکه گلوگاه نشود ( ارزانترین  . هیچکدام از امکانات به هیچ عنوان مهم نیست m2 -  usb 3.0 -  nvme sli - crossfire  - overclock  و اینده نگری و .... نمی خواهم  فقط و فقط ارزانترین حالت گلوگاه نشدن در بازی مهمه و دیگر هیچ )  اگر با این 8gb ddr3 که دارم می توان اینکار را کرد چه بهتر ای ام دی و اینتل مهم نیست فقط مادربرد ترجیحا گیگا باشد اگر نشد هرچه صلاح دونستید ddr4 اگر خیلی ارزش داشت وتغییرش  بیش از حدچشمگیر  بودddr3 رو با ddr4 عوض کنم ( از 9 تا سایت راهنمایی سوال کردم یک نفر عین ادم نتونست جواب بده یکی اومده مادربرد 530 تومنی معرفی کرده یکی اومده در مورد گرافیک راهنمایی کرده و..... در حالیکه تنها چیزی که می خواستم ازشون نام ومدل یک مادربرد و یک سی پی یو بود ارزونترین حالت گلوگاه نشدن  ) اگر بتونی راهنمایی کنی ممنون میشم 

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، dayan nozhati گفته است :

سلام عزیز با تشکر از راهنماییت بذار من اینجوری بپرسم ram 8gb ddr3 با گرافیک R7 360 2gbddr5 دارم سی پی یو فعلی من Athlon II X4 640 3.0Gh fh با Main GIGA MA770t-UD3 که متاسفانه گلوگاه می شوند 

یک سی پی یو و مادربرد واسه این  R7 360 2 gb ddr5 می خواهم اکه گلوگاه نشود ( ارزانترین  . هیچکدام از امکانات به هیچ عنوان مهم نیست m2 -  usb 3.0 -  nvme sli - crossfire  - overclock  و اینده نگری و .... نمی خواهم  فقط و فقط ارزانترین حالت گلوگاه نشدن در بازی مهمه و دیگر هیچ )  اگر با این 8gb ddr3 که دارم می توان اینکار را کرد چه بهتر ای ام دی و اینتل مهم نیست فقط مادربرد ترجیحا گیگا باشد اگر نشد هرچه صلاح دونستید ddr4 اگر خیلی ارزش داشت وتغییرش  بیش از حدچشمگیر  بودddr3 رو با ddr4 عوض کنم ( از 9 تا سایت راهنمایی سوال کردم یک نفر عین ادم نتونست جواب بده یکی اومده مادربرد 530 تومنی معرفی کرده یکی اومده در مورد گرافیک راهنمایی کرده و..... در حالیکه تنها چیزی که می خواستم ازشون نام ومدل یک مادربرد و یک سی پی یو بود ارزونترین حالت گلوگاه نشدن  ) اگر بتونی راهنمایی کنی ممنون میشم 

سلام مجدد

شما یک ماژول 8 گیگی داری یا اینکه 2 تا 4 گیگی؟

اگر میخوای هزینه کمی داشته باشی ، توصیه من اینکه قطعه دست دوم تهیه کنی . میتونی یک مادربورد و پردازنده اینتل از سوکت 1150 به صورت دست دوم با قیمت مناسب پیدا کنی . تو همین فروم هم هست . رم رو هم نیازی نیست عوض کنی . البته اگر رمی که داری یک ماژول 8 گیگی هست ، به نظر من عوض بشه بهتره . 2 تا 4 گیگی عملکرد بهتری داره .

اگر میخوای آکبند بگیری ، بهتره که از نسل جدید خرید کنی . برای این کار هم بهتره که رم رو عوض کنی . البته مادربوردهایی از سری 1151 هستن که با رمهای DDR3 کار کنن ، اما هر رمی روشون کار نمیکنه و باید شرایط خاصی داشته باشه .

برای مدل آکبند پیشنهاد من اینه :

MSI B250M BAZOOKA  با قیمت 425 تومان

Intel Core i3-7100  با قیمت 475 تومان

Kingston HyperX FURY 2x4GB 2400Mhz CL15 DDR4  با قیمت 338 تومان

اگر ارزونتر میخوای میشه اینها رو هم گرفت :

ASRock H110M-DVP  قیمت 268 تومان

Intel Core i3-6100  با قیمت 440 تومان

Geil Pristine Series 2x4GB 2133Mhz DDR4  قیمت 306 تومان

لینک به دیدگاه

مادربرد شما اینه ؟

http://persian.gigabyte.com/Motherboard/GA-MA770T-UD3-rev-14#ov

اگر آره ارزان ترین روش برای از بین بردن گلوگاه برای گرافیک 360 که الان دارید خرید یه 6 هسته ای از سری فنوم 2 هستش .

یه 1090 برای شما کافی هستش .

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

من ارزان ترین روش برای از بین بردن گلوگاه رو خرید فقط یک cpu متناسب با مادربورد شما میدونم

اگه مادربرد این مورده 

http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-MA770T-UD3-rev-31#ov 

یعنی از AM3+ پشتیبانی می کنه و دست شما برای خرید سی پی یو بازه و تمام مدل های اینجا 

http://lioncomputer.ir/category/2/سی+پی+یو/#/filter189_AM3%2B/status_موجود/ 

که مورد پیشنهادی من این 

http://lioncomputer.ir/product/2044/سی+پی+یو+ای+ام+دی+FX-8350/ 

هستش جوابگوی نیاز شما خواهد بود 

ولی اگر مادربرد شما این مورد

http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-MA770T-UD3-rev-14#ov  

است باید دنبال سی پی یو با سوکت َAM3 باشید 

Phenom II X4 960  و  Phenom II X4 975   گزینه های مناسبی هستند البته اگه پیدا کنید اگر به بازار کامپیوتر سر بزنید شاید دست دوم یا حتی نو پیدا کنید .

لینک به دیدگاه

سلام با تشکر از دوستان که من رو راهنمایی کردند  رم من 2 عدد Geil 4gb pc-3-12800 cl 11-11-11-28 gp34gb 1600 c1 1sc 1.5v i که جمعا میشود 8gb

ایا این رم با مادربرد  ِِ GA-H110M-S2PV DDR3 و سی پی یو  Intel Core i3-6100   با هم ست می شوند ( مادر برد 200 تومن اکبندشرو پیدا کردم اگر ست بشوند 60 تومن از مادربرد و 150 تومن از رم جلو می افتم )    

منتظر رایزن هستم هروقت بازار ایران اومد و گرانی اولیش هم رفت که احتمالا یک سالی طول می کشه اونموقع مادربرد گیگا یک میلیونی با  ddr4 16gb quad chanal  با باس بالا 3000 تا 3200 و گرافیک RX 480 8gb می خواهم بگیرم الان خرید رم ddr4  2133 یا 2400 نمی صزفه چون الان باید رم فعلیمرو زیر قیمت بدم وبعدا ddr4 2133  رو هم زیر قیمت بدم  بعد مدل بالا بگیرم   یعنی 2 بار ضرر اگه الان هم  رمرو مدل بالا واسه سال بعد بگیرم ممکنه جدیدتر یا سریعتر بیاد یا افت  زیاد کنه. صبر هم نمی تونم بکنم چون سیستم فعلی خیلی ضعیفه 

اگر برای ddr3  2*4gb + r7 360 2gb ddr5  فعلیم پیشنهاد دیگری دارید یا دسته دویی که تاییدش کنید دارید اینتل یا ای ام دی فرقی ندارد لطفا راهنمایی کنید اینجا ( بندر ترکمن  ) شهر کوچیکیه و دسته دو چیز زیادی پیدا نمیشه ایتنرنتی هم نمیشه اعتماد کردمگر اینکه شما تاییدش کنید ( مدل خصی رو مثلا فلان فروم یا سایت مدل فلان )  که تا جاییکه امکان داره رم رو عوض نکنم و با همین ddr 3 کارم راه بیفته اگر خیلی نشد رمرو عوض کنم و پیشنهادی شما رو (

ASRock H110M-DVP  قیمت 268 تومان + Intel Core i3-6100  با قیمت 440 تومان ) بگیرم

شرمنده خیلی سرتون رو درد اوردم با تشکر منتظر  راهنماییتون  هستم

ویرایش شده توسط dayan nozhati
یادم رفت چیزی رو اضافه کنم
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...