رفتن به مطلب

تاریخ تقریبی ورود پردازنده های رایزن به ایران !!!!!!!!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام . 

کسی میدونه این پردازنده ها کی وارد ایران میشه ؟ 

من همین امروز کیسمو فروختم میخوام باندل AMD بردارم تا کی باید منتظر بمونم ؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حداقل تا اردیبهشت ماه ،

لینک به دیدگاه

کسی خبر تازه ای داره ؟ سیستممو فروختم موندم رو هوا کنسولو تبلتم که حال نمیده از طرفیم نمی خوام اینتل بخرم . ..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بعد عید اگه کاری بکنن، که فکر کنم تا همون اردیبهشت الافی داره و تنوع برندها زیاد بشه!!! o.O

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

درود

بعد عید اگه کاری بکنن، که فکر کنم تا همون اردیبهشت الافی داره و تنوع برندها زیاد بشه!!! o.O

به نظرت کدوم مدلش خوبه ؟ نظرم خودم 1700x هست ولی فک کنم واسه گیمینگ بیش از حد باشه ....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، Union J گفته است :

به نظرت کدوم مدلش خوبه ؟ نظرم خودم 1700x هست ولی فک کنم واسه گیمینگ بیش از حد باشه ....

هر کدومو دوس داری بگیر! ^_^

نمیدونم مشکل گیمینگ در fhd رفع شده یا نه، اما اگه 2k به بالا بازی می کنی فرقی نمیکنه زیاد 1700 معمولی هم جوابه...!;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، Union J گفته است :

صبر کن مدلهای 6 و 4 هسته ای عرضه بشن و ببینیم چندمرده حلاجن

1800 و 1700 واسه مقابله با بالا رده های اینتل عرضه شدن (واسه رندر) و برای گیمینگ احتمالاً مدلهای 4 و 6 هسته ای گزینه های بهتری باشن با قیمت کمتر

لینک به دیدگاه

اينطور كه به نظر ميرسه سايت زير آورده بود و تمامي آنها را فروخته

http://rayansaba.com/category/cpus-processors-amd/amd-socket-am4/

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

هر کدومو دوس داری بگیر! ^_^

نمیدونم مشکل گیمینگ در fhd رفع شده یا نه، اما اگه 2k به بالا بازی می کنی فرقی نمیکنه زیاد 1700 معمولی هم جوابه...!;)

اره 2k .

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Union J گفته است :

فكر نكنم زيادي باشه 1080ti را با دوپردازنده 5960x و 1800x تست كردند تو گيمينگ , فريم دهي 5960x به شدت بيشتر بود و اين به نظر من يعني حتي 1800x هم واسه گيم زيادي نيست

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Hossein gamer گفته است :

مین بورد رو چیکار کردن اونایی که خریدن ؟ خوب قیمت خورده تو ورود اولیه به نظرم بهترم بشه قیمتش . 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Union J گفته است :

مین بورد رو چیکار کردن اونایی که خریدن ؟ خوب قیمت خورده تو ورود اولیه به نظرم بهترم بشه قیمتش . 

http://rayansaba.com/category/motherboards-amd/amd-socket-am4/

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Hossein gamer گفته است :

فكر نكنم زيادي باشه 1080ti را با دوپردازنده 5960x و 1800x تست كردند تو گيمينگ , فريم دهي 5960x به شدت بيشتر بود و اين به نظر من يعني حتي 1800x هم واسه گيم زيادي نيست

اره قطعا پردازنده هرچقدر بالاتر باشه فریم هم بهتر میشه اما رزولوشن هم مهمه من 2k بازی می کنم فک کنم 1700x برام مناسب باشه بودجه دارم بالاتر بخرم ولی فک نکنم خیلی تفاوت داشته باشه تو رزولوشن مورد نظر من فعلا قصد ارتقا مونیتور ندارم ...

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Hossein gamer گفته است :

قیمتاش عالیه

اگه تو سال جدیدم همینطوری بمونه

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Hossein gamer گفته است :

شرمنده من قسمت مین بورداشو چک نکردم چون رو موبایلم حوصله م نگرفت ... 

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Hossein gamer گفته است :

قیمت رو خوب گذاشته پردازنده 500 دلاری رو 2 تومن میده به نظرم بد نیست اونم اول ورود این پردازنده به کشور و به قول معروف هنوز نوبر هستش.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

قیمت رو خوب گذاشته پردازنده 500 دلاری رو 2 تومن میده به نظرم بد نیست اونم اول ورود این پردازنده به کشور و به قول معروف هنوز نوبر هستش.

اره واقعا خیلی نزدیک به قیمت روز دلار گذاشته من فک کنم خودشون شخصی اورده باشن از دبی به تعداد محدود چون هنوز که عمده وارد نشده ولی با این حال خیلی منصفانه قیمت خورده بودن اگر بالاترم بود باز میخریدن ....

خدا کنه فقط بحث فریمو تو بازیا حل کنه واقعا مشکل میشه اگه حل نشه اپدیتم قرار بده واسه رفع مشکلات پشتیبانی از فرکانس بالاتر رم من اصلا دیگه سمت اینتل نمیرم میخوام amd رو ساپورت کنم چون منطقی تره و باعث پیشرفتش میشه و در نهایت به نفع همه میشه .....

ویرایش شده توسط Union J
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Union J گفته است :

اره واقعا خیلی نزدیک به قیمت روز دلار گذاشته من فک کنم خوذشون شخصی اورده باشن از دبی به تعداد محدود چون هنوز که عمده وارد نشده ولی با این حال خیلی منصفانه قیمت خورده بودن اگر بالاترم بود باز میخریدن ....

خدا کنه فقط بحث فریمو تو بازیا حل کنه واقعا مشکل میشه اگه حل نشه اپدیتم قرار بده واسه رفع مشکلات پشتیبانی از فرکانس بالاتر رم من اصلا دیگه سمت اینتل نمیرم میخوام amd رو ساپورت کنم چون منطقی تره و باعث پیشرفتش میشه و در نهایت به نفع همه میشه .....

برای بازی من هنوز قانع نشدم پردازنده های ای ام دی رو بگیرم و هنوز هم ترجیح میدم به جای مثلا 1700 برم 7700 بخرم. اما من زیاد بازی نمی کنم و با نرم افزاری کار می کنم که پردازنده 1700 انتخاب به مراتب بهتری هست تا 7700 در نتیجه نمیشه توصیه کلی کرد و هر کس متناسب با نیازش باید انتخاب کنه. برای بازی هم پردازنده های چهار هسته ای هشت رشته ای ای ام دی که قراره بیاد به نظرم متناسب تر باشه . مخصوصا اگه بتونه فرکانس پردازنده رو مثلا تا 4.5 بالا بیاره.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

برای بازی من هنوز قانع نشدم پردازنده های ای ام دی رو بگیرم و هنوز هم ترجیح میدم به جای مثلا 1700 برم 7700 بخرم. اما من زیاد بازی نمی کنم و با نرم افزاری کار می کنم که پردازنده 1700 انتخاب به مراتب بهتری هست تا 7700 در نتیجه نمیشه توصیه کلی کرد و هر کس متناسب با نیازش باید انتخاب کنه. برای بازی هم پردازنده های چهار هسته ای هشت رشته ای ای ام دی که قراره بیاد به نظرم متناسب تر باشه . مخصوصا اگه بتونه فرکانس پردازنده رو مثلا تا 4.5 بالا بیاره.

دقبقا منم همین نظرو دارم منم میخوام بخرم و صد درصد میخرم اما میخوام مشکل فریمو کلا حل کرده باشه پقتی میخرم نگران چیزی نباشم در کل اختلاف فریم بیشتر توی fhd هست و بالاتر اختلاف خیلی کمه ولی کاش فرکانس پایه (1700رو بالاتر میبرد خیلی بهتر میشد البته قیمت بالاتر میرفت ولی ارزش داشت . من کاربری اصلیم گیمینگه هیچ کاره دیگه ای نمی کنم با سیستمم .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Union J گفته است :

دقبقا منم همین نظرو دارم منم میخوام بخرم و صد درصد میخرم اما میخوام مشکل فریمو کلا حل کرده باشه پقتی میخرم نگران چیزی نباشم در کل اختلاف فریم بیشتر توی fhd هست و بالاتر اختلاف خیلی کمه ولی کاش فرکانس پایه (1700رو بالاتر میبرد خیلی بهتر میشد البته قیمت بالاتر میرفت ولی ارزش داشت . من کاربری اصلیم گیمینگه هیچ کاره دیگه ای نمی کنم با سیستمم .

پس فعلا وایسید تا پردازنده های جدید ای ام دی بیاد چون در گیم عملا یه چهار هسته ای با هشت رشته کفایت می کنه و بیشتر قدرت هر هسته مهم تر میشه . حالا شما چون قراره قوی ترین کارت گرافیک رو بخرید بهتره پردازنده ای بخرید که حداکثر فریم رو بگیرید. چون کاربری شما صرفا گیمه به نظر من پردازنده 7700 برای شما انتخاب بهتریه . اما اگه اصرار دارید حتما پلتفرم ای ام دی بگرید . بهتره وایسید پردازنده های جدید ای ام دی بیاد چون پردازنده های 1700 فرکانس پایین هستن و برای کار رندریگ بهینه شدن نه گیم. حالا باز خودتون می دونید و وقتی کسی چیزی رو دوست داره باید بخره دیگه وگرنه تو دلش می مونه.

لینک به دیدگاه

در در 1395/12/26, 20:15:59، Hossein gamer گفته است :

اصلا فرقی تو فریم بین 1700 و 1800x نیستش که بخوایم بگیم کدوم واسه بازی بهتره در حقیقت هرچی فرکانس بالاتر باشه فریم بیشتری میگیری

اگر تو تست سیپیو کم نیاره راحت 7700 میتونه 5960 هم کنار بزنه بخاطر فرکانسش

با این تفاسیر اگر AMD حتی سیپیو ضعیف تر ولی با فرکانس +4 بزنه راحت میشه تو گیمینگ از 1700 و 1800X هم بیشتر فریم گرفت

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

پس فعلا وایسید تا پردازنده های جدید ای ام دی بیاد چون در گیم عملا یه چهار هسته ای با هشت رشته کفایت می کنه و بیشتر قدرت هر هسته مهم تر میشه . حالا شما چون قراره قوی ترین کارت گرافیک رو بخرید بهتره پردازنده ای بخرید که حداکثر فریم رو بگیرید. چون کاربری شما صرفا گیمه به نظر من پردازنده 7700 برای شما انتخاب بهتریه . اما اگه اصرار دارید حتما پلتفرم ای ام دی بگرید . بهتره وایسید پردازنده های جدید ای ام دی بیاد چون پردازنده های 1700 فرکانس پایین هستن و برای کار رندریگ بهینه شدن نه گیم. حالا باز خودتون می دونید و وقتی کسی چیزی رو دوست داره باید بخره دیگه وگرنه تو دلش می مونه.

درسته فرکانس پایه 1600x بالاتره و مناسب تره واسه گیم اما این نباید باعث بشه کسی که 1700 یا 1700x داره فریم کمتری بگیره یعنی مثلا کسی که 400 باکس میده به 1700x نباید کمتر فریم بگیره نسبت به کسی که 220 باکس داده .... باید مساله رو حل کنه به نظر من از لحاظ نرم افزاری و نزاره 1700 پرفرومنش بد جا بیوفته بین همه و شکست بخوره تو گیمینگ . 

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

من الان 1070 دارم که فعلا بلا استفاده مونده به نظرت کدوم پردازنده واسش مناسبه ؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، Union J گفته است :

درسته فرکانس پایه 1600x بالاتره و مناسب تره واسه گیم اما این نباید باعث بشه کسی که 1700 یا 1700x داره فریم کمتری بگیره یعنی مثلا کسی که 400 باکس میده به 1700x نباید کمتر فریم بگیره نسبت به کسی که 220 باکس داده .... باید مساله رو حل کنه به نظر من از لحاظ نرم افزاری و نزاره 1700 پرفرومنش بد جا بیوفته بین همه و شکست بخوره تو گیمینگ . 

چرانباید فریم کمتری بگیره کی گفته ؟ هر پردازنده رو برای کاری ساختن قرار نیست که پردازنده ای که برای رندرینگ ساخته شده بیاد در گیم هم بهتر از پردازنده ای که برای گیم بهینه شده عمل کنه . هر چیزی جای خودش. در خیلی  از گیم ها 6900 از 7700 کمتر فریم گرفته بخاطر اینکه اون بازی حداکثر از 4 هسته استفاده می کرده و برای اون بازی هسته های بیشتر 6900 اهمیتی نداره بلکه هسته های قوی تره 7700 اهمیت داره. شما باید ببینی کارت چیه بعد انتخاب کنی . نمیشه بگیم پردازنده زنون 2699 از همه پردازنده ها قوی تره باید در گیم هم از همه پردازنده ها بهتر عمل کنه . خیر بلکه هر پردازنده برای کاری که ساخته شده بهترین بازده رو داره . شما دنبال گیمی و باید دنبال پردازنده ای باشی که برای گیم توصیه میشه و بهینه شده نه پردازنده ای که در رندرینگ بهتر عمل می کنه.

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Union J گفته است :

من الان 1070 دارم که فعلا بلا استفاده مونده به نظرت کدوم پردازنده واسش مناسبه ؟؟؟؟

من باشم و اگه صرفا بخوام گیم بازی کنم پردازنده 7700 رو می خرم. با توجه به شواهد این پردازنده می تونه انتخاب عالی برا ی گیم باشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...