رفتن به مطلب

کدام پاور مناسب یه سیستم HIGH END برای 1000 وات به بالاست  

53 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کدام پاور مناسب یه سیستم HIGH END برای 1000 وات به بالاست ؟

• GREEN GP1450B-OC+ Overclocking Evo 80Plus Platinum PSU
    • Cooler Master MasterWatt Maker 1200 MIJ Supply
    • Corsair AX1500i 80Plus Titanium Power Supply

Recommended Posts

• کاربر ویژه

ممنون از همه دوستان

دوستان من فکر میکردم انتخاب پاور موارد حرفه ای تری داشته باشه

طبق گفته دوستان متخصصین برای تست از : اکتیولود، استروسکوب، اوسیلسکوب، وات متر و مولتی متر و ... استفاده میکنن و من فکر میکردم برای دوستانی هم همین موارد قابل قبول باشه

یا استانداردهایی که گرفته میشه چون چیزی فرا تر نداریم اگر باشه در حد بسیار ریز هست 

من خودم به شخصه حسم این بود که دوستان عناوینی در مدار بهم بگن و یا اسم خاصی بیارن  که موردی به چشمم نخورد جدا از این مطالب در مورد گرین حداقل میتونیم بگیم خازن هاش چینی نیست

حرف نهایی رو هم آرمین عزیز زد 

Flextronics هم مثلا اینکه 1500 کورسیر رو تولید کرده 

لینک به دیدگاه

ببینید اگر با توجه به علاقه شخصیتون به برند گرین (فن بودن)  یا مورد دیگه ای قصد دارید که نتیجه بگیرید که مشکلی نیست ولی اگر اطلاعاتی ندارید فکر نمیکنم متوجه شدن تفاوت تخصصی بین دو پاور کار هر کسی باشه. حتی یه تعمیرکار حرفه ای هم فکر نمیکنم دقیقا بتونه تفاوت ها رو متوجه بشه. جایی در داخل هست که به عنوان مثال استاندارهای 80 plus رو بتونه طبق استانداردها و تجهیزات استاندارد جهانی انجام بده و مورد تایید هم باشه؟

من به شخصه خیلی خیلی علاقه داشتم که یه طوری یکی از این پاورهای گرین برای یکی از این لابراتوارهای حرفه ای تست فرستاده بشه. در صورتی که امتیاز خوبی بیاره واقعا باعث مباهاته که یکی از کالاهایی که لااقل مقداریش در داخل ساخته شده دارای کیفیت خوبی باشه و همینطور از خروج ارز هم تا حدودی جلوگیری میکنه.

ولی خب چیزی که یادم هست گفته میشد که بخاطر تحریم ها و ... نمیشه فرستاد. امیدوارم که به همین خاطر باشه.

ولی باز هم کیفیت نسبی و گارانتی مناسبش قابل ستایش هست. 

ویرایش شده توسط indianboy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1395/12/27, 14:07:52، indianboy گفته است :

ببینید اگر با توجه به علاقه شخصیتون به برند گرین (فن بودن) ? یا مورد دیگه ای قصد دارید که نتیجه بگیرید که مشکلی نیست ولی اگر اطلاعاتی ندارید فکر نمیکنم متوجه شدن تفاوت تخصصی بین دو پاور کار هر کسی باشه. حتی یه تعمیرکار حرفه ای هم فکر نمیکنم دقیقا بتونه تفاوت ها رو متوجه بشه. جایی در داخل هست که به عنوان مثال استاندارهای 80 plus رو بتونه طبق استانداردها و تجهیزات استاندارد جهانی انجام بده و مورد تایید هم باشه؟

من به شخصه خیلی خیلی علاقه داشتم که یه طوری یکی از این پاورهای گرین برای یکی از این لابراتوارهای حرفه ای تست فرستاده بشه. در صورتی که امتیاز خوبی بیاره واقعا باعث مباهاته که یکی از کالاهایی که لااقل مقداریش در داخل ساخته شده دارای کیفیت خوبی باشه و همینطور از خروج ارز هم تا حدودی جلوگیری میکنه.

ولی خب چیزی که یادم هست گفته میشد که بخاطر تحریم ها و ... نمیشه فرستاد. امیدوارم که به همین خاطر باشه.

ولی باز هم کیفیت نسبی و گارانتی مناسبش قابل ستایش هست. ?

درود بسیار عالی

آقاطبق اطلاعات به دست آمده  پاور gp885-B  مثل اینکه این اتفاق براش افتاده اما در داخل و با حضور نمایندگان شرکت های مختلف اما 4 5 سال قبل!

من دقیقا همین حرفم هست وقتی گرین استاندارد جهانی داره و قیمتش اینقدر خوبه چرا برند دیگه؟؟؟؟ دلیل اگر باشه من خودم پاور برند دیگه استفاده میکنم تعارف که ندارم 

منتها دوستان در مورد پاور نظرهایی میدن که بیشتر با برند هست نه با مدل نه با مدار نه با خروجی

توی ایران مثلا کی تجهیزات تست پاور رو داره  که نظر میده پاور گرین خوب نیست اتفاقاتی که برای هر کسی با هر برندی ممکنه براش بیفته دلیل منطقی و عقلانیشون هست

من کار 330 وات گرین رو دیدم و میگم تموم تولیداتش عالیه و خدایی تا الان موردی از پاورهای بالا هم ندیدم

اطلاعات برقیم زیر کلاس اول دبستان هست میخوام دونم دلیل دوستان چی هست که اگر درسته و اشکالی تو کار گرین هست منم برند کورسیر رو استفاده کنم

لینک به دیدگاه

یه موضوعی هست

اینکه گرین خرابی بیشتری نسبت به برند های دیگه داره و ببینید چه تعداد تاپیک دربارش هست و دوستان بعضی هاشون چقدر "تنفر" دارن از این برند فقط به خاطر پاورهاش

نکته دیگه اینکه ممکنه پاور تاثیراتی روی کامپیوتر بزاره که در طولانی مدت متوجهش بشید و یا حتی نفهمید مربوط به پاور بوده

پس اینکه گارانتیش خوبه و اگه در اثر پاور چیزی خراب شد جبران میکنن حرف نشد

چون ممکنه طولانی مدت قطعاتی به فنا برن و شما اصلا ندونی از نوساناته پاوره

با توجه به این مشکلات و اینکه من تا به حال یکی دو مورد بیشتر خرابی کورسیر ندیدم پس به یه برند که کیفیت کارش براش مهمه اعتماد میکنم

در هر صورت ادم جایی نمیخوابه که اب زیرش بره

گرین در سال های گذشته انقدر مشکلات داشته که به نظر به این زودی ها قادر به جبران بی کیفیتی قبل نیست

از نظر قیمت هم با سری V کولر مستر که بسیار با کیفیته کلا حدود 100 تا 200 در مدل های بالارده تفاوت دارن

به طور کل گرین هنوز شرکتی نشده که بشه با امثال کورسیر و کولر مستر مقایسش کرد

همین الان واتر کولر های گرین 2 سال گارانتی دارن و واتر کولر های کولر مستر و کورسیر 5 سال و بیشتر

اینها تفاوت کاره

وگرنه من طرفدار کسی نیستم

ویرایش شده توسط 303
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، 303 گفته است :

یه موضوعی هست

اینکه گرین خرابی بیشتری نسبت به برند های دیگه داره و ببینید چه تعداد تاپیک دربارش هست و دوستان بعضی هاشون چقدر "تنفر" دارن از این برند فقط به خاطر پاورهاش

نکته دیگه اینکه ممکنه پاور تاثیراتی روی کامپیوتر بزاره که در طولانی مدت متوجهش بشید و یا حتی نفهمید مربوط به پاور بوده

پس اینکه گارانتیش خوبه و اگه در اثر پاور چیزی خراب شد جبران میکنن حرف نشد

چون ممکنه طولانی مدت قطعاتی به فنا برن و شما اصلا ندونی از نوساناته پاوره

با توجه به این مشکلات و اینکه من تا به حال یکی دو مورد بیشتر خرابی کورسیر ندیدم پس به یه برند که کیفیت کارش براش مهمه اعتماد میکنم

در هر صورت ادم جایی نمیخوابه که اب زیرش بره

گرین در سال های گذشته انقدر مشکلات داشته که به نظر به این زودی ها قادر به جبران بی کیفیتی قبل نیست

از نظر قیمت هم با سری V کولر مستر که بسیار با کیفیته کلا حدود 100 تا 200 در مدل های بالارده تفاوت دارن

به طور کل گرین هنوز شرکتی نشده که بشه با امثال کورسیر و کولر مستر مقایسش کرد

همین الان واتر کولر های گرین 2 سال گارانتی دارن و واتر کولر های کولر مستر و کورسیر 5 سال و بیشتر

اینها تفاوت کاره

وگرنه من طرفدار کسی نیستم

سلام دوست عزیز

چه کسی چنین ادعایی کرده که گرین خرابی پاورش نسبت به برند های دیگه بیشتره؟

الان پنج ساله فروم های مختلف رو که نگاه میکنم هیچ نشونه ای مشاهده نکردم که نشون بده پاور های این برند خرابیش بیشتره.

شما مطمئن باشید هیچ کدوم از کاربرانی گه پاور گرین دارند جایی نخوابیدند که زیرش آب بره،

همون برند کولر مستر سری V که ازش نامبردید، سر بنده رو کلاه گذاشت. توی ریویو سری V تاپ مدلهای 850، 1000 و 1200 واتش، اومده از یک فن بی صدای بسیار مرغوب به نام Protechnic MGA13512XF استفاده کرده و کلی جایزه های مختلف سایت های Techpowerup و غیرو رو باهاش برده، بنده هم خر شدم و  رفتم تهیه کردم، منتها بعد از خرید متوجه شدم فن پاورم Coil Whine داره، کمی بررسی کردم دیدم که در پاور سری V من  فن Silencio FP ساخت خود کولر مستره، که Coil whine داره و روی اعصابه. یعنی اون فنی که توی ریویو های پاورش بوده باهاش جایزه گرفته یه چیزی دیگه است، این فنی که با پاورش داده دست ما، یه چیز دیگه است، اسم این کار چیه؟ فقط هم یه مدل نیست ها، در هر سه مدل موجود 850، 1000 و 1200 به جای فن حرفه ای Protechnic از فن های آشغالی Silencio FP استفاده شده داده دست ما.

در مورد واتر های گرین هم، بنده قبلا" 280L کولرمستر داشتم، فروختمش، الان واتر گرین دارم، هم آرامش دارم، هم بی صداست، و هم گاهی تست اورکلاکم رو انجام میدم.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

درود بر دوستان و تبریک سال نو

ایرادی که بر اینگونه نظر سنجی ها و تاپیک ها میشه گرفت اینه کهباید تعصبات و حب و غضب کنار گذاشته بشه تا دوستی که می خواد انتخاب کنه انتخاب صحیح داشته باشه

ولی متاسفانه در اکثر تاپیک های این چنینی شاهدیم که همواره نظرات همراه با تعصب به یک برند خاص بوده و دوستانی هم که نظر می دهند سعی در له کردن دیگری دارند

و از بحث تخصصی خارج می شود این بحث مختص گرین و پاور های گرین نبوده بلکه در تمامی موارد اعم از گیگا و ایسوس ، اینتل و AMD ,و رادئون و انویدیا و...هم مشاهده میشه

به اعتقاد بنده سه اصل اعتمادو سلیقه و کاربرد در انتخاب یک قطعه یا یک محصول دخیل هست و نمی توان سلیقه و اعتماد و به دیگران تحمیل کرد

ویرایش شده توسط Saman.Kh
لینک به دیدگاه

شک نکن Corsair، تو تمام این سالها که ما برای مشتریان سیستم های High End رندرینگ بستیم هیچ مورد خرابی یا تعمیری نداشتیم، در صورتیکه مشتریانی که سیستم های متفرقه ارجاع میدادند، اکثرا دارای پاور Green بودند و بیشتر آمار خرابی ما همین Green بود! نظر سایر دوستان محترم ولی این نظر شخصی من نیست بلکه تجربه و مشاهدات عینی ما در طول سالیان گذشته است.

اگر با قیمت AX1500 مشکل دارین HX1200i هم گزینه بسیار عالی هستش، بعید میدونم به تفاوت HX تا AX نیاز داشته باشین!

---

ضمنا برندی بنام Green وجود نداره، اون فقط یه وارد کننده است که از شرکت های چینی و تایوانی محصولاتشون را با تعویض برند به  Green خرید و وارد میکند!

تنها ایراد Corsair وارد کننده بی انصاف اون هست که با سود بسیار بالایی کالا رو میفروشه! اگه امکانشو دارین از Computer Plaza Dubai خرید کنین!

ویرایش شده توسط omidsolo
لینک به دیدگاه

خدا رحم کرده خود استارتر پاور گرین داره و از این جهت خودش تجربه داره. :D

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

سلام دوست عزیز

چه کسی چنین ادعایی کرده که گرین خرابی پاورش نسبت به برند های دیگه بیشتره؟

الان پنج ساله فروم های مختلف رو که نگاه میکنم هیچ نشونه ای مشاهده نکردم که نشون بده پاور های این برند خرابیش بیشتره.

شما مطمئن باشید هیچ کدوم از کاربرانی گه پاور گرین دارند جایی نخوابیدند که زیرش آب بره،

همون برند کولر مستر سری V که ازش نامبردید، سر بنده رو کلاه گذاشت. توی ریویو سری V تاپ مدلهای 850، 1000 و 1200 واتش، اومده از یک فن بی صدای بسیار مرغوب به نام Protechnic MGA13512XF استفاده کرده و کلی جایزه های مختلف سایت های Techpowerup و غیرو رو باهاش برده، بنده هم خر شدم و  رفتم تهیه کردم، منتها بعد از خرید متوجه شدم فن پاورم Coil Whine داره، کمی بررسی کردم دیدم که در پاور سری V من  فن Silencio FP ساخت خود کولر مستره، که Coil whine داره و روی اعصابه. یعنی اون فنی که توی ریویو های پاورش بوده باهاش جایزه گرفته یه چیزی دیگه است، این فنی که با پاورش داده دست ما، یه چیز دیگه است، اسم این کار چیه؟ فقط هم یه مدل نیست ها، در هر سه مدل موجود 850، 1000 و 1200 به جای فن حرفه ای Protechnic از فن های آشغالی Silencio FP استفاده شده داده دست ما.

در مورد واتر های گرین هم، بنده قبلا" 280L کولرمستر داشتم، فروختمش، الان واتر گرین دارم، هم آرامش دارم، هم بی صداست، و هم گاهی تست اورکلاکم رو انجام میدم.

دوست عزیز دو تا پست بعد شما یه دوستی مشاهداتشون رو از گرین گفتن ارجا میدم به اون

کلی تاپیک هم هست در این باره تو همین فروم میتونید چک کنید

شما از بنده خیلی قدیمی تر هستید

در مورد فن هم تو مشخصات لیون نوشته Silent FDB 135mm و اگه اون نبوده قطعا کلاه برداریه و یا با اعلام قبلی گفتن بسته به کشور تفاوت میکنه

واتر های گرین هم پمپ خوبی ندارن و عمر زیادی نمیکنن

دوستان بسیار با تجربه تر هستن میتونید صحبت کنید باهاشون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نظر کلیه دوستان محترم (به کلیه نظرات دوستان تو این موضوع مثبت دادم)

اما من نظر تخصصی تر میخوام دلیل محکم تر میخوام دوستان اتفاقاتی که برای هر پاور ممکنه بیفته ملاک من نیست ممکنه من 1500 کورسیر بگیرم اصلا سوخته باشه کسی نمیتونه ضمانت کنه که سالم تو کارتن هست یا بعد از یک هفته از کار بیفته شرکت گارانتی کننده برای همین به وجود اومده 

من نگران خروجی های پاورم بیشتر مثلا وقتی یه پاور راندمان 2 درصد بهتر داره با این همه هزینه بیشتر میصرفه بخریم ؟ آیا این دو درصد کیفیت خروجی ها رو انقدر بالامیبره که برای حفاظت از قطعاتم هزینه کنم ؟

همونطور که در تاپیک های قبلی من دیدین کیس 700 کورسیر نتونست هارد 8 ترا رو مهار کنه در حالی که راحت x9 گرین تونست !

الان این تست ریپورت پاور من هست که معتبر هم هست مفاهیم خروجی این رو من نمیدونم میخوام بدونم الان 1500 وات کورسیر چقدر تفاوت داره در کیفیت برق خروجی خودش که منطق خرید پیدا کنه با این تفاوت ها چند برابر من هزینه کنم دوستان جنگ آبی و قرمز هیچ وقت دلیل منطقی نیست شاید این تست اونی که من میخوام نباشه اگر نیست لطفا کمک کنید پیدا کنیم

من همچین منابعی مد نظرم هست برای تصمیم در مورد خرید پاور حداقل 20 تومن سیستم هست حالا یکی دو تومن بالا پایین فرقی نداره من دوستار گرین هستم ولی گرین قرار نیست ضرر من رو بده!

بیاید من فکر کنیم همه پاورها یک برند هستند و من مدل از یک برند مد نظرم هست مثلا بین 1450 وات و 1500 وات  یا کلا 1200 ات

من فکر میکنم تفاوت پاورها در کیفیت خروجی هست مثل تفاوت برق شهری با برقی که از ترانس اتوماتیک میاد بیرون یا برق یک استابلیزر خوب برق با نوسان کمتر حتما تمیز تر و بهتر هست و عمر وسایل بلاتر میره

این سه مدل خوب هستن یا نه و یا در کلاس هم هستن یا نه بلاخره قرار استفاده بشه اما کدوم خروجیش بهتره با توجه به هزینه ای که میکنیم اگر من یک درصد احتمال بدم که با گرین ریسک میکنم هیچ وقت گرین استفاده نمیکنم

power.thumb.jpg.608ec8f30a7ab2b14573d1b91687e71d.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو بین 3 پاور مورد نظر در بحث قیمت به کارایی گرین حرف اول میزنه اما در باقی موارد که تخصصی هستن نظری نمیتونم بگم و یه سوال برام پیش اومده کی حاظره واسه پاور 4 میلیون پول بده ؟!؟

لینک به دیدگاه

بهترین گزینه کولرمستر هست دوست عزیز

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز و ضمن تبریک سال نو  خدمت  شما عزیزان من زیاد اهل پست گذاشتن نیستم و سعی میکنم بیشتر پستای اساتید بخونم و استفاده کنم ازنظرات بنده پاورم گرینه به مدت  پنج سالم هست روی سیستمم کار میکنه برعکس دوستان که  میگن خرابی داره توی این پنج سال فقط من فنشو عوض کردم که اونم به نظرم چیز خاصی نیست سیستمم روزی ده ساعت به طور مداوم روشنه توی این مدت پنج سال کارتای _1080_gtx690_290x_390x_r9furyx_980tiquadrom5000

روی سیستم بنده بوده و پاور هیچگونه مشکلی سخت افزاری به وجود نیاورده برای بنده اگرم یک روزی خراب شد بازم انتخابم گرین هستش امیدوارم به شما کمکی کرده باشم

لینک به دیدگاه

سلام. عیب و نقص فیزیکی در قطعات الکترونیکی امری تقریباً اجتناب ناپذیری هست و هیچ ربطی به مارک و شرکت تولید کننده نداره. مثلاً من خودم یک کولرمستر مدل 650v خریدم یک هفته کار کرد بعد از کار افتاد درصورتی که گرین 330 داشتم و چندین سال ازش استفاده کردم ولی در کل بهتره برای سیستمی مثل مال شما پاوری نصب کنید که تستهای بین المللی رو براحتی پاس کرده باشه و مثلاً استاندارد  platinum pulse یا gold (البته اگه اشتباه ننوشته باشم) رو داشته باشه و یا یکسری محافظهای داخلی مثل OVP ، UVP ، SCP و ... رو داشته باشه.

در کل شاید خواندن مقاله ای که سایتش رو لینک می کنم برات مفید باشه:

http://www.shabakeh-mag.com/information-feature/1105

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Uranium گفته است :

اما من نظر تخصصی تر میخوام دلیل محکم تر میخوام دوستان اتفاقاتی که برای هر پاور ممکنه بیفته ملاک من نیست ممکنه من 1500 کورسیر بگیرم اصلا سوخته باشه کسی نمیتونه ضمانت کنه که سالم تو کارتن هست یا بعد از یک هفته از کار بیفته شرکت گارانتی کننده برای همین به وجود اومده

من نگران خروجی های پاورم بیشتر مثلا وقتی یه پاور راندمان 2 درصد بهتر داره با این همه هزینه بیشتر میصرفه بخریم ؟ آیا این دو درصد کیفیت خروجی ها رو انقدر بالامیبره که برای حفاظت از قطعاتم هزینه کنم ؟

همونطور که در تاپیک های قبلی من دیدین کیس 700 کورسیر نتونست هارد 8 ترا رو مهار کنه در حالی که راحت x9 گرین تونست !

الان این تست ریپورت پاور من هست که معتبر هم هست مفاهیم خروجی این رو من نمیدونم میخوام بدونم الان 1500 وات کورسیر چقدر تفاوت داره در کیفیت برق خروجی خودش که منطق خرید پیدا کنه با این تفاوت ها چند برابر من هزینه کنم دوستان جنگ آبی و قرمز هیچ وقت دلیل منطقی نیست شاید این تست اونی که من میخوام نباشه اگر نیست لطفا کمک کنید پیدا کنیم

من همچین منابعی مد نظرم هست برای تصمیم در مورد خرید پاور حداقل 20 تومن سیستم هست حالا یکی دو تومن بالا پایین فرقی نداره من دوستار گرین هستم ولی گرین قرار نیست ضرر من رو بده!

بیاید من فکر کنیم همه پاورها یک برند هستند و من مدل از یک برند مد نظرم هست مثلا بین 1450 وات و 1500 وات  یا کلا 1200 ات

من فکر میکنم تفاوت پاورها در کیفیت خروجی هست مثل تفاوت برق شهری با برقی که از ترانس اتوماتیک میاد بیرون یا برق یک استابلیزر خوب برق با نوسان کمتر حتما تمیز تر و بهتر هست و عمر وسایل بلاتر میره

این سه مدل خوب هستن یا نه و یا در کلاس هم هستن یا نه بلاخره قرار استفاده بشه اما کدوم خروجیش بهتره با توجه به هزینه ای که میکنیم اگر من یک درصد احتمال بدم که با گرین ریسک میکنم هیچ وقت گرین استفاده نمیکنم

دادا، راندمان بالاتر لزوما" مساوی با کیفیت خروجی پاور نیست، در تاپیک چگونه پاور کامپیوتر بخریم؟  هم توضیح دادم راندمان بالاتر به مصرف بهینه تر و مصرف کمتر برق می انجامد اما ثبات در خروجی، توانایی حفظ قدرت توان تحت فشار، و عدم نوسان، در کنار مدارهای محافظتی اینها مواردی است که جدا از راندمان بررسی می شود و اگر به سایت های خارجی نگاهی بی اندازید این پاورها و بسیاری از پاور های هم رده دیگر با کیفیت خیلی خوبی می توانند از پسش برآیند. کیفیت خروجی یک پاور رو نمیشه دید فقط میتوانید در تست ها و ریویو ها نتیجه Log تست دستگاه رو بخونید و لزوما" مثل بقیه قطعات نیست که به عینه بشه تفاوت رو حس کرد.

به همین خاطره از سطح 400 الی 500 هزار تومن که بالا بری، دیگه خیلی فرقی نمیکنه چه پاوری بگیری، اغلبشون که اسم و رسم دارند همه استاندارد های لازم رو دارند.شما هر مدل پاور سری AXi کورسیر بگیری عالیه، هر سه ی این مدلهایی که نامبردی هم خوب هستند، و خیلی پاور های هم رده دیگه، شما حتی یه پله پایینتر سری HXi کورسیر که ساخت HP هست و یا وات های پایینتر OCPlus ساخت HP گرین و همچنین پاور های G2 رده بالای EVGA رو هم میتونی به این کلاسه طبقه بندی بهترین پاور ها اضافه کنی. مدل 1200 وات سری V کولر مستر هم بهش اضافه کن اون هم پاور ساخت سیزونیک هست و بسیار با کیفیته.

پاور 1450 وات گرین هم که نامبردی ساخت CWT هستش و از بهترین و با کیفیت ترین پاور هاست،

اینها همه در کیفیت خروجی از بهترین ها هستند.

لینک به دیدگاه

با سلام مجدد

از نظرات دوستان استفاده کردم. اما یک سوال داشتم.

آیا وقتی میگیم فلان پاور ساخت cwt یا seasonic هست و برند دیگه ای روشه آیا تمام پاورهای ساخت cwt یک کیفیت دارند؟ مثلا پاوری که برای گرین میزنه و پاوری که برای corsair میزنه آیا دقیقا مثل هم هستند؟ یعنی در یک رنج قدرت، کاملا مشابه هم هستند؟ یعنی اگر باز بشن، داخلشون کاملا باید شبیه هم باشه؟ چه قسمت هایی از پاور رو مثلا cwt تولید میکنه؟

پ ن: چند روز قبل که برای ریکاوری هاردم به یک مرکز (ظاهرا) تخصصی تعمیرات و ریکاوری هارد مراجعه کردم، مسئول اونجا وقتی متوجه خرابی هاردم شد گفت خیلی موقعها خرابی هارد بخاطر مشکل پاور هم هست و در نهایت گفت از پاورهای گرین که استفاده نمیکنی؟! وقتی گفتم خیر گفت خب هیچی. چون عجله داشتم دیگه خیلی پیگیرش نشدم ولی خب چنین حرفی زد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دود دوستان فکر کنم توی این دو تا تاپیک همه سوالات پاسخ داده شده

ممنون از همه دوستان بخصوص آقا آرمین عزیز 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، indianboy گفته است :

با سلام مجدد

آیا وقتی میگیم فلان پاور ساخت cwt یا seasonic هست و برند دیگه ای روشه آیا تمام پاورهای ساخت cwt یک کیفیت دارند؟ مثلا پاوری که برای گرین میزنه و پاوری که برای corsair میزنه آیا دقیقا مثل هم هستند؟ یعنی در یک رنج قدرت، کاملا مشابه هم هستند؟ یعنی اگر باز بشن، داخلشون کاملا باید شبیه هم باشه؟ چه قسمت هایی از پاور رو مثلا cwt تولید میکنه؟

پ ن: چند روز قبل که برای ریکاوری هاردم به یک مرکز (ظاهرا) تخصصی تعمیرات و ریکاوری هارد مراجعه کردم، مسئول اونجا وقتی متوجه خرابی هاردم شد گفت خیلی موقعها خرابی هارد بخاطر مشکل پاور هم هست و در نهایت گفت از پاورهای گرین که استفاده نمیکنی؟! وقتی گفتم خیر گفت خب هیچی. چون عجله داشتم دیگه خیلی پیگیرش نشدم ولی خب چنین حرفی زد.

پاورهایی که در بازار دنیا و از جمله در بازار ایران مشاهده می‌‌شوند، عموما دو گروه هستند:

گروه اول شامل تولیدکنندگان اصلی می‌شود که خودشان پاور را طراحی، تولید و تحت نشان تجاری خود عرضه می‌کنند. این گروه تبحر خاصی در طراحی و تولید پاور دارند، اما معمولا در بازاریابی و فروش، به اندازه کافی صاحب سبک و درایت لازم نیستند. به همین دلیل شاهد شکل‌گیری گروه دوم عرضه‌کنندگان پاور هستیم.

به طور مثال معتبرترین سازندگان پاور دنیا شرکت‌هاي Seasonic، Enermax، Enhance، Seventeam، Hec، High Power، FSP، Delta و AcBel هستند که بعضی از نام‌ها در بازار ايران نيز حضور دارند. این بدان معناست که خود سازنده پاورهایش را با نام خودش به فروش می‌رساند.   

گروه دوم شامل یک سری شرکت‌های واسط با نشا‌ن‌های تجاری آن چنانی هستیم که تخصص اصلی‌شان در بازاریابی و فروش پاور است. این گروه که معروف به برندهای عرضه‌کننده پاور هستند، برای فعالان بازار بسیار شناخته شده و موجه‌تر از گروه اول هستند. چون معمولا با تبلیغات فراوان و شبکه فروش گسترده و به خصوص ارايه گارانتی‌های در دسترس، خود را بیشتر به ما معرفی کرده‌اند.

این گروه دوم با سفارش به همان گروه اول و صرفا با نصب نشان تجاری خود و یا حداکثر ایجاد تغییرات مختصری در ظاهر و امکانات پاور، اقدام به عرضه گسترده پاور در سطح جهان می‌کنند. اما معروف‌ترین برندهای پاور Antec، Cooler Master، Silver Stone، Thermal Take و برای ما ایرانی‌ها Green هستند.

اگر به اسامی گروه دوم دقت کنيد، اسامی بسیار شناخته شده‌تری را نسبت به گروه اول مشاهده خواهید کرد که این مسئله مربوط به تبلیغات گسترده اينها در سطوح مختلف بازار جهانی یا داخلی است و شاید تنها استثنای گروه اول که هم در تولید و هم در بازاريابي موفق است، Enermax باشد (البته اخیرا برخی مدل‌های Enermax توسط دو کمپانی High power و CWT تامین می‌شود که به نوعی یک استثنا در بین تولیدکنندگان مطرح پاور است که یک تولیدکننده از تولیدکننده‌اي دیگر برخی پاورهای خود را تامین نماید).

بنابراین خیلی از پاورها هستند که واقعا ساختار یکسانی دارند ولی دارای مارک‌های متفاوت و حتی قیمت‌های متفاوتی هستند چرا که چند برند مختلف سفارش پاور یکسانی را به یک سازنده می‌دهند. دلیل قیمت متفاوت هم قدرت برند و هزینه‌های سرسام آور بازاریابی‌شان است . بنابراین معمولا هر چه برند معروف‌تر باشد قیمت محصولاتش هم گران‌تر است.

البته به یک نکته مهم هم توجه کنید و آن انبوه پاورهای تقلبی به خصوص در بازار ماست که در هیچ یک از دو گروه بالا قرار نمی‌گیرند. اصولا 3 نوع تقلب در پاور صورت می‌گیرد: نوع اول آن است که روی پاورهایی با مارک‌های متفرقه، برچسبی با نام یک برند معروف می‌چسبانند و نوع دوم هم آنکه برچسبی با همان برند ولی با قدرتی به مراتب بالاتر از قدرت اصلی پاور می‌چسبانند. مثلا یک پاور 300 وات را با برچسب یک پاور 500 وات به فروش می‌رسانند. البته نوع سومی هم وجود دارد که ترکیب دو روش بالاست!

درباره خرابی هارد بله درست گفتن. یک مثال می زنم شما تو خونتن تلویزیون رو به برق شهری وصل می کنید گاهی برق دچار نوسان شده و ولتاژی فراتر از 220 ولت رو به تلویزیون می رسونه حالا اگه این روند ادامه داشته باشه در دراز مدت باعث سوختن بعضی از المانهای داخل تلویزیون و درنتیجه کوتاه شدن عمر اون می شه.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، indianboy گفته است :

با سلام مجدد

در مدلهای مشابه مدار اصلی یکیه، بردش  یکیه، ولی یه بخش هاییش سفارشیه. مثلا" ظرفیت و مدل خازن های اصلی، یا مثلا" تعداد مدارهای محافظتی اضافی، سفارشیه. بدنه پاور، کیفیت کابل ها، و اینکه نرم افزار اختصاصی داشته باشه یا مثلا" مونیتورینگ نرم افزاری ولتاژ داشته باشه سفارشیه. فنش سفارشیه. این Option ها منطبق بر ساختار و امکانات مدلهای پیشنهادی کارخانه اصلی قابل Customize شدنه. 

مثلا" همین کولر مستر اومده از صفر داده یه پاور رو ژاپنی ها ساختند، ژاپنی ها هم از صفر مطلق اومدن همه چیزو  واسه یه پاور ساختن، یه دفعه 800 دلار کردن تو پاچه کولر مستر. کولر مستر هم 200 تا فرضا" گذاشته روش 1000 تا قیمت گذاشته.

حالا فرض کن کولر مستر میومد به Enhance سفارش پاور میداد، اونها میتونستن از روی مدلهای موجود در کارخانه مادر یکیش رو طبق سفارش کولر مستر Customize کنند  و خوب یه مدل جدید بیاد بیرون که خیلی ارزونتر برای کولر مستر درمیومد تا اینکه بره از صفر تا صدش رو بده یکی دیگه بسازه.

بنابراین ساختار و شاکله ی مدلهای مشابه یکی هستند، ولی خیلی از بخش هاشون میتونه بر طبق سفارش بهتر و یا اضافه تر بشه. این ها تفاوت های اصلی بین مدلهاست.

در مورد پاورت هم نگرانی نداره، تستش کن با OCCT ببین نوسان ولتاژ شاخه 5 ولتش تحت فشار چقدره، اینطوری میتونی خیالت از پاورت راحت بشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 ساعت قبل، Uranium گفته است :

power.thumb.jpg.608ec8f30a7ab2b14573d1b91687e71d.jpg

با سلام
دوست گرامی
با توجه به این پست شما
من نظرم روی این مورد هست که برید دنبال سازنده گان پاوری که همه چیشون دست خودشون باشه ولی قبل از این موارد همین کرسیر بنظرم جوابگوی شما هست
متاسفانه 4 یا 5  تا برند درست درمون داریم بنظرم در مورد پاور
اولیش سیا سونیک هست که فکر کنم  خودش پاور هاش رو میسازه که البته پاور وات بالا 1500 نداره تا اونجا که اطلاع دارم
دومیش سری محصولاتی که برای Flextronics  و Enhance Electronics  هستن کرسیر هم از همین برند کمک میگیره
بعدیش سوپر فلاور هست بی سر صدا و هیاهو کارش رو بلده و میدونه چی میسازه OEM بسیار قدرتمندی هست پاور های حرفه ایی EVGA رو تامین میکنه
شما توی لیست صفحه اول 80Plus  هم نگاه کنید میتونید راحت ببیند که بیشتر مدل تولید شده با استاندارد تیتانیوم دردست همین سازنده هست با 6 مورد (Enhance Electronics فکرکنم 4 مورد)
این عزیز دل رو ببین و با واقعیت ها روبرو شو http://www.evga.com/products/product.aspx?pn=220-T2-1600-X1

نمونه امتیاز گیری در بررسی ها رو میتونید ببنید و با سایر برند ها در همین سایت مقایسه کنید https://www.techpowerup.com/reviews/?category=Power+Supplies&manufacturer=Super+Flower&pp=25&order=date

در اخر جدول هم میتونید یک نیم نگاهی داشته باشید به بقیه مارک ها
مثلاً 1200 کولر مستر رو من ترجیح نمیدم بخاطر OEM ولی 1500 کولر مستر MPZ-F001-AFBAT  اوکی هست

این لینک رو ببنید دنبال مدل ها و OEM هاشون باشید واقعاً مفید هست http://www.realhardtechx.com/index_archivos/PSUReviewDatabase.html

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

سلام خسته نباشید.. ببخشید من از سایت گرین توان مصرفی سیستمم با گرافیک 1070 و بقیه مشخصاتی ک وارد کردم داده بود 485 واتبوده و یک پاور GP530A-ES یا GP530A-EU رو کافی دونسته.. حتی بعضی جاها مشخصات اضافی هم دادم مثلا ماژول رم 2 تاییه دادم 4 تا فن 3 تاست دادم 4 تا ... بعد این شد... اما شما میگید برا 1070 باید 600 حداقل باشه...خودتونم برا تعیین توان مصرفی سایت گرین رو پیشنهاد دادید...الان من چه کنم تکلیف چیه؟ این پاور وات GP550A-UK جواب میده؟ اون گفته 530 من اینو میگیرم... خوبه؟ خواهشا جواب بدید من میخوام سیستم بگیرم گیر پاورم الان...بودجه هم میخوام بزارم برا اس اس دی برا همین نمیخوام الکی پول پاوریو بدم ک نیازی بش ندارم...چون سایت خودش گفته 530 و همه جا هم زده 1070 از 400 الی 500 توان نیاز داره...لطفا جواب بدید...با تشکر سیستمم اینه...ADATA XPG V3 16 GIG DDR3 2400

CPU: I5 4460 Graphic: GIGABYTE WINF2X 1070 G1 MAIN: GIGABYTE GA-Z97X-UD3H-BK HDD: 1 TB WESTERN GREEN یدونه دی وی دی رایتر ماوس و کیبرد و 3 تا فن درون کیس...و یک خنک کننده مدل گرین ک حدود 80 تومنه... برا سی پی یو گرفتم... 550 کافیه برا این سیستم؟ سایت گرین ک گفته برا اینا 530 کافیه حتی اضافه هم گتم...نظر شما چیه؟

ویرایش شده توسط hamidmanu
لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، hamidmanu گفته است :

سلام خسته نباشید.. ببخشید من از سایت گرین توان مصرفی سیستمم با گرافیک 1070 و بقیه مشخصاتی ک وارد کردم داده بود 485 واتبوده و یک پاور GP530A-ES یا GP530A-EU رو کافی دونسته.. حتی بعضی جاها مشخصات اضافی هم دادم مثلا ماژول رم 2 تاییه دادم 4 تا فن 3 تاست دادم 4 تا ... بعد این شد... اما شما میگید برا 1070 باید 600 حداقل باشه...خودتونم برا تعیین توان مصرفی سایت گرین رو پیشنهاد دادید...الان من چه کنم تکلیف چیه؟ این پاور وات GP550A-UK جواب میده؟ اون گفته 530 من اینو میگیرم... خوبه؟ خواهشا جواب بدید من میخوام سیستم بگیرم گیر پاورم الان...بودجه هم میخوام بزارم برا اس اس دی برا همین نمیخوام الکی پول پاوریو بدم ک نیازی بش ندارم...چون سایت خودش گفته 530 و همه جا هم زده 1070 از 400 الی 500 توان نیاز داره...لطفا جواب بدید...با تشکر سیستمم اینه...ADATA XPG V3 16 GIG DDR3 2400

CPU: I5 4460 Graphic: GIGABYTE WINF2X 1070 G1 MAIN: GIGABYTE GA-Z97X-UD3H-BK HDD: 1 TB WESTERN GREEN یدونه دی وی دی رایتر ماوس و کیبرد و 3 تا فن درون کیس...و یک خنک کننده مدل گرین ک حدود 80 تومنه... برا سی پی یو گرفتم... 550 کافیه برا این سیستم؟ سایت گرین ک گفته برا اینا 530 کافیه حتی اضافه هم گتم...نظر شما چیه؟

دوست عزیز

شما باید روی http://outervision.com/power-supply-calculator

مشخصات بدی.

برای سیستمی که گفتی یه پاور 600 الی 650 وات لازم داری. شما همیشه 100 وات بیشتر از رقم اون سایت بگیر که در آینده دچار مشکل نشی. یعنی اگر اون سایت گفت 530 وات، شما 650 بگیر که Safe تره.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

دوست عزیز

شما باید روی http://outervision.com/power-supply-calculator

مشخصات بدی.

برای سیستمی که گفتی یه پاور 600 الی 650 وات لازم داری. شما همیشه 100 وات بیشتر از رقم اون سایت بگیر که در آینده دچار مشکل نشی. یعنی اگر اون سایت گفت 530 وات، شما 650 بگیر که Safe تره.

اینا چیزایی بود ک تو این سایت واد کردم  و پاور پیشنهادیه منو داده 550 از برند evga پاور پیشنهادیم بود حداقل پاور مورد نیاز نبود... پاور پیشنهادی بود...اطلاعاتو درست وارد کردم اییا؟ 

Screenshot (4).png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...