رفتن به مطلب

حل مشکل دیسک ویچر

mahdighz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان امروز یه بازی ویچر سفارش دادم ولی دیسک به طور عجیبی اجرا نمیکنه برا اولین بار به نرتون مشکل از چیه؟دیسک خرابه؟پسش بدم ؟اصلا نمیخونه دیسک خط خشی هم نداره رو دیسک DSC_0404.thumb.JPG.958252b6435462798c0b7df2c104e20f.JPGDSC_0405.thumb.JPG.18aff3284f1956fb7c0df0a12290c160.JPG

لینک به دیدگاه

داداش وقتی اجرا نمیکنه یعنی مشکل داره دیگه. رو یه پلی 4 دیگه هم تست کن ممکنه مشکل از بلوری دستگاهتون باشه. اگه رو دستگاه دیگه همین مشکل بود یعنی دیسک خراب بوده.

لینک به دیدگاه

البته خیلی بعیده مشکل از دی وی دی بلوری باشه تا حالا ندیدم ایراد بده. دیسک اکبند خریدین؟

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

البته خیلی بعیده مشکل از دی وی دی بلوری باشه تا حالا ندیدم ایراد بده. دیسک اکبند خریدین؟

نه دستگاه مورد نداره بازی کالافق دارم اجرا میکنم اینم دست دو الان فروشنده هم زیر بار نمیره نمیدونم چیکارش کنم

لینک به دیدگاه

با یه دستمال لطیف یه بار دیسکو تمیز کن ببین اوکی میشه

اگرم نشد برو پیش فروشنده بزاره توی دستگاه خودش اگه اونجا اجرا شد یعنی مشکل از مال شماست

در ضمن ویچر 3 بهترین بازی هست که من تاحالا تجربه کردم

امیدوارم زود مشکلت حل بشه و کیفیشو ببری :)

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

با یه دستمال لطیف یه بار دیسکو تمیز کن ببین اوکی میشه

اگرم نشد برو پیش فروشنده بزاره توی دستگاه خودش اگه اونجا اجرا شد یعنی مشکل از مال شماست

در ضمن ویچر 3 بهترین بازی هست که من تاحالا تجربه کردم

امیدوارم زود مشکلت حل بشه و کیفیشو ببری :)

دستت درد نکنه اب بزنم بهش مشکل پیش میاره؟ میترسم اره خیلی قشنگه خودم خیلی تو کفم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mahdighz گفته است :

دستت درد نکنه اب بزنم بهش مشکل پیش میاره؟ میترسم اره خیلی قشنگه خودم خیلی تو کفم

والا من ps4 نداشتم تا الان ولی با دستمال لطیف گرد و خاکشو بگیری اوکی هست چیزیش نمیشه

در ضمن قسمتی از دستگاه که دیسک رو میخونه هم یه گرد گیری بکن

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، MSF_SE7EN گفته است :

والا من ps4 نداشتم تا الان ولی با دستمال لطیف گرد و خاکشو بگیری اوکی هست چیزیش نمیشه

در ضمن قسمتی از دستگاه که دیسک رو میخونه هم یه گرد گیری بکن

چشم حتما میخواستم رو pc بازی کنم ولی گرافیک داره بازی در میاره بازم دست شما درد نکنه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...