رفتن به مطلب

تعویض 1060 با RX 480

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یک عدد کارت 1060  از برندMSIدارم

توی دایرکس 12 و

چند تا بازی دیگه مثل CALL OF DUTYو رزیدنت اویل 7 کارتRX480 اختلاف فریمش خیلی زیاده

آیا ارزششون داره این کارتو با RX 480عوض کنم

امیدی هست با درایور جدید 1060 قدرتش بیشتر بشه

ویرایش شده توسط navidesmili
لینک به دیدگاه

I7 4790K

GTX 1060

MAIN B250

همین

در 1 دقیقه قبل، Union J گفته است :

مشخصات سیستمت چیه ؟؟؟ 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، navidesmili گفته است :

I7 4790K

GTX 1060

MAIN B250

همین

نه ارزش نداره عوض کنید. چه رزولوشنی بازی میکنید ؟ نتایج اینترنت زمین تا اسمون با سیستم شخصی فرق داره

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، MamadMedusa گفته است :

نه ارزش نداره عوض کنید. چه رزولوشنی بازی میکنید ؟ نتایج اینترنت زمین تا اسمون با سیستم شخصی فرق داره

توی بازی های دایرکس 11 مثل رزیدنت و کالاف هم 10 فریم 480بیشتر میده

لینک به دیدگاه

تو اویل فقط اختلاف وحشتناکه بقیه بازیا خیلی تفاوت نداره! 

بستگی داره گیمی که ران می کنی ای ام دی تایتل باشه یا انویدیا تایتل معمولا استودیوها به خاطر همکاری مشترک که با هر کدوم از سازنده های چیپ دارن بازی ها رو بر اون اساس بهتر بهینه می کنن amd هم بگیری باز همین داستانه تو یه سری از بازیا بهتر از انویدیا فریم میده و تو یه سری کمتر کلا کارتت عالیه و نیاز نیست تغییری بدی به نظر من . 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Union J گفته است :

تو اویل فقط اختلاف وحشتناکه بقیه بازیا خیلی تفاوت نداره! 

بستگی داره گیمی که ران می کنی ای ام دی تایتل باشه یا انویدیا تایتل معمولا استودیوها به خاطر همکاری مشترک که با هر کدوم از سازنده های چیپ دارن بازی ها رو بر اون اساس بهتر بهینه می کنن amd هم بگیری باز همین داستانه تو یه سری از بازیا بهتر از انویدیا فریم میده و تو یه سری کمتر کلا کارتت عالیه و نیاز نیست تغییری بدی به نظر من . 

آینده بر اساس دایرکس 12 نمیدونم

انویدیا میتونه 1060 رو با دایرکس 12 بهینه کنه یا کلا ای ام دی برندس این داستانه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، navidesmili گفته است :

انویدیا میتونه 1060 رو با دایرکس 12 بهینه کنه یا کلا ای ام دی برندس این داستانه ?

من خودم 1070 دارم وقتی گرفته بودم کلا ناامید شده بودم اولش احساس میکردم کمتر از اون جیزی هست که تصور میکردم ولی الان این احساسو ندارم به هرحال بازی ها خیلی خیلی سنگین شدن واچ داگز 2 رو نگاه کن با کارت من رو اولترا فریم میومد نزدیک 60 یکم دیگه سنگین تر بشه بازی ها باز کارت قویتر نیازه .

در کل کارتت خیلی عالیه و مشکلی نیست فقط به نظر من یه بار سعی کن با ddu درایوررو  از ریشه پاک کنی و دوباره نصب کنی که مطمعن بشی از نظر درایور اوکیه اخرین درایور هم 378.78 هست . 

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، navidesmili گفته است :

سلام دوستان من یک عدد کارت 1060  از برندMSIدارم

توی دایرکس 12 و

چند تا بازی دیگه مثل CALL OF DUTYو رزیدنت اویل 7 کارتRX480 اختلاف فریمش خیلی زیاده

آیا ارزششون داره این کارتو با RX 480عوض کنم

امیدی هست با درایور جدید 1060 قدرتش بیشتر بشه

دیگه اگ خرید کردید ارزش نداره تعویض کنید و از نظر اقتصادی توجیحی نداره

ولی 100% کارت 480 قوی تره و با درایور جدید هم نمیتونن 1060 رو به دایرکت 12 خوب کنن و خلاصه قدرتش توی دایرکت 12 همینه

1070 و 1080 کلا قضیه جدایی هست چون قدرت خیلی بیشتری داره و از کارتای ای ام دی قوی تره ولی اونا هم با اومدن کارت های وگا کاملا به همین وضعیت دچار میشن

ای ام دی دیگه کم کم داره اعصاب خورد میشه بزنه اینتل و انویدیا رو داغون کنه

البته این شرکتا هم کم نمیارن و برتری های خودشون رو خواهند داشت . مثل الان ک توی 1080 میزان بازدهی 1800 از 7700 کمتره ولی بازم در کل 1800 خدا محسوب میشه و صرفه داره اگ بغیر از بازی کارای دیگه هم انجام بدین

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

دیگه اگ خرید کردید ارزش نداره تعویض کنید و از نظر اقتصادی توجیحی نداره

ولی 100% کارت 480 قوی تره و با درایور جدید هم نمیتونن 1060 رو به دایرکت 12 خوب کنن و خلاصه قدرتش توی دایرکت 12 همینه

1070 و 1080 کلا قضیه جدایی هست چون قدرت خیلی بیشتری داره و از کارتای ای ام دی قوی تره ولی اونا هم با اومدن کارت های وگا کاملا به همین وضعیت دچار میشن

ای ام دی دیگه کم کم داره اعصاب خورد میشه بزنه اینتل و انویدیا رو داغون کنه

البته این شرکتا هم کم نمیارن و برتری های خودشون رو خواهند داشت . مثل الان ک توی 1080 میزان بازدهی 1800 از 7700 کمتره ولی بازم در کل 1800 خدا محسوب میشه و صرفه داره اگ بغیر از بازی کارای دیگه هم انجام بدین

فکر کنم باید یه دوسالی با این کارت سر کنیم تا ببینیم چی میشه

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، navidesmili گفته است :

انویدیا میتونه 1060 رو با دایرکس 12 بهینه کنه یا کلا ای ام دی برندس این داستانه ?

ضعف کارتهای انویدیا در DX12 سخت افزاریه و با نرم افزار درست نمیشه

ارزش نداره که 1060 رو با 480 عوض کنید . مثلا در همون رزیدنت اویل 7 ( با توجه به تبلیغات اولش تایتل انویدیاست !!! ) که اختلاف فاحش هستش 1060 به راحتی 60 فریم رو میگیره . پس درسته که 480 نمایش بهتری در رزیدنت اویل 7 داره اما این برای 480 یک پیروزی 100 در 100 محسوب نمیشه . درواقع پیروز این میدان کارت 470 هستش چون 470 ارزانترین کارت سری جدید هست که دراین بازی 60 فریم گرفته .

با این اوصاف اگر شما بتونید بدون هزینه ( یا با یک هزینه ناچیز ) 1060 خودتون رو با یک 480 عوض کنید اشکالی نداره اما این که بخواهید توی این کار ضرر بدید اصلا توصیه نمیشه .

یه نکته مهم : سری 500 که ریبند شده سری 400 هستند به زودی لانچ میشن . احتمالا کارت 580 نسبت به 480 حدود 10 درصد قوی تر و کم مصرف تر و خنک تر خواهد بود. اون موقع شما میتونید بین 580 و 480 یه انتخاب بهتر داشته باشید ضمن این که احتمالا با یه کاهش قیمت برای 480 رو به رو میشیم که برای شما فرصتیه که 1060 خودتون رو بدون ضرر کردن با یه 480 عوض کنید !!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...