رفتن به مطلب

نظرتون در مورد این قطعات چیه ؟ سی پی یو چی باشه ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت عزیزان

چند روزی هست که پیگیر خرید سیستم هستم و قطعات رو به ترتیب دارم خریداری میکنم فعلا  چند قطعه خریداری کردم  که به شرح زیر هست :

مادر برد :  گیگابایت Z270-HD3P

پاور : گرین 650 وات GP650A-UK

هارد : پی 300 توشیبا 2 ترابایت

رم : ای دیتا XPG Z1 16GB 8GBx2 3000Mhz CL16 DDR4

اس  اس دی : سامسونگ 850 EVO 120GB SATA3

mx-pc.thumb.png.a578367a5cd85fbe6e54ed3498abcee5.png

با توجه به قطعات بالا الان به نظرفقط سی پی یو باقی مونده و اونم منتظرم در فرصت مناسب خریداری کنم .

1. حال به نظر شما انتخاب قطعات چطور هست ، از نظر سازگاری و کیفیت و غیره ؟

2. با توجه به فیدبک های کم و بیش منفی که در رابطه با پاورهای گرین توی همین انجمن شنیدم ، کمی نسبت به این موضوع دلچرکین شدم ، نظرتون در مورد این پاور چطور هست ؟

3. در مورد سی پی یو به نظر شما 7700k گزینه مناسبی هست یا گزینه های بهتری میشه مد نظر قرار داد ؟

سپاس از دوستان عزیز.

ویرایش شده توسط ali shareei
لینک به دیدگاه

سلام من بودم این پاور رو نمیخریدم. درسته استاندارد های روز رو داره ولی امار خرابی سری uk ظاهرا بالاس.

اگه کارت گیمه بهتر بود سری های گیمینگ گیگا یا ایسوز رو میخریدی ولی در کل همینم عالیه.

رم رو من بودم gskill برمیداشتم خودم به شخصه از کیفیت برند adata راضی نیستم ولی باز هم نگرانی نداره.

Cpu هم اگه اور نمیکنی 7700 بدون k کافیه. قیمتشم مناسبه ( نصبت به سایت های دیگه خیلی مناسب تره ) تو لیون.

Ssd هم عالیه.

هارد توشیبا هم داداشم لپتاپی شو دوتا داشته هم سرعتشون خوبه هم کیفیت.

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

سلام من بودم این پاور رو نمیخریدم. درسته استاندارد های روز رو داره ولی امار خرابی سری uk ظاهرا بالاس.

اگه کارت گیمه بهتر بود سری های گیمینگ گیگا یا ایسوز رو میخریدی ولی در کل همینم عالیه.

رم رو من بودم gskill برمیداشتم خودم به شخصه از کیفیت برند adata راضی نیستم ولی باز هم نگرانی نداره.

Cpu هم اگه اور نمیکنی 7700 بدون k کافیه. قیمتشم مناسبه ( نصبت به سایت های دیگه خیلی مناسب تره ) تو لیون.

Ssd هم عالیه.

هارد توشیبا هم داداشم لپتاپی شو دوتا داشته هم سرعتشون خوبه هم کیفیت.

اهل اورکلاک و بازی نیستم اما این 7700k به نظر تو همون حالت بدون اورکلاک هم از 7700 بهتر هست این درسته ؟

چون تفاوت قیمت آنچنانی هم ندارن ! آیا بدون اورکلاک فرقی بینشون هست یا فرقی ندارند ؟

ضمنا رم G.Skill هم خیلی الکی گرون شده دیگه ، این رم دوبرابر قیمت شدن از چند ماه پیش !

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، ali shareei گفته است :

اهل اورکلاک و بازی نیستم اما این 7700k به نظر تو همون حالت بدون اورکلاک هم از 7700 بهتر هست این درسته ؟

چون تفاوت قیمت آنچنانی هم ندارن ! آیا بدون اورکلاک فرقی بینشون هست یا فرقی ندارند ؟

ضمنا رم G.Skill هم خیلی الکی گرون شده دیگه ، این رم دوبرابر قیمت شدن از چند ماه پیش !

تو حالت بدون اور زیاد فرقی نداره و به چشم نمیاد

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، ali shareei گفته است :

سلام خدمت عزیزان

چند روزی هست که پیگیر خرید سیستم هستم و قطعات رو به ترتیب دارم خریداری میکنم فعلا  چند قطعه خریداری کردم  که به شرح زیر هست :

مادر برد :  گیگابایت Z270-HD3P

پاور : گرین 650 وات GP650A-UK

هارد : پی 300 توشیبا 2 ترابایت

رم : ای دیتا XPG Z1 16GB 8GBx2 3000Mhz CL16 DDR4

اس  اس دی : سامسونگ 850 EVO 120GB SATA3

mx-pc.thumb.png.a578367a5cd85fbe6e54ed3498abcee5.png

با توجه به قطعات بالا الان به نظرفقط سی پی یو باقی مونده و اونم منتظرم در فرصت مناسب خریداری کنم .

1. حال به نظر شما انتخاب قطعات چطور هست ، از نظر سازگاری و کیفیت و غیره ؟

2. با توجه به فیدبک های کم و بیش منفی که در رابطه با پاورهای گرین توی همین انجمن شنیدم ، کمی نسبت به این موضوع دلچرکین شدم ، نظرتون در مورد این پاور چطور هست ؟

3. در مورد سی پی یو به نظر شما 7700k گزینه مناسبی هست یا گزینه های بهتری میشه مد نظر قرار داد ؟

سپاس از دوستان عزیز.

اگه نمیخواین کارت گرافیک تهیه کنید پاور خیلی زیاده  میتونین از همین مدل 450 رو تهیه کنید درسته که گفته میشه خرابیش بالا رفته ولی این رو هم در نظر بگیرید که بهترین گارانتی و داره

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، M-yousef گفته است :

اگه نمیخواین کارت گرافیک تهیه کنید پاور خیلی زیاده  میتونین از همین مدل 450 رو تهیه کنید درسته که گفته میشه خرابیش بالا رفته ولی این رو هم در نظر بگیرید که بهترین گارانتی و داره

بعدا شاید کارت گرافیک نصب کنم مثلا  چند ماه دیگه ، در این حالت چطور ؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ali shareei گفته است :

بعدا شاید کارت گرافیک نصب کنم مثلا  چند ماه دیگه ، در این حالت چطور ؟

بستگی به کارتتون داره

لینک به دیدگاه

از عزیزان شخص دیگه ای نظری ، راهنمایی چیزی نداره ؟

ویرایش شده توسط ali shareei
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...