رفتن به مطلب

مشاوره خرید لپتاپ تا ۵ تومن با این مشخصات ؟؟

Moh33eN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

میخوایم یه لپتاپ توی رنج قیمت نهایتا ۵ تومن تهیه کنیم و میخواستم ازتون درخواست کنم که بنده رو راهنمایی کنید.

مورد استفاده من زیاد شامل گیم نمیشه و بیشتر برای کارای گرافیکی (ادیت عکس و ویدیو) میخوامش. مشخصاتی که مدنظرم هست و برام مهمه رو در ادامه میگم خدمتتون:

سی پی یو Core i7

حافظه حتما هیبریدی

صفحه نمایش ۱۵.۶ اینچ IPS، حداقل فول اچ دی، حتما روکش مات

نور پس زمینه کیبورد

این مواردی بود که با توجه به موارد استفادم برام اهمیت داره. فکر میکنم برای گرافیک هم جیفورس ۹۶۰ خوب باشه.

با این مشخصاتی که ذکر شد، از دوستان عزیز درخواست راهنمایی دارم که مدل لپتاپ پیشنهادی خودشون رو به بنده معرفی کنن.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

واقعا بازار لپ تاپ تو ایران نمیدونم چرا اینجوریه ! قیمتا که به شدت بالاست، مدل های جدیدم که اصلا وارد نمیشه، جای خاصی هم در موردش بحث نمیشه که بفهمیم یک سری مدل ها تا ابد موجود میشه یا نه؟!

اگه کسی میدونه مدل های acer vx15 یا dell 15 7000 کی وارد شه لطفا منم راهنمایی کنه !

اما در مورد چیزی که فرمودید دوست من گزینه های زیادی وجود نداره ! چند مدلشو من خدمتتون عرض میکنم، فقط در مورد حافظه هیبریدی فک کنم این مدل ها داشته باشن اما باید بگردی پیدا کنی !

lenovo ideapad y700

acer v15 nitro black

msi ge62

asus n552

hp omen 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...