رفتن به مطلب

راهنمایی درموردخرید ps4

PEYMANSTAR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام برای کامل کردن وسایل مغازه گیم نت قصد خرید ps4دارم اما یکم سر درگم شدم بین نسخه اسلیم و معمولی

و اینکه بعضی فروشگاهه قیمت متفاوتی میدن گاهی نسخه اسلیم بالاتره از نسخه معمولی

میشه یه توضیح اجمالی در باره خرید بازی نحوه ریختن بازی انلاین و افلاین بازی کردنش و اینکه بعد روشن کردن دستگاه برااپدیت هزینه چیزی باید داده شده بدین ممنون میشم

ویرایش شده توسط PEYMANSTAR
لینک به دیدگاه

سلام

برای شما که گیم نت دارین پیشنهاد میکنم slim بگیرین چون با نسخه معمولی در قدرت تفاوتی ندارن ولی slim مصرف کمتری داره

اینکه فروشگاه ها قیمت های متفاوتی میدن اشکال از قیمت گذاری توی ایرانه چون قیمت slim توی بازار جهانی کمتره

خرید بازی به دو صورت فیزیکی و دیجیتالی هست که فیزیکی همون دیسک بازی هست و دیجیتالی و باید با پرداخت پول دانلود کنید

برای بازی آفلاین فقط کافیه بازی و تهیه کنید ولی برای بازی آنلاین باید پلاس هم تهیه کنید

برای آپدیت هم هزینه ای لازم نیست

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، M-yousef گفته است :

سلام

برای شما که گیم نت دارین پیشنهاد میکنم slim بگیرین چون با نسخه معمولی در قدرت تفاوتی ندارن ولی slim مصرف کمتری داره

اینکه فروشگاه ها قیمت های متفاوتی میدن اشکال از قیمت گذاری توی ایرانه چون قیمت slim توی بازار جهانی کمتره

خرید بازی به دو صورت فیزیکی و دیجیتالی هست که فیزیکی همون دیسک بازی هست و دیجیتالی و باید با پرداخت پول دانلود کنید

برای بازی آفلاین فقط کافیه بازی و تهیه کنید ولی برای بازی آنلاین باید پلاس هم تهیه کنید

برای آپدیت هم هزینه ای لازم نیست

دمت گرم خیلی جامع کامل بود فروشگاهی مدنظربرا خریدش سراغ دارین؟شهرستانم بنده

لینک به دیدگاه

لیون کامپیوتر خوبه هفت روز مهلت تست هم داره ولی برای خرید باید تا بعد از عید صبر کنید

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، M-yousef گفته است :

لیون کامپیوتر خوبه هفت روز مهلت تست هم داره ولی برای خرید باید تا بعد از عید صبر کنید

چطور مگه قیمتا توشون فرق میکنه

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، PEYMANSTAR گفته است :

چطور مگه قیمتا توشون فرق میکنه

قیمتا که فرق زیادی نداره حتی یه جا دیدم از لیون کمتر زده بود ولی لیون فروشگاه معتبریه و اگه محصول و توی 7 روز مهلت تستش تست کنید و محصول مشکلی داشته باشه راحت براتون عوض میکنن نمونه هایی توی همین فروم هست که محصول خراب بوده و اگر هم خود لیون کالا رو تعویض نکرده پیگیری کرده که گارانتی این کار و بکنه

در ضمن اینم بگم که قیمتای لیون هم نسبتا مناسب هستش

نکته بعدی اینه که اگه میخواین هزینه کمتری پرداخت کنین لیون هر چند وقت یه بار ارسال رایگان میذاره که میتونین محصول و اون روز سفارش بدین 

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...

به نظرتون برای بازی کامپوتر من با این قطعات گرافیک یک گیگ gtx 550 ti سیپیو e5430 xone  رم 4 گیگ ddr3 بهتره یا پلی استیشن 4

ریجن 2

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...