رفتن به مطلب

کارت صدا دارای قابلیت های dts,dolby digital, THX

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود .کسی هست کارت صدایی بشناسه که این سه قابلیت های dts,dolby digital, THX رو داشته باشه؟؟ مادربردی هم هست که همچمین قابلیت های صدایی رو داشته باشه؟؟؟

راهنماییم کنین دوستان یه کارت صدای خوب برای اسپیکر Z906 میخوام که گزینه DECODE اسپیکرم فعال شه. مادربرد مد نظرم GIGABYTE AUROS Z270 GAMING9 هست که قیمتش زیاده! دوستان پیشنهاده دیگه ای دارید بگید؟

بعدش یه سوال دیگه : از پرت دیجیتال آپتیکال میشه صدای 5.1 گرفت؟؟

لینک به دیدگاه

درود .کسی هست کارت صدایی بشناسه که این سه قابلیت های dts,dolby digital, THX رو داشته باشه؟؟ مادربردی هم هست که همچمین قابلیت های صدایی رو داشته باشه؟؟؟

راهنماییم کنین دوستان یه کارت صدای خوب برای اسپیکر Z906 میخوام که گزینه DECODE اسپیکرم فعال شه. مادربرد مد نظرم GIGABYTE AUROS Z270 GAMING9 هست که قیمتش زیاده! دوستان پیشنهاده دیگه ای دارید بگید؟

بعدش یه سوال دیگه : از پرت دیجیتال آپتیکال میشه صدای 5.1 گرفت؟؟

لینک به دیدگاه

سوند بلاستر زد کریتیو هم این گزینه ها رو داره و هم دیکود اسپیکر رو فعال می کنه

قیمت آکیندش حدود 440 تومنه که خب بسیار به صرفه تر از خرید مادربرده

من هم بلاستر زد رو دارم و هم زد906 لاجیتک

پورت آپتیکال بله صدای 5.1 می ده

Creative Sound Blaster Z

لینک به دیدگاه

سلام ایمان جان. من دقیقا همین اسپیکر رو دارم و قبل از اینکه بخرم حسابی تحقیق کردم.

من الان سه تا سیستم به اسپیکر ها وصل کردم. PS4 PS3 و کامپیوترم. مادربردم Z170-Pro ASUS

به نظر من نیازی به خرید جدای کارت صدا نداری , چون رزولوشن صدای این اسپیکر ها به قدری زیاد نیست که بتونی تفاوت صدای RCA خروجی مادربرد و  صدای اپتیکال خروجی کارت صدا رو بفهمی. کارت صدا برای کار های صدابرداری و ضبط و پخش حرفه ای هستش و کسانی که گوش های خیلی حساس و اسپیکر های حرفه ای با فرکانس خروجی بالاتری دارند.

مادربرد من خروجی اپتیکال داره اما به دلیلی فقط صدای استریو به اسپیکر ها میده (چراغ DECODE روشن میشه) و فکر کنم برای تمام مادربرد ها اینجور باشه. اما اگه از طریق کابل RCA وصل کنی, صدا برات 5.1 فراگیر میشه و کنترل خیلی بیشتری بر روی هر اسپیکرها داری. برای مورد من وقتی که صدای PS4 رو خروجی میگیرم از طریق کابل اوپتیکال صدای فراگیر بازی به اسپیکر ها منتقل میشه و گزینه Decode روشن میشه.

پیشنهاد من اینه که خروجی صدای کامپیوترت رو از همون RCA بگیری و صدای دیجیتال اوپتیکال رو از دستگاهای دیگت بگیری. برای مثال رسیور, دی وی دی پلیر , بلوری پلیر ایکس باکس یا پلی استیشن و ...

مادر برد های امروزی خیلی بهتر عمل DECODE رو انجام میدن و نیازی نیست که اینکار رو خود اسپیکر انجام بده. decoder داخلی اسپیکر برای دستگاهایی هست که پردازنده صدای ضعیفی دارند که کامپیوتر های امروزی هیچ کدوم ضعیف نیستند.

THX هم فقط یک استاندارد ساخت برای محصوله و ربطی به ورودی صدا نداره.

339692_v02_b.jpg

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

سلام

کریتیو  CREATIVE TITANIUM HD  هرسه  اینا رو 

و از نظر کیفیت  و قدرت  خب    هرچقدر هم  انبورد  خوبی  داشته باشید  بشکل  قابل  محسوسی برتره

درضم  این کارتا صدا  قابلیت  دیکد  و فعال  کردی  DOLBY  DTS  تو اسپیکرهایی که قابلیتشو دارن  مثل زد 5500  و   906  رو داراست

هرکارت صدایی  این قابلیتو  وتوانو نداره 

5.1  رو هم  رو اپتیک به شما  میده  که کیفیت  عالی داره 

ویرایش شده توسط ferdosi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...