رفتن به مطلب

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام به همه عزیزان لیونی

به خاطر ایجاد تاپیکهای گوناگون تو زمینه مشاوره انتخاب کیس  و شلوغی انجمن جهت راحتی کاربران این تاپیک ایجاد کردم . تو انتخاب قطعات از مانیتور  استفاده نکردم چون بستگی به بودجه و سطح کاربری و بیشتر سلیقه ای هستش و با توجه به نیاز کاربر در پستهای بعدی حتما اشاره خواهد شد .

ssd هم استفاده نشده چون از واجبات نیست و لود ویندوز ، نرم افزار و لود بازی ها رو سریع تر میکنه و بهتره در این زمینه از استاد آرمین مشاوره بگیرید

از قیمت کلی میشه کم کرد با تعویض برد و کیس با نمونه ارزونتر ، در انتخاب قطعات هم از هیچ گونه طرفداری استفاده نشده و صرفاً تجربه شخصی خودم و سایر کاربران و قیمت به کارایی قطعات در نظر گرفته شده .

در آخر از نظرات ، پیشنهادات ، اصلاحات و انتقاد سازنده استقبال میکنم .

دوستان لطف کنید پست اول نقل قول نکنید (تشکر)

سیستم شماره 1 : مناسب وبگردی، آفیس و انجام بازیهای سبک و قدیمی

سی پی یو سعی کنید مدل g4500 تهیه کنید چون لیون موجودی نداشت 4400 گذاشتم اما در سایت همسایه موجوده با قیمت 240 تومن ، 4500 گرافیک داخلی بهتری نسبت به 4400 داره (530) ، من با گرافیک 4600 اینتل که از 530 ضعیفتره بازی بلک اوپس 3 در زرولیشین 720 بازی کردم و اگه میخواید واسه بازی این سیستمو تهیه کنید بهتره رم 8 بردارید و در کل واسه بازی این سیستم توصیه نمیشه چون خروجی و کیفیت مطلوبی در بازیها نمی تونید بگیرید .

نکته : نمونه همین سیستم واسه برادرم به تازگی بستم .

1.thumb.jpg.243ad6d92ea2ae89f778f99e8a8f5648.jpg

سیستم شماره 2 : مناسب گیمرها با بودجه پایین

رم 1 عدد 8 گیگ استفاده شده چون هم ارزونتر در میاد و هم ارتقا آینده دستتون بازتره اما دو عدد 4 گیگ پهنای باند بهتری داره

2.thumb.jpg.a100ba95fffda928d0878013a14c866e.jpg

سیستم شماره 3 : گیمینگ فول اچ دی با تنظمیات high به بالا و رنگ بندی سفید با قابلیت ارتقا ، پیشنهاد میکنم گرافیک 470 مدل گیگا که تخفیف خورده تهیه بشه چون با پرداخت 85 تومن اضافه ، کارتی 30% قویتر نصب به 1050ti بکار میگیرید

3.thumb.jpg.ad6096961844101302752d350e5fea24.jpg

سیستم شماره 4 : گیمینگ فول اچ دی در حالت الترا ، گرافیک میتونید gtx 1050ti هم بگیرید اما این گرافیک از 470 حدود 30% ضعیفتره

4.thumb.jpg.c4f96e93acfb70ce8771501720aeef96.jpg

سیستم شماره 5 : گیمینگ فول اچ دی 60+ در حالت الترا

نکته : گرافیک میتونید gtx 1060 به جای rx 480 بگیرید این دو کارت تقریبا قدرت برابری دارن و هر کدوم مزایایی دارن اما صرفاً به خاطر اینده نگری و استفاده شخصی 480 انتخاب کردم

5.thumb.jpg.3e89026f9ffa01919b80370b45622f10.jpg

سیستم شماره 6 : گیمینگ فول اچ دی 60+ با قابلیت بازی آنلاین خوب

نکته : کسانی که میخوان سی پی یو اورکلاک کنن با پرداخت هزینه حدود 150 تومن 7700k بگیرن با یه سی پی یو کولر خوب یا واتر کولر و البته پاور قویتر

6.thumb.jpg.3646c36d673786e39006665dcebc7429.jpg

سیستم شماره 7 : گیمینگ آفلاین 2K

9.thumb.jpg.3029d32b48967ef125881761553c964f.jpg

سیستم شماره 8 : گیمینگ 2K و آنلاین عالی و اورکلاک

7.thumb.jpg.4cd34453916878be91ef8ec5917e0b82.jpg

سیستم شماره 9 : گیمینگ  4K و اورکلاک

8.thumb.jpg.7f4fa0ba9f97d73daa50d994656efa0e.jpg

واسه سیستم 9 و 8  پاور 650 کافیه اما چون اختلاف قیمتی ندارن مدل 750 توصیه میشه و برای اورکلاک بهتره

سیستم شماره 10 : سیستم گیمینگ فول اچ دی 60+ با قطعات و قیمت به صرفه ، کارت گرافیک میتونید به جای 1060 ، 480 نیترو با قیمت 1.247 بگیرید و نظر خودم رو 480 هستش

http://lioncomputer.ir/product/9857/کارت+گرافیک+سافایر+NITRO%2B+RX+480+8GB/

10.thumb.jpg.e09d7c5cbe2895c4b71688c8b1115e7c.jpg

نکته آخر : فن استوک اینتل تا حدودی جوابگو هستش اما برای خنکی بهتر در حالت گیمینگ این کولر که قیمت زیادی هم نداره پیشنهاد میدم GREEN Notus200-PWM

ویرایش شده توسط Hassan.SK
سیستم 10 اضافه شد
لینک به دیدگاه

سلام حسن جان عیدت مبارک و تشکر بابت معرفی سیستم ها

ولی به نظرم یکی cpu منو بگیره که از i3 kaby lake فعلی که قدرتش بیشتره:D(این حرفو طبق گفته دوستان تو تایپک های قبلی که بنده قصد خرید i3 داشتمو میگم):Dالبته جسارت نباشه هر کی داره فنش واسش بچرخه

موفق باشید:x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

حسن جان واقعا کارت عالیه .یه همچین تاپیکی واقعا وجودش احساس میشه.

لینک تاپیکت توی کانال تلگرام قرار گرفت.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 دقیقه قبل، AliReza-Lion گفته است :

حسن جان واقعا کارت عالیه .یه همچین تاپیکی واقعا وجودش احساس میشه.

لینک تاپیکت توی کانال تلگرام قرار گرفت.

موفق باشید.

تشکر علیرضا جان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون

جالب دسته بندی شده

لینک به دیدگاه

نظرتون  در مورد i3 7100  چیه ؟ یه توضیح مختصری بدین در موردش و کسایی که داشتن هم اگر توضیح بدن چه بهتر - چون میخوام بخرم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 دقیقه قبل، *AHMAD* گفته است :

نظرتون  در مورد i3 7100  چیه ؟ یه توضیح مختصری بدین در موردش و کسایی که داشتن هم اگر توضیح بدن چه بهتر - چون میخوام بخرم

تو رده خودش خیلی خوبه ، فقط تو بازیهایی که فشار رو سی پی یو بیشتر هستش یکمی ضعف نشون میده و برای بازی فول اچ دی کافیه اما اگه بودجه برسه بهتره I5 بگیرید که با هیچ گونه گلوگاهی روبرو نشید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

تو رده خودش خیلی خوبه ، فقط تو بازیهایی که فشار رو سی پی یو بیشتر هستش یکمی ضعف نشون میده و برای بازی فول اچ دی کافیه اما اگه بودجه برسه بهتره I5 بگیرید که با هیچ گونه گلوگاهی روبرو نشید

الان من پاور هارد دارم فقط این قطعات میخوام سفارش بدم شنبه یه نگاهی میکنید اگر زحمتی نشه . بعد من کلا فول اچ دی باز نیستم مانیتورم 19 اینچه اخرین ریزولیشنش 900*1440 هست . رو همین مانیتور بازی میکنم و تنظیمات الترا میزارم .  بعد با همین رده سی پی یو چه کارت گرافیکی پیشنهاد میکنید 1050 تی ای یا rx 470 ?

Untitled.png

ویرایش شده توسط *AHMAD*
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، *AHMAD* گفته است :

الان من پاور هارد دارم فقط این قطعات میخوام سفارش بدم شنبه یه نگاهی میکنید اگر زحمتی نشه . بعد من کلا فول اچ دی باز نیستم مانیتورم 19 اینچه اخرین ریزولیشنش 900*1440 هست . رو همین مانیتور بازی میکنم و تنظیمات الترا میزارم .  بعد با همین رده سی پی یو چه کارت گرافیکی پیشنهاد میکنید 1050 تی ای یا rx 470 ?

photo_2017-03-22_17-12-01.jpg

مدل دقیق پاور و تو رزلیشین های پایین تر ، سی پی یو بیشتر درگیر میشه اما برای استفاده 470 کافیه ، و گرافیک 470 پیشنهاد میدم چون قویتر از 1050ti هستش و تو یکی از سیستمها 1050ti استفاده کردم که نگن فن ای ام دیه !

لینک به دیدگاه

مدل دقیق پاور و تو رزلیشین های پایین تر ، سی پی یو بیشتر درگیر میشه اما برای استفاده 470 کافیه ، و گرافیک 470 پیشنهاد میدم چون قویتر از 1050ti هستش و تو یکی از سیستمها 1050ti استفاده کردم که نگن فن ای ام دیه !

پاور EVGA 500W هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، *AHMAD* گفته است :

پاور EVGA 500W هست

اگه سالم باشه مشکلی در تغذیه 470 نداره

لینک به دیدگاه

اگه سالم باشه مشکلی در تغذیه 470 نداره

اها ممنون از راهنماییتون سالمه امسال خریداری شده

لینک به دیدگاه

ممنون بابت مطلبت 

فقط در سیستم های پیشنهادی آخری اشتباه ذکر کرده بودی که فن استوک اینتل جوابگو هست در حالی که پردازنده های دارای پسوند k دارای فن استوک نیستند و من پیشنهاد میکنم برای پردازنده 7700k خنک کننده 120 glacier و با توجه به مزایای واتر کولر ها پیشنهاد کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 23 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

ممنون بابت مطلبت 

فقط در سیستم های پیشنهادی آخری اشتباه ذکر کرده بودی که فن استوک اینتل جوابگو هست در حالی که پردازنده های دارای پسوند k دارای فن استوک نیستند و من پیشنهاد میکنم برای پردازنده 7700k خنک کننده 120 glacier و با توجه به مزایای واتر کولر ها پیشنهاد کنید

تشکر بابت نظر ، در سیستم های پیشنهادی 8 و 9 که سی پی یو 7700k استفاده شده ، ایرکولر هم تو لیست موجوده  ونکته ای آخری در حالت کلی گفتم واسه سی پی یوهای معمولی

لینک به دیدگاه

در در 1396/01/01, 14:08:58، Hassan.SK گفته است :

سلام به همه عزیزان لیونی

به خاطر ایجاد تاپیکهای گوناگون تو زمینه مشاوره انتخاب کیس  و شلوغی انجمن جهت راحتی کاربران این تاپیک ایجاد کردم . تو انتخاب قطعات از مانیتور  استفاده نکردم چون بستگی به بودجه و سطح کاربری و بیشتر سلیقه ای هستش و با توجه به نیاز کاربر در پستهای بعدی حتما اشاره خواهد شد .

ssd هم استفاده نشده چون از واجبات نیست و لود ویندوز ، نرم افزار و لود بازی ها رو سریع تر میکنه و بهتره در این زمینه از استاد آرمین مشاوره بگیرید

از قیمت کلی میشه کم کرد با تعویض برد و کیس با نمونه ارزونتر ، در انتخاب قطعات هم از هیچ گونه طرفداری استفاده نشده و صرفاً تجربه شخصی خودم و سایر کاربران و قیمت به کارایی قطعات در نظر گرفته شده .

در آخر از نظرات ، پیشنهادات ، اصلاحات و انتقاد سازنده استقبال میکنم .

سیستم شماره 1 : مناسب وبگردی، آفیس و انجام بازیهای سبک و قدیمی

سی پی یو سعی کنید مدل g4500 تهیه کنید چون لیون موجودی نداشت 4400 گذاشتم اما در سایت همسایه موجوده با قیمت 240 تومن ، 4500 گرافیک داخلی بهتری نسبت به 4400 داره (530) ، من با گرافیک 4600 اینتل که از 530 ضعیفتره بازی بلک اوپس 3 در زرولیشین 720 بازی کردم و اگه میخواید واسه بازی این سیستمو تهیه کنید بهتره رم 8 بردارید و در کل واسه بازی این سیستم توصیه نمیشه چون خروجی و کیفیت مطلوبی در بازیها نمی تونید بگیرید .

نکته : نمونه همین سیستم واسه برادرم به تازگی بستم .

1.thumb.jpg.243ad6d92ea2ae89f778f99e8a8f5648.jpg

سیستم شماره 2 : مناسب گیمرها با بودجه پایین

رم 1 عدد 8 گیگ استفاده شده چون هم ارزونتر در میاد و هم ارتقا آینده دستتون بازتره اما دو عدد 4 گیگ پهنای باند بهتری داره

2.thumb.jpg.a100ba95fffda928d0878013a14c866e.jpg

سیستم شماره 3 : گیمینگ فول اچ دی با تنظمیات high به بالا و رنگ بندی سفید با قابلیت ارتقا

3.thumb.jpg.ad6096961844101302752d350e5fea24.jpg

سیستم شماره 4 : گیمینگ فول اچ دی در حالت الترا

4.thumb.jpg.c4f96e93acfb70ce8771501720aeef96.jpg

سیستم شماره 5 : گیمینگ فول اچ دی 60+ در حالت الترا

نکته : گرافیک میتونید gtx 1060 به جای rx 480 بگیرید این دو کارت تقریبا قدرت برابری دارن و هر کدوم مزایایی دارن اما صرفاً به خاطر اینده نگری و استفاده شخصی 480 انتخاب کردم

5.thumb.jpg.3e89026f9ffa01919b80370b45622f10.jpg

سیستم شماره 6 : گیمینگ فول اچ دی 60+ با قابلیت بازی آنلاین خوب

نکته : کسانی که میخوان سی پی یو اورکلاک کنن با پرداخت هزینه حدود 150 تومن 7700k بگیرن با یه سی پی یو کولر خوب یا واتر کولر و البته پاور قویتر

6.thumb.jpg.3646c36d673786e39006665dcebc7429.jpg

سیستم شماره 7 : گیمینگ آفلاین 2K

9.thumb.jpg.3029d32b48967ef125881761553c964f.jpg

سیستم شماره 8 : گیمینگ 2K و آنلاین عالی و اورکلاک

7.thumb.jpg.4cd34453916878be91ef8ec5917e0b82.jpg

سیستم شماره 9 : گیمینگ  4K و اورکلاک

8.thumb.jpg.7f4fa0ba9f97d73daa50d994656efa0e.jpg

واسه سیستم 9 و 8  پاور 650 کافیه اما چون اختلاف قیمتی ندارن مدل 750 توصیه میشه و برای اورکلاک بهتره

نکته آخر : فن استوک اینتل تا حدودی جوابگو هستش اما برای خنکی بهتر در حالت گیمینگ این کولر که قیمت زیادی هم نداره پیشنهاد میدم GREEN Notus200-PWM

يك عدد 1080 جوابگوي 4k نيست حتي امثال amp extreme و rog strix oc . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، Hossein gamer گفته است :

يك عدد 1080 جوابگوي 4k نيست حتي امثال amp extreme و rog strix oc . 

بله میدونم ولی میشه بازی کرد و sli هم توصیه نمیشه  واسه 4k باید 1080ti بره تو لیست که فعلا موجود نیست و لطف کنید تو نقل قول عکس ها رو پاک کنید یه دونه  پست خیلی طولانی میشه

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

بله میدونم ولی میشه بازی کرد و sli هم توصیه نمیشه  واسه 4k باید 1080ti بره تو لیست که فعلا موجود نیست و لطف کنید تو نقل قول عکس ها رو پاک کنید یه دونه  پست خیلی طولانی میشه

من خودم بي صبرانه منتظر 1080ti هستم بودجه هم ٤ مليون و ١٠٠ هزار تومان دارم , خدا مي داند تا كي بايد صبر كنم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

خیلی هم عالی و خوب اما بجای اینکه بیای تو هر سیستم از یک کارت معرفی کنی میومدی از هر شرکت یه کارت میگذاشتی در واقع دوتا معرفی می کردی و در اخر نظر خودتو می گفتی که کدوم رو پیشنهاد می کنی ! ;)

در 1 ساعت قبل، Hossein gamer گفته است :

داداش پستتو ویرایش کن زدی کل صفحه رو ترکوندی دمت گرم ^_^

لینک به دیدگاه

ضمن احترام به op ولی من زیاد خوشم نمیاد از این جور تاپیکا به نظرم مشکلی رو حل نمی کنه و کسی که قصد خرید داره رو راضی نمی کنه  . 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

خیلی هم عالی و خوب اما بجای اینکه بیای تو هر سیستم از یک کارت معرفی کنی میومدی از هر شرکت یه کارت میگذاشتی در واقع دوتا معرفی می کردی و در اخر نظر خودتو می گفتی که کدوم رو پیشنهاد می کنی ! ;)

داداش پستتو ویرایش کن زدی کل صفحه رو ترکوندی دمت گرم ^_^

پیشنهاد خوبیه ، قبلا بهش فکر کرده بودم اما دیدم اینجوری بعضی از کاربرها دو دل میشن و سعی کردم همه جوانب (قیمت به کارایی) در نظر بگیریم ، چون میدونید بعضی از برندها اصلا ارزش خرید ندارن !  انشاءالله در سریهای بعدی مد نظر قرار میدم تشکر بابت نظر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 14 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

پیشنهاد خوبیه ، قبلا بهش فکر کرده بودم اما دیدم اینجوری بعضی از کاربرها دو دل میشن و سعی کردم همه جوانب (قیمت به کارایی) در نظر بگیریم ، چون میدونید بعضی از برندها اصلا ارزش خرید ندارن !  انشاءالله در سریهای بعدی مد نظر قرار میدم تشکر بابت نظر

نه منظور اینکه برای هر سیستم یه کارت از انویدیا و یکی از amd معرفی می کردی!!! ^_^ (البته بماند که بعد 480 گزینه ی مناسب دیگه ای از amd پیدا نمیشه کرد فعلا;))

و گرنه خود برندهای زیر شاخه مثل گیگا و ایسوس و msi و غیره زیاد مد نظر من نیستن چون اگه قرار باشه که گرون باشه، اون برند فرقی نداره مدل انویدیا و amd ش، کلا گرونه و یه پولی اضافه داری میدی برای اسم اون برند و کاربرا خودشون سبک سنگین می کنن از کدوم  بگیرن، با اینحال گفتم که شما توصیه ی خودت رو هم بنویس که بسته به قیمت یا عملکرد و یا هر دو من این رو پیشنهاد می دم در حال حاضر!;)

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون از تیپیک خوبتون ولی من موضوع کاربری افلاین و انلاین رو نفهمیدم

الان مهم نیست مادربرد چیپ لن کیلر داشته باشه یا نه مهم اون isp هست که اینترنت خوبی داشته باشه

لینک به دیدگاه

کارت گرافیک 1060 و همچنین 480 توانایی اجرا  همه بازیها رو روی 1080P@60FPSندارند  و احتمالا بازیهای بزرگ بعدی هم هیچ کدوم رو  با 1080P@60FPS اجرانمی کنند.

کسانی که برای این رزولیشن و این فریم برای حداقل 2 سال آینده کارت می خرند بهتره به فکر  یک 1070 باشند.

لینک به دیدگاه

هر کارتی که تهیه کنید فقط برای امسال جوابگو هست مگر اینکه پرچمدار همین سال رو برای سال بعد انتخاب کنیم وگرنه بازی سازها و سازندگان کارت طوری بازی ها رو میسازن که هر کارتی رو به چالش میکشه (بی وجدان ها )

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، mrp7 گفته است :

سلام

ممنون از تیپیک خوبتون ولی من موضوع کاربری افلاین و انلاین رو نفهمیدم

الان مهم نیست مادربرد چیپ لن کیلر داشته باشه یا نه مهم اون isp هست که اینترنت خوبی داشته باشه

درسته ، چیپ کارت شبکه تو ایران زیاد تاثیر نداره اما یکمی هم تاثیر داشته باشه مهمه ، و در این سیستمها از سی پی یو i7 استفاده شده که بتونه در سرورهای شلوغ بتونه براحتی پردازش کنه و طبق تجربه های دوستان i5 در سرورهای شلوغ 100% میشد

در 10 ساعت قبل، amir_amd گفته است :

کارت گرافیک 1060 و همچنین 480 توانایی اجرا  همه بازیها رو روی 1080P@60FPSندارند  و احتمالا بازیهای بزرگ بعدی هم هیچ کدوم رو  با 1080P@60FPS اجرانمی کنند.

کسانی که برای این رزولیشن و این فریم برای حداقل 2 سال آینده کارت می خرند بهتره به فکر  یک 1070 باشند.

فعلا 480 و 1060 فعلا اکثراً بازیها رو 60 به بالا اجرا میکنن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...