رفتن به مطلب

کمک فوری کمک....

koala
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

cpu کامپیوتر من athlon x2 260 هست که رم تا باس 1066 ساپورت میکند

یه رم 8 گرفتم و باس رو رو گذاشتم رو 1600

قبلش یه رم 4 باس 1066 داشتم و کلی باهاش بازی کردم و هیج مشکلی نداشت سیستم ولی بعد این تغییر کلا سیستمم قاط زده

و سی پی یو در هر بازی یهو تیک میگیره

من تازه فهمیدم اشتباه کردم و مدتی سیستم با باس 1600 اجرا شده و حالا که باس رو بردم 1066 دیگه سی پی یو بر نمیگرده بحالت قبلش

بنظرتون سی پی یو خراب شده یا مادربرد یا پاور از کجا بفهمم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگر مادر برد فرکانس رم رو ساپورت کنه مشکلی پیش نمیاد.

من با athelon 240 رم رو تو فرکانس 1800 و با همون تایم های خودش استفاده کردم و مشکلی هم نبود.

اینکه هم به حالت قبل بر نمیگرده برای اینه که باس CPU خیلی رفته بالا و ولتاژ پایینه.به خاطر همین مادربرد تنظیمات رو به حالت دیفالت برمیگردونه.تو این مورد پاور هم میتونه دخیل یاشه.اگه خروجی هاش نوسان زیاد و در حد یک صدم و یک دهم داشته باشن و مادربرد هم فازبندی خوبی نداشته باشه، ولتاژ پایدار به CPU نمیرسه و سیستم بوت نمیشه.بهتره با همون باس 200 ضریب رم رو ببرید رو 8.اینجوری نباید مشکلی پیش بیاد

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، MAhmoODpC گفته است :

درود

اگر مادر برد فرکانس رم رو ساپورت کنه مشکلی پیش نمیاد.

من با athelon 240 رم رو تو فرکانس 1800 و با همون تایم های خودش استفاده کردم و مشکلی هم نبود.

اینکه هم به حالت قبل بر نمیگرده برای اینه که باس CPU خیلی رفته بالا و ولتاژ پایینه.به خاطر همین مادربرد تنظیمات رو به حالت دیفالت برمیگردونه.تو این مورد پاور هم میتونه دخیل یاشه.اگه خروجی هاش نوسان زیاد و در حد یک صدم و یک دهم داشته باشن و مادربرد هم فازبندی خوبی نداشته باشه، ولتاژ پایدار به CPU نمیرسه و سیستم بوت نمیشه.بهتره با همون باس 200 ضریب رم رو ببرید رو 8.اینجوری نباید مشکلی پیش بیاد

بله من فقط تنظیمات رم بردم 1600 ولی ولتاژ رو افزایش ندادم  وقشنگ هم بوت شد

تو سایت مادربردمم زده سری 100 و 200 سی پی یو از فرکانس 1066 پشتیبانی میکنند

شما میگی مشکلی پیش نمیاد ؟؟یعنی

پس چرا تو بازی ها تیک مزنه و قدرت سی پی یو کم شده در حالی که قبلا بازی ها رو اجرا میکردم!!!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...