رفتن به مطلب
  • 0

درخواست راهنمایی در مورد نصب کاستوم رام اندروید 6 روی سونی زد ار

amin110
 اشتراک گذاری

سوال

سلام.

گوشیم اکسپریا zr مدل c5502 هست.الان روش اندروید 5.1 نصبه و چون یسری مشکلات داره (درست کار نکردن وای فای و بلوتوث)میخوام اگه بشه کاستوم اندروید6 روش نصب کنم .اما چون تجربه این کار رو ندارم گفتم شاید اینجا کمکی بشه که بتونم ..

اساتید و باتجربه ها لطفا از صفر شروع کنن.راستش یسری مطالب خوندم ولی خودتون از اول بگین و نکته ای اگه هست جا نندازین و فرض رو بر بی سوادی این حقیر بگذارید.

ممنون.

لینک به دیدگاه

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0

دوست عزیز این جور که سرچ زدم برای گوشی شما رام کاستوم تا 7.1.1 موجوده نصب رام کاستوم ریسک داره منظورم رسیدن به مرحله ای که رام نصب کنی  مثلا گیر کردن روی لوگو هاردبریک شدن ممکنه گوشی به فنا بره خودم برای اینکار چند بار تا مرز نابودی رفتم  پس اگه اعصاب اینکارو نداری دنبالش نرو

به طور کلی چند مرحله داره

انلاک کردن بوت لودر

نصب کاستوم ریکاوری مخصوص گوشی خودت

دریافت کاستوم رام مخصوص گوشی

بردن گوشی به حالت کاستوم ریکاوری و حذف رام فعلی ونصب رام جدید

لینک به دیدگاه

• 0
در 11 دقیقه قبل، poiuy021 گفته است :

دوست عزیز این جور که سرچ زدم برای گوشی شما رام کاستوم تا 7.1.1 موجوده نصب رام کاستوم ریسک داره منظورم رسیدن به مرحله ای که رام نصب کنی  مثلا گیر کردن روی لوگو هاردبریک شدن ممکنه گوشی به فنا بره خودم برای اینکار چند بار تا مرز نابودی رفتم  پس اگه اعصاب اینکارو نداری دنبالش نرو

به طور کلی چند مرحله داره

انلاک کردن بوت لودر

نصب کاستوم ریکاوری مخصوص گوشی خودت

دریافت کاستوم رام مخصوص گوشی

بردن گوشی به حالت کاستوم ریکاوری و حذف رام فعلی ونصب رام جدید

واسه همین تاپیک زدم که ریسکش به حداقل برسه.راستش اگه مشکل وای فای نداشت اینکارو نمیکردم.7 رو ندیدم .من سرچ کردم 6 رو دیدم که براش گرفتم.میخوام از اول شما یا دوستانی که تجربه دارن بگن و نکته هایی که ریسک کار رو کمتر میکنه هم بگن.بکاپ گیری رو هم بگین.با بکاپ گیری اگه مشکلی پیش بیاد یعنی ممکنه باز نشه به روال اول برگشت؟

لینک به دیدگاه

• 0

اگر پردازنده مدیاتک بود می شد اگر مشکلی هم پیش اومد می شد درست کرد اما اسنپدراگون نمی دونم

لینک به دیدگاه

• 0

این کارو اول انجام بده

1. ابتدا باید ببینیم که گوشی آنلاک بوتلودر را ساپورت میکند یا خیر برای این کار شماره*#*#7378423#*#* را بگیرید در منوی نمایش داده شده در منوی servie نمایش داده شده به مسیر ” service info > configuration ” بروید اگر زیر rooting status نوشته شده باشد  bootloader unlock allowed کار تمام است و شما میتوانید ادامه مراحل را دنبال کنید.

لینک به دیدگاه

• 0

من هر بلایی سر گوشیام که بگید اوردم تا حالا مشکلی پیش نیومده که حل نشه شما شما از فروم های معتبری مثل XDA برید اونجا راهنمابی کامل رو داره اما مرحله ی اول کار شما که شاید طول بکشه و سخت ترین مرحلس انلاک کردن بوت لودر که سایتاندرویدزوم هم سایت معتبری اموزشش رو گذاشته 

کاستوم رام خیلی با صفاس ب شرطی که رام خوب واسه گوشیتون بیادقبلنا cyanogen خوب بود من الان legion os و muia شاعومی رو پیشنهاد میدم اگه واسه گوشیتون باشه

لینک به دیدگاه

• 0

سلام  دوست  عزیز بهترین آموزش ها رو میتونی تو یوتیوب پبدا کنی و قدم به قدم طبق اموزش اونا پیش بری. عوض کردن رام یک خورده اولش تا سر خط بیای یکم سخت و استرس اوره. ولی نگران نباش معمولا اتفاقی نمی افته.

لینک به دیدگاه

• 0

بهترین کار جستجو در فروم xda هست

طبق راهنمای تاپیک ها پیش برید هیچ اتفاقی نمیافته

لینک به دیدگاه

• 0
در در 1396/01/05, 02:12:02، amin110 گفته است :

سلام.

گوشیم اکسپریا zr مدل c5502 هست.الان روش اندروید 5.1 نصبه و چون یسری مشکلات داره (درست کار نکردن وای فای و بلوتوث)میخوام اگه بشه کاستوم اندروید6 روش نصب کنم .اما چون تجربه این کار رو ندارم گفتم شاید اینجا کمکی بشه که بتونم ..

اساتید و باتجربه ها لطفا از صفر شروع کنن.راستش یسری مطالب خوندم ولی خودتون از اول بگین و نکته ای اگه هست جا نندازین و فرض رو بر بی سوادی این حقیر بگذارید☺.

ممنون.

سلام دوست عزیز من اکسپریا z دارم ، توی اندروید 5.1.1 هیچی مشکلی ندارم ، ( نه وای فای مشکل داره و نه بلوتوث ) ، کاستوم رام خیلی باگ و مشکلات داره ، نمیصرفه بخوای نصب کنی . 

به نظرم اگه مشکلت خیلی حاد است برو نمایندگی سونی ، اندروید رو بگو 5.0.0 کنه ، یا قدیمی تر . تا مشکلت حل بشه . 

لینک به دیدگاه

• 0

ممنون از راهنمایی دوستان.در مورد فرومی که یکی دوتا از دوستان گفتن بگم اخرش بی سوادیمون رو به رخمون کشیدین:$.من زبانم در حد صفر ه اخه!

ولی بنظر 7 هم هست براش اگه معتبر باشه.https://forum.xda-developers.com/xperia-zr/development/rom-xosp-nougat-t3552328

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...