رفتن به مطلب

سؤال در مورد تكنولوژيهاى جديد شركت ايسوس

eddy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر مهندسان و استادان محترم سه تا سؤال داشتم خواستم جوابشونو بهم بديد با تشكر

1- سـه راهـکار بـرای پیـروزی در بـازی هـای سـبک شـوتیگ بـه دلیـل اسـتفاده از قطعـات ایسـوس را  نـام ببریـد وتوضیـح بديد.
2- فناوری نورپردازی اختصاصی Aura ایسوس توى كدوم محصولات این شرکت وجود دارد؟
3- نرخ تازه سازی (Refresh Rate) نمایشگر ROG SWIFT PG258Q ایسوس چقدره؟
4- مزایای فناوری 0dB ایسوس را نام ببريد.

لینک به دیدگاه

یه مقدار سوال 1 خیلی گنگ هست.

شماره یک  

الان پیشنهاد بدیم یا بگیم ایسوس که فناوری داره که باعث میشه گیمر های شوتر جذب کالا هاش بشن؟

سوال دوم

والله زیاده   توی اکثر قطعات جدیدش نور پردازی داره مخصوصا سری Strix  توی مادربورد ها گرافیک ها کیبورد ها  (البته این مورد توی ایران وارد نشده) و..

مثل

ROG STRIX RX 480 8GB و   ASUS ROG STRIX GTX1060 OC DCIII و ASUS ROG STRIX GTX1080 A8G GAMING و  ASUS ROG STRIX Z270E GAMING و..

سوال سوم 240fps هست.

سوال چهارم

این کار باعث پایین امدن نویز در زمان بیکاری یا بازی های سبک میشه ، عمر فن ها بالا میره ، برق کم تری مصرف میشه ، چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه.

ویرایش شده توسط ATER
لینک به دیدگاه

نقل قول

شماره یک  

الان پیشنهاد بدیم یا بگیم ایسوس که فناوری داره که باعث میشه گیمر های شوتر جذب کالا هاش بشن؟

اول از اينكه پاسخ داديد كمال تشكر رو دارم و اينو بگم كه بهره برديم....

دوم اينكه سؤال يك منظورش اينكه ايسوس چه فناورى هايى داره كه باعث ميشه تو بازيهاى شوتينگ تأثير خوبى بزاره سه تاشو اگه ميتونيد بگيد ممنون ميشم

لینک به دیدگاه

والا بنده ایسوس رو دقیق نمیدونم اما کیب.رد و موس های گیمینگ چنتا خصوصیت قابل توجه دارن

1-استفاده از کلید ها با دوام بالا و جلوگیری از خستگی دست

2-مثلا شما فرض کن با e میتونی یه ضربه بزنی طبق قابلیتی که این کیبوردا دارن با یه برنامه خاص شما با نگه داشتن دستتون میتونید چندین بار eرو بزنید بدون اینکه انگشتتون از کلید بلند بشه

3-برای موس مثلا توی کانتر یه اسلحه به اسم tac-9 هست که سرعت تیراندازی بالایی داره اما تک تک میزنه با موس های گیمینگ و با تنظیمات برنامشون شما با یه بار زدن کلیک اون اسلحه مثل مسلسل شلیک میکنه(اینو خودم با موس بلادی تست کردم )

4-هدست های 7.1 رو اگه توی کانتر استفاده کنین قشنگ مشخص میشه دشمن از کدوم هست داره بهتون نزدیک میشه

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

والا بنده ایسوس رو دقیق نمیدونم اما کیب.رد و موس های گیمینگ چنتا خصوصیت قابل توجه دارن

1-استفاده از کلید ها با دوام بالا و جلوگیری از خستگی دست

2-مثلا شما فرض کن با e میتونی یه ضربه بزنی طبق قابلیتی که این کیبوردا دارن با یه برنامه خاص شما با نگه داشتن دستتون میتونید چندین بار eرو بزنید بدون اینکه انگشتتون از کلید بلند بشه

3-برای موس مثلا توی کانتر یه اسلحه به اسم tac-9 هست که سرعت تیراندازی بالایی داره اما تک تک میزنه با موس های گیمینگ و با تنظیمات برنامشون شما با یه بار زدن کلیک اون اسلحه مثل مسلسل شلیک میکنه(اینو خودم با موس بلادی تست کردم )

4-هدست های 7.1 رو اگه توی کانتر استفاده کنین قشنگ مشخص میشه دشمن از کدوم هست داره بهتون نزدیک میشه

البته بهینه سازی هایی هم برای پایین اوردن پینگ و بالابردن سرعت اینترنت و ... هم هست که تاثیر خیلی زیادی ندارن .

عموما این فناوری ها اختصاصی نیستن اما وقتی شما از محصولات ایسوس خرید می کنید تمام این فناوری ها رو یک جا و با نهایت کیفیت صاحب میشید .

درواقع آنچه خوبان همه دارند ایسوس تنها دارد !!!

لینک به دیدگاه

سوال اول:

1. یکیش بحث نرم افزار Game First هستش که با اولویت دهی به بازی در بازی های آنلاین کمک میکنه  بازی شما Lag Free باشه

2. یکیش نرم افزار Sonic Radar هستش که کمک میکنه به صورت Visual سمت و سوی تیر اندازی به سمت شما رو نشون بده

3. یکیش هم Turbo App هستش یا بحث استفاده از چیپ اینتل در LAN

--------------

یه بار یکی از همکلاسی های دختر کلاسمون از رفیقم که شاگرد اول و خرخون دانشکده بود پرسید رمز موفقیت شما چیه؟

رفیق ما هم دستش رو گذاشت روی بخش "سخت افزار" خودش و جواب داد رمز موفقیتم اینه که پسرم.

حالا حکایت سوال اول شماست، که موفقیت در بازی رو منتسب به سخت افزار میکنه. در حالیکه موفقیت در بازی وابسته به Player هست، 3 تا راهکار که هیچی، 3000 تا فن آوری و راهکار هم سخت افزارت بهت بده، اگه مثل من از بازی سر درنیاری، پیروزی که هیچی، تا میدون انقلاب هم نمیتونی برسی.

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...