رفتن به مطلب

ساخت آنتن برای مودم E3372

AmirEb
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان من مد نظر دارم برای مودم E3372 یک آنتن تقویتی بسازم

دکل ما دو تا کوچه با خونه فاصله داره، و Rssi هم حدود -53 و سیگنال هم حدود -70 هست

و طبق همین سرعت حدودا روی 2.600 تا 3 هست و دیگه سر صبح خیلی بشه میشه 4 مگ

سرعت های بقیه رو آدم میبینه کف میکنه کلا

خودم به فکر یاگی بودم ولی کانکتور و اینها رو ندارم

اگر میشه راهنمایی کنید

در ضمن ترجیح میدم خودم بسازم تا بخرم ( ولی اگر خیلی مورد تاپی بود شاید نظرم عوض شد )

?

ویرایش شده توسط AmirEb
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

بنده هم از کمبود سرعت رنج میبرم و خیلی کارا کردم از جمله تست با مودم MR200 تی پی لینک

من بیشترین  سرعتی که تا الان اونم به عنوان تست گرفتم استفاده از دو آنتن مخصوص 4G بود که مال مودم 

MR200 بود و با یه تبدیل SMA به TS-5 به مودم E3372 زده بودم که فوقش 4.5 الی 5 داد که واقعا ناراحت کننده بود 

البته شهر با شهر و منطقه با منطقه فرق میکنه و ممکنه شما سرعت بالاتری بگیرین 

ولی خب اگر آشنا دارید حتما یه تستسی بکنید این مورد رو و سری هم به سایت راستین بازار هم بزنیدچون آنتنهای تقویتی متنوعی داره 

اینم عکس از مودم MR200  که تست کردم ولی هیچ تغییری ندیدم 

آنتن همین بود که تست کردم و بیشترا ز خودم مودم سرعت افزایش یافت

TP-LINK Archer MR200 Dual-Band Wireless AC750 4G/3G Modem Router مودم رومیزی 3G/4G تی پی-لینک مدل ام آر 200

AC750.thumb.PNG.4c32f9ed779a9b07b85b8c541647f961.PNG

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ᗩTᗩ گفته است :

سلام 

بنده هم از کمبود سرعت رنج میبرم ...

سلام مرسی از نظرتون متاسفانه کلا اقوام ما تو کار سیستم و این بحثا نیستن. خودم یه آنتن ساختم  (https://www.rastinbazar.com/Article.aspx?id=12) ولی تا جایی تست کردم نتیجه نداشتم و در جاهایی هم عکس حتی !

خلاصه ممنون

بقیه دوستان، حرفی سخنی؟...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، AmirEb گفته است :

سلام مرسی از نظرتون متاسفانه کلا اقوام ما تو کار سیستم و این بحثا نیستن. خودم یه آنتن ساختم  (https://www.rastinbazar.com/Article.aspx?id=12) ولی تا جایی تست کردم نتیجه نداشتم و در جاهایی هم عکس حتی !

خلاصه ممنون

بقیه دوستان، حرفی سخنی؟...

این آنتن رو من هم ساختم با کمک یکی از دوستانم که مهندس شبکه بود ولی این انتن بیشتر

به دردر جاهایی میخوره که اصلا انتن نداره و یا دکل مخابراتی از اون محل خیلی دوره ( مثل روستاها ) که با این آنتن میتونی یکی دو خط آنتن داشته باشی 

ولی حتما اون دوتا انتن رو تست کنید چون خودم تست کردم و بیشترین سرعت رو دریافت کردم

وسایلی که نیاز دارید :

دوتا کانکتور SMA به TS-5 

و دوتا آنتن پهن 4G 

مطمئن باشین سرعتتون افزایش خواهد یافت چون فک نکنم کسی مثل من روی آنتنهای مختلف تست کرده باشه 

من حتی مودمهای زیر رو هم تست کردم 

لینک اول

لینک دوم

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ᗩTᗩ گفته است :

این آنتن رو من هم ساختم با کمک یکی از دوستانم که مهندس شبکه بود ولی این انتن بیشتر

به دردر جاهایی میخوره که اصلا انتن نداره و یا دکل مخابراتی از اون محل خیلی دوره ( مثل روستاها ) که با این آنتن میتونی یکی دو خط آنتن داشته باشی 

ولی حتما اون دوتا انتن رو تست کنید چون خودم تست کردم و بیشترین سرعت رو دریافت کردم

وسایلی که نیاز دارید :

دوتا کانکتور SMA به TS-5 

و دوتا آنتن پهن 4G 

مطمئن باشین سرعتتون افزایش خواهد یافت چون فک نکنم کسی مثل من روی آنتنهای مختلف تست کرده باشه 

من حتی مودمهای زیر رو هم تست کردم 

لینک اول

لینک دوم

این دو تا آنتن جدا نمیفروشن؟

چون من شهرستانم و سفارش دادن از تهران خودش معطلیه

در ضمن اون لینک اول که دادین چقدر تاثیر داره مودم؟

ویرایش شده توسط AmirEb
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، AmirEb گفته است :

این دو تا آنتن جدا نمیفروشن؟

چون من شهرستانم و سفارش دادن از تهران خودش معطلیه

در ضمن اون لینک اول که دادین چقدر تاثیر داره مودم؟

چرا جدا میفروشن که من تست کردم / من از نمایندگی مودمهای تی پی لینک و دی لینک امانت گرفته بودم 

و به نظرم به صرفه تر هست  

لینک دوم رو تست کردم تاثیر آنچنانی که باید باشه رو نداشته  / در ضمن ما این آنتن رو خودمون هم ساخته بودیم قبلا که

جنسش از مس خالص بود ولی خب اون هم شگفت زدمون نکرد 

مسئله دیگه اینه که وضعیت اینترنت از ریشه مشکل داره چون من با قدرتمندتین مودمها هم تست کردم ولی انگار نه انگار 

بهتون پیشنهاد میدم نزد یکی از نمایندگیهای شهرتون برید و این آنتنهارو تست کنید مطمئنن فروشگاههایی که تو کار فروش مودم و وسایل شبکه 

هستند این لوازم رو دارند / بازم میگم شاید مشکل شما حتی با یه آنتن هم حل بشه ولی در مورد و مشکلم کارساز نبودن 

ویرایش شده توسط ᗩTᗩ
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...