رفتن به مطلب

ذخیره دور فن در بایوس گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من یه گرافیک 1070 G1 دارم تا 50 درجه فنش ساکن هست و بعداز اون فنش شروع به کار میکنه...به خاطر خوب نبودن تهویه کیس ترجیح میدم فنش ساکن نباشه و حداقل با 20 درصد قدرتش بچرخه با برنامه XTREME GAMING ENGINE اینکارو انجام دادم و خیلی هم راضی هستم ...میخوام این تنظیمات تو خود بایوس گرافیک انجام بشه و نیاز نباشه این برنامه دایما باز باشه آیا راهی هست ؟

لینک به دیدگاه

سلام...به زبان ساده بایوس کارت باید ماد بشه و البته فکر نکنم کاربر عادی بتونه چنین کاری انجام بده...به نظر بنده برای همون نرم افزار یک استارت اپ بزنید که هر وقت ویندوز اجرا میشه اون هم اجرا بشه

خود من هم از افتربورنر برای کنترل فن گرافیک استفاده میکنم...دستکاری بایوس کارت  غیر از مواقع ضروری پیشنهاد نمیشه و ممکنه تو دردسر بندازتتون

نسخه های مختلف بایوس توی نت هستش که همگی استاندارد هستند اما بایوس ماد شده با تنظیمات مد نظر شما باید ساخته بشه و کار هر کسی هم نیست

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...