رفتن به مطلب

رعایت قوانین ثبت رکوردها !!!!

Recommended Posts

سلام دوستان.........

خوشبختانه تبم با سرعت عالی در حال پیشرفت هست و به لطف وجود دوستانی مثل پویا جان - شایان جان و اقا احسان و بقیه دوستان و حمایت های بی دریغ اقای حسینی حتما به موفقیت های فوقالعاده بزگی میرسیم.

چون دیدم این مسئله داره زیاد پیش میاد گفتم عمومی تاپیک بزنم که حواس همه دوستان باشه . هدف من از این پست یاداوری قوانین ثبت رکورد به دوستان بود. حالا که رکوردها زیاد شده من میبینم که دوستان موقع ثبت رکوردها دچار اشتباه میشوند و تعدادشم داره زیاد میشه !! مثلا جناب احسان عزیز در یکی از رکوردهای 580 خودشون فقط یک CPU-z باز کردن .

خود من هم یک بار تب CPU-z memory یادم رفت و یکی از مدرتورها بهم پیام خصوصی کرد چون دید که تازه کارم و گیر نداد . البته این قبل از این بود که تیم تشکیل بشه.

تو قسمت benchmark در سمت چپ پایین صفحه Hwbot ادرس صفحات مخصوص بنچمارکها هست که قوانین ثبتشم گفته . خودتون خوب میدونید که مدرتورهای HW خیلی راحت ایراد میگیرن و بقیه یوسرها سریع تا یک چیزی میبینن گزارش میکنن . اگر این موارد زیاد بشه ممکنه بعدا برای تیم مشکلی پیش بیاد که بهتره دقت عمل رو بالا ببریم !

ولی در کل این سه مورد باید در تمام screen shot های گرافیک باشه :

CPU_Z : CPU tab

optional-CPU_Z : memory tab

GPU-z : graphic tab

اگر یکی از اینها رو یادتون بره احتمال گزارش شدن رکوردتون زیاده پس بهتره حواس دوستان جمع باشه @};-@};-

از قدیم گفتن عجله کار شیطونه !!! تو اورکلاکینگ مهمتر از همه چیز حتی اسکیل, داشتن صبر و حوصله و دقت عمل هست .@};-

بازم خدمت همه دوستان به خاطر رکوردهای عالیشون خسته نباشید میگم و امیدوارم این اشتباهات کوچیک موقع ثبت دیگه پیش نیاد تا مبادا دیگران بیان و حاصل زحمات شما رو زیر سوال ببرن :)

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

درود

ممنونم سالار جان اين مسئله رعايت قوانين بسيار بسيار مهمه چون ما نميخوايم آتويي به كسي بديم تا خداي نكرده موجب ايجاد مشكل بشه .

در كل ممنون ميشم كه اين مسائل رو بيشتر مد نظر داشته باشيد تا خداي نكرده به مشكل اساسي نخوريم :)

لینک به دیدگاه

من الان از مدرتور HW پرسیدم گفت این قانون جدید است و اختیاریش کردن.. حق با شماست و من تصحیح میکنم. در کل منظورم اینه که همین چیزهای کوچیک بعدا ممکنه اذیت کنه . به طور مثال برداریم رکورد جهانی بزنیم بعد یادمو بره تب detail 05رو باز کنیم و شات بگیریم Oh%20Go%20On.gif . تکرار دوباره اون رکوردها ممکنه مقدور نباشه و بسیار حیفه که سر یک همچین چیزهایی زحمات کار گروهی هدر بره. با دقت عمل هر چه بیشتر باید تعداد این اشتباهات رو به صفر رسوند.

لینک به دیدگاه

ممنونم سالار عزیز روی چشمم بیشتر دقت میکنم درست میگید حیف هست .

اون یه مور هم دقیق یادم نمیاد کدوم بذارید رو حساب خستگی وحشتناک بنده ، آقای حسینی و پوریا جان میدونن من در اسبابکشی هستم و هر روز از صبح تا شب درگیرم و واقعا از شدت خستگی داغون شدم اما چون عاشق این کار و از اون مهمتر تیمم هستم سعی کردم هر وقتی که پیدا کردم یه اوری بکنم .

بازم ممنون .

لینک به دیدگاه

ممنون از همه دوستان بابت توجه و دقت نظرشون

از قدیم گفتن کار از محکم کاری عیب نمیکنه عزیزان از طرفی هم ما ولید نداریم برای ریزالت ها ،پس بهتر تا جای ممکن شات های ما باید عاری از هرگونه شک وشبه باشه مثلا تب های بنچمارک اعم از تب اسکور، جزییات و خود صفحه اصلی تریدیمارک که setting هارو نشون میده با یکدیگر یا با تب GPU-z,cpuz هموپوشانی نداشته باشه

سالار جان درست میفرمایند قانون جدیده واینطور که بنده فهمیدم شایعاتی مبنی بر اینکه تست ها به دو گروه اکستریم کولینگ و ایر و واتر کولینگ تقسیم بشه هم وجود داره . که شاید در نگاه اول خیلی خوب به نظر برسه اما اینطوری هم تعداد سابمیت ها کاهش پیدا میکنه هم تعداد پوینت های که به اورکلاکر داده میشه به نظر میرسه یک نوع طبقه بندی اورکلاکر ها برحسب مهارتشون هست @};-

فعلا در حد حرف یا شایعه هست....

ممنونم سالار عزیز روی چشمم بیشتر دقت میکنم درست میگید حیف هست .

اون یه مور هم دقیق یادم نمیاد کدوم بذارید رو حساب خستگی وحشتناک بنده ، آقای حسینی و پوریا جان میدونن من در اسبابکشی هستم و هر روز از صبح تا شب درگیرم و واقعا از شدت خستگی داغون شدم اما چون عاشق این کار و از اون مهمتر تیمم هستم سعی کردم هر وقتی که پیدا کردم یه اوری بکنم .

بازم ممنون .

منم تایید میکنم با توجه به همه دردسر ها و مشکلاتی که دارن تا شب هایه دو سه ولت به قطعات ندن خوابشون نمیبره :)

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...