رفتن به مطلب

Q9650یاe5450؟همقدرت هستند؟مناسب برای گیم کدام است؟

Recommended Posts

سلام دوستان

میخوام سی پی یو مو عوض کنم.

یه بنده خدایی زئون5450 داره ومیگه هم قدرت q9650هست.

ویه 5430هم داره میگه همقدرته 9550هست.

از طرفی قیمت پردازنده های زئون ارزونتردرمیاد!

مثلا9650رومیگن 180ولی 5450که میگن همقدرتشه میگن 130

و9550رو 160میدن ولی زئون5430رو میدن 110.

آیا راسته؟

قدرتشون یکیه؟

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-E5450-vs-Intel-Core2-Quad-Q9650

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-E5430-vs-Intel-Core2-Quad-Q9550

کاربری فقط گیمه....

اگه قدرت یکسان دارن پس چرا اصلا تولید شدن؟؟؟

الان من کدومو بخرم؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Rasol2000 گفته است :

سلام دوستان

آیا راسته؟

قدرتشون یکیه؟

کاربری فقط گیمه....

الان من کدومو بخرم؟؟؟؟

سلام

اون بنده خدا تا حدودی درست میگه.معماری کلی اکثر پردازنده های چهارهسته ای آخرین نسل 775 مشابهه و توی پیاده سازی و فرکانس مبنا و ضریب تفاوت دارن.یعنی  توی فرکانس مشابه کارایی یکسانی دارن

سیستم قدیمی من xeon e5450 بود (هنوزم موجوده) و چون خیلی پیگیر اورکلاک و مقایسه نتایج بودم دیدم که e5450 عینا مشابه q9650 عملکرد داره (عمده تفاوتش ضریب باز q9650).دلیل ارزون تر بودنش هم فراوونی و قیمت خیلی پایینش در حال حاضره (توی چین ۸ دلار هم میدن)

منتهی باید دقت کنی : ۱-چیپست مادربرد P31 به بالا باشه (سری X از جمله X38 و X48  باهاش سازگاری ندارن)

۲ - باید خار های سوکت سی پی یو رو صاف کنی.سوکت ۷۷۱ و ۷۷۵ تفاوتشون توی شماره پایه هاست که این موضوع با ۹۰ درجه چرخش پایه ها به راست و پوشوندن چند تا از پایه های xeon حل میشه

اینجا همه توضیحات وجود داره.موفق باشی

http://www.delidded.com/lga-771-to-775-adapter/3/

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ashkan_83 گفته است :

سلام

اون بنده خدا تا حدودی درست میگه.معماری کلی اکثر پردازنده های چهارهسته ای آخرین نسل 775 مشابهه و توی پیاده سازی و فرکانس مبنا و ضریب تفاوت دارن.یعنی  توی فرکانس مشابه کارایی یکسانی دارن

سیستم قدیمی من xeon e5450 بود (هنوزم موجوده) و چون خیلی پیگیر اورکلاک و مقایسه نتایج بودم دیدم که e5450 عینا مشابه q9650 عملکرد داره (عمده تفاوتش ضریب باز q9650).دلیل ارزون تر بودنش هم فراوونی و قیمت خیلی پایینش در حال حاضره (توی چین ۸ دلار هم میدن)

منتهی باید دقت کنی : ۱-چیپست مادربرد P31 به بالا باشه (سری X از جمله X38 و X48  باهاش سازگاری ندارن)

۲ - باید خار های سوکت سی پی یو رو صاف کنی.سوکت ۷۷۱ و ۷۷۵ تفاوتشون توی شماره پایه هاست که این موضوع با ۹۰ درجه چرخش پایه ها به راست و پوشوندن چند تا از پایه های xeon حل میشه

اینجا همه توضیحات وجود داره.موفق باشی

http://www.delidded.com/lga-771-to-775-adapter/3/

دوست خوبم Q9650  ضریب باز نیست فکر کنم با QX9650 اشتباه گرفتید درست عرض میکنم؟

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، AJOR گفته است :

دوست خوبم Q9650  ضریب باز نیست فکر کنم با QX9650 اشتباه گرفتید درست عرض میکنم؟?

صحیح میفرمایید ضریب باز مربوط به سری اکسترم هستش:)

لینک به دیدگاه

سلام علیک. ، باقسمت 180 تومن یک عدد i3 3220 حدود ۲۱۵ تهیه کنید بهتره ، هم مصرف کمتر ، کارایی بیشتر . مادربورد هم حدود ۱۲۰ تومن پیدا می شه . خیلی بهتر هست

لینک به دیدگاه

درود. اقا به نظر من اگه بخاطر بازیه هزینه نکن. چون بازیا بر مبنای تکنولوژی های جدیدن که عملا اون پردازنده های مد نظرتون ند ارن و مطمعنن اون کارایی رو بهتون ارائه نخواهند داد. شاید تو کارهای محاسباتی حرف هایی واسه گفتن داشته باشن ولی تو بازی فکر نکنم. یه هزینه کنین 4170 یا 4460 بخرین با یه مین جواب خیلی بهتری خواهید گرفت.

لینک به دیدگاه

در در 1396/01/09, 13:22:24، Rasol2000 گفته است :

سلام دوستان

آیا راسته؟

قدرتشون یکیه؟

کاربری فقط گیمه....

الان من کدومو بخرم؟؟؟؟

سلام، شبتون بخیر...

این حرکت که شما داری میگی، دقیقا کاریه که من میخوام انجام بدم.

نکته ای که اول باید بهش توجه کرد، اینه که هزینه ای برای تعویض بورد نمیخوایم متقبل بشیم (یعنی عملا کمترین هزینه ممکن!)

نکته دوم اینه که بورد خودمون رو بشناسیم و ببینیم و بدونیم FSBش چنده... که احیانا اگه خواستیم اورکلاک کنیم زئون یا کیو رو بدونیم تا چه سرعتی قابل کلاک شدنه؛ مثلا زئون 5450 رو با FSB مینبورد حدود 342 Mhz،  تا Ghz 3.07 بیشتر کلاک نمیشه؛ ولی با یک مینبورد سوکت 775 دیگه با FSB مینبورد حدود 391 Mhz،  تا Ghz 3.5 میتونی کلاک کنیش.

نکته سوم دونستن این نکتست که زئون یکی از بهترین پردازنده ها درزمینه انرژی محسوب میشه و مدلی که شما مدنظرته 15 وات کمتر مصرف برق داره و پاور کمتر میکشه؛ و ازونجاییکه به عنوان پردازنده مورد استفاده در سرورها ازش یاد میشه، باید بدونیم که 1) دمای کارکردی پایینی داره، و 2) درصد هنگ و مشکلات توش حداقلی ترین حالت ممکنه.

نکته چهارم توجه به این نکتست که احیانا اگه خواستیم اورکلاک کنیم، بدون اضافه کردن کولر خاص (چون قرار بود کمترین هزینه رو بکنیم) مدل کیو رو تا سرعت بیشتری میتونیم کلاک کنیم (4.15 نسبت به 3.83)؛ که البته اورکلاک شدن خصوصیت بارز نسخه های کیو محسوب میشه و یکی از گزینه هایی که باعث میشه هنوز مینبوردهای 775 در زمینه بازی ها حرفی واسه گفتن داشته باشن، همین قضیست... {کلاک کردن رو فعلا فقط برای بازیهایی که واقعا باتلنک میشه قدرت کارت گرافیک درنظر میگیریم}

و اما آخرین نکته و مهمترین نکته... وقتی داریم درباره بازیها حرف میزنیم، عملا به سایر بنچ ها و حرفهایی که درباره تفاوت پردازنده ها میزنن گوش نکن...! فقط به تفاوت fps هرکدومشون در شرایط برابر توی بازیها دقت کن... و نکته آخر اینکه توی مجموعه سایت های در ارتباط با بازی و گیمینگ، عملا E5450 و Q9650 رو همسان میدونن.

به همین خاطر توی لینکی که قرار دادم، Frame-rate بازیهای مختلف رو با این دو تا پردازنده چک کن. جالبه که حتی 1 فریم هم با هم فرق نمیکنن توی بازهای جدید یا قدیمی.

http://www.pc-specs.com/cpu/comparison-versus/2059/18/xeon-processor-e5450-vs-core-2-quad-q9650-3-0ghz

ببین حالا کدوم گزینه بهتره برای خرید...

لینک به دیدگاه

واقعا ممنون.

توضیحاتتون کامل و بی نقص بودن وقطعا خیلی از دوستان دیگه هم استفاده خواهند کرد...

سپاس بزگوار

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، sNap گفته است :

سلام، شبتون بخیر...

این حرکت که شما داری میگی، دقیقا کاریه که من میخوام انجام بدم.

نکته ای که اول باید بهش توجه کرد، اینه که هزینه ای برای تعویض بورد نمیخوایم متقبل بشیم (یعنی عملا کمترین هزینه ممکن!)

نکته دوم اینه که بورد خودمون رو بشناسیم و ببینیم و بدونیم FSBش چنده... که احیانا اگه خواستیم اورکلاک کنیم زئون یا کیو رو بدونیم تا چه سرعتی قابل کلاک شدنه؛ مثلا زئون 5450 رو با FSB مینبورد حدود 342 Mhz،  تا Ghz 3.07 بیشتر کلاک نمیشه؛ ولی با یک مینبورد سوکت 775 دیگه با FSB مینبورد حدود 391 Mhz،  تا Ghz 3.5 میتونی کلاک کنیش.

نکته سوم دونستن این نکتست که زئون یکی از بهترین پردازنده ها درزمینه انرژی محسوب میشه و مدلی که شما مدنظرته 15 وات کمتر مصرف برق داره و پاور کمتر میکشه؛ و ازونجاییکه به عنوان پردازنده مورد استفاده در سرورها ازش یاد میشه، باید بدونیم که 1) دمای کارکردی پایینی داره، و 2) درصد هنگ و مشکلات توش حداقلی ترین حالت ممکنه.

نکته چهارم توجه به این نکتست که احیانا اگه خواستیم اورکلاک کنیم، بدون اضافه کردن کولر خاص (چون قرار بود کمترین هزینه رو بکنیم) مدل کیو رو تا سرعت بیشتری میتونیم کلاک کنیم (4.15 نسبت به 3.83)؛ که البته اورکلاک شدن خصوصیت بارز نسخه های کیو محسوب میشه و یکی از گزینه هایی که باعث میشه هنوز مینبوردهای 775 در زمینه بازی ها حرفی واسه گفتن داشته باشن، همین قضیست... {کلاک کردن رو فعلا فقط برای بازیهایی که واقعا باتلنک میشه قدرت کارت گرافیک درنظر میگیریم}

و اما آخرین نکته و مهمترین نکته... وقتی داریم درباره بازیها حرف میزنیم، عملا به سایر بنچ ها و حرفهایی که درباره تفاوت پردازنده ها میزنن گوش نکن...! فقط به تفاوت fps هرکدومشون در شرایط برابر توی بازیها دقت کن... و نکته آخر اینکه توی مجموعه سایت های در ارتباط با بازی و گیمینگ، عملا E5450 و Q9650 رو همسان میدونن.

به همین خاطر توی لینکی که قرار دادم، Frame-rate بازیهای مختلف رو با این دو تا پردازنده چک کن. جالبه که حتی 1 فریم هم با هم فرق نمیکنن توی بازهای جدید یا قدیمی.

http://www.pc-specs.com/cpu/comparison-versus/2059/18/xeon-processor-e5450-vs-core-2-quad-q9650-3-0ghz

ببین حالا کدوم گزینه بهتره برای خرید...

در تکمیل فرمایشات ایشون چند تا از تجربیاتم رو در زمینه اور 775 ارایه بدم :

تنها محدودیت اصلی سوکت ۷۷۵ مربوط به رم میشه که متاسفانه تا حد زیادی قابل حل نیست.چون کمبود با پهنای باند داخلی پردازنده مرتبط هستش  و بر خلاف باور خیلی ها با افزایش فرکانس حافظه حل نمیشه.

برای زیاد شدن پهنای باند میبایست fsb رو ببرید بالا که برای این کار به یه مادربرد واقعا خوب نیاز دارید(که البته سالم باشه)من تا حالا بیشتر از 10 تا مادربرد سوکت 775 تست کردم (asus commando-p5q-p5q3 deluxe -p43td pro ,و ...) و متوجه شدم توی جنسای دست دوم بازار فقط با شانس میشه مادربرد واقعا سالم پیدا کرد.بردی که بشه باهاش fsb  رو تا نزدیکی 500 برد بالا

با بالا بردن fsb مشکل پهنای باند رم تا حد زیادی مرتفع میشه(به عنوان مثال یک جفت ddr2 1066 با فرکانس باس 480 از یه جفت ddr3 1600  با فرکانس باس 400بهتر کار میکنه) وهمه این تست ها رو شخصا با aida 64 انجام دادم.

تاثیر اورکلاک توی ۷۷۵ روی اکثر بازی ها خارق العادست ! حتی اگه توی حالت معمولی پردازنده شما فول لود نشه ... پس حتما یه کولر خوب ٰ با یه خمیر مناسب تهیه کنید و اور کلاک کنید

و نهایتا یک مقایسه بین اورکلاک سیستم قبلیم با چند تا cpu نسل جدید تر میزارم که برای ارتقا جزیی سیستم به پلتفرم های جدیدتر عجله نکنید

تمامی تست ها مربوط به fire strike که بهترین معیار برای سنجش کارایی پردازنده در گیم هستش

تنظیمات   xeon e5450 up to 4.27ghz

تنظیمات پایدار xeon e5450 @4.18 ghz

i5 2400

i5 3570

i3 3220

i5 4460

البته قصد ندارم بگم پردازنده ۴۵ نانومتری سال 2007 از ۲۲ نانومتری سال 2014 بهتر عمل میکنه ولی فارغ از مشکلات حافظه ْ این نسل دوست داشتنی و ارزان هنوز هم حرفایی برای گفتن داره ...

ویرایش شده توسط ashkan_83
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون دوست عزیز.

من قبلا هم دوست داشتم دربارهfsbبدونم.

تحقیق هم کردم ولی مرجع درستی برای بررسی پیدا نکردم...

اگه براتون مقدوره لطف کنید درباره اینکه fsbچیه وچیکار میکنه و بالاوپاییین بردنش و...توضیح بدید.

وچرا نمیشه توبعضی بردها مقدارشوبالا ببریم؟؟؟

یا یه لینک یاسایت معرفی کنید خودم  برم دنبال تحقیق.

لینک به دیدگاه

به زبان ساده معماری پردازنده های نسل 775 شامل فرکانس باس اصلی سی پی یو - فرکانس fsb و فرکانس هسته میشه

fsb یا همون front side bus گذرگاه بین سی پی یو و پل شمالی north bridge  هست .چون در سوکت 775 کنترلر مموری در پل شمالی تعبیه شده  از این جهت north bridge و fsb تاثیر خیلی مهمی توی عملکرد سیستم دارن.

فرکانس fsb همیشه چهار برابر فرکانس اصلی cpu هستش.بعنوان مثال cpu با fsb 1333   فرکانس باسش ۳۳۳ خواهد بود وبا هر پله افزایش باس چهار واحد به فرکانس گذرگاه پل شمالی اضافه میشه

یکی از دلایل تفاوت توی نسل چیپست ها هم ارتقا fsb هستش .که توی چیپست p965 تا ۸۰۰ و توی چیپست p45  تا ۱۶۰۰ بالا رفته .البته کیفیت مدار تغذیه و مادربرد هم نقش مهمی توی این مساله داره (طفلک asus commando فرکانس باسش روی دوهسته برای من  تا ۵۲۰ میومدیعنی fsb 2080 با اینکه کارخونه گفته نهایتا1066) http://www.3dmark.com/3dm11/11245279

عامل نهایی تعیین کننده فرکانس ضریب multipler هست که بجز موارد اندکی توی اکثر اینتلی ها محدود شدن.برای مثال تنها فرق بین xeon 5430 -5450 همین ضریب هست که باعث میشه فرکانس نهایی یکی 2.66 و دیگری 3 گیگاهرتز بشه.برتری سری های QX هم به اینه که بدون بالا بردن bus  و fsb  وتنها با افزایش ولتاژ هسته وخنک سازی میشه ضریب و فرکانس اصلی رو بالا برد  (مشابه سری k فعلی)

مطلب در این باره خیلی خیلی میشه نوشت ولی اطلاعات من در همین حده دوست عزیز .امیدوارم مفید واقع شده باشه

Motherboard_diagram.svg.png

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون اشکان جان.

خوبه یه چیزایی دستگیرم شد...ا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...